Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-06, 10:56   #1111
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Hejka Witam w 16 tygodniu
Lecę Was choć jako tako nadrobić bo weekned był pracowity - zdałam egazamin na 5
Gratki!

Cytat:
Napisane przez KarolinaMagdalena Pokaż wiadomość
Cześć Wam,
jestem już po części egzaminów i te, z których znam wyniki to same piąsie!
Niektórzy w grupie dostrzegli już, że jestem w ciąży
Dzisiaj mam nadzieję dostać wyniki z pappy bo idą pocztą, myślałam, że w tamtym tygodniu już dostanę..
Mała w przedszkolu więc mam chwile dla siebie bez obowiązków, to się położę i pooglądam telewizję w nagrodę
Brawo!

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Bieszczady są piękne, ale czy jest tam co zwiedzać? Góry moje ulubione, ale oprócz pięknych widokowych szlaków to niewiele oprócz cerkwi... Nie myśleliście o innych górach? Np Beskid Śląski, Beskid Żywiecki (Szczyrk, Wisła, Milówka), tam można na część szlaków w razie czego wjechać kolejką, bo podejścia dość krótkie, ale strome. Jest w pobliżu kilka muzeów, Browar w Żywcu, jeziorko w Żywcu.
Albo Góry Stołowe, nie wiem jak tam ze szlakami bo akurat nie chodziłam, ale jest Szczeliniec, Błędne skały, Twierdza w Kłodzku, blisko Praga, z Kudowy organizują wycieczki np do zoo w Czechach, albo do Skalnego Miasta.
Polecam Beskid Żywiecki, to moje rodzinne strony, piękna okolica.
Na ten rok mieliśmy zaplanowane Tatry wysokie, a potem wieczorami termy w Bukowinie, ze względu na ciążę musiałam zrezygnować. I teraz myślę co by tu...

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Tatuaż <3
Mój musi poczekać do przyszłego roku...
A co planujesz? U mnie też nie wypaliło w tym roku
Pytałaś wcześniej, czy kogoś za biurkiem uciska brzuch. Mnie zaczęło uciskać w drugim miesiącu, wierciłam się i kręciłam na fotelu, musiałam co chwilę wstać i przejść się po biurze. Tylko że to nie był sensu stricto brzuch, a bardziej ucisk w w podbrzuszu, w okolicy pachwin. To samo w samochodzie, pół biedy na miejscu pasażera, bo wtedy rozkładałam fotel i było lepiej.
Stary 2016-06-06, 10:58   #1112
Cherry_24
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
oj no dla kazdego cos dobrego ja warzywne też uwielbiam, ale takie sezonowe to tylko pieczarowe z ketchupem wlasnie

w ogole narobiłyście mi smaka na kalafior- a generalnie nie przepadam;p
u mnie kalafior jest co drugi dzień, dziś będzie jeszcze zupka fasolowa
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:00   #1113
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Gratki!

Brawo!

Polecam Beskid Żywiecki, to moje rodzinne strony, piękna okolica.
Na ten rok mieliśmy zaplanowane Tatry wysokie, a potem wieczorami termy w Bukowinie, ze względu na ciążę musiałam zrezygnować. I teraz myślę co by tu...

A co planujesz? U mnie też nie wypaliło w tym roku
Pytałaś wcześniej, czy kogoś za biurkiem uciska brzuch. Mnie zaczęło uciskać w drugim miesiącu, wierciłam się i kręciłam na fotelu, musiałam co chwilę wstać i przejść się po biurze. Tylko że to nie był sensu stricto brzuch, a bardziej ucisk w w podbrzuszu, w okolicy pachwin. To samo w samochodzie, pół biedy na miejscu pasażera, bo wtedy rozkładałam fotel i było lepiej.
Tą żyrafe co mam na avatarze ;-)
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:03   #1114
domek_z_piernika
Zadomowienie

mam taką masakrę w pracy, że nawet nie udaje mi się nadrobić wszystkiego po weekendzie. Będe podczytywac w przerwach i może do wieczora dam radę
póki co się witam
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:10   #1115
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Tą żyrafe co mam na avatarze ;-)
Bardzo oryginalnie, jeszcze nie widziałam tatuażu przedstawiającego żyrafę. To pewnie będzie taki większy tatuaż?
Stary 2016-06-06, 11:17   #1116
MajWija
Wtajemniczenie

Pijecie herbatę miętową?

Mam na nią ochotę, ale nie wiem, czy w ciąży można
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:25   #1117
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Pijecie herbatę miętową?

Ja pije dwie dziennie po dwie torebki
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 11:27   #1118
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Dzięki, własnie o to mi chodziło pewnie chlopaka lekarz widział dlatego nie chciał powiedzieć tlumaczyl, ze czesto wargi sa ukrwione i mogą przypimnać chlopca Lepiej poczekać
Zawsze lepiej poczekać i mieć pewność
Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Ja też mam całe życie, tylko delikatną. Moja córeczka też ma. W ciąży krecha mocno pociemniala i przedłużyła sie kawałek nad pępek. Teraz jeszcze nic się nie dzieje. Sutki też nie ciemnieja.
A już myślałam, że jestem jedyna z tą kreską
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa, drozdzowych... bo dla mnie racuchy to tylko i wylacznie z ziemniaka, czyli placki ziemniaczane
U nas też placki ziemniaczane to placki ziemniaczane, a wszelkie racuchy czy inne placki są z jakiegoś ciasta

Cytat:
A do nas do ogrodu znow zawital jez :-D ostatnio byl kilka dni temu. Dalismy mu wody I nawet sie napil. Fajnie jakby tak nas czesciej odwiedzal

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
A co fajnego w jeżu?
Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie już upatrzone wózki?
Ja myślę nad Jedo fyn lub Adamex barletta, ale ostatnio też mi się rzuciły w oczy wózki Barletta
Było już wałkowane
Ja mam Jedo Fyn kupiony.
Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Szukajcie a znajdziecie

Ok ja się żegnam i idę kłaść zieloną glinkę na ryjek, tudzież przygotować paznokietki na nadchodzący tydzień
Ja mam różową i czekam na kuriera, jak pojedzie to sobie nałożę. Jak znam swoje szczęście nałożyłabym i od razu kurier by przyjechał i musiałabym szybko zmywać. I muszę się w końcu umówić na zdjęcie hybrydy, nie lubię takiej kilkutygodniowej jak już sporo paznokcia widać...
Cytat:
Lecę Was choć jako tako nadrobić bo weekned był pracowity - zdałam egazamin na 5
Gratuluję!!!
Cytat:
Prasowanie to moja zmora, mam całe góry prasowania ;/
Ja teraz nie prasuję. Zacznę jak będę prała i prasowała dziecięce ciuszki. I tak przed założeniem wszystko prasuję jak gdzieś idziemy, a po domu mi nie przeszkadza pogniecione. Nie chce mi się stać z żelazkiem.
Cytat:
Cherry my w kwietniu/ maju mamy plan jechać do Hiszpanii.

I moja teoria jest taka że czym mniejsze dziecko tym łatwiej się podróżuje ;-)
Zazdroszczę!!!
A z tą teorią - różnie bywa
Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
nigdy?? jejku jak Ty się uchowałaś
Mój tż nigdy nie był nad morzem, w górach i za granicą. Mając 18 lat był pierwszy raz na Mazurach, ze mną i w ogóle poza woj maz
Cytat:
Tż obiecał mi że mnie dziś zabierze na najlepsze zapiekanki w Białymstoku chyba zjem dwie
A gdzie takie są?
Cytat:
Pijecie herbatę miętową?

Raz na jakiś czas możesz się napić jak czujesz potrzebę...

Jejku jak ten kebab sobotni mnie męczy... Latałam do wc całą niedzielę, brzuch mnie bolał bardzo, dziś od rana podobnie tylko brzuch mniej boli i latam trochę rzadziej. Masakra.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:29   #1119
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez KarolinaMagdalena Pokaż wiadomość
Cześć Wam,
jestem już po części egzaminów i te, z których znam wyniki to same piąsie!
Niektórzy w grupie dostrzegli już, że jestem w ciąży
Dzisiaj mam nadzieję dostać wyniki z pappy bo idą pocztą, myślałam, że w tamtym tygodniu już dostanę..
Mała w przedszkolu więc mam chwile dla siebie bez obowiązków, to się położę i pooglądam telewizję w nagrodę
Gratulacje

Cytat:
to nie to samo, ale też bym zjadła ! podziel się omnomnom

https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=214066

moje i tż dzieło wczorajsze
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:35   #1120
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

A już myślałam, że jestem jedyna z tą kreską

U nas też placki ziemniaczane to placki ziemniaczane, a wszelkie racuchy czy inne placki są z jakiegoś ciasta

A co fajnego w jeżu?

Było już wałkowane
Ja mam Jedo Fyn kupiony.

Ja mam różową i czekam na kuriera, jak pojedzie to sobie nałożę. Jak znam swoje szczęście nałożyłabym i od razu kurier by przyjechał i musiałabym szybko zmywać. I muszę się w końcu umówić na zdjęcie hybrydy, nie lubię takiej kilkutygodniowej jak już sporo paznokcia widać...

Gratuluję!!!

Ja teraz nie prasuję. Zacznę jak będę prała i prasowała dziecięce ciuszki. I tak przed założeniem wszystko prasuję jak gdzieś idziemy, a po domu mi nie przeszkadza pogniecione. Nie chce mi się stać z żelazkiem.

Zazdroszczę!!!
A z tą teorią - różnie bywa

Mój tż nigdy nie był nad morzem, w górach i za granicą. Mając 18 lat był pierwszy raz na Mazurach, ze mną i w ogóle poza woj maz

A gdzie takie są?

Raz na jakiś czas możesz się napić jak czujesz potrzebę...

Jejku jak ten kebab sobotni mnie męczy... Latałam do wc całą niedzielę, brzuch mnie bolał bardzo, dziś od rana podobnie tylko brzuch mniej boli i latam trochę rzadziej. Masakra.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Przy dworcu Pkp stoi lokomotywa i w niej Pani sprzedaje zapiekanki już od lat, najlepsze w mieście.
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:41   #1121
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Cytat:
Dzien dobry!
O tak, aros jest super, ale jest jeszcze jedna ksiegarnia czesto tansza od arosa. Jak sobie przypomne nazwe to napisze.
Jak mlody zaczal soe interesic ksiazkami to w arosie czesto nie raz poplynelam :-P
Oki, wstaje na sniadanko...
Milego dnia!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Prosiłabym

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Gratuluję
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 11:41   #1122
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Mi się udaļo kupić szorty w hm, teraz na luźne sukienki czas zapolować. Jakie szorty oglądałaś?
Te: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244747003.html

Najgorsze, że moja desperacja była na tyle duża, że gdyby nie Tż, który powiedział, że będą zdecydowanie za duże to bym je wzięła

Cytat:
gratulacje!

Cytat:
Słuchajcie a ma któraś pomysł na wakacje w Bieszczadach?
my nie mamy pomysłu a też chcemy się wybrać
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:43   #1123
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie a ma któraś pomysł na wakacje w Bieszczadach?
Bieszczady są nie wymagajace, spacery po Połoninanch i nie tylko, a miedzy czasie można zrobić sobie dzień wolny na Solinie.
Gdybym miała bliżej z checią bym pojechała Bieszczady są piękne

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Może ulokujcie się nad Jez. Solińskim i stamtąd ruszajcie w góry/na wycieczki?
Nie wiem tak naprawdę, jak to wygląda jako baza wypadowa, ale mi to Jez. Solińskie po głowie od dawna chodzi
A co chcecie robić? Chodzić po górach, zwiedzać, lenić się?
Solina trochę daleko od drog wypadowych ale w Bieszczadach i tak najlepiej poruszać sie swoim samochodem.
Stary 2016-06-06, 11:46   #1124
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Glinki są super, różowej jeszcze nie miałam, bo ostatnio przejechałam się na brązowej i odechciało mi się testowania nowości. Zmycie tego cholerstwa graniczy z cudem, ponadto okrutnie wszystko brudzi. Teraz zużywam pół kilo zielonej A różowa jak działa?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;61383551]Te: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244747003.html

Najgorsze, że moja desperacja była na tyle duża, że gdyby nie Tż, który powiedział, że będą zdecydowanie za duże to bym je wzięła [/QUOTE]
Fajne! A nie możesz zamówić online i potem zwrócić sklepie rozmiar, który Ci nie spasuje?
Stary 2016-06-06, 11:47   #1125
Konto usunięte

Cytat:
Zobaczyłam w google gdzie mieszkasz, : love: matko kochana jak pieknie !!!
też zobaczyłam. Cudo!

Cytat:
Tatuaż <3
Mój musi poczekać do przyszłego roku...
I mój
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 11:49   #1126
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tego nienawidzę, ale staram się być w miarę systematyczna, bo jak widzę górę prasowania, to mi się na płacz zbiera

Coś mnie gila w brzuchu po lewej stronie na wysokości pępka, jak motylek. To może być TO???????????????????
Mnie tak czesto gila kolo pępka ale to chyba jednak nie dziecko, za wysoko chyba ? Czasami czuje niżej z lewej albo prawej ale tak bardziej bliżej kości biodrowych niż srodka. Z poczatku myslalam ze to dziecko ale wydaje mi sie ze az takie duże to ono nie jest zebym raz czula z lewej, prawej a potem az kolo pepka? Raczej mysle, ze moze swedzi i gila bo rosnie, wszystko sie rozciaga, przemieszczaa....

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
My tez na 2 tyg. Jeszcze wesele kuzynki zaliczymy, i tak jak Wy chcemy dokupic wyprawke. W holandii np. nie maja rozkow + jakies apteczne rzeczy chce kupic. Morze mamy tu pod nosem my chcemy w gory wyskoczyc 😉
A w jakie góry?
Stary 2016-06-06, 11:50   #1127
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie możesz zamówić online i potem zwrócić sklepie rozmiar, który Ci nie spasuje?

W hm jak cos sie zamawia z neta to tą samą drogą zwroty- tak jak i reklamacje niestety...
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 11:52   #1128
Konto usunięte

Cytat:
Fajne! A nie możesz zamówić online i potem zwrócić sklepie rozmiar, który Ci nie spasuje?
Myślałam nad zamówieniem on-line ale znalazłam bardzo podobne i tańsze na aledrogo

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
W hm jak cos sie zamawia z neta to tą samą drogą zwroty- tak jak i reklamacje niestety...
dokładnie i opłata za zwrot 3.90
Stary 2016-06-06, 11:58   #1129
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cherry my w kwietniu/ maju mamy plan jechać do Hiszpanii.

I moja teoria jest taka że czym mniejsze dziecko tym łatwiej się podróżuje ;-)
Jeśli rodzice lubią podróżować to najlepiej maluszka od najmłodszych lat tego uczyć. Nie raz widziałam takie podrośnięte marudy nad morzem czy w górach. Mnie rodzice od najmlodszy lat zabierali na wakacje, kiedy tylko po Polsce ale majac 5 lat moglam biegac skakać i nie straszne mi byly góry, namioty czy długie spacery. Uwielbiam zwiedzać i chcialabym uczyc moje dziecko tego samego

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Bieszczady są piękne, ale czy jest tam co zwiedzać? Góry moje ulubione, ale oprócz pięknych widokowych szlaków to niewiele oprócz cerkwi... Nie myśleliście o innych górach? Np Beskid Śląski, Beskid Żywiecki (Szczyrk, Wisła, Milówka), tam można na część szlaków w razie czego wjechać kolejką, bo podejścia dość krótkie, ale strome. Jest w pobliżu kilka muzeów, Browar w Żywcu, jeziorko w Żywcu.
Albo Góry Stołowe, nie wiem jak tam ze szlakami bo akurat nie chodziłam, ale jest Szczeliniec, Błędne skały, Twierdza w Kłodzku, blisko Praga, z Kudowy organizują wycieczki np do zoo w Czechach, albo do Skalnego Miasta.
No co ty w Bieszczadach jest tyle szlaków i jest co robić. Gorzej jak sie tylko w pogodę nie trafi to wtedy już nudaaaa. Gory Stolowe tez fajna altenrnatywa. Dla cieżarnej w sam raz. Szczelin czy Błedne Skały, po za tym są jakieś niewymagające szlaki ale to nie to samo co Tatry czy Bieszczady. Widoki nie te same. Ale zawsze można pojechac do Czech do Skalnego miasta. Taka weekendowa wycieczka. Bo na dluzej to troszkę nuda.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Ja też! Uwielbiam Bałtyk z szerokimi plażami, pasami lasów wzdłuż plaż, uwielbiam spacery nawet w niepogodę - wtedy chyba nawet jest najlepiej. Te widoki ahhhhh Baltyk jest zdecydowanie magiczny
Tylko mój mąż narzeka, że sie wykąpać nie może, bo zimno
Ja mam sentyment bo co roku jeździłam, nawet pod namioty i to były najlepsze wakacje 24h na swiezym powietrzu, pole namiotowe na wydmach, ciągle słychać szum morza Teraz jestem dorosłą i troche mnie nudzi plazowanie, ale z tezetem jezdzimy o po prostu duzo spacerujemy.
A ja jeszcze nie podjełam decyzji gdzie wybrac sie nad te morze. Chcialabym zobaczyc Hel, Sopot, Gdańs, ale to kawał drogi, zas wolimy jakies spokojne miejsce ale tez takie gdzie bedzie gdzie chodzić, plaza musi byc dluga

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2016-06-06 o 11:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 12:02   #1130
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo oryginalnie, jeszcze nie widziałam tatuażu przedstawiającego żyrafę. To pewnie będzie taki większy tatuaż?
Taki minimum 30 cm wysoki.
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 12:06   #1131
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pijecie herbatę miętową?

Piłam dużo w I trymestrze bo pomagała na mdłości ale teraz nie mam w ogole ochoty, za dużo jej pilam wtedy

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Z tz chcemy już pewnej informacji, możemy nawet poczekać.
Stary 2016-06-06, 12:06   #1132
aleksandramaj
Wtajemniczenie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;61383551]Te: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244747003.html

Najgorsze, że moja desperacja była na tyle duża, że gdyby nie Tż, który powiedział, że będą zdecydowanie za duże to bym je wzięła
[/QUOTE]
Fajne!
Ja takich nie widziałam hmmm
Takie mi się podobają, ale też w sklepie ich nie było
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0312769002.html
A tych moich na stronie nie ma
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 12:06   #1133
Konto usunięte

Cytat:
ja po ostatnim też przeżywałam katusze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 12:07   #1134
bluesberry
Zakorzenienie

Mnie nosi strasznie na tatuaż na przedramieniu , ewentualnie mały na nadgarstku :ekhm:
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 12:08   #1135
Konto usunięte

Cytat:
Fajne!
też zwróciłam na nie uwagę ale na stronie bo stacjonarnie... brak

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Mnie nosi strasznie na tatuaż na przedramieniu , ewentualnie mały na nadgarstku :ekhm:
na nadgarstku też mi się podobają na przedramieniu za to nie
Stary 2016-06-06, 12:09   #1136
Listopadowaa
Zakorzenienie

mi sie tatuaze nie podobają, ale takie z imineiem dziecka, czy data urodzin juz tak Może kiedys cos malego i skromnego sobie zrobie
Stary 2016-06-06, 12:11   #1137
bluesberry
Zakorzenienie

Taka ważka na nadgarstku na przykład
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 12:16   #1138
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Ja mam sentyment bo co roku jeździłam, nawet pod namioty i to były najlepsze wakacje 24h na swiezym powietrzu, pole namiotowe na wydmach, ciągle słychać szum morza Teraz jestem dorosłą i troche mnie nudzi plazowanie, ale z tezetem jezdzimy o po prostu duzo spacerujemy.
A ja jeszcze nie podjełam decyzji gdzie wybrac sie nad te morze. Chcialabym zobaczyc Hel, Sopot, Gdańs, ale to kawał drogi, zas wolimy jakies spokojne miejsce ale tez takie gdzie bedzie gdzie chodzić, plaza musi byc dluga
Ja też od małego co wakacje jeździłam z rodzinką nad morze, pierwszy raz do Stegny, potem Sztutowo kilka razy, potem już Karwia itd. Uwielbiam Trojmiasto, jednego roku udało mi się pojechac tam 6 razy
I taki plażing typowy mnie nudzi, ale za to uwielbiam wlaśnie spacery wzdłuż morza, po tych krzaczorach itd. A ten szum morza jest niepowtarzalny, zaraz się rozpłaczę, już chcę jechac!!
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 12:16   #1139
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

[/QUOTE]

Ja je przymierzałam w sklepie, fajne są ale ten pas na brzuch sięga wysoko, przykrywa większość brzucha przez co uznałam, że na lato będzie zbyt gorąco i ich nie wzięłam

Cytat:
Fajne!
te też mierzyłam, tylko kolor taki jeansowy, fajne z krótkim pasem, niestety te co mierzyłam były takie na styk, a większych nie było na stronie też ich w ogóle nie ma w tym kolorze

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 12:18   #1140
KarolinaMagdalena
Raczkowanie

dziewczyny mam wynik PAPPY ale tylko dwa zespoły są obliczone
Przy zespole downa napisali:
prior risk 1:1400
posterior risk: 1:24000
Przy Edwardsa
prior risk: 1:13000
posterior risk: 1:100000

Przy Turner's i Triploidy "the risk may not be valid".

Strsznie mnie boli macica, obudziłam się po drzemce z twardym wybrzuszeniem pod pępkiem. Niby zniknęło ale czuję napięte mięśnie i ból.
Macie coś takiego? Wzięłam nospe forte.
KarolinaMagdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości