![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Dziewczyny sorry za męczenie, ale czy ktoś władający językiem angielskim mógłby mi przetłumaczyć co jest napisane w odpowiedzi z Truskawy do mnie ?
Napisałam im, że nie dostałam zestawu Diora z czarnej torebce/kosmetycnce, a białej ![]() Na to przyszła ta odpowiedź. Dear Customer, Thank you for your e-mail. Unfortunately the 05824480114 Christian Dior - Travel Set: Cleansing Oil + Night Crm + Capture Totale + R-Mask + Bikini B/M + Bag 5pcs+1bag in BLACK Bag is currently out of stock . We have contacted our suppliers, but at the moment we are unable to give a date for the arrival of new stock. We are sorry we cannot be of more help at the moment, please keep checking our website for the latest stock update. Na stronie truskawy nadal są te zestawy jako 2 oddzielne i biały i czarny. Nie wiem więc co oznacza ich odpowiedź ? Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić ?
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Mariola w skrócie: informują, że niestety w tej chwili zestawu z czarną kosmetyczką nie ma na magazynach. Kontaktowali się z dostawcami, ale niestety nie są w stanie podać terminu pojawienia się nowej dostawy. Nie moga w tej chwili więcej pomóc, proszą o częste sprawdzanie strony, w razie pojawienia sie dostaw.
Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2007-12-26 o 23:20 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, tylko co tu sprawdzać jak na stronie dalej widnieją 2 zestawy Diora: jeden z białą i drugi z czarną ? Skoro nie mają czarnej to powinni ją usunąć z oferty. tutaj jest czarna: - http://eu.strawberrynet.com/productD...x?ProdId=58257 a tutaj biała: http://eu.strawberrynet.com/productD...x?ProdId=69430 W ofercie prawie jedna pod drugą są umieszczone. Po co więc wprowadzają w błąd ?
![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Mariola nie ma za co
![]() Faktycznie mogliby to usunąć, pewnie się tym zajmą niebawem, jak będą znikać inne christmas special... Ale jest to mylące i mogłaby widnieć informacja, że zamiast czarnej przyjdzie biała kosmetyczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż trudno się mówi ![]() ![]() -------------- 27.12. Dziewczyny czy to możliwe ? Dostałam dzisiaj maila od Truskawy i z tego co zrozumiałam moje zamówienie takie a takie nie może być zrealizowane bo karta kredytowa nie zadziałała czy coś. Moje 2 zamówienia mają inne numery. Jedynie pierwsze zamówienie, które składałam sama i nie przyjęto mojej karty visa electron (pierwsze próby z kartami), nie powiodło się, ale rónież miało inny numer i od razu otrzymałam od truskawy takie info: Thank you for shopping at StrawberryNET. Order Number is : 721732745 Dear StrawberryNET customer, Your order has been rejected due to payment being declined by the bank. Please re-enter all details and resubmit, or use another credit card, or check with your credit card company if there is still a problem. James Chan Customer Services orders@strawberrynet.com a dzisiaj dostałam takiego maila, czyżby ktoś próbował dobrać się do mojej karty ???!!! temat: Order no. 721769724 Declined Dear Sir/Madam, Thank you for order. We were delighted to receive your order but unfortunately the credit card details you gave us did not register for payment. Please advise us as to what you would like us to do; 1) Can we re-submit your details now for payment? 2) Would you like to send us details for another card by fax? Our no. is 852-2811 5138 3) Would you like to re-submit your order with new information? Please advise by return whether 1, 2, 3 or any other request so we can handle your order which is now in suspension. We look forward to hearing what you would like us to do. Yours sincerely, Gene Dy Customer Services www.StrawberryNet.com Powiedzcie co to jest, bo zaczynam się bać ![]() moja historia zamówień jest krótka i nie ma mowy o pomyłce ![]() 721732745 – moje pierwsze zamówienie (nie powiodło mi się) 721737740 – 2-gie zamówienie, powiodło się, zamawiała annmarie 721769744 – 3-cie zamówienie, powiodło się, sama zamawiałam i płaciłam przez PayPal Order no. 721769724 Declined – jakieś dzikie zamówienie !!!???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-12-27 o 10:11 Powód: + info z dnia 27.12.07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie karty. Czy posiadając zwykłą visę electron i logując sie na pay palu będę mogła kupować na truskawce? Czy jednak karta kredytowa (wypukła) jest niezbędna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
Mariola ktoś chyba próbuje się podszyć pod truskawę, po prostu zlekceważ tego maila, zwłaszcza jeśli nr zamówienia się nie zgadza. Zresztą już byl opisywany taki przypadek w wątku z tego, co pamiętam...
Nie masz się co martwić, po prostu nie odpowiadaj i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź. Najpierw myślałam, że to może moje nieudolne pierwsze zamówienie, które nie zostało zrealizowane, a numeru nie pamiętałam bo usunęłąm z poczty, ale później mi się przypomniało, że treść tego maila przesłałam na PW dla anmarie, która pierwsze zamówienie mi robiła, żeby sprawdziłą, czy to moje poprzednie jeszcze jest aktualne i tylko trzeba za nie zapłacić. Odkopałam więc PW i znalazłam treść tamtego z numerem, który jest inny. Czy tacy piraci nie dostaną się do mojej karty z pieniążkami jak krążą koło mnie ? ![]()
![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
Może i chcieliby, dlatego proszą, żebyś im faksowała jakieś numery, czego nie powinnaś robić, także nie ma się co bać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.inteligo.pl/infosite/ofer...a-electron.htm Ja taką mam itę Paypal przyjął, innych nie przyjmuje. A wiem to, bo przeczytałam cały ten wątek i dziewczyny o tym pisały ![]()
![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje że to jednak truskawkowe maile, a nie jakies podszywanie się - np nr faksu zgadza się z tym podanym na stronie http://eu.strawberrynet.com/contactdetail.aspx
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
A to ja nie wiem
![]() Mnie się to wydaje trochę dziwne. A skoro nr zamówienia się nie zgadza, to tym bardziej zlekceważyłabym taką wiadomość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Niczego bym nie podejrzewała gdyby numer zamówienia się zgadzał, ale jest inny.
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
wiecie co...ja juz mam chyba dosc tej truskawki. zrobilam dopiero dwa zamowienia, na pierwsze (perfumy) czekalam ponad miesiac, drugie (kolorowka) jest od 11.12 w Polsce i ani widu ani słychu. to niesprawiedliwe,jak mam czekac na wszystko miesiac to mam gdzies ze tam jest taniej....nie wiem czy jeszcze cos zamowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
moje zamówienia na całe szczęście ida szybko, dzisiaj też zrobiłam kolejne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
Ja od wczoraj od godz. 23 zrobiłam 3 zamówienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie lecę na pocztę 3 zamówienia odebrać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
Import z kokardkami
![]() Dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Teraz zamawiałam perfumy dla TŻ, tusz Virtuose i czwóreczkę cieni Clinique
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba jednak wyrabiam normę za całą moja okolicę, bo i listonosz i pracownicy na poczcie są zaskoczeni tą ilością paczek z Hong Kongu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
z tego co zrozumiałam, to mając kartę wypukłą mogę kupować u nich przez paypal, tak? bo to chyba najbezpieczniejsze?
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zamawiałam tusz po północy, a o 7 rano przyszedł już mail w numerem przesyłki, także czekam z niecierpliwością na tą i kolejne paczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
kosmitka
|
Ja też je oglądam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby płacić przez Paypal wystarczy mieć darmową kartę Visa płaską, zwykłą Inteligo - tylko z tego banku Paypal przyjmuje, jeżeli chodzi o zwykłe niewypukłe karty. Ja taką mam i już raz zamówiłam bez problemu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.