Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-06, 12:58   #241
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
Moja od 3 dni śpi po 7-8 godzin a ma niecałe tygodnie...chyba już załapała że jest noc na spanie....przynajmniej mam taka nadzieje...

ja jem w sumie wszystko, jadłam już i truskawki i czekoladę i brzoskwinie...póki co jest OK

to jednak nie jutro? myślałam że się zobaczymy...
7-8 godzin? Serio?
Jezu, jak wy tego dokonaliście??
Zdradz patent kobieto

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 13:04   #242
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mad_lenka Pokaż wiadomość
Kupiłam truskawki i tak dumam nad nimi- jeść czy nie jeść- oto jest pytanie. Moja położna mówi, żeby jeść wszystko. A Wy szamacie truskawki?
Jadlam już i niby nic się nie działo ale nie wiem do końca czy te kropki na buzi to trądzik czy wysypka ...

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Świetne wieści!
My idziemy za 2 tyg

Za 3 mce kolejne USG czy tylko badanie lekarskie?

usg chyba

Cytat:
Napisane przez Anika1986 Pokaż wiadomość
Współczuję. Jeśli dotarł odpowiednio szybko do szpitala to jest spora szansa że przezyje. Najgorsza jest pierwszą doba.

Martunia, czemu kazali Wam robić kontrolne? U nas jak wyszło wszystko OK, to nie kazali sprawdzać ponownie.
Nie wiem. Może dlatego że byliśmy prywatnie i 100 zl placilismy więc czemu by nie zarobić znowu

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 13:06   #243
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Mad_lenka Pokaż wiadomość
Kupiłam truskawki i tak dumam nad nimi- jeść czy nie jeść- oto jest pytanie. Moja położna mówi, żeby jeść wszystko. A Wy szamacie truskawki?
Odkad urodzilam, zjadlam juz ze 4kg

Jedz!!!
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 13:12   #244
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
My dzisiaj mieliśmy tragiczną noc...od 3:20 mała nie spała...później na 2 godziny przed 9. i teraz tak delikatnie przysypia przy cycu...

W czym przechowujecie ściągnięty pokarm? Są jakieś woreczki do mrożenia?
No to u nas godzinowo identyczna noc, jest moc teraz próbuję ją ululac, ale to nie tragedia uszy do góry

Kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród no przecież to jasna sprawa

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
My tez szczepimy 22go
A na USG bioderek jednak się nie spotkamy bo w końcu zdecydowalismy jednak prywatnie zrobić i tą jutrzejsza wizytę odwolalam

Tez slyszalam o dr Przybyszek dobre opinie

U nas na wypisie ze szpitala jest zalecenie żeby zrobić bioderka w ciągu miesiąca a na Czarnowie zalecają w ciągu trzech miesięcy. Niezła różnica
Wg mnie lepiej zrobić jak najszybciej. Zobacz jaka sytuacja u nas, poszliśmy dokładnie w 28 dniu i juz się dowiedzieliśmy że musimy szybko zacząć działać, bo każdy dzień robi różnicę. Jakbym poszła 2 miesiące później to chyba bym sobie nie wybaczyla że straciłam 2 miesiące?!

Edytowane przez Monanka83
Czas edycji: 2016-06-06 o 13:13
Monanka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 13:18   #245
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
My tez szczepimy 22go
A na USG bioderek jednak się nie spotkamy bo w końcu zdecydowalismy jednak prywatnie zrobić i tą jutrzejsza wizytę odwolalam

Tez slyszalam o dr Przybyszek dobre opinie

U nas na wypisie ze szpitala jest zalecenie żeby zrobić bioderka w ciągu miesiąca a na Czarnowie zalecają w ciągu trzech miesięcy. Niezła różnica
Ja mam dopiero
na lipiec umowione bioderka mala bedzie miala 9 tygodni ... I teraz za cholere nie wiem co robic umawiac prywatnie?
Moja siostra byla tez przed ukonczeniem 12tyg i powiedzieli jej ze nie jest za pozno to skad ta rozbieznosc 1- 3 miesiace

Gdzie macie umowione to Usg??
Cytat:
Moja od 3 dni śpi po 7-8 godzin a ma niecałe tygodnie...chyba już załapała że jest noc na spanie....przynajmniej mam taka nadzieje.....
Dobrze ze moj maz tego nie czyta bo jeszcze by znalazl sobie inna zone ze spiacym dzieckiem niech mysli ze wszystkie dzieci takie sa jak nasza ksiezniczka
Dzis mamy dzien marudy nr.2 i dwa razy dzwonil i nie dalo rady pogadac. Zaczynam sie bac czy wroci dzis do domu po tej nocy biedak wychodzil do pracy a Iga jeszcze nie spała

Edytowane przez mialavi
Czas edycji: 2016-06-06 o 13:20
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 13:23   #246
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
No to u nas godzinowo identyczna noc, jest moc teraz próbuję ją ululac, ale to nie tragedia uszy do góry

Kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród no przecież to jasna sprawa

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Wg mnie lepiej zrobić jak najszybciej. Zobacz jaka sytuacja u nas, poszliśmy dokładnie w 28 dniu i juz się dowiedzieliśmy że musimy szybko zacząć działać, bo każdy dzień robi różnicę. Jakbym poszła 2 miesiące później to chyba bym sobie nie wybaczyla że straciłam 2 miesiące?!
Dokładnie, tez uważam ze nie ma co zwlekac
A mam koleżankę która robiła dopiero w 4 miesiącu to aż lekarz ja zrypal ze to bardzo późno.
My robimy parę dni po skończonym 6tyg bo tak zaleca ortopeda do którego idziemy

Stary 2016-06-06, 13:30   #247
fruzjape
Zadomowienie

Nam ortopeda (prywatny ) kazał przyjść w 8mym tygodniu. Argument był taki, ze wtedy sytuacja jest juz w miarę jasna. A gdyby była jakaś wielka wada to wyłapaliby w szpitalu/u pediatry.
fruzjape jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 13:31   #248
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Ja mam dopiero
na lipiec umowione bioderka mala bedzie miala 9 tygodni ... I teraz za cholere nie wiem co robic umawiac prywatnie?
Moja siostra byla tez przed ukonczeniem 12tyg i powiedzieli jej ze nie jest za pozno to skad ta rozbieznosc 1- 3 miesiace

Gdzie macie umowione to Usg??

Dobrze ze moj maz tego nie czyta bo jeszcze by znalazl sobie inna zone ze spiacym dzieckiem niech mysli ze wszystkie dzieci takie sa jak nasza ksiezniczka
Dzis mamy dzien marudy nr.2 i dwa razy dzwonil i nie dalo rady pogadac. Zaczynam sie bac czy wroci dzis do domu po tej nocy biedak wychodzil do pracy a Iga jeszcze nie spała
Robimy na Zagnanskiej u dr Zająca
9 tyg to jeszcze nie tak późno ale dłużej bym nie czekała. Mojej koleżance lekarz powiedział że ewentualne wady koryguje się tak długo ile dziecko jest juz na swiecie, czyli jak cos wyjdzie np w 10 tygodniu to dziecko jest w szynie czy w specjalnej pieluszce 10 tygodni. Także im później cos wyjdzie tym gorzej

Stary 2016-06-06, 13:34   #249
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruzjape Pokaż wiadomość
Nam ortopeda (prywatny ) kazał przyjść w 8mym tygodniu. Argument był taki, ze wtedy sytuacja jest juz w miarę jasna. A gdyby była jakaś wielka wada to wyłapaliby w szpitalu/u pediatry.
No właśnie ja żyję tą nadzieją że to jednak fizjologiczna niedojrzalosc jeszcze u Niny a nie dysplazja, bo w szpitalu nie odnotowano odchyleń od normy. .. aczkolwiek mówią że to genetyczne, a ja miałam dysplazje nie popuszczamy jej i 24/7 jest zainstalowana w te magiczne galoty, ile mogę zrobić tyle zrobię, za resztę mogę tylko trzymać kciuki. ..
Stary 2016-06-06, 13:39   #250
lourose
Wtajemniczenie

Laski jestem na sali, sąsiadka obok krzyczy jakby ja obdzierali że skóry trzymajcie kciuki. Zabcia nie mam sily się cofnąć w postach, myślę o Was ciepło!
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 13:44   #251
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruzjape Pokaż wiadomość
Czyli nie powinnam panikować z drugiej strony sytuacja Monanki... badz madry czlowieku.

Cytat:
Robimy na Zagnanskiej u dr Zająca
9 tyg to jeszcze nie tak późno ale dłużej bym nie czekała. Mojej koleżance lekarz powiedział że ewentualne wady koryguje się tak długo ile dziecko jest juz na swiecie, czyli jak cos wyjdzie np w 10 tygodniu to dziecko jest w szynie czy w specjalnej pieluszce 10 tygodni. Także im później cos wyjdzie tym gorzej
Mnie umawiala kolezanka fizjoterapeutka wlasnie na Zagnanska bo tam pracuje nawet nie wiem do kogo. Dlatego nie przejmowalam sie tymi 9 tyg i sa rozne szkoly z tymi bioderkami. A teraz to sama nie wiem juz nic.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Laski jestem na sali, sąsiadka obok krzyczy jakby ja obdzierali że skóry trzymajcie kciuki. Zabcia nie mam sily się cofnąć w postach, myślę o Was ciepło!
Kciuki zacisniete !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 13:44   #252
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 13:48   #253
martunia_199
Zakorzenienie

Lourose kciuki za szybką akcje!

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Ja mam jeszcze jedno zmartwienie... Tymek po jedzeniu często mi kaszle. Nie jest to typowy kaszel a takie bardziej próby wyplucia8 flegmy która mu gdzieś tam zalega razem z mlekiem. Widać że próbuje coś wypluc (mleko geste) i wtedy tak dziwnie kaszle... któryś bobas ma podobnie?

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-06-06, 14:09   #254
Mad_lenka
Rozeznanie

Cytat:

Trzymam kciuki, oddychaj to bardzo pomaga kibicuje!!!!!
Mad_lenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 14:14   #255
Anika1986
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam dopiero
USG bioder trzeba zrobić między 4 tygodniem a 3 miesiącem, więc 9 tydzień jest w porządku. Nie masz się co martwić

Cytat:
Moja od 3 dni śpi po 7-8 godzin a ma niecałe tygodnie...chyba już załapała że jest noc na spanie....przynajmniej mam taka nadzieje...
Nie boisz się że to trochę za długo? Podobno w pierwszym miesiącu dziecko nie powinno spać dłużej niż 3-4 godz. bo może to spowodować spadek cukru we krwi, co prowadzi do błędnego koła, bo powoduje zmęczenie które wymusza dalszy sen.

Cytat:
Powodzenia!
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze jedno zmartwienie... Tymek po jedzeniu często mi kaszle. Nie jest to typowy kaszel a takie bardziej próby wyplucia8 flegmy która mu gdzieś tam zalega razem z mlekiem. Widać że próbuje coś wypluc (mleko geste) i wtedy tak dziwnie kaszle... któryś bobas ma podobnie?
Mój też czasem kaszle - zdarza mu sie to bezporednio po jedzeniu lub nawet w trakcie i łączy się to czasami z ulewaniem. Wygląda to tak jakby za dużo pociągnął z piersi i się zakrztusil.
Anika1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 14:19   #256
kaylla
Zakorzenienie

lourose - powodzenia

Moja mała też czasami kaszle, z reguły po jedzeniu, jak ją trzymam pionowo, żeby jej się odbiło, to zamiast tego kaszle. Tak jakby się zakrztusiła
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 14:30   #257
pluszowy_kot
Zakorzenienie

lourose, jedziesz z tym koksem!!!

odciąganie na 2 baty część druga - mleka więcej, lewa strona bufetu zaczyna się angażować w produkcję!!! Co prawda wyglądam zabójczo w staniku sportowym z którego odstają butelki, ale powszechnie wiadomo, że jeśli coś jest głupie ale działa, to wcale nie jest głupie
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 15:04   #258
BonaDea75
Zadomowienie

Mona a co to jest ta dysplazja?
Stary 2016-06-06, 15:10   #259
urshoola
Zadomowienie

Cytat:
7-8 godzin? Serio?
Jezu, jak wy tego dokonaliście??
Zdradz patent kobieto
Po prostu polozna przyszla zwazyla ja i obliczyla ile przybiera i kazala jek juz nie wybudzac na jedzenie. Dzieci na tym etapie powinny przybierac 180-220g tygodniowo a naszej wyszlo 330 wiec...najada sie i rosnie. Troche za pierwszym razem bylismy zszokowani ze przespala 7godzin. Ale skoro sie nie budzi wczesniej to po co jek przerywac i denerwowac. Wczesniej byla przez to bardzo nerwowa a teraz duzo spokojniejsze dziecko.

Cytat:

Cos Ty u mnie to dopiero 3dzien tak ma. W sumie noc. Ale wieczory sa marudne, ciezko ja polozyc spac. Ale jak juz zasnie to spi i spi ;-)

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość

Moja Emi ma podobnie. Nie za kazdym razem ale tez tak kaszle i ja doszlam do wniosku ze to sie dzieje wtedy gdy lezy za plasko podczas karmienia i po prostu sie krztusi pokarmem. Wtedy od razu do pionu i przechodzi jej szybko. A raz na.lezaco jak ja karmilam to lykala a ulewalo jej sie nosem...wiec juz na lezaco jej nie karmie ;-)

Cytat:

Nie boisz się że to trochę za długo? Podobno w pierwszym miesiącu dziecko nie powinno spać dłużej niż 3-4 godz. bo może to spowodować spadek cukru we krwi, co prowadzi do błędnego koła, bo powoduje zmęczenie które wymusza.
Nie boje bo pojutrze skonczy miesiac, przybiera na wadze dobrze wiec staram sie nie stwarzac sobie problemow ;-) 1 dnia sie tylko wysttaszylam ale teraz juz luz

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 15:15   #260
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Po prostu polozna przyszla zwazyla ja i obliczyla ile przybiera i kazala jek juz nie wybudzac na jedzenie. Dzieci na tym etapie powinny przybierac 180-220g tygodniowo a naszej wyszlo 330 wiec...najada sie i rosnie. Troche za pierwszym razem bylismy zszokowani ze przespala 7godzin. Ale skoro sie nie budzi wczesniej to po co jek przerywac i denerwowac. Wczesniej byla przez to bardzo nerwowa a teraz duzo spokojniejsze dziecko.

Nie boje bo pojutrze skonczy miesiac, przybiera na wadze dobrze wiec staram sie nie stwarzac sobie problemow ;-) 1 dnia sie tylko wysttaszylam ale teraz juz luz

I bardzo dobrze teraz juz nie ma po co wybudzac, moze pierwsze pare dni, a potem juz luz
A jak Ci w dzien spi? Jak ja marze o 7 godzinach
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 15:27   #261
martunia_199
Zakorzenienie

Dzieki@!!!!! Uspokoilyscie mnie

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-06-06, 15:38   #262
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
USG bioder trzeba zrobić między 4 tygodniem a 3 miesiącem, więc 9 tydzień jest w porządku. Nie masz się co martwić

Juz mi lepiej
Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
lourose, jedziesz z tym koksem!!!

odciąganie na 2 baty część druga - mleka więcej, lewa strona bufetu zaczyna się angażować w produkcję!!! Co prawda wyglądam zabójczo w staniku sportowym z którego odstają butelki, ale powszechnie wiadomo, że jeśli coś jest głupie ale działa, to wcale nie jest głupie

Powinnas dostac medal za wytrwalosc albo medal matki roku !
Niesamowite ile matka zrobi by dziecko dostalo to co najlepsze
Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze teraz juz nie ma po co wybudzac, moze pierwsze pare dni, a potem juz luz
Moja mala raz przespala 4 godziny czulam sie jak nowonarodzona

Edytowane przez mialavi
Czas edycji: 2016-06-06 o 15:42
Stary 2016-06-06, 15:39   #263
Iwonia27
Zakorzenienie

Laurose tez mialam sasiadke ci sie darła w niebogłosy (slychac bylo jak jej mowili niech pani tak nie krzyczy to dopiero 1,5 palca) za to ja w tym samym czasie prawie juz na pełnym rozwarciu ciagle tylko oddychałam i oddychałam na kazdym skurczu (Mad lenka ma racje) to na prawde pomaga i od tamtej przychodzili do mnie sprawdzic czy jeszcze jestem bo zadnego porodu nie slychac
Na prawde oddychaj oddychaj i bedzie kolejny pozytywny opis.
Iwonia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 16:16   #264
Anika1986
Zadomowienie

Cytat:
Jak przy iera na wadze to ok Nam się z reguły udaje wytrwać 4-5 godz w nocy + szybkie karmionko ijeszcze jakieś 3 godz snu, ale jest to okupione najczesciej wcześniejszym 2-3 godzinnym szałem. W ogóle już sie z mężem smiejemy że rośnie nam kinomaniak. Obojętnie ile by zjadł wcześniej przed oglądaniem jakiegoś filmu, to i tak odłożony będzie się dopominal żeby gpo wziąć na klatkę i ogoldac z nim nie drugim pokoju
Anika1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 16:26   #265
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Juz mi lepiej

Powinnas dostac medal za wytrwalosc albo medal matki roku !
Niesamowite ile matka zrobi by dziecko dostalo to co najlepsze

Moja mala raz przespala 4 godziny czulam sie jak nowonarodzona

Haha, to samo uczucie mialam przy 4h, teraz to czasem nawet do 5 dociaga, ale te 7 byloby idealne!

Czy ktoras zaczela moze juz cwiczyc? Bo mi niby jeszcze z 5 dni pologu zostalo ale bym sobie pocwiczyla..
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 16:31   #266
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, to samo uczucie mialam przy 4h, teraz to czasem nawet do 5 dociaga, ale te 7 byloby idealne!

Czy ktoras zaczela moze juz cwiczyc? Bo mi niby jeszcze z 5 dni pologu zostalo ale bym sobie pocwiczyla..
Ja miałam plan a na drugi dzień zaczęła mnie okropnie ciągnąć blizna w kroczu, chyba usłyszała moje plany i się zbuntowala
Stary 2016-06-06, 16:39   #267
fablous
Zakorzenienie

Ala śpi w nocy tak po 3-4 godziny więc nie mam co narzekac tym bardziej ze pobudka trwa zwykle max pol godziny - kamienie, zmiana pampola, troszkę tulenia i lalunia śpi.
W dzień najlepiej jej się śpi na zewnątrz. Tyle co poczuje wózek pod dupinka to juz kima. Dlatego cale dnie siedzimy w ogrodzie. Nie przeszkadzają jej żadne hałasy typu szczekajacy pies czy przejeżdżające auta. Do domu wchodzimy tylko na karmienie, potem znów out. Wiec i ja jestem pol dnia na dworze, nie pamiętam kiedy ostatnio jadlam obiad w domu Zjarana jestem juz jak po dobrym urlopie. Ala ofkors przed słońcem jest kryta.
W domu Mała śpi w dzień krócej i bardziej czujnie, chyba ta cisza jej nie służy.

Stary 2016-06-06, 16:43   #268
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BonaDea75 Pokaż wiadomość
Mona a co to jest ta dysplazja?
http://pediatria.mp.pl/prawidlowyroz...owego-u-dzieci

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Ala śpi w nocy tak po 3-4 godziny więc nie mam co narzekac tym bardziej ze pobudka trwa zwykle max pol godziny - kamienie, zmiana pampola, troszkę tulenia i lalunia śpi.
W dzień najlepiej jej się śpi na zewnątrz. Tyle co poczuje wózek pod dupinka to juz kima. Dlatego cale dnie siedzimy w ogrodzie. Nie przeszkadzają jej żadne hałasy typu szczekajacy pies czy przejeżdżające auta. Do domu wchodzimy tylko na karmienie, potem znów out. Wiec i ja jestem pol dnia na dworze, nie pamiętam kiedy ostatnio jadlam obiad w domu Zjarana jestem juz jak po dobrym urlopie. Ala ofkors przed słońcem jest kryta.
W domu Mała śpi w dzień krócej i bardziej czujnie, chyba ta cisza jej nie służy.
Moja jak poczuje wózek pod dupinką to zaraz woła MOPS
Stary 2016-06-06, 16:44   #269
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Ja miałam plan a na drugi dzień zaczęła mnie okropnie ciągnąć blizna w kroczu, chyba usłyszała moje plany i się zbuntowala
A jak to jest z ćwiczeniami przy karmieniu piersią? Nie ma żadnych przeciwwskazań?
Tez bym chciała juz ruszyć dupsko i wziąć się za siebie.
Koniec połogu za 10 dni

Stary 2016-06-06, 16:46   #270
urshoola
Zadomowienie

Cytat:
a roznie czasem 3godziny czasem 2, nieraz co 1.5g sie budzi, popoludnia i wieczory sa ciezkie ale wtedy pomaga nam Karp ;-)

Cytat:
Jak przy iera na wadze to ok Nam się z reguły udaje wytrwać 4-5 godz w nocy + szybkie karmionko ijeszcze jakieś 3 godz snu, ale jest to okupione najczesciej wcześniejszym 2-3 godzinnym szałem. W ogóle już sie z mężem smiejemy że rośnie nam kinomaniak. Obojętnie ile by zjadł wcześniej przed oglądaniem jakiegoś filmu, to i tak odłożony będzie się dopominal żeby gpo wziąć na klatkę i ogoldac z nim nie drugim pokoju
nie ma glupich kto by chcial sam w lozku lezec jak za sciana ciekawiej ;-)

Cytat:

ja bym chciala ale troche sprzatania w domu i kurde zaczelam znowu krwawic a pojutrze wybije 4tydzien od porodu nie wiem czy to normalne wiec cwiczenia odkladam na potem

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości