|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7
Któraś ostatnio pisała o zjadaniu batoników przewidzianych na pobyt w szpitalu... Ja zjadłam właśnie przedostatniego
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zjadłam właśnie
aż wstyd :-o Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
A mąż mówił, że nie dotrwają
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak tylko otworzyłam dzisiaj oczy zjadłam wafelja, którego mąż miał do pracy...
|
|
#846 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam ciastka na Bociankowe i już kilka nie ma
![]() Oglądam właśnie DDTVN i powiem że żenada. Zaprosili córkę Gessler i teraz ona będzie nauczać innych jak znaleźć czas dla siebie. takie to wiarygodne że nie powiem.Lecę na ćwiczenia dla ciężarnych - tydzień nie byłam i zobaczymy czy damy radę
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-06-03 o 09:59 |
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem taki ciasteczkowy, a właściwie batonikowy potwór ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
A Bociankowe to co to za twór? Coś jak baby shower przed porodem?
|
||
|
|
|
#848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez ogladam. Musza się pokazac Gwiazdy :/ ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Zjem śniadanie- jogurt, truskawki, borówki i zbieram się do taty, na poczte itp ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Chudziaszek miłych ćwiczen życzę ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Elani mocne kciuki!!! ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jesteście super!![]() Ps. Mąż potrzebuje jutro ponad godzine na powrót z uczelni przy założeniu że odrazu odbierze. Myślicie że to luzik? Bo ciągle próbuje mi wcisnąć swoją siostrę na cały dzień jutro. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Dziewczyny już PO, czy bralyscie jakies kanapki dla facetów? Oczywiście przy założeniu porodu sn. Jakies przekąski mamy, w tym batoniki energetyczne.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-06-03 o 10:14 |
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoją drogą - 4 dzieci, ło matko! ![]() Mój mąż jest do niedzieli jakieś dwie godziny drogi ode mnie, więc godzina to nie tak źle, na pewno zdąży w razie czego!
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Godzina myślę że wystarczy
Dokładnie jak nie ma starszaka to lżej. Jedziemy po prostu do szpitala. Jak jest starsze dziecko to najpierw trzeba opiekę zorganizować. Kurczę a ja nie mam nic do jedzenia na porodówkę. Nawet wody jeszcze nie przygotowałam. Zaraz ide po paczkę to zajdę do sklepu i zakupię. |
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
telefon niech na wibracje ustawi i czuwa Ja mam spakowane biszkopty, sucharki bieszczadzkie, bialą czekoladę i wodę. Ale u mnie pwp będzie cc wiec to wszystko dla mnie
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Juz po wizycie.
dziekuje za kciuki ![]() Niestety uparte me Dziecię ma wszystkich w nosie i siedzi tylkiem w dol. Takze mam sie psychicznie nastawiac na krojenie na razie mam dola, musze sobie to wszystko przetrawic, moze jutro bedzie lepiej Z przyjemniejszych wiesci- waga wg usg 2778 g, czyli wszystko wskazuje na to ze tym razem urodze troche wieksze dziecko , nie taka Kruszynę jak Bartus ( na tym samym etapie Barti wazyl wg usg 2340 g, a urodzil sie dwa tyg pozniej z waga 2620). No i poza tym wszystko ok- wszystkie przeplywy, lozysko, wody w normie a GBS nie wyhodowali mi, ale teraz to chyba juz nie ma znaczenia
|
|
|
|
#857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Elaine też lubię oliwkę Babydream, szczególnie tą dla mam. Trzymamy kciuki za rozwiązanie. Cytat:
czekamy na więcej info. Skoto piszesz, że wszystko ok to rozumiem, że o hipotrofii nie ma mowy?Im więcej to oglądam, tym bardziej widzę, że wciskają tam tematy/ludzi, żeby ich wylansować, albo pod przykrywką poważnego tematu promują produkty typu J&J, czy wczoraj przy okazji karmienia Femaltiker. Jak takie coś widzę to od razu odechciewa mi się kupić dany produkt, tak na złość nachalnej reklamie.
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn z droga do szpitala itd to wyjdzie pewnie ok 2,5g Koleżanka ma 31 lat, w tym dziecko 8 tygodniowe Najstarsze 9lat. I powoem, że mega obrotna dziewczyna. Nawet potrafi mi napisać ze nudzi sie i zaczyna np coś dziergać na szydełku. Ma czas na wszystko I męża na codzień nie ma.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-06-03 o 10:31 |
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jeszcze się coś zmieni. Waga super Głowa do góry będzie dobrze.
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż przyjaciółki podesłał foto. Już są razem, więc i miny inne
![]() A Mała jest wielgachna, głowe ma niesamowicie wielką (mama tez, takie chyba geny). Wiec u mnie pójdzie napewno sprawniej
|
|
#861 | |
|
Zadomowienie
|
elaine, trzymam kciuki
no wreszcie! jakoś mam przeczucie, że do 12 niespodzianka będzie już na świecie. Co za emocje!australia, skurcze Braxtona to raczej skurcze brzucha. Takie uczucie kłucia w Bożence, to raczej skracająca się szyjka Cytat:
To samo było z wodą, więc ją też wyniosłam. Jak ja już bym chciała urodzić. No tak ciężko się czuję jak słoń... zabcia, a próbowałaś już naturalnych sposobów wywoływania? schody, sex, masaż sutków?
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Sexu i masowania sutków probowaliśmy w niedziele. I tak fatalnie się po tym czulam cała noc i cały poniedzialek. I zaczał chyba czop odchodzi przez dwa dni. Więc od tamtego czasu nie działaliśmy i przyznam że nie za bardzo chcee, boję ze znow bede tylko zdychać a nic to nie da.
|
|
#863 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię takiego nachalnego lokowania produktów, działa to na mnie odwrotnie niż producenci by sobie życzyli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najważniejsze, że z Zuzią wszystko ok A masz wyznaczoną już datę CC?Cytat:
|
||||
|
|
|
#864 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
miło że nie jestem sama
|
||
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle wytrzymać do niedzieli ![]() Dobry patent!
|
|
|
|
|
#866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
baw się dobrze na spotkaniu!Dzieciakowi powiedzcie że ma siedzieć cicho w brzuchu przez tą godzinę, może posłucha Jakie to batoniki energetyczne? Ja nie biore kanapek. W szpitalu jest super sklepik, jest tam wszystko, nie będę się pierdzielic jeszcze z kanapkami Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U kumpeli 3900 dzien przed porodem. Ale wydaje mi się, że nie waga tylko ta główka zrobila swoje. I tez bym chciala jak najdluzej ze skurczami posiedziec w domu. Tylko, ze jak najpierw odejda wody to trzeba do szpitala w dwie godziny dojechać. Z samymi skurczami moźna siedzieć. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61264596] baw się dobrze na spotkaniu!Dzieciakowi powiedzcie że ma siedzieć cicho w brzuchu przez tą godzinę, może posłucha Jakie to batoniki energetyczne? Ja nie biore kanapek. W szpitalu jest super sklepik, jest tam wszystko, nie będę się pierdzielic jeszcze z kanapkami Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja nie znam aż tak tego szpitala aby nawet wiedzieć gdzie sklepik A batoniki to mąż kupował. My górołaziki więc wiemy, ze powera dają. On bedzie zajadał, a ja będę sapać
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-06-03 o 10:44 |
|
|
|
|
#868 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale najważniejsze że wszystko jest ok!Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, super ! Nie myśl już kiedy poród, bo tylko się wpędzasz w zły nastrój, dzidzia odczuwa, a czas nagle leci wolniej... Podejdź do sprawy, ze masz teraz czas dla siebie, na zrobienie czego konstruktywnego w domu, co potem moze być ciężkie. Ja na drugi dzien po to bylam juz w szpitalu, urodziłam 10dni po tp- w szpitalu czekając na poród dopiero mozna skisnąć, a Ty tyle rzeczy możesz zrobic ! ))Mysle ze spoko, zdąży dojechać. Co do kanapek to mój przyjechał z domu, a ja bylam w szpitalu, niczego nie bral. Z reszta mowil potem, ze z tych emocji to i tak by nic nie zjadl
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Australia daty jeszcze nie mam wyznaczonej, bo jeszcze teoretycznie moze sie wszystko zdarzyc, tzn moze sie niby przekrecic. aaa wlasnie mozesz mi wpisac nast wizyte na 17.06 ? ![]() Wtedy sie okaze co dalej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

aż wstyd :-o 
Trzeba iść do sklepu po nowe zapasy
ale jak tylko otworzyłam dzisiaj oczy zjadłam wafelja, którego mąż miał do pracy...
takie to wiarygodne że nie powiem.
Ja jestem taki ciasteczkowy, a właściwie batonikowy potwór

telefon niech na wibracje ustawi i czuwa

no wreszcie! jakoś mam przeczucie, że do 12 niespodzianka będzie już na świecie. Co za emocje!
Nie lubię takiego nachalnego lokowania produktów, działa to na mnie odwrotnie niż producenci by sobie życzyli 
Najważniejsze, że z Zuzią wszystko ok
miło że nie jestem sama
Byle wytrzymać do niedzieli
Ale najważniejsze że wszystko jest ok!