|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Nagła zmiana. Z prostych- na falowane
Długi czas miałam proste włosy. Ale takie na prawdę proste- jak drut. Później zaczęły mi się skręcać na końcach. Takie jakby nie zdecydowane były- na pół proste, na pół kręcone. Po wizycie u fryzjera (i lekkim "podkręceniu") wyglądały jak w załączniku 2.Jednego dnia umyłam włosy i jak zawsze poszłam spać w mokrych. Jak zawsze związałam je w warkocze. Rano miałam regularne fale. I tak już mi zostało
(załącznik 1) Prostowałam, chodziłam do fryzjera- ale nadal nie chcą wrócić do poprzedniej postaci. Okazało się że jak byłam mała miałam loczki, ale po krótkim czasie wyprostowały się. Czy można coś zrobić, by znów były proste?
Edytowane przez szajbus Czas edycji: 2009-04-28 o 16:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nagła zmiana. Z prostych- na falowane
oł... nie mam pojęcia co Ci doradzić... sama mam taki problem. Jak byłam mała, miałam loczki. Po krótkim czasie włosy mi się wyprostowały i wyglądałam naprawdę fajnie. Miałam grzywkę i długie puszyste (ale nadal proste :P) włosy. Potem nagle zaczęły sie kręcić i do tej pory jedynym rozwiązaniem jest prostownica... :/
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Nistery moje włosy są bardzo podatne na niszczenie... Prostownica w moim wypadku, stosowana często, odpada.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
OmG ja bym chciala miec takie wlosy jak na zalaczniku 1 !!!! wow
Ja tez tak mialam ze poszlam do fryzjera i zaczely mi sie krecic teraz sa beznadziejne |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
jak bylam mala tez mialam loczki, potem dlugo proste, idealne wlosy achhh marzenie, a w 5 klasie podstawowki zaczely mi sie puszysc i skrecac, od tej pory musze cos z nimi robic (krecic albo prostowac). uznalaam, ze latwiej bedzie krecic, dlatego zwijam je codziennie w dwa koczki i rano mam reularne fale
keidys robilam 2 dobierane warkocze i tez wygladalam w miare jak czlowiek :P nie uzywam przy tym zadnych pianek, lakierow, nic - same sie trzymaja. tlyko jak ide na impreze to wtedy je utrwalam i robie mocniejszy skret.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

(załącznik 1) Prostowałam, chodziłam do fryzjera- ale nadal nie chcą wrócić do poprzedniej postaci. Okazało się że jak byłam mała miałam loczki, ale po krótkim czasie wyprostowały się. Czy można coś zrobić, by znów były proste?

keidys robilam 2 dobierane warkocze i tez wygladalam w miare jak czlowiek :P nie uzywam przy tym zadnych pianek, lakierow, nic - same sie trzymaja. tlyko jak ide na impreze to wtedy je utrwalam i robie mocniejszy skret.