|
|
#4321 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
napewno się cieszysz, że wpadniesz na wizaż
![]() Cytat:
kij w oko diecie poza tym sok z kaktusa jest napewno dozwolony na SB ![]() nie ma
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4323 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dziewczyny życzę Wam cudownego Sylwestra
Haniu Tobie zwłaszcza (chyba będziesz najdalej) niezapomnianej imprezki w Belgii i wracaj do nas szybciutko |
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje bardzo Dorinko
Ja jeszcze jutro będę i dopiero 4 stycznia zawitam spowrotem- tyle czasu bez wizazu .Dorinko wszystkiego najlepszego w nowym roku...zeby był jeszcze lepszy od obecnego...szczęscia i miłości. Baw się dobrze ze swoim ukochanym narzeczonym w noc sylwestrwą...i wypij za moje zdrowie łyczek ginu z tonikiem ![]() - ja za wasze nie omieszkam
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz chyba nie wpadnę, więc buziaki dla Wasz wszystkich zostawiam |
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
dla tych ktore przed Nowym Rokiem nie zawitaja:
zycze szampanskiej zabawy do bialego rana a nadchodzacego roku jeszcze lepszego niz byl teraz a ja uciekam na zakupy, wiem jestem okropna ale chyba TZa naciagne na jakies kolczyki chociaz ciezko u niego z kasa
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja juz nie moge się doczekac dzisiejszych zakupow....kolczyki tez bedę kupować .
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). no ale qrcze wczoraj takie fajne kolczyki ogladalam w vera donnie za 15-20 zl. wiec moze
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja moge pozwolić sobie na zakupki bo TZ wczoraj niespodziewanie zarobił pare groszy, a pozatym dostalismy zalegly prezent slubny .Musze kupis bluzke sylwestrowke, podstawowe kosmetyki (czemu zawsze wszystko konczy się na raz ), opaske na wloski, kolczyki i jakąś branzoletkę
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
jednak kolczykow nie kupilam. za to dostalam puder, pedzel do pudru i jeszcze pare drobiazgow
![]() Tz mi sie dzis do czegos przyznal-zdenerwowalam sie na poczatku . wiedzialam ze poszedl przed samymi swietami z kolegami na piwo. on z kolega wrocili wczesniej, a reszta zostala- i zaczeli sie bic (koledzy z pracy miedzy soba). ogolnie to jeden skonczyl z polamanymi zebrami![]() a ja bardziej sie zdenerwowalam ze wsiadl z kolega po piwku do samochodu (kolega kierowca tez pil). poprosilam zeby nastepnym razem piechota szedl (bo ma blisko). i zadnych bojek bo to nam sprawy nie ulatwi, jak by i on sie bil. potem ktorys mogl by go oskarzyc, a wystarczy ten jeden wyrok
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Twin-maid : no niestety ja nie poszłam na psychologię bo mi się sytuacja życiowa zmieniła i nie mam jak sama codziennie dotrzeć na uczelnię.
Ale ma nadzieję, że po tych 6.5 roku coś mi jednak będzie wolno ![]() Byłam na zakupach, kupiłam 2 komplety bielizny w H&M i 1 w cubusie (ale jedne stringi za duże, jak dla słonia, paseczki skrócę sobie, ja mam mały tyłek:d)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Madlen__18;6141516]Twin-maid : no niestety ja nie poszłam na psychologię bo mi się sytuacja życiowa zmieniła i nie mam jak sama codziennie dotrzeć na uczelnię.
Ale ma nadzieję, że po tych 6.5 roku coś mi jednak będzie wolno /quote]Madlen ważne, ze robisz coś w zamian a spokrewnionego z psychologią bo domniemam, że to Cię interesuję
|
#4335 |
|
Gość
|
Dziewczyny to mój ostatni post z tego komputera. Nie chcę się zbytnio rozpisywać, nie jestem w stanie teraz. Spakowałam wszystkie rzeczy, jutro odbiera mnie we Wrocławiu tato i wracam do domu. Rozstaliśmy się. Dojrzale, oczywiście nie bez łez - co chwilę płaczę. Ale w miarę spokojnie. Myślę, że w dużej mierze nie dociera do mnie jeszcze to wszystko.
Chcę przejść przez to w miarę silna, wiem, żę świat się nie kończy i że bez sensu było być jak on nie kocha, a ja nie czułam się szczęśliwa. Na razie odczuwam tylko wszechogarniającą pustkę. ... |
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz jeśli tylko chcesz i czujesz potrzebę.. Cała reszta którą można powiedzieć teraz to banał... Myślę o tobie ciepło
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Nemo, ja też przesyłam moc ciepłych myśli. i zgadzam się z Kulbit. w takiej sytuacji wszystko jest banałem..więc po prostu
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Nemo_
życzę Tobie dużo siły zwłaszcza psych. i przesyłam moc pozytywnej energii. Mimo, że sie tutaj rzadko udzielam, jestem czynnym obserwatorem Waszych losów i wiedz, że masz rzesze Wizażanek, które zawsze Ciebie wysłuchają i na tyle na ile będą mogły dodadzą Tobie otuchy. Pisz jak tylko będziesz miała okazje i wyrzucaj z siebie wszelkie emocje...
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Nemo
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Nemo trzymaj się
|
#4341 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Maleńka, trzymaj sie
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Nema Słońce
.Pamiętaj ze jestesmy Tu dla Ciebie.
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Nema
Przytulam mocno Wiesz ze zawsze mozesz z Nami pisac Kochanie. Ja wierze ze jeszcze bedziesz szczesliwa , naprawde, "dotkniesz gwiazd" mimo ze teraz jest bol i cierpienie.Potem nastana saaaaaaaame sloneczne dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :glasi u:
|
|
|
|
#4344 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczynki
ja tylko na chwile bo zaraz wyjezdzam nad morze ![]() z racji ze sie zobaczymy juz dopiero po nowym roku zycze wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I ABY NOWY ROK BYL WSPANIALSZY OD POPRZEDNIEGO I ABY WSZYSTKIE JESZCZE NIE ZAPIERSCIONKOWANE ZOSTALY NARZECZONYMI ![]() ![]() ![]() ![]() caluski kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
a może Svinecka dostanie na wyjeździe to o czym marzy...
![]() Wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-29 o 11:09 Powód: dopisek |
|
|
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki, u mnie w Szczecinie w koncu slonko wyjrzalo
![]() Od razu lepszy nastroj sie zrobil ![]() Ps. Pokaze Wam co Tz siostrze dam na urodzinki dzisiaj Skonczy 14 lat
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Super zabawy Svinecko
Szczęsliwego nowego roku, duzo zdrowia, miłosci ... pieniędzy na podróze...więcej czasu spedzonego z TZ...a przede wszystkim bys stała się wymarzona narzeczona.
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam sukienke na wesele
nie bylo latwo te co mi sie podobaly to same rozmiary 34-36. i mam za male piersi zadna sukienka na gorze nie pasowala.w koncu kupilam taka jak na zdjeciu. troche brzydko wyszla bo bie moge ladnego zdjecia zrobic( jak worek ). w rzeczywistosci jest ciemno brazowa (moglaby byc jasniejsza ale trudno), gora jakby gorsetowa, wiazana z tylu, sa na niej jakies kwiaty. i co najwazniejsze idealnie dopasowana, nie za ciasna, nic nie odstaje pod pachami (bo tak lubia),ladnie trzyma piersi.musze cos ze soba zrobic. bo to jest 40.niby jest dobra ale moglaby byc rozmiar mneijsza, ale jak zakladam 38 to jest ciut za mala
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko bardzo ładna sukieneczka. Kiedy idziecie na to weselicho??
Ja kupiłam wczoraj super bluzkę sylwestrowa ...za 30 zł Czarna , z przodu ma napis (taki z dżecików) a na plecach wycięcie takie do samej pupy. Boska jest, dokładnie taka jaką chciałam i do tego w super cenie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

kij w oko diecie 

.

chociaz ciezko u niego z kasa
). no ale qrcze wczoraj takie fajne kolczyki ogladalam w vera donnie za 15-20 zl. wiec moze
), opaske na wloski, kolczyki i jakąś branzoletkę

. wiedzialam ze poszedl przed samymi swietami z kolegami na piwo. on z kolega wrocili wczesniej, a reszta zostala- i zaczeli sie bic (koledzy z pracy miedzy soba). ogolnie to jeden skonczyl z polamanymi zebrami![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Pisz jeśli tylko chcesz i czujesz potrzebę.. Cała reszta którą można powiedzieć teraz to banał... Myślę o tobie ciepło