|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.34
Korzystalyscie z akcji Visy, w ktorej dostaje sie kod na e-maila i np przy płatności karta Visa płacicie 13zl za bilet w multikinie?
Bo ja mam komunikat ze kod wysłano, a nic w skrzynce nie mam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4982 | |
|
dead & alive
|
Cytat:
Z suplementami i kosmetykami jest inaczej, może nie jest tak, że tracą właściwości dzień po upływie daty ważności, ale nikt też nie zużyje serum do rzęs w tydzień. Nie wiemy też czy kosmetyk był przechowywany w odpowiednich warunkach. Ja też nie włożyłabym do oka niczego po upływie daty ważności. |
|
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
korzystałam z kodu do C&A, przyszedł od razu. Było to w pierwszy dzień ruszenia akcji
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4985 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Konto usunięte
|
Polećcie mi jakąś fajną farbę.
Dotychczas farbowałam Loreal Prodigy i było OK, ale nie umiem trafić na żaden chłodny odcień. Interesuje mnie najzwyklejszy na świecie chłodny ciemny blond. I farba, którą dostanę w drogerii |
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;61252991]Polećcie mi jakąś fajną farbę.
Dotychczas farbowałam Loreal Prodigy i było OK, ale nie umiem trafić na żaden chłodny odcień. Interesuje mnie najzwyklejszy na świecie chłodny ciemny blond. I farba, którą dostanę w drogerii Spróbuj loreal Preference |
|
|
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje TU może wystąpić do Ciebie o regres z powodu ucieczki z miejsca zdarzenia.
|
|
|
|
#4989 |
|
Konto usunięte
|
Szczecin
Gdzie kimać? Interesują mnie tanie/bardzo tanie noclegi w czystym miejscu, póki co widzę nory za ok 100 zł. Za przyzwoite miejsca muszę zapłacić min 150 zł (ceny w OTA). Nocleg 16-17.06 (wygooglałam, że będzie jakieś wydarzenie sztuki wysokiej w tym terminie ;/). Może być jakiś nocleg u sióstr, serio ![]() Druga sprawa, dojazd do z Goleniowa (lotnisko) do Szczecina. Jest szansa zdążyć na PKS o 22:05, lądując 21:50 (zakładam, że mogę być 5-10 minut wcześniej)? Jak duże jest to lotnisko (czy jest szansa przebiec je szybko i dobiec do miejsca odjazdu autobusu)? Skąd autobusy odjeżdżają? Jak nie zdązę to zostaje tylko taxi albo stop? Ew. macie jakiś inny pomysł na nocleg w okolicy lotniska, bez wykorzystania taxi, ale z przyzwoitym dojazdem do Szczecina (chcę 17 poszwendać się po Szczecinie)? |
|
|
|
#4990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne to bardzo było.Ach, i jeszcze raz, jakieś pierwsze dni po otrzymaniu prawka zahaczyłam o ..oprawkę (tę plastikową ramkę) do tablicy rejestracyjnej. Wyskoczyła jakaś parka bo akurat tam siedzieli na tym parkingu i zaczęli się domagać 2 stów, straszyć policją i w ogóle uparłam się, że nie zapłacę i pojechałam kupić im tę ramkę (9, 40 kosztowała ) Jechali za mną oczywiście bo przecież mogłam zbiec z miejsca wypadku i z nietęgimi minami zabrali nieszczęsną ramkę i pojechali. Niektórzy są krańcowo bezczelni niestety.---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2016-06-03 o 01:52 |
||
|
|
|
#4991 |
|
Konto usunięte
|
Może tam są kamery, jak są to facet jest totalnym idiotą
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4993 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki, czy ZUT będą ok? W sumie nie wpadłam na to. Wyszukałam jeszcze jakiś przybytek Poczty Polskiej o nazwie Pocztylion na Dworcowej, korzystał ktoś może?
No i zadziwiają mnie ceny szczecińskich noclegów, najgorsze nory poza miastem min 100 zł (sprawdzilam sobie np. nocleg 22/23), przyzwoite obiekty 150+. Serio? Na airbnb to samo, norki po min 22-23 euro ). Naprawdę rozważam jazdę nocą do moich poznańskich przyjaciół ![]() Znalazłam połączenie Interglobusem, 16 jest o 22.10 (z adnotacją Londyn), czy to oznacza, że on jest jakoś skomunikowany z tym połączeniem (tj poczeka w razie opóźnienia)? Lecę oczywiście tylko z podręcznym. |
|
|
|
#4994 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#4995 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Jedyny motel w rejonie lotniska to: http://www.lotniskogoleniow.pl/motel/ Ogólnie lotnisko jest na dalekich obrzeżach więc nie ma mowy o "stopie" Na stronie lotniska http://www.lotniskogoleniow.pl/dojazd/ masz napisane gdzie i o której są autobusy/busy do Szczecina. Czekają na samolot więc zdążysz na pewno Przykładowy nocleg w Szczecinie http://www.cityhostel.com.pl/index.php/pl/home
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. Polecalabym zapisać się do którejś z grup na Facebooku dotyczących Szczecina, często ludzie wynajmują swoje mieszkania/pokoje za mniejsze pieniądze, jeśli się nie boisz to Też spoko opcja. Grupa też by Ci się przydała, gdybyś chciała zapytać o dojazd, może akurat ktoś będzie jechał w okolicach tej godziny co ladujesz do Szczecina---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- A i jeszcze, są też hostele i noclegi w płoniach, może tam by było taniej. To jest na wjeździe do Szczecina, do centrum jest kawalek(bez korków 15 min autem, autobusem trochę wievej), podmiejskimi trochę ciezej się tam dostać, będą przesiadki. Ale jeżdżą z ploni autobusy z innych miast, dojezdzaja do dworcowej, bilet kosztuje z 2-3zl,jakbys znalazła tam tańszy nocleg i popytala w okolicy o przystanek to na pewno ktoś by coś doradzil Edytowane przez moja imaginacja Czas edycji: 2016-06-03 o 08:16 |
|
|
|
|
#4997 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do nowej części
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=905571 Edytowane przez Quadesha Czas edycji: 2016-06-03 o 09:26 |
|
|
|
#5000 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiele tych butików internetowych bardzo często sprzedaje takie same ubrania, a ceny mają różne. Orientujecie się może skąd mogą się zaopatrywać w te ubrania ?
|
#5001 |
|
Komplikatorka
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w sprawie panieńskiego
P.S. Szkoda mi kuzynki, bo już dziewczyny się wykruszają z powodu świadkowej i jej wymysłów na temat zrzutki :/
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nawet jak nie jestes studentka to studencki i tak wyjdzie taniej niż goscinny. Ds3, ds4, ds5 sa 20 minut pieszo od pks. Ds1 też jest obok ale tam już są gorsze warunki (łazienki na korytarzu). Są jeszcze akademiki na A: Arkona i dwa inne ale to już zupełnie inna część miasta.Sprawdź jeszcze ibis budget, jest bezpośredni autobus na dworzec pkp (i do centrum) a pks jest zaraz obok pkp. Ceny od 69 PLN bez sniadania. Edytowane przez 201606270916 Czas edycji: 2016-06-04 o 12:08 |
|
|
|
|
#5004 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Królowa, mój wybawco!
nie przypuszczałam, że tam są dwa Ibisy (za ten w centrum życzą sobie 3 stowy, tzn życzyli, bo wg mojej apki juz sprzedane wszystkie pokoje), a ten drugi wychodzi 69 zł dla VIP <3 wyczuwam starość obiektu, ale tutaj chociaż w razie czego można ponarzekać na jakość i powybrzydzać na recepcji (to brzmi strasznie, wiem). Znajomy mi zarezerwuje nocleg z kartą platinum, może wywrze to jakieś wrażenie na obsłudze :-D Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#5005 |
|
Rozeznanie
|
Mam całkiem zabawny problem:
Moja elektroniczna waga pokazuje inne wyniki na dywanie i na twardej podłodze (rozbieżność 20 kg(!) ) Nie ważyłam się od jakiegoś roku i zastanawiam się, czy to waga wariuje, czy się aż tak roztyłam... Zazwyczaj wyniki różnią się zależnie od miejsca, no ale żeby 20 kg...
|
|
|
|
#5006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
Skad mogę pobrać gimpa? Odplatnie bądź bez. Dobreprogramy odpadaja wyszukuje mi wirusy.
|
|
|
|
#5010 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

Dziwne to bardzo było.
uparłam się, że nie zapłacę i pojechałam kupić im tę ramkę (9, 40 kosztowała
rzeczoznawca to oceni. Poza tym po Twoim aucie też można ocenić skalę, także jak coś tam masz to nie maluj 
). Naprawdę rozważam jazdę nocą do moich poznańskich przyjaciół
Przykładowy nocleg w Szczecinie
ew. Polecalabym zapisać się do którejś z grup na Facebooku dotyczących Szczecina, często ludzie wynajmują swoje mieszkania/pokoje za mniejsze pieniądze, jeśli się nie boisz to Też spoko opcja. Grupa też by Ci się przydała, gdybyś chciała zapytać o dojazd, może akurat ktoś będzie jechał w okolicach tej godziny co ladujesz do Szczecina