|
|
#2731 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIX
|
|
|
|
#2732 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To załóż podkolanówki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2733 |
|
Piers do przodu
|
|
#2734 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie ma Go, lansuje się w Polo
Ale buty widziałam, część łydek też
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2735 | |
|
BAN stały
|
Z miłą chęcią, jednak nie mam pod ręką kabla usb, więc może innym razem ![]() Cytat:
Pisałem przecież, że blade i grube
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i taaaaaaaak to je to, co mi przepis podawałaś! Fajne macie papu, ja dziś na mieście wsunęłam rybkie z frytami i surówką, Chuopin resztę mielaków i murszę kombinować pomysły na jutro. |
|
|
|
|
#2737 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2739 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
No ale weeeź, to było na takiej jadłodajni, nie domowe
![]() A ja dalej bez klapek, a bilans butów ujemny, gdyż dzisiaj rozkleiły mi się skórzane półbuty. Takie cichobiegi. Jednak chyba nie warto wydawać kasy na buty na ponad jeden sezon, za wyjątkiem najów of kors, bo tu akurat trwałość jest. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-07 o 16:37 |
|
|
|
#2741 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ojoj , oby nie ![]() mnie ostatnio TSH znowu poszło w górę ![]() ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2742 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U nas nad zalewem jest knajpa z domowymi obiadami właśnie, otwarta w sezonie, zawsze są tam dzikie tłumy, w środku i na zewnątrz --- Zamówiłem se krótkie bojówki na allegro, oto co mi przyszło na @ "To były ciężkie, a zarazem piękne chwile. Pakowanie Twego zamówienia w dniu dzisiejszym, czyli 2016-06-07 zostało ZAKOŃCZONE. Teraz Twoja wyjątkowa paczka czeka na kuriera DPD, który podjedzie swoją „limuzyną” i zabierze Twoją paczkę prosto do Ciebie. Teraz nastąpi czas pożegnań, bowiem nasze dziewczyny bardzo zżyły się z Twoim zamówieniem, więc czekaj na kolejną informację o wysyłce paczki." A zaraz potem: "W dniu dzisiejszym, czyli 2016-06-07, po wielu godzinach przygotowań UDAŁO SIĘ! Razem z całym zespołem Ombre Clothing ciężko pracowaliśmy na ten sukces! Nasze dziewczyny pokonały magazyn wzdłuż i wszerz. W pocie czoła, bez chwili wytchnienia pracowały ciężko, aby zrealizować Twoje pragnienia. Spędziły wiele godzin, na gustowne przyozdobienie Twojej paczki, tylko po to, żeby wyróżniała się z tłumu, zwykłych szarych paczek. Pomimo różnych przeciwności losu nie poddawały się i dzielnie walczyły o Twoje ZAMÓWIENIE! Gdy dziewczyny przygotowały już Twoją paczkę do wysyłki, razem z całą załogą odprowadziliśmy ją do kuriera. Muszę Ci przyznać, że były to niezwykłe chwile. Z każdej strony było słychać pisk nastolatek, obok przygrywał „Czesiek z lokalnym zespołem”, a w międzyczasie piliśmy szampana, który NIKOMU nie zaszkodził Pożegnaliśmy Twoje zamówienie jak członka rodziny, który musiał „opuścić rodzinne gniazdo”. Mamy nadzieję, że Ty otwierając paczkę będziesz tak samo zadowolony jak my, mogąc zrealizować Twoje zamówienie!"
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2744 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
O tak, najeczki warte, chociaż ja zawsze na % biorę najtaniej jak tylko sie uda złapać. Ostatnio przekonałam sie tez do Asicsow ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
|
|
#2745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja muszę rano włosy umyć i na spokojnie śniadanie zjeść. Teraz przy Didzie trochę nauczyłam się szybciej ruszać jak gdzieś muszę zdążyć z rana bo i tak najwięcej czasu mi schodzi na karmienie Cytat:
Redzia super zdjęcia |
||
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale... tego się spodziewałam, pamiętam zjawiskowe zdjęcia twoich flachonów parę lat temu ![]() A ja jestem pod wielkim wrażeniem Extravagance d'Amarige - nowej wersji co prawda, ale i tak wspaniały! Tyle czasu nie miałam prawie flakonów, a teraz się same pchają - już jest 11, a pewnie dobiję do 15stu, każdy piękny
|
|
#2747 |
|
BAN stały
|
Machnę na dobranoc
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję! Ale żadna ze mnie artystka, ot takie fotki do folderu rodzinnego... Przy zdjęciach Polly aż wstyd pokazać
No ale cykać i tak lubię więc teges ![]() Macham spod henny. |
|
|
|
#2750 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A zapytaj, co brali, żeby to stworzyć?
|
#2751 |
|
BAN stały
|
Znad kubka po kawie
Ale w nocy spokój pewnie? ![]() Okazuje się, że to nie koniec - oto, co dzisiaj przyszło @: "Opowiadaj jak wrażenia po otwarciu paczki z ubraniami od nas?! Zabrakło Ci słów tak jak dla naszego Pana Mietka, gdy zobaczył nową dziewczynę z magazynu? Jesteśmy przekonani, że tak było! Dlatego czas najwyższy na mały rewanżyk! Oceń nas na Allegro na âPiąteczkęâ, a my o tym na pewno nie zapomnimy Następnym razem specjalne algorytmy przygotują dla Ciebie FANTASTYCZNĄ ofertę, a Ty już pod koniec miesiąca weźmiesz udział w losowaniu nagród dla najbardziej oddanych klientów! Możesz wygrać dowolną rzecz z naszego asortymentu, jednak zabawa dotyczy klientów, którzy radość ze swojego zamówienia ocenili na PIĄTKĘ! Ps. Mówię Ci ta nowa dziewczyna to cud, miód i orzeszki " |
|
|
|
#2752 |
|
Piers do przodu
|
Gryx gdzie Ty kupujesz, że takie literackie maile dostajesz??
![]() Ale ładny dzień więc miłego dnia Baru
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Ide jutro na lekcję tańca z instruktorem !
Oesuuu już mnie strach oblatuje co to będzie, co to będzie ![]() Zazyczyłam sobie nauke podstaw walca angielskiego i tanga, bo zawsze o nich marzyłam Przy okazji przeglądu ofert zobaczyłam, że solo można chodzić na flamenco ale większośc szkół robi wakacyjną przerwę i rusza z kursami od jesieni, to musze poczekać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-08 o 14:21 |
|
|
|
#2756 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2757 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem po ukraińsku a jak się nie mogliśmy dogadać to po angielsku wtedy gość mówił świetnie po angielsku ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2016-06-08 o 14:06 |
|||||
|
|
|
#2758 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Akurat te sa ze tak powiem idealne, jestem wybredna, mało co mi sie podoba, ale wybrałeś super gatki
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam bez "s" ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2760 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To "by the way" pisz ![]() Cytat:
--- Już któryś raz z rzędu kurier nie chciał żadnego pokwitowania odbioru
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Ja Ci lico swoje przecudne wysłałam, teraz rewanż

dobry jest też z wędzonymi żeberkami lub boczkiem

No ale cykać i tak lubię więc teges
ale większośc szkół robi wakacyjną przerwę i rusza z kursami od jesieni, to musze poczekać