|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że u Evelinke i jej Małej też wszystko ok
No i ciekawe co u Olinki
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do lektury Moje pierwsze dziecko.
Dobranoc
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka gratulacje
Duży synuś![]() MamaNinki mogłabyś podać link do literek które kupiłaś? Byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
GRATULACJE!! I pomyśleć, że musieliście walczyć o cc, szkoda słówA ile Kubuś ma wzrostu? ![]() Ciekawe czy był pierwszym prawdziwie czerwcowym dzieciaczkiem ![]() Justyna żel wymiata U mnie pada i pada, mieliśmy w ramach dnia dziecka jechać na konie, ale nie miało sensu przy tej pogodzie :/ Jeszcze mi tu któraś będzie narzekała na upał ![]() Humor mam z ![]() Dobra, już nie smęcę, słucham chudziaszka i biorę się za kocyk
|
|
|
#786 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
Miszka GRATULACJE! :-*
|
|
|
|
#788 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
życzę szybkiego powrotu do domku no i najważniejsze ze było CC nie wyobrażam sobie porodu tak dużego dziecka---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
albo cos zaszkodziło Ci ja rownież jeszcze wymiotuje jak mam straszna zgagę
|
|
#789 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki witamy się w nowym wątku z domku!!
Wyszłyśmy wczoraj, a dzisiaj jesteśmy już po pierwszej wizycie położnej. Ogólnie wszystko u nas dobrze, dalej rozkręcamy kp. Jak narazie jestem zadowolona, oby tak dalej Laura jest jeszcze sporo zażółcona, ale powolutku wszystko schodzi. Reakcja Róży na młodszą siostrzyczkę bezcenna! ![]() Miszka ogromne gratulacje!!
Edytowane przez __Veronique Czas edycji: 2016-06-03 o 00:18 |
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(co za wyznanie). Przy pierwszym gorzej to znosilam, ale tlumaczylam sobie, ze moj maluch po prostu potrzebuje trochę eiecej czasu u chce jeszcze posiedziec w brzuchu. Teraz jakoś patrzę zupelnie inaczej. Psychicznie jest super, ale fizycznie ta Niespodzianka mnie dreczy nieprzewidzianymi, kompletnie nieregularnymi i bolesnymi.skurczami, z ktorych nic nie wynika. zajęć mi na szczęście nie brakuje, nawet nie mam kiedy seriali ogladac (wiec korzystaj!). Twoj czas przyjdzie![]() Cytat:
3majcie sie cieplutko!
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że w domu ![]() A Róża Idę spać, spodziewam się lepszego dnia i dobrych wieści od Evelinke i Olinki!
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
Michałek 2500 51 cm CC wody mi odeszły. Wszystko ok. Opisze jak dojde do siebie.
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa Róża może nieświadomie powiedziala nie. Wracajcie do zdrowia ![]() ---------- Dopisano o 03:17 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- Cytat:
Odpoczywajcie ![]() ---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ---------- Tz obudzilam. Jedzie na jeden dzień do Bielska w delegacje. Zaraz jak wyjdzie ide spać. Dzisiaj odbieram kolejne pisma od pracodawcy.
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Veronique super że w domku. Piekna reakcja córki.
Olinka gratulacje! ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Wczoraj mialam spotkanie z fizjoterapeutką by się mną zajęła po porodzie bo mialam duży problem po pierwszej ciąży. Rozciągała mnie wczoraj i powiem Wam że dziś jest pierwsza noc jak nie wstałam połamana. Ogólnie lepiej mi z poruszaniem po dłuższym siedzeniu i leżeniu. |
|
|
|
#796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duzo zdrowka dla Was! ![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
Roza jaka kochana |
||
|
|
|
#797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe bobo w domu to nowa sytuacja dla niej i pewnie była tym oszołomiona Trzymajcie się ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#798 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Róża jest kochaną starszą siostrzyczką ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Olinka gratulacje
![]() Veronique super, że już w domu! Reakcja Róży sie nie przejmuj, mija tez często tak mówi, po prostu wszystko neguje... |
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zajec mi brakuje, bo do ludzi nie da się odezwać, bo od razu pytają -"urodziłaś??nieee ojjeju, jak to?" Mąż się uczy, na uczelnie popołudniu jedzie (50km od domu), jutro na cały dzień. Zaczynam 5 dzień po terminie :/ ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Olinka gratulecje!!
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-06-03 o 07:14 |
|
|
|
|
#801 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moi rodzice ostatnio prali dywany. Rozejrzyj sier za kimś u was. Nam koleś wziął 25zl za jeden dywan, ktory był na całym pokoju rozlozony. Dywan czysciutki, przy okazji kurz itp usunięte. Czy warto się męczyć samemu z takim praniem? Nieeee |
|
|
|
|
#802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na pocieszenie Ci powiem że ja w pierwszej ciąży w piątek z rana miałam jechać do szpitala się położyć na wywoływanie a skurczy dostałam w nocy z czw/pt i w piątek rano to już urodziłam. Bez wywoływania. Także nagadaj tam dzidziorowi żeby się nie wygłupiał i trzymam kciuki żeby akcja zaczęła się sama
|
|
#803 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te nasze maluchy mają teraz taki okres, wszystko na NIE Super że juz jesteście w domu! Cieszcie się sobą i czekamy na foto! Cytat:
Zabcia uparte te maluchy już w brzuchu, nic nie poradzisz! Nie siedź w domu bo oszaleć można. Idź na spacer, lody, kebaba, kosmetyczki, fryzjera zrób wszystko to na co możesz nie mieć czasu jak się maluch urodzi!A wiesz jak u was wygkadar to wywołanie? |
||
|
|
|
#804 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy za miłe słowa
![]() Tą reakcją Róży na mnie się nie przejmuję, ona teraz właśnie wszystko na NIE. Pewnie do końca nie rozumie jeszcze znaczenia tego słowa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się niewiadomo jakiego przywitania, no ale tak po cichu liczyłam, że się chociaż trochę ucieszy na mój widok :-D Olinka GRATULACJE KOCHANA!! Wracaj do sił ![]() Tak lecicie, że chyba nie dam rady wam dotrzymać kroku w ogóle wypadałam z obiegu nie wiem co się w kogo dzieje poza tym, że czekamy na wieści od Evelinke.
Edytowane przez __Veronique Czas edycji: 2016-06-03 o 07:50 |
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61256391]
Zabcia uparte te maluchy już w brzuchu, nic nie poradzisz! Nie siedź w domu bo oszaleć można. Idź na spacer, lody, kebaba, kosmetyczki, fryzjera zrób wszystko to na co możesz nie mieć czasu jak się maluch urodzi!A wiesz jak u was wygkadar to wywołanie?[/QUOTE] Do auta w tym tygodniu już nie wsiadam, blokuje mi się chwilami biodro i nie mogę nim ruszyć, więc niestety jechanie gdzieś odpada:/ A w domu faktycznie szaleje już na maksa. Nie mam pojęcia jak wygląda wywolywanie. Muszę w ogole zadzwonić dziś i zapytac kiedy mam się stawić. Mam nadzieje, ze mnie nie oleją. Bo w tym szpitalu gdzie chce rodzić nie mam ani lekarza ani nikogo. Chodziłam tam tylko na SR. Cytat:
![]() Wydaje mi się, że stresuje się. Mąż zaliczenia na uczelni i nie mam takiego komfortu psychicznego. Tylko myśle kiedy moge rodzić, a kiedy nie :/ Chcialabym aby mnie gdzieś zabrał, abysmy sie rozluznili przed. Ale się nie da. I tak leźe właśnie, nic nie mówie i łzy mi płyną. Ehh..
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
olinka012 GRATULACJE! :-*
_Veronique super, ze jesteście w domku. |
|
|
|
#807 |
|
Rozeznanie
|
Miszka gratulacje
ale masz dobre warunki na tak duze dzieci dobrze ze wywalczyluscie cesarke ![]() Olinka gratulacje Michalek nie tak maly czekamy na opis co i jak, jak juz odpoczniesz ![]() Veronigue superowo ze juz w domku, Roza swietnie przyjela siostre. Widocznie wielkie przezycie bylo dla niej nowe dziecie w domu ze troszke Cie olala ale nie przejmuj sie pewnie za duzo emocji.Ciekawe jak tam Evelinke.
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
Veronique fajnie że już w domku
Olinka gratuluję!!!
|
#809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() MISZKA gratuluje niezłego pakera nosiłaś w sobie! Bez cc by sie nie obeszlo. ale teraz juz powodzenia i jak najszybciej do domu spadajcie! ![]() U mnie te plamienia sie zatrzymuja wiec musi btc tak jak mówicie, ze to od badania. Ulzyło mi. Dzieki za wasze odpowiedzi. Mam pytanko czy na KTG moge zabrac starszaka(7lat)?? czasami po prostu nie bedzie mial z kim zostac i nie wiem czy mi go wpuszcza. jak myslicie? Dzis robie sobie wypad do szwagierki, na noc jade, ona na wsi mieszka to pooddycham troche swiezym powietrzem i sie zrelaksuje. poplotkujemy troche i takie tam, a ze jest fruzjerka to jutro bedzie mnie ogarniac raczej po raz ostatni w najblizszym czasie. bedziemy ciąć i farbować uwielbiam to, nie moge sie doczekac. a czuje sie w swoim-nie swoim ciele juz tak nieatrakcyjnie ze chociaz ten łeb sobie zrobie. A wy juz po fryzjerach takich przedporodowych??Czy jest tu ktoś z kujawsko-pomorskiego?? czysta ciekawość
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba mam Braxtony wieczorami.. Takie nieprzyjemne.. Bo nie mogę powiedzieć, że bolesne. Po nospie w każdym razie przechodzą Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

Duży synuś

Psychicznie jestem przygotowana tylko na CC.

że w domu
Te nasze maluchy mają teraz taki okres, wszystko na NIE
zrób wszystko to na co możesz nie mieć czasu jak się maluch urodzi!
poza tym, że czekamy na wieści od Evelinke.