|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
mialam juz isc spac,ale zerknelam jeszcze...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() leżę. Kocham BRAVO ![]() ![]()
#3212 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wolny związek ? ;mdleje: mam nadzieję że przerodzi się szybko w normalny bo niezły pasztet może z czegoś takiego wyniknąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() na szczeście ten stan przechodzi po kilku dniach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() dokładnie....... w ogóle to ja nadal jestem w szoku jak się dowiaduję ze moja koleżanki są matkami ![]() ![]() osobiście sobie nie wyobrażam jeszcze.... jestem stanowczo za młoda ![]() Cytat:
![]() Aguś, odebrałam zdjęcie, śliczna parka z Was ![]() ja też spędziłam rodzinny wieczorek ![]() ![]() jutro mam rano kolędę, o 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() później jadę do ginekologa i może na zakupy, więc znowu nie wiem kiedy tu wpadnę ![]() ![]() dobranoc Laseczki ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-12-27 o 22:28 Powód: :) |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Aguuuuś ja też chcę zdjęcia! osz Ty
![]() Ewusiu czekam ![]() Edit;Ewusiu,ależ z Was śliczna!śliczna! para,naprawdę ![]() ![]()
#3214 |
Zakorzenienie
|
edit: o widzę że nawet już dotarła fotka
![]() dziękuję ![]() na temat Twojego TŻ-a to już się chyba wypowiadałam ![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o bravo.pl to ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-12-27 o 22:38 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
Tiaa..
![]() ![]() ![]() Idę lulać,Dobranoc Aniołki ![]()
#3216 | ||
Zakorzenienie
|
Wróciłam jednak
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wróciłam... bo stwierdziłam, że lepsze siedzenie przed kompem niż rzucanie się po łózku do 2... za późno wstaje, musze zacząć wczesnej, bo znów będe miała problemy ze wstawaniem do szkoły. (wstaje z łóżka koło 12 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
eee dzień dobry? ;D
JEm wlasnie snidanie, zaraz szybkie prostowanie włosy i bzium jadę ![]() Miłego dnia dziewczyny ;*
#3218 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Oj Agolku podeśli koniecznie fotke nowego fryzu ![]() ![]() ![]() Oj kremik drogi ![]() ![]() ![]() Dziś nie wytrzymałam i użyłam prostownicy. Miałam już prostowane włosy więc mam porównanie ![]() ![]() ![]() Te teksty z Bravo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
Lolciu - te teksty są świetne
![]() Nefre - zatem baw się dobrze ![]() Ewuś - ksiądz po kolędzie... brrr ![]() ![]() Zastanawiam się czy chce mi sie dzisiaj jechać na jakieś zakupy, jakby jakieś nowe spodnie czy bluzka wpadły do kolekcji to nie byłoby źle... No ale zobaczę jeszcze, póki co muszę iść zapłacić rachunki i na solarium, tam będzie tak cieplutko ![]() W ogóle to konnnichi wa Słoneczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() obudziłam się z jęczmieniem pod okiem ![]() ![]() muszę skończyć do 10.30 projekt na angielski... ale tak mi się nie chce... ![]() chętnie przyjmę wszystkie zdjęcia ![]() scarlett92@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh Lolciu zazdroszcze Ci lodowiska ![]() ![]() Ewuś pięknie razem wyglądacie ^^ Miłego dnia dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mi czasami wyskakują na lini rzęs ![]() ![]() ![]() Gapa ze mnie, nie umie prostownicy używać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są 2możliwości Jeżeli używałaś jakiegoś preparatu przed prostowaniem,to jego wina. A ta 2-wydaję mi się,że to wina prostownicy,wcześniej przed moją tondeo miałam prostownicę babyliss i też mi się puszyły,wywijały-masakra jednym słowem ![]() Pamiętaj,że trzeba prostować pasemko,po pasemku dłużej trzymając ii nie wiem co jeszcze ![]() ![]()
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A odnosnie bravo, to mi kiedyś zabrali taka książeczke gdzie były intymne pytania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dziś musze iść się zważyć... Tata stwierdził, że jeszcze schudłam przez święta ![]() Wooogóle ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Słonka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A własny laptop to świetna sprawa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
Milkuś hot liss loreala,to straszne gó*** ,no nie wiem może Tobie akurat przypadnie do gustu,ale mi sklejał włosy,masakra po prostu
![]() 170stopni,toż to praktycznie nic,ja samą grzywkę prostuje na 180 ![]() No i pasma włosów muszą być niewielkie ![]() Tak się zastanawiam,może i ja poprosiłabym o laptopa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() albo jak dziadek da mi kasę za sprzedaż ziemi ![]()
#3228 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dla mnie to 170 było nawet za dużo, bo takie gorąco biło od tej prostownicy, że miałam naprawdę duze obawy przed przyłożeniem takiego żelazka do włosów ![]() ![]() ![]() Jak już teraz zaczniesz się uczyć to może pasek będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co przed chwilą robiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To co Ty tak kokosów nie lubisz, że je z płatków wybierasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny na czym usmażyć placki ziemniaczane? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3232 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() już wróciłam od ginekologa i wszystko na szczęście ok ![]() ![]() jadę zaraz z rodziną na zakupy... nie pamiętam kiedy byłam z całą rodziną na zakupach ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tych kokosów to nie lubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mogłabys dla mnie zrobić z jednego nalesnika przy okazji ![]() Cytat:
![]() Hmmm motywacja... ![]() ![]() ![]() Tez bym chciała na rodzinne zakupy ![]() ![]() Udanego dnia i owocnych sklepowych łowów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
LoLcIa123:
U mnie zawsze smażyło sie na oleju. Ale mi narobilas ochoty na tego placka. Smacznego . tamonita: Ja tez nie cierpie kokoskow.Takze nie jestes sama. Ewusia_marchew: Jak mozesz to mi tez wyslij : czuczi10@poczta.onet.pl Super ze masz dobre wyniki.Miłych zakupow. Na pewno nie bedzie az tak zle. Ather: spodniczka bym sie pochwalila aale nie mam czym/jak zrobic zdjecia... U mnie ksiadz po koledzie bedzie jutro... Tez lacze sie z wami i nie lubie kiedy on chodzi po koledzie... okropienstwo jakies. Mi dzien jakos szybko leci. Cały czas praktucznie na zakupach byłam dzis. Tylko tym razem na zakupach zywnosciowych ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam na oleju,bo mamie szkoda masła na robienie placków
![]() ![]() ![]() Zamówiłam sobie wizytę u fryzjera na sylwestra,jeszcze mi się udało ![]() ![]() ![]() ![]()
#3237 |
Wtajemniczenie
|
Święta Święta i po Świętach, więc i ja już wróciłąm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj mialam isc na badanie tarczycy, ale lekarka mowila ze o na czczo, a ja przez te cale swieta o tym zapomnialam i elegancko wciagnelam sobie sniadanie ![]() ![]() ![]() ![]() nie bylo mnie tydzien prawie, ale bylam strasznie ciekawa jak tam u Was Mikołaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dzisiaj juz u siebie, musze troche mieszkanie ogranac, bo przed swietami mialam takie zamieszanie, odwiedziny u babć no i u chorutkiego TŻtka, wiec sprzatania przedswiatecznego nie bylo ![]() ![]() bylam dzis pobiegac rano, cudnie rozpoczety dzien ![]() ![]() sciskam wszystkie poświatecznie ![]() EDIT: Ewus, a jak smazysz te placko na suchym teflonie? bo niedawno jak smazylismy z TŻ to ja smazylam na tefolnie, a on na drugiej patelni ale z tluszczem i jego byly pyszne jak zawsze, a moje raczej kiepsko wyszly, wogole sie nie chcialy smazyc i trwalo to wiecznosc ![]() ![]()
#3238 |
Zakorzenienie
|
Ojj,ale Wy piszecie dużo
![]() Kurcze,już nie pamiętam która fotkę chciała,wiem,że na pewno Ather i LoLcia,ale kto jeszcze to nie pamiętam ![]() Ewuś - Dziękuję ![]() Zaraz idę sprawdzić swoją pocztę,bo liczę na rewanżyk ![]() Gujanka - ![]() Super, że wróciłaś ![]() Miłego dnia,ja niedawno wróciłam od przyjaciółki,a niedługo idę po TŻ-ta ![]() EDIT: Nie mam Twojego maila LoLcia ![]() Ather,wysłane ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja swego czasu biegałam, ale wieczorami ![]() ![]() ![]() Jej też muszę iść na badanie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zaraz odwiedzi mnie przyjaciółka i będziemy się grzać przy kominku ![]() BTW: Muszę odpuścić z wizazem na jakiś czas ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Zaraz Milkuś wyślę
![]() ![]() Nie zostawiaj nas ![]() Ewusia - Bardzo fajna z Was parka ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.