IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-02, 22:41   #331
kamila_509
Zakorzenienie

Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Ale mnie T wkurzyl. Nie mam zamiaru z nim gadac
Już nie pamiętam kiedy mnie tak zdenerwował. Pajac
Stary 2016-06-02, 22:43   #332
kattoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Ale mnie T wkurzyl. Nie mam zamiaru z nim gadac
Już nie pamiętam kiedy mnie tak zdenerwował. Pajac
O co poszlo

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 22:44   #333
_Inka__
Zadomowienie

Munia

Mąż pomalował mi paznokcie u stóp Mimo akrobacji nie udało mi się tego ogarnąć samodzielnie. Trochę koślawo mu wyszło, ale już nic nie mówię, dobre chęci miał
_Inka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 22:46   #334
kamila_509
Zakorzenienie

Miał po pracy mieć zebranie pracownicze. Ok. Powiedziałam, że go odbiorę, nie ma problemu. No bo ile może trwać takie zebranie? Godzina 22 i się pytam czy on wgl żyje bo nie odzywa się a on sobie piwo pije!!!!
To ja ☠☠☠☠a mac siedzę i czekam, nie mogę iść spać ani nic bo on pije piwo!!
Nawet mnie nie informując, że ma taki zamiar i że się przedłuży!!!! Jak bym nie napisała to by cholera wie o której napisał!

I pijany do tego!

Gdyby mi napisał, że moge spokojnie pójść się kąpać, spać albo coś to bym nie miała pretensji. Ale ani słowem się nie odezwał. Burak
Stary 2016-06-02, 22:51   #335
confused women
Zakorzenienie

IZA, ja nam dokładnie takie samo podejście, jak się obróci to dobrze choć pewnie strach mnie obleci, że mam rodzić sn jednak Ale cesarka jakieś tam plusy też ma, ja akurat do jej zdecydowanych przeciwników nie należę, jak będą musieli to niech tną. Damy radę A jak wymiary małej, u Ciebie wszystko wychodzi prawidłowo? Też tak boleśnie kopie Cię po pęcherzu?

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

INKA, ja swojemu więcej nie dam dotknąć moich paznokci u stóp, ostatnio mi malował to był z siebie dumny jak paw, a efekt był hmm..mało estetyczny

KAMILA, to nieładnie. Też bym się wkurzyła. Tak to jest z facetami Może jak wytrzeźwieje to zrozumie, że przesadził.
Stary 2016-06-02, 22:53   #336
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
Coś Ty, on nie odróżnia siły od uziemienia Raczej artysta z niego ;D

Nie, nie - dach 2 lata temu robiłam. Aż taka walnięta nie jestem Teraz tez robię sobie przerwy, co się da to na siedząco. Trwa dłuzej ale wiem, że Tymkowi nic nie będzie.

Zapomniałam Wam napisać! Śniło mi się, że wszystkie wystąpiłyśmy w mam talent! Ale w jury był Wojewódzki, mój gin i jakaś pielęgniara stara. A my na tej scenie w rządku leżałyśmy z brzuchami i rodziłyśmy same, bez asysty No debilny sen, ale każdą po kolei pamiętałam kto leży: Allofkowa, Olutka, Kamila, Arida, Elrosa, Inka, Kama, Katto, Confused... no wszystkie po kolei. I Kamila coś wrzeszczała o kotach, że smutne zostały. Tyle pamietam, ale było jeszcze dużo śmiesznych tekstów.. Ale żadna nie urodziła w tym śnie, bo sie obudziłam

Padłam!!! Ryknęłam śmiechem w głos i nie mogłam przestać!!!

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Kamila, zrąb go konkretnie i zapomnij -nie denerwuj Brzucha
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 22:54   #337
MuniaMusia
Zadomowienie

GG do MuniaMusia

Cytat:
Napisane przez marcylina Pokaż wiadomość
Hahahahah
...ale kto jako jedyny narzekal? )
Kamila tylko wrzeszczała, że musi do kotów bo smutne . Jeszcze Allofkowa coś panikowała, że nie chce urodzić ostatnia

Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość
😂😂😂😂 dobra jestes! Dostajesz dzisiejszy order klllfiora :L

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość

MUNIA, jesteś miszczem hehe Od razu humor mi się poprawił

Cytat:
Miał po pracy mieć zebranie pracownicze. Ok. Powiedziałam, że go odbiorę, nie ma problemu. No bo ile może trwać takie zebranie? Godzina 22 i się pytam czy on wgl żyje bo nie odzywa się a on sobie piwo pije!!!!
Nawet mnie nie informując, że ma taki zamiar i że się przedłuży!!!! Jak bym nie napisała to by cholera wie o której napisał!

I pijany do tego!

Gdyby mi napisał, że moge spokojnie pójść się kąpać, spać albo coś to bym nie miała pretensji. Ale ani słowem się nie odezwał. Burak
No co za.... pojechałaś po niego? Mogł wracać piechotą

Idę spać, dobranoc

Mój blog szyciowy

Szczęśliwa żonka [od 10.09.2011]
Kierowczyni [od 26.09.2011]
Tymoteusz [12 lipiec 2016]

MuniaMusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 22:56   #338
kamila_509
Zakorzenienie

Zasnął sobie zanim w ogóle zdążyłam siku zrobić i wejść do sypialni. Dobrze wie, że jestem zla.
Pierwszy i ostatni raz taki numer. Następnym razem niech śpi w pracy

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Kamila tylko wrzeszczała, że musi do kotów bo smutne . Jeszcze Allofkowa coś panikowała, że nie chce urodzić ostatnia

Idę spać, dobranoc
Pobiłas wszystkie moje sny.
Stary 2016-06-02, 22:58   #339
aglo_mammy
Zadomowienie

Napisze tylko: MUNIA jesteś moim miszczem poprawy humoru. Mogę iść spać z lepszym humorem
aglo_mammy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 22:58   #340
olutka
Zakorzenienie

Cytat:

Idę spać, dobranoc

I jeszcze taki realistyczny
Stary 2016-06-02, 22:59   #341
marcylina
Wtajemniczenie

Kamila kijem go!!!

Moj Tz wszedł przed chwila na wage..slysze "ku..to niemożliwe..".. po chwili jakies sapanie, stukanie..ide na paluszkach, a on ciezarki i jakies podskoki hahaha chyba przed snem chce wage zgubic.. dodam ze ostatnio ich uzyl w 08/2015
marcylina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 23:01   #342
kamila_509
Zakorzenienie

No tak mnie wykurzyc. Jeszcze jego kumpel się godzinę zastanawiał czy jechać nami czy kombinować dojazd do domu. Niech se nawet latający dywan zamówi bo ja na niego nie mialam zamiaru czekać
Stary 2016-06-02, 23:03   #343
olutka
Zakorzenienie

9 czerwca w Lidlu dzieciaczkowe ubranka letnie

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Faceci są boscy!!
Stary 2016-06-02, 23:06   #344
marcylina
Wtajemniczenie

Ale super wzory.. moja szuflada przyjmie? ciekawe jak z jakoscia, te z ostatniej byly kiepskie..
Stary 2016-06-02, 23:16   #345
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Coś Ty, on nie odróżnia siły od uziemienia Raczej artysta z niego ;D

Nie, nie - dach 2 lata temu robiłam. Aż taka walnięta nie jestem Teraz tez robię sobie przerwy, co się da to na siedząco. Trwa dłuzej ale wiem, że Tymkowi nic nie będzie.

Zapomniałam Wam napisać! Śniło mi się, że wszystkie wystąpiłyśmy w mam talent! Ale w jury był Wojewódzki, mój gin i jakaś pielęgniara stara. A my na tej scenie w rządku leżałyśmy z brzuchami i rodziłyśmy same, bez asysty No debilny sen, ale każdą po kolei pamiętałam kto leży: Allofkowa, Olutka, Kamila, Arida, Elrosa, Inka, Kama, Katto, Confused... no wszystkie po kolei. I Kamila coś wrzeszczała o kotach, że smutne zostały. Tyle pamietam, ale było jeszcze dużo śmiesznych tekstów.. Ale żadna nie urodziła w tym śnie, bo sie obudziłam
Hahaha Munia padlam na plecy!!! Kamila wygrała wszystko z kotami, a gin jako juror Strzał w 10
" panie doktorze, poproszę 10 pkt za mój poród"
" a to ja mogę dać? "
" może Pan "
" to daje "

Cytat:

I pijany do tego!

Kamila weź mu powiedz jutro co o nim myślisz!!!! Dla niego to pewnie oczywiste że ty sobie robisz swoje rzeczy, a nie czekasz. ale niech się nauczy komunikacji. Oni sa inni. Mój mnie tak wkur... Dwa tyg temu że się trzeslam. Pojechał do kumpla na piwo, miał wrócić późno -ok. Piszę mu że idę spac-ok. Budzę się 1:30 jego nie ma - dzwonie. 5 razy 10,15,20. Zero odpowiedzi. Juz mnie nerw bierze, że może coś się stało. Wiecie jak jest. A on dzwoni po 15 długich minutach że nie słyszał telefonu. To ja już z awantura przez tel, że ma być pod telefonem że może coś się ze mną dzieje. Przyjechał po 40 minutach obrażony i spal po 10 minutach rano wyklad.
Także Kamila spoko - nie denerwuj się

Mój jutro idzie do pubu żegnac kumpla z pracy. Zobaczymy jak będzie

Edytowane przez eskav8
Czas edycji: 2016-06-02 o 23:17
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 23:18   #346
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Hahaha Munia padlam na plecy!!! Kamila wygrała wszystko z kotami, a gin jako juror Strzał w 10
" panie doktorze, poproszę 10 pkt za mój poród"
" a to ja mogę dać? "
" może Pan "
" to daje "

Kamila weź mu powiedz jutro co o nim myślisz!!!! Dla niego to pewnie oczywiste że ty sobie robisz swoje rzeczy, a nie czekasz. ale niech się nauczy komunikacji. Oni sa inni. Mój mnie tak wkur... Dwa tyg temu że się trzeslam. Pojechał do kumpla na piwo, miał wrócić późno -ok. Piszę mi że idę spac-ok. Budzę się 1:30 jego nie ma - dzwonie. 5 razy 10,15,20. Zero odpowiedzi. Juz mnie nerw bierze, że może coś się stało. Wiecie jak jest. A on dzwoni po 15 długich minutach że nie słyszał telefonu. To ja już z awantura przez tel, że ma być pod telefonem że może coś się ze mną dzieje. Przyjechał po 40 minutach obrażony i spal po 10 minutach rano wyklad.
Także Kamila spoko - nie denerwuj się

Mój jutro idzie do pubu żegnac kumpla z pracy. Zobaczymy jak będzie
Faceci !!
Idę spać chociaż tak mi ciśnienie podniósł, że nie zasne
Stary 2016-06-02, 23:23   #347
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Faceci !!
Idę spać chociaż tak mi ciśnienie podniósł, że nie zasne
Dasz rade pogadaj z mlodym, on ci takiego numeru nie wytnie

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Czytalyscie dziś czerwcowki? Jedna się posypala 4830 g chłopiec kolos!!! Dobrze że miała cc
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 23:46   #348
Flowerbombka
Zadomowienie

Hej dziewczynki melduję się w nowym wątku...ja w tym nie rodzę

Misia co za chłopak..po trupach do celu...jak można kogoś popchnąć żeby wygrać..dobrze, że synek wyszedł bez żadnych złamań/skręceń z tego..

Kattoo u mnie też różnica między terminem z OM i usg, ale ja wiedziałam, że tak będzie bo owu późna była jak zawsze..
Włosów zazdroszczę

Arida ile waży? Kurcze waga prawie jak mojego w dniu urodzin Njaważniejsze, że rośnie i zdrowy

cwk ja kupowałam dla synka od rozmiaru 3 i je bardzo lubiłam..mowa o pieluszkach Tesco Loves Baby Teraz też kupiłam ale już 1...zobaczymy jak się sprawdzą

dżojsticzek ale fotki synka super, że wszystko ok...a nóżkami nie ma co się przejmować - taka widać jego natura

Deksterowa
ciekawe skąd ten ból..dobrze, że pojechałaś i Cię zbadali

Aglo dobrze, że wszystko ok a że dziecko nie będzie duże to tylko się cieszyć

Olutka
nie wierzę, że nie wzięłaś bonu do Sephory

Silver białe meble to jest to..ślicznie wyglądają
Fajne ciuszki zwłaszcza pajace..u mnie w lumpku się takich cudeniek nie uświadczy

Ja wszystko mam poprane, dziś byłam po nowe żelazko i pierdółki do torby..jutro planuję wielkie prasowanie i pakowanie

Zabawek żadnych nie kupuję narazie bo noworodek do miesiąca to praktycznie i tak niczym się nie intersuje...coś tam mam po synku, pewnie ktoś coś przyniesie ale na spokojnie będę już sobie coś tam wyszukiwała

Moje dziecko wczoraj z okazji Dnia Dziecka miało spóźniony bilans 4 latka i wizytę u dentysty i swoją 2 plombę...to mu matka dzień zrobiła
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 00:02   #349
olutka
Zakorzenienie

Możecie leżeć na plecach??

Mi się w ciągu ok minuty robi masakrycznie słabo... I tak już od kilku miesięcy. Nawet wygodnie w łóżku poczytać nie mogę ;( gdybym miała wskazać, co mnie w ciąży najbardziej irytuje, byłby to chyba mój nr 1... ;(
Stary 2016-06-03, 00:21   #350
Ananka
Zadomowienie

Zamówiłam Tż- towi prezent na rocznicę ślubu, 28 czerwca będzie, lepiej wcześniej, bo im bliżej końca miesiąca tym biedniej . Wybrałam bransoletkę srebrną z blaszką, z wygrawerowanym imieniem moim i córci, a po drugiej stronie data rocznicy ślubu. Ciekawe jak to wyjdzie. U koleżanki lipcówki echo serca wyszło dobrze, a z kolei puls mały 104-120. Może być taka przyczyna, że była głodna na ktg czy to nie ma znaczenia?
Ananka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 00:51   #351
olutka
Zakorzenienie

Ananka, fajny prezent dla tż-ta
Ja się nie znam, ale nie widzę związku pomiędzy najedzeniem się a pulsem dziecka...
Stary 2016-06-03, 01:25   #352
Ananka
Zadomowienie

Katoo- ale masz gęste włosy i nie wyglądają na zniszczone farbowaniem, zwłaszcza, że pisałaś, że wyjściowy kolor jest ciemny
C_w_k- o właśnie, przypomniałaś mi o rejestracji maxi. Nie wiem, jak na fotelik, ale na wózek po rejestracji jest dożywotnia gwarancja.
confused women- 150g to mało, mnie cały czas straszą hipotrofią i ze względu na to mam teraz 2x w tygodniu robić ktg i minimum raz na tydzień sprawdzane przepływy. Ale może być też błąd, na tym etapie nawet ok 350g. A co lekarz mówił na temat rozwarcia? Hipotrofia wychodzi najczęściej po 34tc, tak mówiła moja lekarz. Że ostatnie duże badanie robi się 30-34tc i często ciężarne nawet nie są świadome, że dziecko przestało rosnąć.
aglo_mammy- gratki udanej wizyty, piękna waga. Przekroczy 3kg. Moja waży zaledwie 2kg i jestem pewna, że przekroczy, więc twój to już w ogóle
Deksterowa- dobrze, że wszystko w porządku, można się wystraszyć
silver89- urocze te kartki od dzieciaków, piękna pamiątka. Kącik córeczki już wygląda mocno dzieciowo
Elrosa- też miałam ten problem w wybraniem zdjęć. Miałam wziąć 10 i wyszło 26. I to i tak w bólach wybierane, bo chciałabym wszystkie.
Kamila- daj chłopaczynie odreagować. Raz się umówiłam z Tż-tem, że podjadę po niego po imprezie z pracy i usnęłam, nie słyszałam telefonu, musiał na piechotę zasuwać. To by była nauczka.
Flowerbombka- hehe, znienawidzi dzień dziecka przez te atrakcje
Olutka- mi nie przeszkadza leżenie na plecach, wręcz tak mi najwygodniej, ale niby nie można. No nie wierzę, że na piłkę postawiłaś. Ale wizja tatusia grającego z synkiem w nogę jest chyba bardziej kusząca od perfum . Właśnie tak się zastanawiam, MamaNiny raz pisała, że poszła na głodniaka i coś źle wyszło na ktg i mnie też położna ochrzaniła, że długo nie jadłam przed badaniem.
Ananka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 06:24   #353
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość

Mi się w ciągu ok minuty robi masakrycznie słabo... I tak już od kilku miesięcy. Nawet wygodnie w łóżku poczytać nie mogę ;( gdybym miała wskazać, co mnie w ciąży najbardziej irytuje, byłby to chyba mój nr 1... ;(
Ja leżę w nocy głównie na plecach. A w dzien na pół siedzaco bo na boku bolą mnie żebra.
Stary 2016-06-03, 06:59   #354
deksterowa
Zakorzenienie

Dzień dobry. Zasnelam o 22 wczoraj
Brzuch nie boli na prawym boku i na plecach, jak tylko odwroce się na lewy bok to płacze z bólu, nie wiem o co chodzi... Może mała coś uciska...?
Musze we wtorek lekarce powiedzieć o tym. Przez to spałam cała noc na prawym boku i teraz kręgosłup i biodro mnie bolą dodatkowo.

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:05   #355
kattoo
Zakorzenienie

Syn mi zrobil pobudke o 6. Yyyyyyy 😕
Cytat:
Ale super wzory.. moja szuflada przyjmie? ciekawe jak z jakoscia, te z ostatniej byly kiepskie..
Wg mnie ubrania z lidla sa liche i szybko sie szmaca. Baaardzo sie naciagaja po praniu. Duzo fajniejsze juz sa z buedry i pepco.
Cytat:

Ja nie moge. Mam od razu okropny ucisk na przeponie i sie dusze
Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
Brzuch nie boli na prawym boku i na plecach, jak tylko odwroce się na lewy bok to płacze z bólu, nie wiem o co chodzi... Może mała coś uciska...?
Musze we wtorek lekarce powiedzieć o tym. Przez to spałam cała noc na prawym boku i teraz kręgosłup i biodro mnie bolą dodatkowo.
Tez tak mialam. Chyba za czesto spisz na lewym boku

Stary 2016-06-03, 07:18   #356
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez Ananka Pokaż wiadomość
Katoo- ale masz gęste włosy i nie wyglądają na zniszczone farbowaniem, zwłaszcza, że pisałaś, że wyjściowy kolor jest ciemny
C_w_k- o właśnie, przypomniałaś mi o rejestracji maxi. Nie wiem, jak na fotelik, ale na wózek po rejestracji jest dożywotnia gwarancja.
confused women- 150g to mało, mnie cały czas straszą hipotrofią i ze względu na to mam teraz 2x w tygodniu robić ktg i minimum raz na tydzień sprawdzane przepływy. Ale może być też błąd, na tym etapie nawet ok 350g. A co lekarz mówił na temat rozwarcia? Hipotrofia wychodzi najczęściej po 34tc, tak mówiła moja lekarz. Że ostatnie duże badanie robi się 30-34tc i często ciężarne nawet nie są świadome, że dziecko przestało rosnąć.
aglo_mammy- gratki udanej wizyty, piękna waga. Przekroczy 3kg. Moja waży zaledwie 2kg i jestem pewna, że przekroczy, więc twój to już w ogóle
Deksterowa- dobrze, że wszystko w porządku, można się wystraszyć
silver89- urocze te kartki od dzieciaków, piękna pamiątka. Kącik córeczki już wygląda mocno dzieciowo
Elrosa- też miałam ten problem w wybraniem zdjęć. Miałam wziąć 10 i wyszło 26. I to i tak w bólach wybierane, bo chciałabym wszystkie.
Kamila- daj chłopaczynie odreagować. Raz się umówiłam z Tż-tem, że podjadę po niego po imprezie z pracy i usnęłam, nie słyszałam telefonu, musiał na piechotę zasuwać. To by była nauczka.
Flowerbombka- hehe, znienawidzi dzień dziecka przez te atrakcje
Olutka- mi nie przeszkadza leżenie na plecach, wręcz tak mi najwygodniej, ale niby nie można. No nie wierzę, że na piłkę postawiłaś. Ale wizja tatusia grającego z synkiem w nogę jest chyba bardziej kusząca od perfum . Właśnie tak się zastanawiam, MamaNiny raz pisała, że poszła na głodniaka i coś źle wyszło na ktg i mnie też położna ochrzaniła, że długo nie jadłam przed badaniem.
No nie, ja nie byłam głodna, a badanie wyszło jakbym była. Więc jakiś wpływ na wynik ma.
Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
Też wczoraj padłam. Dobrze, że na IP wszystko ok.mnie też czasem boli na boku. Wczoraj lekarz powiedział, żeby pić w te upały min 2 l i unikać leżenia na plecach.

Mi osobiście młody coś ugniata, jak leżę na plecach. Duszno mi.

Muszę zawieźć Ninę do szkoły i wracam do zelazka..

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:42   #357
Iza0808
Rozeznanie

Confused u mnie pomiary niby ok,waga w 33 tyg była 2025g, parametry jeden wyżej drugi niżej środka ale wszystkie trzymają się w widelkach więc lekarz twierdzi że super. Tylko że cały czas jeszcze do 31 tyg była glowkowo ułożona, dopiero w 33 taki numer wyszedł.
Zobaczymy w czwartek bo mam Wizytę choć póki wszystko czuje na dole. Nie wiem co to kopniaki po zebrach bardzie w pęcherz, na dole, gmeranie przy Bożenie itp. Nawet jak powiedziałam to ostatnio na wizycie to prosiłam bo badania szyjki bo tak nisko czułam ja i myślałam że rączką chce juz wyjść, a tu nóżki machaja! No szok.

Kamila ja bym faceta ubila, nienawidzę takich sytuacji! Po to jest telefon żeby być w kontakcie i się informować ja zawsze robię o to sceny,nawet jak jedzie do mamy. Mówi że będzie ok 19 z pracy. Później bo wjedzie do mamy, mówię ok. Po czyn jest 20 a go nie ma i zero info. Więc dzwonie, on zdziwiony że o co chodzi przecież mówił że wjedzie do mamy!!! Nosz kuźwa.....
Ale mój już się nauczył na szczęście.

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Aaaaa leżeć mogę na obu bokach tylko nie plecy bo zaraz mi duszno!

Edytowane przez Iza0808
Czas edycji: 2016-06-03 o 07:43
Iza0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:48   #358
kattoo
Zakorzenienie

Kamila ja bym poszla spac a nie wydzwaniala do niego

Stary 2016-06-03, 07:51   #359
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Idę spać, dobranoc
Haha, wbrew terminu jakoś czuje że nie urodzę ostatnia, bo tym jak młoda mi przyiwania w szyjkę to czuje że po zdjęciu pessara szybko się posypie :P

Cytat:
Kamila kijem go!!!

Moj Tz wszedł przed chwila na wage..slysze "ku..to niemożliwe..".. po chwili jakies sapanie, stukanie..ide na paluszkach, a on ciezarki i jakies podskoki hahaha chyba przed snem chce wage zgubic.. dodam ze ostatnio ich uzyl w 08/2015
Haha, przytyło się mężulkowi?

Cytat:
9 czerwca w Lidlu dzieciaczkowe ubranka letnie

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Faceci są boscy!!

Weeeeź, ja miałam nic nie kupować! A jeszcze wczoraj dostałam wielką torbę ubrań od znajomej....

Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Dasz rade pogadaj z mlodym, on ci takiego numeru nie wytnie

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Czytalyscie dziś czerwcowki? Jedna się posypala 4830 g chłopiec kolos!!! Dobrze że miała cc

Ojacie, faktycznie niezły klocuszek

Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość
Syn mi zrobil pobudke o 6. Yyyyyyy 😕

Wg mnie ubrania z lidla sa liche i szybko sie szmaca. Baaardzo sie naciagaja po praniu. Duzo fajniejsze juz sa z buedry i pepco.

Ja nie moge. Mam od razu okropny ucisk na przeponie i sie dusze

Tez tak mialam. Chyba za czesto spisz na lewym boku

A dla mnie na odwrót... Z biedry to nie wiem, ale te z pepco to lipa... Teściowa mi nakupowała i wyprałam raz i w porównaniu do tych z lidla to naprawdę niekorzystnie wypadają...

Dziś w nocy to tragedia tak gorąco było... Liczyłam że rano wstanie i poprasuje ale gdzie tam, o 7 rano było 27 stopni w cieniu więc pranie kolejny dzień czeka na prasowanie...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:59   #360
marcylina
Wtajemniczenie

Alloffkowa on raz w jedna raz w druga to juz dobry temat do zartow )
Ja przy praniu i prasowaniu nowych i uzywanych ciuchów stwierdzilam ze najlepiej wypadly HM, Reserved i te angielskie Nexty itd

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Pogoda znów piekna.. ide wymoczyc kopyta, na 10 hybryda, a potem wystawie nogi na balkonie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości