PM 2017 cz. 20! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-08, 08:57   #901
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz. 20!

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość

Wiesz, ja myślałam że pierścionek będzie taki prosciutki, bo zobaczyłam ze małgosia napisała coś co zrozumiałam, że jak większości,a większość na wątku ma skromne. Zdziwiłam się ze jednak nie jest taki skromny.
Mój jest w podobnym stylu, wiec twój mi się bardzo podoba

Jak dla mnie te pierścionki nie sa jakies na bogato Sa w miare skromne. Poza tym na watke większość ma skromne? No nie wiem. Takie podobne pierścionki jak Panda mam ja,Motylek,Anemone,Agulek i jeszcze ktos ale juz nie pamiętam :P
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 08:57   #902
koolorowana
Zakorzenienie

Dzień doberek
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:00   #903
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Hej. Dzis ciezki dzien dla moich wdpolpracownikow. Po prawie 10 miesiacach ogladania mnie w okularach beda sie musieli przyzwyczaic do soczewek
A ja się ciągle boję soczewek... Ale do ślubu będę musiała się przełamać, bo chciałabym w HD widzieć gości
klauduska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:00   #904
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie te pierścionki nie sa jakies na bogato Sa w miare skromne. Poza tym na watke większość ma skromne? No nie wiem. Takie podobne pierścionki jak Panda mam ja,Motylek,Anemone,Agulek i jeszcze ktos ale juz nie pamiętam :P
Ja też mam skromny i nie czuję się z tym źle. Na szczupłych palcach ładniej to wygląda. Przynajmniej w moim odczuciu

Z ciekawości ile kosztuje talerzyk w hotelu w Warszawie ?
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:03   #905
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
W wielu domach weselnych pokoje dla gości wcale nie odstają standardem od hotelowych.

Hej Ide sie dzisiaj zapisać do fryzjera. Pierwszy raz od niewiadomo kiedy
Wiem, tu nie chodzi o standard. Po prostu są goście, którzy na weselach bywają głównie w klimatach ekskluzywnych, i nawet dla samej korzyści tego, że w towarzystwie potem z klasą wspomną o jego weselu, uważamy, że warto się poświęcić.
Zresztą, ja lubię takie klimaty i jestem trochę leniem śmierdzącym jeśli chodzi o dojazdy
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:06   #906
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PandaBear Pokaż wiadomość
Wiem, tu nie chodzi o standard. Po prostu są goście, którzy na weselach bywają głównie w klimatach ekskluzywnych, i nawet dla samej korzyści tego, że w towarzystwie potem z klasą wspomną o jego weselu, uważamy, że warto się poświęcić.
Zresztą, ja lubię takie klimaty i jestem trochę leniem śmierdzącym jeśli chodzi o dojazdy
Przepraszam ale wygląda mi to na zastaw się, a postaw się. Ale skoro Was stać...
Stary 2016-06-08, 09:08   #907
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
ja zamówiłam sobie na ali takie zerówki i spoko wyglądam ;D ale właśnie znajoma kupiła takie ostatnio i rzeczywiście wygląda jak 30+ pewnie też zależy od twarzy zobaczymy, co mi optyk doradzi, ale przymierzałam różne wzory i tylko takie ujdą :P

Weeź, mogli mi dać tą kasę do ręki czy coś :P nie obraziłabym się
No, trzeba koniecznie poprzymierzać

Dokładnie mogli ci dać do ręki te kasę
Cytat:
A są tacy, uwierz mi, albo po wrednemu wyjdą wcześniej, bo przecież muszą dojechać Tak samo, jak i ludzie, którzy nie dadzą w kopercie nawet marnego 50 zł, tylko dają puste. Już bym wolała, żeby mnie ktoś poinformował "słuchaj, dzięki za zaproszenie, ale nie mamy w tej chwili funduszy na prezent" niż zgadywać kto po chamsku wrzucił pustą kopertę, bez kartki xD

Co do biznesowych - gdzie indziej spoko, nie mam problemu i oni raczej też nie, żeby przyjść na wesele i w remizie przysłowiowej, ale jak wiedzą, że mieszkamy w samej Warszawie, to będzie to co najmniej dziwne.

Na prawdę ten pierścionek nie wygląda na skromny? Mi się właśnie wydawało, że jest taki słodki, drobny, ale że jestem sroką to może nie zauważam
No właśnie chodziło mi o to ze jak mieszkacie w wawie to hotel to najlepszy pomysł

Co do gości i pustych kopert... liczą na darmową zabawę i tyle. Mam nadzieje że u mnie nie będzie pustych kopert (u mojej siostry nie było, u brata nie wiem jeszcze,ale siostra TŻ dostała taka jedną)

A co do pierścionka... dla mnie skromny to taki z 1-5diamencików
Cytat:
Napisałam na górze co dla mnie znaczy skromny pierścionek.
Pandabear ma na "obrączce" jeszcze diamenciki,wiec w sumie może ich tam być ok 25 sztuk, wiec to nie jest skromny pierścionek dla mnie
Mój jest dla mnie na bogato i każdy, który ma wiecej niż 5 diamencików jest na bogato ale każdy ma na to inne patrzenie

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:11   #908
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
W wielu domach weselnych pokoje dla gości wcale nie odstają standardem od hotelowych.

To samo miałam napisać., niektóre domy weselene są bardzo ekskluzywne i mają osobne części hotelowe... Mój brat miał w pięknym, eleganckim miejscu (pałac w Konarach- zbudowany z myślą o weselach) wesele i zrobiło na gościach duże wrażenie, a wcale nie był to typowy hotel. I czym się różni Warszawa od innych miast? Inne są gorsze? bo nie rozumiem o co cała ta presja...

Małgosia, co będziesz robić?

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:

Pandabear ma na "obrączce" jeszcze diamenciki,wiec w sumie może ich tam być ok 25 sztuk, wiec to nie jest skromny pierścionek dla mnie
Mój jest dla mnie na bogato i każdy, który ma wiecej niż 5 diamencików jest na bogato ale każdy ma na to inne patrzenie
Skromny nie zawsze znaczy, że nie jest na bogato Czasem może być jeden konkretny diament Skromny mi się bardziej z jakimś delikatnym kojarzy
Stary 2016-06-08, 09:18   #909
sweet_chocolate
Zakorzenienie

Hej Witam się dziś w niezbyt dobrym humorze, ostatnio się kłócimy z tż o znajomych, mam już tego serdecznie dość
Stary 2016-06-08, 09:20   #910
endziS
Zadomowienie

Cytat:

EndziS
oby się odezwali do ciebie co to za praca? Powodzenia
Praca w urzędzie w biurze obsługi klienta
endziS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:24   #911
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
Hej Witam się dziś w niezbyt dobrym humorze, ostatnio się kłócimy z tż o znajomych, mam już tego serdecznie dość
O co chodzi?
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:24   #912
endziS
Zadomowienie

Dzień dobry Jadę dziś do kosmetyczki, ale nie wiem znów jakie kolory wybrać
Stary 2016-06-08, 09:29   #913
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Przepraszam ale wygląda mi to na zastaw się, a postaw się. Ale skoro Was stać...
Ale o co wam chodzi? Chcą tak to niech robią tak jak chcą.
Jak ktoś inny chciałby zrobić w remizie to by rozmowy nie było, woec jak Panda chce w hotelu to nic nam do tego czy maja kasę czy nie.
Cytat:
Napisane przez klauduska92 Pokaż wiadomość
Skromny nie zawsze znaczy, że nie jest na bogato Czasem może być jeden konkretny diament Skromny mi się bardziej z jakimś delikatnym kojarzy
Znaczy się pisałam o małych diamencikach, a nie o dużym kamieniu
Duży kamień sam w sobie nie jest dla mnie już skromny

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-06-08, 09:34   #914
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
A ja się ciągle boję soczewek... Ale do ślubu będę musiała się przełamać, bo chciałabym w HD widzieć gości
Chyba zacznę o tym myśleć, bo w sumie ja faktycznie bez okularów też w HD nie widzę

Cytat:
Ja też mam skromny i nie czuję się z tym źle. Na szczupłych palcach ładniej to wygląda. Przynajmniej w moim odczuciu

Tak naprawdę zależy od tego który hotel. Ceny wahają się od 200-400 zł, bo mają różne "pakiety".
Aczkolwiek narazie nie znalazłam, żeby na obiad była normalna zupa typu rosół, więc jeśli faktycznie byśmy się zdecydowali na takie miejsce to chyba sporo zmian byśmy wprowadzali

Liczyliśmy też, jak rozłożyły się inne "atrakcje" cenowo na gości u jego siostry i szczerze mówiąc wyszło prawie 400 zł na osobę, a talerzyk miała za 180 pod miastem
Jak żyć?
Cytat:
Jedną kwestią jest to, że nam się taki klimat podoba (trochę czasem przesadzony cenowo, ale za to wieloma rzeczami się już nie zajmujesz więc jakby wpada to w te koszty) a drugą są takie upierdliwe sytuacje biznesowe, gdzie musisz zaprosić np szajcha z Dubaju i jego już nie wypada ciągnąć poza granice miasta prosto z lotniska w jakieś miejscowości, chyba, że mówimy tu np o hotelu Narvil. I bądź tu mądry i zrób skromniej, jak w środku mówi do Ciebie ten głos, że jeśli on będzie się dobrze bawił i wyśpi się w porządnym łóżku to może odbije Ci się to jakimś biznesem

Cytat:
No, trzeba koniecznie poprzymierzać

Dokładnie mogli ci dać do ręki te kasę

No właśnie chodziło mi o to ze jak mieszkacie w wawie to hotel to najlepszy pomysł

Co do gości i pustych kopert... liczą na darmową zabawę i tyle. Mam nadzieje że u mnie nie będzie pustych kopert (u mojej siostry nie było, u brata nie wiem jeszcze,ale siostra TŻ dostała taka jedną)

Ja poważnie nie mam problemu z tym, żeby powiedzieć "słuchaj, nie mam w tym miesiącu kasy, nie kupię Ci prezentu na urodziny, ale jeśli wciąż chcesz, żebym przyszła to chętnie się pojawię", a jak mam to po prostu dam. Ale żeby dawać pustą ?

Ja się na zaręczynowych nie znam W ogóle się nie znam na pierścionkach, bo nigdy, poza perłą czy jakimiś drobnymi z H&M nie nosiłam żadnego. Ale TŻ wiedział, że nie pasują mi takie drobniutkie z jednym oczkiem do moich palców

PS. WYBACZTA MI TE CZACHY, nie wiem o co chodzi, co chwilę to usuwam

aankaa092
Spokojnie każdy ma prawo uważać, że hotel w centrum Warszawy to przesada, a inni mogą myśleć, że np to za słabo i powinni zrobić w ogóle na Stadionie Narodowym

Edytowane przez 201606242139
Czas edycji: 2016-06-08 o 09:38
Stary 2016-06-08, 09:38   #915
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:
Ale o co wam chodzi? Chcą tak to niech robią tak jak chcą.
Jak ktoś inny chciałby zrobić w remizie to by rozmowy nie było, woec jak Panda chce w hotelu to nic nam do tego czy maja kasę czy nie.
Dlatego napisałam, że skoro ich stać.
Stary 2016-06-08, 09:41   #916
aankaa092
Zakorzenienie

Po prostu denerwujące są takie uwagi, bo każdy ma prawo robić wesele jakie chce, w miejscu jakim chce i gadanie "wygląda na zastaw się..." jest trochę nie na miejscu.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-06-08, 09:42   #917
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:
I bądź tu mądry i zrób skromniej, jak w środku mówi do Ciebie ten głos, że jeśli on będzie się dobrze bawił i wyśpi się w porządnym łóżku to może odbije Ci się to jakimś biznesem

Właśnie to jest dla mnie dziwne. To wasze wesele. U mnie w rodzinie jest nagonka na pare, która zamówiła dj. Ich poprostu nie stac na zespół. Ale może w kontaktach biznesowych jest inaczej. Nie znam się.
Stary 2016-06-08, 09:42   #918
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Dlatego napisałam, że skoro ich stać.
Stać czy nie, to narazie czyste plany i "marzenia" w kwestii wizji naszego ślubu.
Kto wie, czy koniec końców się nie zbuntuję i powiem robimy tajemniczy ślub na Bora Bora :brzyda l:
Stary 2016-06-08, 09:42   #919
jaszczurka94
Zakorzenienie

Hejka.
Nadrobiłam, ale nie polubiłam się z nową aktualizacją apki i wlączyłam laptopa i tu nacytuje.
Grr. Ja nie wiem czy czegoś nie umiem, ale na apce nie mogłam edytować cytatów by je skrócić....

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:44   #920
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:

Ja tez mam skromniutki pierścionek, ale do mnie taki właśnie pasuje i dla mnie jest najpiękniejszy najważniejsze, że TZ wybierał sam i trafił idealnie

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:44   #921
luna_laula
catwoman

Hej

Cytat:
Ja też mam okrągłą buzię, zwłaszcza w okularach, zanim znajdę jakieś to pół optyka mierzę, łącznie z męskimi.
Ostatnio zgubiłam takie piękne, ręcznie zdobione z LaFont, myślałam, że do śmeirci będę je nosić, bo tak mi pasowały.
No i musiałam szukać od nowa czegoś, co mi podpasuje :/

A są tacy, uwierz mi, albo po wrednemu wyjdą wcześniej, bo przecież muszą dojechać Tak samo, jak i ludzie, którzy nie dadzą w kopercie nawet marnego 50 zł, tylko dają puste. Już bym wolała, żeby mnie ktoś poinformował "słuchaj, dzięki za zaproszenie, ale nie mamy w tej chwili funduszy na prezent" niż zgadywać kto po chamsku wrzucił pustą kopertę, bez kartki xD

Co do biznesowych - gdzie indziej spoko, nie mam problemu i oni raczej też nie, żeby przyjść na wesele i w remizie przysłowiowej, ale jak wiedzą, że mieszkamy w samej Warszawie, to będzie to co najmniej dziwne.

Na prawdę ten pierścionek nie wygląda na skromny? Mi się właśnie wydawało, że jest taki słodki, drobny, ale że jestem sroką to może nie zauważam
Cytat:

Ja robię w hotelu i do czasu pojawienia się na wizażu na zwracałam na to uwagi Cena za talerzyk jest nawet mniejsza niż w domu weselnym po sąsiedzku Hotele jak i domy weselne mogą być bardzo różne- te pierwsze oferują czasem standard kiepskiego motelu, a drugie będą aż zbyt luksusowe. Przeglądając oferty weselne z całego Lbn nie zwracałam uwagi na to, co to jest, tylko jak wygląda sala i czy jest smacznie Nie wiedziałam nawet, że w pewnych sytuacjach nie wypada zrobić w domu weselnym W każdym razie częściej zwracałam uwagę na hotele, bo były najbardziej neutralne, a z tż jesteśmy uczuleni na różnego rodzaju płaskorzeźby, tapety, żyrandole, podwieszane sufity, kolorowe ledy, a tego domy weselne mają najwięcej.

Przypomniałaś mi, że muszę się zapisać do fryzjera, bo dorwałam fajną okazję u uczącego się i bierze tylko za produkty

Cytat:
Dla mnie jest na bogato ale to dlatego, że ja lubię max jeden diament/cyrkonię/kamień na jednym pierścionku

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Dzień dobry Jadę dziś do kosmetyczki, ale nie wiem znów jakie kolory wybrać
Pazury? Ja też, a w piątek rano idę do kumpelki
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:45   #922
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie to jest dla mnie dziwne. To wasze wesele. U mnie w rodzinie jest nagonka na pare, która zamówiła dj. Ich poprostu nie stac na zespół. Ale może w kontaktach biznesowych jest inaczej. Nie znam się.

Jest bardzo. Nie damy sobie akurat wejść na głowę rodzicom, co najwyżej damy im jakieś "ważne" zadania do wykonania, żeby ich czymś zająć.
Natomiast ja akurat najchętniej bym zupełnie obcych facetów nie zapraszała na własne wesele, skoro sama mam bardzo ograniczoną liczbę gości do najbliższych.
Tylko potem, przy jakichś inwestycjach czy innych sytuacjach jeden by się☠dowiedział, że drugi był na weselu to pod stołem już inne skrzypce będą grać.
Stary 2016-06-08, 09:49   #923
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze ze nie mam takich ekskluzywnych gości i nie musze się martwic

Mam po prostu troche inne myślenie i nie liczy sie dla mnie zdanie o moim weselu wśród elit
Stary 2016-06-08, 09:49   #924
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Hej

Tak, jaki kolor tym razem?
Stary 2016-06-08, 09:51   #925
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Hej

Ja robię w hotelu i do czasu pojawienia się na wizażu na zwracałam na to uwagi Cena za talerzyk jest nawet mniejsza niż w domu weselnym po sąsiedzku Hotele jak i domy weselne mogą być bardzo różne- te pierwsze oferują czasem standard kiepskiego motelu, a drugie będą aż zbyt luksusowe. Przeglądając oferty weselne z całego Lbn nie zwracałam uwagi na to, co to jest, tylko jak wygląda sala i czy jest smacznie Nie wiedziałam nawet, że w pewnych sytuacjach nie wypada zrobić w domu weselnym W każdym razie częściej zwracałam uwagę na hotele, bo były najbardziej neutralne, a z tż jesteśmy uczuleni na różnego rodzaju płaskorzeźby, tapety, żyrandole, podwieszane sufity, kolorowe ledy, a tego domy weselne mają najwięcej.

Przypomniałaś mi, że muszę się zapisać do fryzjera, bo dorwałam fajną okazję u uczącego się i bierze tylko za produkty

Dla mnie jest na bogato ale to dlatego, że ja lubię max jeden diament/cyrkonię/kamień na jednym pierścionku

Ja w ogóle nie sądziłam, że mnie się to kiedyś będzie tyczyło takie zmartwienie jak gdzie zrobić i kogo zaprosić.
Ale odkąd się zaręczyliśmy i w jego "świat" poszła informacja to zaczynają się skrajne myśli na ten temat.
Też nie lubię właśnie nadmiaru jakichś płaskorzeźb, rzeźb, obrazów itd :P Lubięâ˜☠być w centrum uwagi, więc wszystko ma być minimalistycznie, żebym ja mogła błyszczeć :brzyda l:

A propos fryzjera! Osttnio poszłam bo miałam czerwony toner na włosach - chciałam zrobić dekoloryzację i wrócić do blondu <3, fryzjer mnie z 6 godzin trzymał, zapłaciłam 300 zł za to, że koniec końców rozjaśnił mi jakieś refleksy. Był pewny, że włosy wezmą farbę, "bo nie chcę Ci niszczyć włosów". Skończyło się na tym,â˜☠że wku^^#@* wyszłam, kupiłam rozjaśniacz za 16 zł a włosy i tak są w super stanie

Cytat:
Dobrze ze nie mam takich ekskluzywnych gości i nie musze się martwic

Mam po prostu troche inne myślenie i nie liczy sie dla mnie zdanie o moim weselu wśród elit
Uwierz, też bym chciała nie mieć.
I też żyłam na "rebelu", że co mnie inni obchodzą, założę sułtańską koronę i będę wyglądać jak we Wspaniałym Stuleciu.
Ale po rozmowie z TŻ zrozumiałam, że w niektórych kwestiach muszę być bardziej wyrozumiała i trochę poważniej podejść do sprawy

Edytowane przez 201606242139
Czas edycji: 2016-06-08 o 09:54
Stary 2016-06-08, 09:52   #926
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
A ja bym się zastanowiła czy robię przyjęcie biznesowe czy wesele... Bo wolałabym zrobić wesele takie jak mi się podoba, a nie podporządkowywać się gościom i ich wymaganiom a interesy i dobre wrażenie można zrobić poza salą weselną Ale to już decyzja młodych i tego jak oni chcą, ja na pewno nie zdecydowałabym się na takie rozwiązanie
Stary 2016-06-08, 09:55   #927
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
To samo miałam napisać., niektóre domy weselene są bardzo ekskluzywne i mają osobne części hotelowe... Mój brat miał w pięknym, eleganckim miejscu (pałac w Konarach- zbudowany z myślą o weselach) wesele i zrobiło na gościach duże wrażenie, a wcale nie był to typowy hotel. I czym się różni Warszawa od innych miast? Inne są gorsze? bo nie rozumiem o co cała ta presja...

Małgosia, co będziesz robić?

Tak jakby Warszawa byla lepsza od innych prowincjonalnych miasteczek.

Mam zamiar sombre oby sie udalo :P
Stary 2016-06-08, 09:58   #928
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam prezent ślubny z pracy, niby ąę dizajnerska lampa, a zrobiona z papieru w życiu bym za nią 550 zł nie dała
Pokażesz co to za lampa?

Cytat:
Ja mam skromny!
Taki.
Ginie trochę na moich grubych paluchach, ale sama wybierałam i nadal uważam, że śliczny. W gablotce nam się nie podobał, ale gościu namówił bym przyłożyła i wsunęła chociaż trochę na palec (był sporo mniejszy, więc przed kostkę wszedł). No i wtedy wiedzieliśmy z TŻ, że to ten.

Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
Ooo, czemu? :c

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:58   #929
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
A ja bym się zastanowiła czy robię przyjęcie biznesowe czy wesele... Bo wolałabym zrobić wesele takie jak mi się podoba, a nie podporządkowywać się gościom i ich wymaganiom a interesy i dobre wrażenie można zrobić poza salą weselną Ale to już decyzja młodych i tego jak oni chcą, ja na pewno nie zdecydowałabym się na takie rozwiązanie
Tak to wygląda, faktycznie. Natomiast w pewnych kręgach Twoje prywatne sytuacje typu wesele czasem przekładają się na biznesy, nie wiem już jak to tłumaczyć, żeby zbytnio nie wchodzić w takie kwestie prywatności xD

Kurde, coś za bardzo na mój temat zeszło i mam wrażenie, że się☠wszyscy bulwersują :brzyda l:
Stary 2016-06-08, 09:58   #930
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Tak jakby Warszawa byla lepsza od innych prowincjonalnych miasteczek.

Mam zamiar sombre oby sie udalo :P
Sombre jest piękne! będę czekać na zdjęcia z efektami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości