|
|
#1861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
Mnie naszło na takie... ostatnio bardzo przeze mnie lubiane
![]() miłość jest jak żmija-męczy, dusi i zabija Kocham a muszę zapomnieć ((((((((miłość to głęboki rów- wpadłeś to wyjdź i kochaj znów... ..przepraszam Cię za miłość mą, wybacz... ... z dna mojego złamanego serca... I tylko nocą cichutko spłynie łza której nie udało się zapomnieć... Odejdź zanim zdążę Ci oddać wszystkie moje myśli.. ...Co Sie Stalo To Sie Nie Odstanie...Zbitej Szyby Poskladac Nie Jestes W Stanie.. Najgorzej jest być nikim dla osoby która dla ciebie jest wszystkim... Bez Ciebie Noc Straciła Smak... Nie Ma Sensu Cały Świat...
|
#1862 |
|
Przyczajenie
|
![]() I odpłyniemy gdzieś razem w tą ostatnią podróż do gwiazd.. Tak słodko spojrzeć w Twoje oczy, gdy marzysz.. W smutku znajdę sen, a w śmiechu skryję się.. Nie ma sensu trwać w czymś, co się dawno skończyło.. Dla kogo mam teraz żyć..? Cudowne chwile, o których dziś muszę zapomnieć.. Znowu dotykamy nieba.. Patrzeć w oczy, godzić się z własnym sumieniem.. Ja wierzyłam, wierzyłam w Nas.. Całkiem obcy dla mnie stałeś się, teraz wiem, że to była tylko gra.. Chyba, że znienawidzę Cię.. Wspólne życie, magia serc.. Nawet gdyby cały świat przeciwko Tobie był.. Z dala od wspomnień to recepta, by zapomnieć.. Być może nigdy mnie i Ciebie nic nie łączyło.. Tylko On, setki rozsypanych zdjęć.. Każdą sekundę zapamiętać i docenić.. Najbardziej bolą słowa niewypowiedziane.. A ze słów pustych mur między Nami.. Zastanów się czy potrafisz kochać.. Tak trudno wybaczyć mi dziś.. Życie toczy się dalej.. Z Tobą czy bez Ciebie.. Zapamiętać sny i zrozumieć jeden z nich.. Po prostu spójrz w moje oczy, one wszystko Ci powiedzą.. Po kilka latach dowiesz się, że to co było.. Było czymś pięknym.. Może się coś przyda.. (;
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
ciepłem Twych ramion ogrzać się w nocy ; P
moj obecny
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
` Patrzeć prosto w śmierć i godzić noce z dniem.
Będę się moglić . ! Nie pozwole, nie chcę takiego zakończenia . ! _ Zanim zasnę .. chciałabym usłyszeć, że jestem najważniejsza .. <3 Nie pytaj mnie jaka jest prawda, to nie bbede musiała kłamac . ! . Niebo ? Wierzę w niebo ! ^^ ono jest. Byłam tam nie raz xDD Chłopcze, próbuję się opanować c(; ale nie konroluję siebie ; D * Jestem kwintesencją magicznej nieuchwytności (; Zabawnie tak, oddychać przez różową słomkę .. ^^
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
"Everytime that I'm alone wonder I why" //Zawsze kiedy jestem sama,zastanawiam się dlaczego
"Oddaje Ci mą duszę, a z nią milość bez granic." "Caly czar pryska, lepszy swiat znika.Barwa szarosci przez wszystko przenika" *Są noce kiedy nie chce się żyć , Są.... i nie mogę nic, nie zrobię nic* *Są czarne chwile, nie każda mija Są... gdy jestem niczyja...* "Powietrze się napełnia światłem do dna Nawet nie wiesz, jak bardzo mi ciebie brak" "Dwie duże łzy W oczach mam Jak....Ty...." Nie mogę się pozbyć Ciebie ze mnie Po co walczyć ze wszystkich sił O coś co już się nie odstanie Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy, że jesteśmy jeszcze coś warci sto razy pomysl zanim mi cos powiesz... bo ja to zapamietam Mój Grób A Na Nim 3 Słowa WSZYSTKO PRZEZ CIEBIE...! |
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje łzy nie spadają , one rozbijają się wokół mnie.
Przytul mnie, przecież masz za małe serce by nienawidzić, za małe kroki by odejść... spójrz prosto w moje oczy i powiedz . powiedz to co chciałeś . a ja rzucę Ci się w ramiona i zapomnę o wszystkim księżniczką się zwała . za anioła uważała . na palcach chodziła . a w sercu wciąż smutno było ! dla ciebie mogę być nawet zerem .! tylko wiedz kochanie . ze zer tworzą się miliony ! kiedy patrzysz . widzisz wiele . te oczy, ten wdzięk . halo kochanie to nie bajka ! . to rzeczywistość . w. koronie z cukru. znam swoją wartość. |
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie ostatnio znajduje tu tyle slicznych opisow, ze naprawde trudno sie zdecydowac na jeden..
cos ode mnie: ..a ksiezniczka nigdy nie pozna zycia jak z bajki. Krzak pomidora podparty tyczką, usłyszał od tyczki - Jestem Księżniczką. Ja- księżniczka z dynastii lichej. I tylko miłość jest tania-Pachnąca smutkiem rozstania.. I ślę ci na znak tęsknoty-Fiołki za jeden złoty..
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
Tak jest lepiej i nie traci sie niczego z idealnej
rozkoszy. Pewnie bym oszalala, dgybys myl zeby o szostej rano mial zly humor, a moze chroniczne zapalenie spojowek, nie lubil Stinga na sniadanie, bez sensu pil coca-cole, obgryzal paznokcie- Boze, co to za luksus miec cie u innej kobiety.
|
#1870 |
|
Rozeznanie
|
zapominam o chłopaku który robi mnie regularnie już od2,5roku w jajo...Wiem,głupia jestem ale tak straszszną słabość mam do niego...chciałabym mu dać do zrozumienia że mam już tego dosyć i koniec już i aby nie odzywał się do mnie ani nie zaczepiał bo rani mnie jego obojętność po tym jak najpierw rozmawia ze mną i mnie podrywa i wogóle a na drugi dzień nie daje znaku życia.Dodam że on wie co do niego czuję...
------------------------------------------------------------------------------------ Kiedy się stane plamą na ścianie nie myśl o mnie źle.... Życie to tylko chwila kochanie nie zatrzymasz jej... Nie obiecuj że nie powtórzy się,powiedz że tylko że mnie kochasz... Wypiłam łyka z diabelskiego kielicha Ludzie dla których nigdy nie będę taka jak chce.... Powiedz mi jak wierzyć a teraz opisy z listy: tańczyć szuje...ruszać się paralitycy... tęsknie za Tobą jak małe dziecko za swoim kocykiem... finding the neverland...
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
K R A D N Ę . < 3 piękne. (;
|
|
#1873 |
|
Rozeznanie
|
właśnie nie chce już z nim rozmawiać...A dać do zrozumienia mogę przez opis gg bo teraz będę go nie będzie bo wyjechał i jak wróci to pewnie znowu będzie to samo...
|
#1874 |
|
Raczkowanie
|
*
Upaść i jak dziecko szlochać , nigdy nie powstać , nigdy nie kochać . * Zakochac się , mieć dwie lewe ręce , nie robic w zyciu nic , czasem pisać wiersze * I prosze Demona Zapomnienia , zniszcz wszystkie moje wspomnienia * Księżniczka na śmietku * Gdzieś tam czeka na nią książe , w lazurowo-niebieskich kalesonach. P.S - mam pytanie do Sabiinki czy jak to sie pisze ( sorki) czy może wypowiadalaś się też na forum o podobnym temacie . (Jaki macie opis teraz) na o2.pl ? Bo byla tam pewna osobka o takim samym nicku jak ty
Sto dwudziesty piąty list. Miasto w deszczu tonie. Nie wiesz, Nawet o mnie nie wiesz. Wszystko Ci opowiem w nim I spalę go na koniec. Nie wiesz, Nawet o mnie nie wiesz.. Ty zyjesz madroscia,zabawa i chwilami,moze to i dobrze bo ja troche wspomnieniami... 1/50 DNI BEZ SŁODYCZY
|
|
|
|
#1875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() <69 – Szybko! Musisz pójść ze mną - rzuciła. - Grozi ci wielkie niebezpieczeństwo! – Dlaczego? – Bo cię zabiję, jeśli nie pójdziesz. cuda: wielokrotne Niedawno odkryta radość: nieskończona ; D
|
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
uruchamiam wyobraźnię i napiszę troche pesymistycznych:
Uczucie przelatuje między nami jak powietrze, niemożliwe do złapania Uwielbiam zielone morze, różowe chmury i czarne słońce, dlatego wciąż jestem sama Owniń mnie łagodną nicią zapomnienia i pozwól zasnąć... Miłość sprawia,że jesteśmy jak karaluchy.Zyjemy bez głowy |(notabene karaluch potrafi przezyć do 2 tygodni bez swoeje głowy) Proszę nie mówmy już nic. pomilczmy jak dwie chmury na niebie Keidy następnym razem powiesz "wybacz", powiem "wybaczam,ale juz nie kocham"
|
#1877 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Kasia Cerekwicka: I choćbyś upadł na kolana, i choćbyś błagał, to już nie działa na mnie... ...żegnaj, Twoja strata... Spełnić chciałam każde Twoje życzenie, gdybyś tylko chciał, gdybyś tylko chciał... Mogłeś wszystko mieć na palca skinienie, cierpliwość moja skończyła się... Wdowa: Powiem zapomnij i zostaw - to pętak. zrób to zanim serce pęknie. choć pęka. Raz pokieruj się głowa, a nie tym co czujesz... Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak. ...ale wolę nie mieć nic niż mieć cos na niby. Wizaż: Meżczyźni są jak tusz do rzęs-spływają jak pojawi się trochę uczuć... Błoto stwarza czasem pozory głębi Ach to nie bylo warte, by sny tym karmic uparcie... Nie płacz jak niewiasta po czymś, o co nie umiałeś walczyć jak mężczyzna Nie dbasz - tracisz. Nie odzyskasz nigdy. _________________________ ____________ A tak ode mnie... Z tego naprawdę idzie się wyleczyć, nie trać czasu na kogos takiego - nie warto. Trzymam kciuki ![]()
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie troche nie na temat i za to od razu przepraszam
![]() Jak mam pisać posty np z podkresleniem albo czyms takim zeby nie bylo widac ----tego takiego [b] np
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
słuchaj i ty świecie, może w końcu przestaniesz....
naszej miłości nie zniszczy nikt ! ;* ...i gdy się tulę czuję jak twoje serce bije tylko dla mnie ![]() Jestem tylko kroplą deszczu w czasie ulewy...nic nie znaczącą...
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Banderoza
bajeczka_snk Dziękuję ślicznie ![]()
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
- gupiś Ty, przyśpieszasz mój proces starzenia się :P
- piątek, 22.06. g.16:00. moja mała apokalipsa. - Potępiona, która zaufała mężczyźnie. (; - zakochałam się po prostu w tym facecie. ponownie - / Slodkich snow / dulce sueńos - w Morfeusza ramionach słodko uśpiona... - Proste włoski, ciemne oczka, obiecujący uśmiech…- cały parkiet mój!!! (; - straszny leń. nic nie zrobiłam. będę siedzieć po nocy :/ - zad.1 Spośród setek wzorów fizycznych wybierz poprawny. / chyba śnisz. Jeszcze mam prośbę, przetłumaczycie to mi? Proszę... - prayin' to stay in your arms just until I can die a little longer ~~- omg, i'm melting inside <33333 |
|
|
|
#1882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no więc: - wrr zimny albo gorący?? nie ma opcji letni - rób coś albo fuck off - tylko potem nie płacz jak niewiasta po czymś, o co nie umiałeś walczyć jak mężczyzna - potrzebuję tulenia, przytulenia, wtulenia, zatulenia i obtulenia (; - I pozwolju obnimat' i cełowat' I ljubimoj nazywat';p - A gdybym była snem? Chciało by się dłużej śnić? - Something is holding us (you) back / coś nas (cie) zatrzymuje - słów niewypowiedzianych jaskinie toną w szarości twej jeśli myślisz że to minie trwaj dalej w bezczynności swej - białe z czarnym , czarne z białym jeśli możesz wybierz coś nie myśl jestem doskonałym nie myśl- zrób coś - Moje marzenia Chowają się w jaskini niewypowiedzianych słów… Toną w Twojej szarości Wyrzucane przez nieme myśli Krążą blisko nas Szukając chwili, Która wywinie się Z bezczynności… Jeszcze chwila… Jeden moment na decyzję… Czarny czy biały? Może jeszcze coś wybierzesz
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
bo warto mieć marzenia doczekać ich spełnienia
|
|
#1884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudowne ![]() Coś mojego: * Miłość? Z czym to się je? * Oczy szklane a w nich łzy rozmazane... * Mówiłeś że to się nigdy nie skończy... A teraz co ? Tak szbyko się znudziłeś? * Byc Ksiezniczka W Twoich Oczach... * Mam go w dupie. Zostanę niezależną księżniczką * Jestem tym kim ty nie będziesz nigdy... Po porstu sobą... * Że blondynka to znaczy głupia ?! * W groszki... * Nie oszukuj swoich marzeń... * Powoli oswajam się do ciebie... * Ała !! To bolało !! Nie rań mnie więcej...! * Po mnie to można jeździć a one co ? Gatunek pod ochroną?
|
|
#1885 |
|
Wtajemniczenie
|
Wystarczy tylko czytać znaki
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę - powrotów nie będzie.
btw. działa wam gg ;> wiem, nie powinnam pyatc w tym wątku, ale innego nie ma. <hah> bo nie wiem teraz czy mi coś nawala (?) |
|
|
|
#1887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie działa..:/ "...i tylko nie mów mi, że chcieć to móc..." . . Kochaj życie takie jakie jest Nie rysuj ideałów bo ich nie ma . . ![]() ![]()
|
|
|
#1888 |
|
Rozeznanie
|
*Moje lustro miłości pękło,gdy przeglądnęło się w nim Twoje obojętne serce
*Bo czasem lubię ponarkotyzować się wspomnieniami... *Jadam powietrze nadziane nadzieją *[ brak opisu ]- czemu?? bo nie wiem jak opisać mój smutek ... *Na próżno starasz się anioła znaleźć we mnie... *Skąd wziąć całą garść niebieskości?
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
juz nawet łzom przykro, tyle sióstr utraciły przez kanaliki prawd
zastygające poczucie szaleństwa wyparte przez smutek rydwanem ze słów przewieź mnie przez stronnice baśni niemrawa mina mojego BYCIA niechęć do przeciętności powiedział, że będzie. tylko tyle ... wystarczy mi ? popatrzył swoimi błękitnymi gałami ! uległam, bo wszystkie ulegają wiesz ... kocham Cię, ale w tej sytuacji to przecież banał
|
|
#1890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
__ ..mieć własny świat, móc dawać nie tylko brać.. bo mimo lęku, który w nas - będę wciąż obok stać.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

((((((((

~~