|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 cz. 5
witam
![]() byliśmy dziś w Agata Meble (kupiliśmy na raty narożnik i meblościankę w promocji ze względu na otwarcie salonu u nas w mieście ). Ze względu na ciążę ominęłam mega długą kolejkę (3 godziny stania jak nic) i jeszcze dostałam wodę od pani od rat (oani sama mnie zawołała jako pierwszą)Posprzątaliśmy w mieszkanku. Mały pokój gotowy (już ciuszki małej do komody powkładałam), łóżko stoi. Kołyskę w tygodniu przywieziemy ![]() Łazienka też gotowa (tylko wannę trzeba zamontować, umywalkę i lustro kupić) no i pralkę przywieźć. Przedpokój i kuchnia już gotowe, sprzęta trzeba wnosić pomału i mebelki. Strasznie się cieszę, że już remont na ukończeniu. Około 15stego będziemy już pewnie na swoim ide nadrabiać wątek
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-06-04 o 20:01 |
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magic gratulacje dla TŻta
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie czaję ale też gratuluję
![]() Cytat:
wyprawka cała skompletowana oprócz wanienki i najdroższego wózka ![]() tak się cieszę, że wreszcie mąż będzie miał dla mnie czas |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za gratulacje
Ze względu na pracę Tż nie dokonca mogę wytłumaczyć o co chodzi .W każdym bądź razie Tż podniósł swoje kwalifikacje zawodowe i to dosyć poważnie ![]() Znajomi się smieli, że teraz będzie jak James Bond Może nie dokonca ale w każdym bądź razie blisko Może Noe zginę Cytat:
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas już praktycznie wszystko gotowe, ułożone i czeka na młodego lokatora... belly wylicza 13 dni to tp może podrzucicie mi pomysł na prezent dla Tż z okazji dnia dziecka, chciałabym coś wyjątkowego bo się chłop starał całą ciążę i obiecał się przełamać i przynajmniej spróbować być ze mną w czasie porodu! |
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja z pytaniem o hybrydy
Używała któraś z was Elite99 z ali? bo znalazłam super kolory i w dodatku dość tanie i się zastanawiam... chociaż może sobie odpuszcze ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Jeszcze raz ja ![]() Gdzie kupię olejek arganowy? najlepiej taki z pipetką abym mogła go nakładać na skórki paznokci? (wczoraj wypróbowałam u koleżanki i jednym słowem bomba ) Chce poprosić mamę aby mi kupiła i wsadziła do paczki którą ma mi wysłać, tylko nie umiem jej powiedziec gdzie najlepiej aby szukała
|
|
|
|
#1597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za ostatnia prosta )---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
kurcze malo o Twoim meżu wiem wiec ciezko doradzic cos oryginalnego... ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- ja uzywalam elite...mam 1 kolor spoko ;]hm dotuniek h hm hm... moze cos takiego niezwiazanego z dzieckiem zeby sobie odreagował.. ja bym chciala cos takiego dostac, ze dziecko w domu a ja heja! no nie wiem...ale wiadomo to kobieta jest w ciazy wiec moze to inaczej... kurcze ciezko...co lubi?
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Też myslalam nad prezenten dla taty i nic nie wymyśliłam. A cos bym chciała. W końcu to jego pierwsze i prawdopodobnie jedyne dziecki.
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, koszulkę z napisem typu "świeżo upieczony tata", "najlepszy tata" - będzie mógł na porodówkę założyć Albo tak jak Sq pisze coś niezwiązanego - jakaś gra?
|
||
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Dotuniek a może jakieś klocki lego?
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Magic, gratulacje dla Tż i dla Żony Bonda
![]() Pati ,super, że tak szybko Wam idzie Dotuniek, nie wiem jaki prezent, ale wpadł mi do głowy pomysł z napisaniem listu albo dwóch: jednego od Ciebie, drugiego od Żelka
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Genialny pomysł! Lego technic, mój był zachwycony samochodem
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Chwaliłam się że zamówiłam koktajler
? Tylko będzie pewnie dopiero we wtorek, ale to nic. I tak się cieszę Migotka, da radę kruszyć w nim lód? No i oczywiście nie chciałam spalić koktajler, tylko właśnie chodziło mi o owoce takie bardziej 'wodne', soczyste czy wtedy też dodajesz wodę/mleko? |
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka jest różnica między koktajlem robionym w koktajlerze, a w blenderze? Bo ja mam blender podpinany do pojemnika z nożami i w tym robie albo standardową końcówką w wysokim pojemniku, który był w zestawie. |
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe obawiam się , że to spowoduje lawinę... juz zostało mi zapowiedziane, że musimy regał na lego technik kupić.
Wszelkie koszulki, kubki i inne tego rzeczy odpadają. Myślałam o zegarku ale to dostał na rocznicę ślubu. Coś w ten deseń bym chciała, na razie mam upatrzone spinki do mankietów, ale to taka ostateczność. A co do mojego męża to straszny gadżeciaż na razie najbardziej w przygotowaniach do przyjścia na świat Żelka ucieszył go samochodowy podgrzewacz do butelek jaki dostaliśmy od mojej swiadkowej i kombunowanie elektronicznej niani opartej na wi fi - bo przecież kupienie takiej jest za proste. |
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poszukam jakiegoś kalendarza/dziennika/pamietnika ojca. Nie wiem czy coś takiego istnieje.
Z zabawek to jakiś "kładrokopter", od listopada słyszę ze Bobo ma pierwsze święta dostanie. Cokolwiek by to nie było. |
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Bobo nie słyszało o klockach i itp tylko o tym cudzie.
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie bardzo zimne koktajle, ale wrzucam i krusze max 3 kostki na raz, jak je rozdrobnie wrzucam kolejne co do owoców ocenisz sama które wymagają dodania choć odrobiny płynu jak ostrza nie dadza rady dodasz płynu. Nie bój się wody nie zmienisz nią smaku ja mleko dodaję do truskawek, bananow, jabłek ale np. Kiwi to sok jabłkowy lub woda wyczujesz go i wybadasz swoje smaki ![]() Cytat:
ten co ja mam ma poprostu w formacie kubków do picia i odpinanej końcówki do blendowania, no i baza zajmuje mało miejsca. Myślę ze koktajl w Twoim blenderze nie różniłby się od mojego nie kupuj drugiego ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Aneta, a zamowilas ten co ja mam?
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot- znajomy dostał od Żony drzewo do posadzenia i cygaro z opisem okazji
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wróciliśmy do domu
. Spoko było, choc kilka kwestii nie do konca ogarniętych albo wcale . Ale zespół fajny, wiec dobrze sie bawiliśmy . O i pech chciał, ze dorwaliśmy miejsce nieopatrznie pod sama klima. Non stop kichalam, leje mi sie z nosa i mam chrypę.....Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wam
w piatek caly dzien sprzatalam zamiast pakowac rzeczy do przeprowadzki, bo wieczorem gościu jakis mial ogladac mieszkanko. Wszystko szorowalam jak debil, a pol h przed wizytą dostalam tel ze go nie bedzie. :/ wiec wszystko pakowalismy z tztem rano o 6. Poznieej przyjechali od tzta rodzinka na parę aut by pomoc, i tak od 8 do 14 zwozilismy wszustko.potem obiad u moich rodzicow i zas poszlusmy tym razem z tata moim i skrecalismy rzeczy. Mieszkanie na prawde jest ogromne i... mam swoj pokoj ! musialam czekac 20parę lat na to! Jutro z mama ide myc szklanki i inne rzeczy.musze do srody sie wyrobic, bo pozniej az do konca czerwca bede w kpncu pracowac
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Syn-drzewo-dom.
gr8ania kradne pomysł. U nas jest swierk do wycięcia to jakieś drzewo by sie przydało na jego miejsce. Muszę z bratem pogadac (nie z tym od leżaczka ), żeby cos zorganizował i przechował u siebie.
|
|
|
|
#1619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
coby "posadzić drzewo" i pobudować dom.A na ślubie od świadków dostaliśmy dąb W sumie duże drzewo ale można koronę przycinać i kształtować i nie będzie wielkim drzewem jak w lesie.Bry jak mi się nic nie chce, a mam sporo do zrobienia.
|
|||
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę i wybieram (bardziej szukam) drzewo dla męża - Grania dzięki!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

). Ze względu na ciążę ominęłam mega długą kolejkę (3 godziny stania jak nic) i jeszcze dostałam wodę od pani od rat
(oani sama mnie zawołała jako pierwszą)

trzymam kciuki za ostatnia prosta 

04.07.2015