DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-14, 15:42   #1171
rubi11
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Cytat:
Napisane przez suziaa Pokaż wiadomość
wrocław

polecam Centrum Medyczne LIM za całokształt, jeśli chodzi o ginekologów to zdecydowanie dr.Agnieszka Pajtasz, na prawde rewelacyjna babka. chętnie wyjaśni, jest delikatna, kompetentna, wszystko co do tej pory mi zaleciła pomogło. jesli któraś z was spodziewa się dzidziusia tym bardziej poelcam właśnie ją.
Załącznik 1220031
Gdzie jest to Centrum i ono jest prywatne czy na fundusz?
rubi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 16:07   #1172
aneczka8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaq Pokaż wiadomość
WARSZAWA

Przedwczoraj zachęcona tyloma dobrymi opiniami wizażanek, poszłam do dr Agnieszki Hoffman i jestem poprostu zachwycona. Jest strasznie miła, można pogadać z nią o wszystkim, jak trzeba to pociesza, delikatna i wogóle the Best. =) naprawde polecam. warto wydać te 50-70zł i znaleść się u niej.

Ja miałam troszkę problemy z dojechaniem do niej na ul. Kuropatwy 7. Nikt tutaj nie pisał jak dojechać a więc ja napisze, może komuś się przyda.

Wsiadasz w metro i wysiadasz na Wilanowskiej, z tamtąd idziesz na pętle autobusów i jedziesz: 319, 709 lub 727. Wysiadasz na ostatnim przystanku przed Mysiadłem (coś na B... nie pamiętam dokładnie)

Co do ceny to ja zapłaciłam 70zł. Zrobiła mi też USG.

Naprawde serdecznie Wam polecam.

Buźka
Cytat:
Napisane przez krechulec Pokaż wiadomość
Również byłam u dr Hoffman, bardzo podobała mi się ta wizyta, z jednym zastrzeżeniem. Pani doktor nie bada piersi. Mówi, że nie ma odpowiedniego doświadczenia w tej kwestii, więc nie podejmuje się i odsyła do przychodni specjalistycznej. To jedyny zgrzyt, cała reszta, badanie, wywiad, porady, swobodna i sympatyczna atmosfera na medal. Trochę długo czeka się na wyniki cytologii ale nie miałam "ciśnienia", więc nie był to problem. Za wizytę, USG dopochwowe i cytologię zapłaciłam w sumie 150 zł (60+60+30).
Jak to jest że jedna z Was zapłaciła za wizyte z samym usg 70 zł a druga 90 bądź 120...(nie wiem usg kosztowało 30 czy 60). Byłyście w tym samym miejscu??
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 16:52   #1173
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez aneczka8 Pokaż wiadomość
Jak to jest że jedna z Was zapłaciła za wizyte z samym usg 70 zł a druga 90 bądź 120...(nie wiem usg kosztowało 30 czy 60). Byłyście w tym samym miejscu??

Dzwonilam przed chwila do dr hoffman i usg bez wizyty, samo usg kosztuje 50zl.
Stary 2007-12-14, 18:56   #1174
aneczka8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Dzwonilam przed chwila do dr hoffman i usg bez wizyty, samo usg kosztuje 50zl.
To jeszcze inaczej niż pisały dziewczyny wcześniej. Rózne ceny na różnych ludzi
Stary 2007-12-14, 19:23   #1175
drei
Rozeznanie

GG do drei

wiem ze tego posta powinnam umieścic w wątku o złych ginekologach, ale jakoś wolę tu, bo po prostu nie wiem skąd się bierze tyle dobrych opinii o dr Zabielskiej z Corfamedu...

muszę to napisać, bo wczoraj, po ponad roku "terapii" u niej, poszłam do innego ginekologa, z doświadczeniem klinicznym i powiem Wam że jestem w szoku i już nigdy moja noga w Corfamedzie nie stanie... zdiagnozował u mnie nadżerkę i zakażenie bakteryjne. wiedziałam, że coś jest nie tak. wiedziałam, że wydzielina z pochwy jakaś "nie ta", że ból przy stosunku który nie ustępuje po kolejnych drogich maściach, które miały pomóc tak w zasadzie nie wiadomo na co, bo były bez recepty a drogie bo zagraniczne, nie nie ustąpi również w magiczny sposób dzięki lubrykantom, których używanie radziła mi pani "doktor" na moje problemy. no sorry, ale taka diagnozę to sama sobie umiem postawić, bez płacenia za to ciężkich pieniędzy... czułam że coś jest nie tak i nie myliłam się!!! jestem wściekła, bo tą nadżerkę można by zdiagnozować dużo wcześniej i ominęłoby mnie duzo nerwów i przykrych przeżyc no i może miałabym więcej w portfelu... przecież to chyba dość pospolity problem, więc naprawde tak trudno go zdiagnozować? naprawdę nie polecam. a cały Corfamed moim zdaniem jest nastawiony na robienie pieniędzy, lekarz nie wdaje się w rozmowę z pacjentką, nie rozjaśnia wątpliwości... bo wszystko trzeba szybko, jak najszybciej.
drei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 17:48   #1176
Gosiaq
Raczkowanie

GG do Gosiaq Send a message via Skype™ to Gosiaq

Cytat:
U mnie było tak, że Pani przepisała mi recepte, dość drogą (80zł) i powiedziała, że USG mam gratis bo musze kupic te drogie tabletki. Miło... =)
Gosiaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 09:25   #1177
krechulec
Przyczajenie

Cytat:
Ja na bank byłam na Kuropatwy u dr Hoffman ;-) Powtórzę, zapłaciłam w sumie 150 zł za wizytę, cytologię i USG. Powiedziała mi, że wizyta i USG po 60 zł, cytologia 30 zł. Nawet pytała, czy napewno chcę to USG, bo w sumie wyjdzie mi te 150 zł właśnie, dużo. Nie wiem, może ma różne ceny albo w ogóle zmieniła cennik skoro teraz USG 50 zł, dziwne...Może wizyta 70, a USG 50, ale mi na pewno powiedziała wtedy, że po 60.
krechulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 20:08   #1178
dansu
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WARSZAWA - dr Agnieszka HOFFMAN

Tez byłam u tej lekarki. I jak dla mnie jest SUPER. I zamierzam juz do niej chodzic - nie zmienilabym. Nawet przepisala mi tabletki na klika miesiecy mowiac ''zebys nie musiala zaraz przychodzic na wizyte i placic niepotrzebnie tylko za recepte to Ci przepisze od razu na kilka miesiecy. Przeciez wiadomo ze studentki nie maja tak duzo pieniedzy''. POgadala ze mna... moglam spytac o co chce.. bez skrepowania.. i kazdej pacjentce poswieca tyle czasu ile potrzeba
dansu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 20:42   #1179
aneczka8
Zadomowienie

Dansu jesli możesz to napisz ile zapłaciłaś.
Stary 2007-12-18, 22:05   #1180
edith89
Przyczajenie

GG do edith89

Witam was Mam mały problem moja lekarka rodzinna poleciła mi panią dr Lucynę ??? niestety nie umiała sobie przypomnieć jej nazwiska. Przyjmuje ona w Katowicach Ligocie przy ul. Kołobrzeskiej oraz w Centralnym Szpitalu Klinicznym. Zna może któraś z was jej nazwisko?

P.S. Szukałam czegoś na temat tej pani dr ale niestety bez skutków.
Stary 2007-12-19, 13:18   #1181
Anet55
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - WARSZAWA

ja polecam dr Orzechowską z Prolife na saskiej kępie(226729101), ale z tego co wiem mają tam też innych bardzo dobrych lekarzy. Moja przyjaciółka która jest w ciąży chodzi tam na Usg 4d do dr Kuźlika i też jest bardzo zadowolona z tych wizyt.
Anet55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 19:37   #1182
tancerka212
Zakorzenienie

hmmm zaczynam podejrzewać że albo w lublinie nie ma dobrych ginekologów albo nikt z lublina do ginekologa nie chodzi... pytalam juz ze sto razy kogo mozna polecic..? napisalam tez nazwiska ktore się na tym forum pojawily zeby mi ktos cos o nich powiedzial ale nic.. odzewu brak...
LUBLIN???
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 20:30   #1183
aneczka8
Zadomowienie

Wpisałam w "przeszukaj ten wątek" Lubin i wyskoczyło mi kilka postów z nazwiskami. Jednak ktoś tam chodzi w Lublinie do ginekologa.
Stary 2007-12-19, 21:04   #1184
tancerka212
Zakorzenienie

ja tez wpisalam w przeszukaj wątek lublin i wyskakują albo wlasnie pytania dziewczyn o lubelskich ginekologow albo nazwiska lekarzy mężczyzn, a ja pytam o panią doktor bo chcę pójść do kobiety, albo jak juz jest nazwisko to zazwyczaj bez innych danych np adresu, ceny wizyty... dlatego dziewczyny mam prośbę, jak piszecie polecanych ginekologów to zamieszczajcie od razu adres gdzie przyjmuje lekarz no i ile kosztuje wizyta albo inne uslugi tak zeby wszystko bylo od razu jasne!
Stary 2007-12-19, 21:07   #1185
tancerka212
Zakorzenienie

no więc jeszcze raz zeby nie bylo ze nie przeszukuje wątku...
LUBLIN
dziewczyny przeszukałam dokładnie wątek i znalazłam panie ginekolog w lublinie ale tylko na jedną jest jakis konkretny namiar więc proszę o napisanie mi czy ktoś ma jakies opinie o nich??
oto nazwiska jakie znalazlam w tym wątku:
Magdalena Tucewicz-Pasikowska
Bożena Michalak
Kondracka
Anna Pieprzowska-Białek
Halina Proll
Ewa BaszakFiliks-Gajewska
Przutyła-Piłat
niestety z nazwisk nic nie wyczytam więc proszę o wypowiedzenie sie którą panią poleciłybyście na pierwszą wizytę, gdzie one przyjmują, jakie ceny, ewentualnie jakie dni przyjęć i co tylko Wam przyjdzie do głowy by mi pomóc
Stary 2007-12-19, 21:26   #1186
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Z Lublina nie jestem, ale polecam przejrzeć: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11896 598
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 23:34   #1187
leila777
Przyczajenie

KRAKÓW!!!!!!
dziewczyny polecam goraco pania doktor Kisielewska z ul.urzedniczej..jest naprawde super, ma swietne podejscie noi zna sie na sprawie..siedzialam chyba z pol godz.u niej.zrobila dokladny wywiad,potem zbadala piersi, badanie ginekol i usg..nie naciaga na dodatkowe koszty.owszem zlecila mi pare badan ale ja sama wiem ze przy nieregularnym okresie musze je wykonac..odpowiedziala na wszystkie pytanie, niczego nie zbagatelizowala..jak to robili dotychczasowi lekarze nie pozwalajac mi skonczyc zdania;/mysle ze ja juz wybralam swojego lekarza bo u niej wizyta to przyjemnosc a nie stres..poza tym gabinet ma swietnie urzadzony, a wc to bajka.bidet do podmywania iczysciutko,a to tez wazne.noi sympatyczna pani recepcjonistka.jesli chcecie dzieczyny zadbac naprawde o swoje zdrowie to ja polecam z czystym sumieniem!!!!
leila777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 11:48   #1188
Olusiaa_
Zakorzenienie

LUBLIN

z kobiet mogę polecić panią doktor Eulalię Saadi- z Top Medicalu na Zana, 70 zł wizyta, milusia kobitka, mówiła do mnie "ściągaj kotuś majtusie" itd. Bada delikatnie, odpowiada na pytania, fajna pani doktor.....

z LuxMedu- już pisałam, ale powtórzę- dr Kościelecki, niestety ok 80 zł, ale świetny..... zadaje pytania, bada, delikatny, polecam!

aktualnie chodzę do Miturskiego- na forum wyczytałam (podziękowania dla mezatki07), na razie byłam 2 razy, ale jestem w 100% zadowolona- na wstępie o wszystko wypytał, zbadał, zrobił cytologię, biocenozę, zbadał piersi, wysłal na badanie krwi- wszystko za darmo, bo przyjmuje na N.F.Z w przychodni na Niepodległosći 9 i zlecił usg za 20zl- miałam podejrzenie torbiela.
Mam zamiar póki co chodzić do Miturskiego....
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 17:18   #1189
justyś81
Przyczajenie

LUBLIN

Zaczęłam chodzić do dr Magdaleny Tucewicz - Pasikoweskiej. W Łęcznej przyjmuje w Szpiatulu Powiatowym na NFZ, a w Lublinie w "Anagenesis" na Męczenników Majdanka 55 w środy od 15. Niestety nie wiem ile kosztują poszczególne badania. Mogę podać jedynie cenę zamrażania nadżerki - 200 zł. Po pierwszej wizycie byłam zadowolona. Widać, że kobitka ma dobre podejście do pacjentek i że zna się na rzeczy. Chętnie wszystko tłumaczy, a przy tym wcale się nie śpieszy. Badanie ginekol. robi naprawdę delikatnie. Polecam
justyś81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 17:34   #1190
Adka_
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - Kraków i Zabierzów

poszukuje opini o dr. Lek. med. A. Wierzbińska-Spaczyńska ( Kraków) oraz A. Sękara-Setkowicz ( Zabierzów)
Adka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 18:47   #1191
tancerka212
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za pomoc, ale najblizej mam do luxmedu.. chyba na radziwillowskiej on jest? nie wiecie kogo tam mozna z kobiet zlapac?
Stary 2007-12-21, 10:22   #1192
Olusiaa_
Zakorzenienie

Luxmed jest na radziwiłowskiej i na królewskiej. A co sie tak uparłaś na kobiete?? ;D Lux med ma swoja stronke gdzie mozna sprawdzic kto kiedy i za ile przyjmuje. Wpisz w google lux med lublin, powinnas znalezc i tam sprawdzisz w grafiku lekarzy
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 22:16   #1193
margaretka1212
Raczkowanie

Exclamation Dobry ginekolog Opole

Witam!

szukam dobrego ginekologa w opolu (woj.opolskie) . moze byc prywatnie, to nie ma znaczenia.

pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi.

nie wiem czy mozna podawac na forum nr. telefonow, wiec jesli nie to prosilabym na pw.

pa
margaretka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 22:21   #1194
margaretka1212
Raczkowanie

Dot.: Dobry ginekolog Opole

najlepiej ginekolog-endokrynolog

pozdr
Stary 2007-12-28, 09:23   #1195
lucaa_rules
Wtajemniczenie

z publicznych polecam dr Andrzeja Fima, przyjmuje na Piłsudskiego w Mediciusie 4 dni w tygodniu Sympatyczny, jajcarz i ogólnie wszystko by leczył seksem
dzielnie zniósł moje pytania, niepewności itd, a ja potrafię być bardzo upierdliwa :P
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 12:58   #1196
Suuuzi
Rozeznanie

KRAKÓW!!!

Hej dziewczyny Poszukuję miłej, sympatycznej osoby która nie robiłaby problemów z przepisaniem tabletek Byłaby to moja pierwsza wizyta wiec tez zeby atmosfera była temu całemu zdarzeniu przyjazna. Mam 16 lat i niestety wiem, że nie odwiedzę ginekologa szybko, jeżeli ten '1 raz' nie bedzie przyjemny. dodam, że nie jestem dziewicą wiec uważam, że nie powinno byc niekorzystnych uwag w stosunku do mnie czy mojej decyzji. bardzo fajnie, jeżeli można byłoby przyjśc tam bez wczesniejszego umawiania sie
Bardzo proszę o radę, cena nie gra roli ) !!!
Suuuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 13:42   #1197
margaretka1212
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Dobry ginekolog Opole

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
z publicznych polecam dr Andrzeja Fima, przyjmuje na Piłsudskiego w Mediciusie 4 dni w tygodniu Sympatyczny, jajcarz i ogólnie wszystko by leczył seksem
dzielnie zniósł moje pytania, niepewności itd, a ja potrafię być bardzo upierdliwa :P
ze specjlizaca endokrynologa ?

przyjmue prywatnie ?
Stary 2007-12-29, 13:02   #1198
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margaretka1212 Pokaż wiadomość
ze specjlizaca endokrynologa ?

przyjmue prywatnie ?

nie jestem pewna czy posiada taka specjalizacja
a poza tym napisałam "z publicznych polecam" wiec przyjmuje nieodpłatnie
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 17:30   #1199
akima
Przyczajenie

polećcie mi gobrego ginekologa w Kielcach

szukam lekarza, który ma w gabinecie usg
leczę sie w innym miescie, szukam lekarza, który tu na miejscu potrafiłby ocenić endo, czy rozmiary pęcherzyków, informacje te przekazywałabym do kliniki
akima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 20:22   #1200
edytak20
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasig Pokaż wiadomość
WROCŁAW

Od jakiegoś czasu nosiłam się z myślą zmiany mojego ginekologa. Poczytałam opinie na forum i odwiedziłam dr Martę Górecką-Balcerek z Mediconceptu na ul. Krzyckiej 94. Obawiałam się, że będę musiała długo czekać na wizytę, więc zadzwoniłam na prywatną komórkę. Pani doktor przyjęła mnie już następnego dnia bez rejestracji. Jest naprawdę rewelacyjna! Wszystko o co się zapytałam wytłumaczyła, jest bardzo sympatyczna i kompetentna. Z mężem staramy się od jakiegoś czasu o dzidziusia i pani doktor przedstawiła mi plan, jakie badania będziemy robić w jakim czasie. Także dziewczyny, polecam, polecam i jeszcze raz polecam.

Tak .Pani Górecka,owszem jest miła,sympatyczna.Wszystko pieknie ladnie,ale jak sie nic nie dzieje.Równiez poszłam,bo naczytałam sie pozytywnych opinii.Doktor Gorecka prowadziła moją ciąze.Byłam zachwycona,do czasu....Pod koniec ciązy zaczeły sie klopoty,pobyt w szpitalu nauczyl mnie jak odczytywac wyniki ktg,i na moje szczescie ,bo w 9 miesiacu ,kiedy poszlam na kolejna wizyte kontrolna ktg bylo nie najlepsze,a pani doktor zamiast to powtorzyc i zrobic usg,wyslal mnie do domu.Jeszcze tego samego dnia poszlam do innej pani doktor i tylko spojrzala na moj wynik i wyslala mnie do szpitala.okazalo sie ze nbalezy jak najszybciej wywolac porod.Gdybym sama nie zareagowala i nie poszla do innego lekarza nie wiem czy moje dziecko by zylo. Radze uwazac
edytak20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości