PM 2017 cz. 20! - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-08, 11:11   #961
201606242139
Konto usunięte

Dot.: PM 2017 cz. 20!

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
u was czyli gdzie?

przypuszczam że mogę być jedną z niewielu osób na wizażu, która cię jako tako zrozumie, bo też lubię haj lajf, imprezy w szeratonie i szajn brajt lajk e dajmond xDDD
ale nie tworzę do tego filozofii biznesowej (bo ona w takim wydaniu jakie przedstawiasz nie istnieje) ani nie uskuteczniam "zastaw się, a postaw się"

więc jeśli chcesz wesele w bristolu, to je zrób, ale nie mów że się nie da inaczej/taniej/że kogoś musisz zaprosić, bo biznes. bo da się inaczej, taniej i w ogóle wszystko się da jeśli chcesz. to jest twój wybór.

Nie wiem, poważnie, w jaki sposób musiałabym się zagłębić w swoje życie, żeby "udowodnić", że u nas to istnieje i tak po prostu muszę żyć Ale po co mam udowadniać?
Trochę jak taka żonka jakiegoś "pana" to brzmi, ale TŻ po prostu pracuje na naszą przyszłość, tylko bardziej za granicą niż krajowo, więc łączy się to z łączeniem różnych kultur.
A nie chcę aż tak się wbijać w to, bo wyjdzie, że ja jestem jakąś bogaczką i wielką panią na złotych szpilkach. Po prostu u nas tak jest i już, nic na to nie poradzę, muszę zaakceptować pewne rzeczy, że się czasem kłaniam komuś obok jak ta Chinka z filmu "Dyktator" i pewnie tak będę do śmierci wizytówką TŻâ˜☠
Nie uskuteczniam też zastaw się, a postaw się, bo napomknęłam, że poza tym, że wielu ludzi nie znam i takie sytuacje są lekko uciążliwe, bo zaoszczędzić by można było sporo kasy to nie przeszkadza mi aura "ekskluziwu" na moim weselu W końcu i tak ja będę błyszczeć

Ale nawet nie chcę się tak tłumaczyć, bo ja jestem akurat typowo normalnąâ˜☠dziewczyną, która siedzi sobie na wizażu i pisze z innymi, że chce kupić planer ślubny za 30 zł i pisać w nim różowym długopisem, a się z mojej sytuacji zrobiło nie wiem nawet co

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
wybaczcie, że się wtrącę w tak poważne tematy jak te o szejkach
ale no zakochałam się w tej sukni!!! Sophia Tolli - zrobię wszystko (w granicach rozsądku) żeby ją przymierzyć
mój styl zdecydowanie
Bardzo ładna. Właśnie podczas swoich rozeznań oglądałam wiele syrenkowych i wszystkie wyglądały na takie ciasne, że się☠ledwo chodzi.
Ta jest totalnym przeciwieństwem, fajna

Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
Ja tu akurat irytuję się na jego znajomych, wspólnych też mamy ale ich akurat lubię, tamci mi zaszli za skórę pewnymi zachowaniami, ktorych nie akceptuję. Poza tym tż ma za dobre serce i ludziom pomaga a potem dostaje za to po du..
To Twój TŻ jest jak ja, najpierw dam serce na talerzu, a ktoś mi je pokrojone oddaje. I akurat to moi znajomi mają zachowania godne kopnięcia w cztery litery.

Edytowane przez 201606242139
Czas edycji: 2016-06-08 o 11:14
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 11:19   #962
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
ale no zakochałam się w tej sukni!!! Sophia Tolli - zrobię wszystko (w granicach rozsądku) żeby ją przymierzyć
mój styl zdecydowanie
Obłędna !
klauduska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 11:22   #963
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PandaBear Pokaż wiadomość
Bardzo ładna. Właśnie podczas swoich rozeznań oglądałam wiele syrenkowych i wszystkie wyglądały na takie ciasne, że się☠ledwo chodzi.
Ta jest totalnym przeciwieństwem, fajna
Cytat:
Napisane przez klauduska92 Pokaż wiadomość
Obłędna !
Wpatruję się w te zdjęcia już z godzinę
Wyszukałam jakąś informację, że jej suknie są dostępne w kilku salonach w Polsce... pojadę! Muszę tylko wiedzieć gdzie, ale pojadę!
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 11:22   #964
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Ja tu akurat irytuję się na jego znajomych, wspólnych też mamy ale ich akurat lubię, tamci mi zaszli za skórę pewnymi zachowaniami, ktorych nie akceptuję. Poza tym tż ma za dobre serce i ludziom pomaga a potem dostaje za to po du..
Mój TZ ma to samo... za dobry jest czasami
Stary 2016-06-08, 11:25   #965
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
mój styl zdecydowanie

Dla mnie za bardzo cekiniasta i za bardzo dopasowana. Takie rybki nie dla mnie ale ogólnie spoko
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 11:29   #966
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem, poważnie, w jaki sposób musiałabym się zagłębić w swoje życie, żeby "udowodnić", że u nas to istnieje i tak po prostu muszę żyć Ale po co mam udowadniać?
Trochę jak taka żonka jakiegoś "pana" to brzmi, ale TŻ po prostu pracuje na naszą przyszłość, tylko bardziej za granicą niż krajowo, więc łączy się to z łączeniem różnych kultur.
A nie chcę aż tak się wbijać w to, bo wyjdzie, że ja jestem jakąś bogaczką i wielką panią na złotych szpilkach. Po prostu u nas tak jest i już, nic na to nie poradzę, muszę zaakceptować pewne rzeczy, że się czasem kłaniam komuś obok jak ta Chinka z filmu "Dyktator" i pewnie tak będę do śmierci wizytówką TŻâ˜â˜☠
Nie uskuteczniam też zastaw się, a postaw się, bo napomknęłam, że poza tym, że wielu ludzi nie znam i takie sytuacje są lekko uciążliwe, bo zaoszczędzić by można było sporo kasy to nie przeszkadza mi aura "ekskluziwu" na moim weselu W końcu i tak ja będę błyszczeć

Ale nawet nie chcę się tak tłumaczyć, bo ja jestem akurat typowo normalnąâ˜â˜☠dziewczyną, która siedzi sobie na wizażu i pisze z innymi, że chce kupić planer ślubny za 30 zł i pisać w nim różowym długopisem, a się z mojej sytuacji zrobiło nie wiem nawet co
mnie akurat nic nie musisz udowadniać. żyj jak chcesz, ale po prostu nie tłumacz tego kulturą biznesową, bo bardzo mijasz się z rzeczywistością, a przynajmniej z tą na wysokich szczeblach.
no bo byznesmen mietek z byznesmenem zdzichem to już co innego, może oni faktycznie uskuteczniają wesela jako przełom w interesach xDDD

a, no i serio, nic nie musisz.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 11:30   #967
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Wpatruję się w te zdjęcia już z godzinę
Wyszukałam jakąś informację, że jej suknie są dostępne w kilku salonach w Polsce... pojadę! Muszę tylko wiedzieć gdzie, ale pojadę!
To będę czekać na relację Ja planuję wyprawę po Haley Paige- chcę się zorientować jak ceny i wykonanie, tylko jakoś mi nie po drodze, żeby jechać do taty do Warszawy, bo on w weekendy już w domu, a w tygodniu musiałabym wolne brać Strasznie choruję na te sukienki, ale jeszcze mam trochę do zrzucenia, więc mogłabym wyglądać brzydko póki co w takich fasonach
A teraz coraz częściej myślę o pudrowym kolorze sukni.
Stary 2016-06-08, 11:30   #968
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Miał być szajch* szejk po prostu.

To czemu szajch?
Stary 2016-06-08, 11:37   #969
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
mnie akurat nic nie musisz udowadniać. żyj jak chcesz, ale po prostu nie tłumacz tego kulturą biznesową, bo bardzo mijasz się z rzeczywistością, a przynajmniej z tą na wysokich szczeblach.
no bo byznesmen mietek z byznesmenem zdzichem to już co innego, może oni faktycznie uskuteczniają wesela jako przełom w interesach xDDD

a, no i serio, nic nie musisz.
Bez urazy, ale powiedziałam, że nie chcę wgłębiać się w aż takie szczegóły swojego życia.
Jeśli dla Ciebie istnieją tylko byznesmeni mietkowie, a kultura biznesowa na wysokich szczeblach jest nieosiągalna poza filmami z Hollywood, to już nie jest moja wina, a na pewno nie mój problem, żeby to komuś tłumaczyć.

Wybacz, jeśli się uniosłam, ale to się zrobiło już trochę upierdliwe, bo tak naprawdę to trochę się tutaj przed Wami otworzyłam, bo nawet moje najbliższe znajome nie wiedzą o takich "szczegółach" moich planów, a dla Was moja sytuacja jest jakąś komiczną bajką, którą sobie uroiłam.

Jedna będzie tłumaczyć, że jej mama wybrała wodzireja, bo musiała zaimponować wujkowi zenkowi i cioci stasi, a druga będzie się☠zmagać z upierdliwością zawodu swojego TŻ, i to wcale nie sprawia, że jedna jest gorsza od drugiej.

malgosiaw123
piszę tak z reguły, bo jak piszę☠"szejk" to mi się kojarzy ten z McDonalda.
Stary 2016-06-08, 11:37   #970
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
To będę czekać na relację Ja planuję wyprawę po Haley Paige- chcę się zorientować jak ceny i wykonanie, tylko jakoś mi nie po drodze, żeby jechać do taty do Warszawy, bo on w weekendy już w domu, a w tygodniu musiałabym wolne brać Strasznie choruję na te sukienki, ale jeszcze mam trochę do zrzucenia, więc mogłabym wyglądać brzydko póki co w takich fasonach
oooj, zerknęłąm na Haley Paige i też są cudne zwłaszcza te w pudrowym różu
Też mam do zrzucenia i to sporo, także muszę się wziąć ostro do roboty Ta 'moja' suknia jest dostępna na miejscu w Warszawie w salonie La Marie, także chciałabym pojechać tam w okolicach listopada-grudnia ale akurat do tego czasu zrzucę tyle, ile chcę

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dla mnie za bardzo cekiniasta i za bardzo dopasowana. Takie rybki nie dla mnie ale ogólnie spoko
może jestem bezguściem, ale no jest obłędna
Stary 2016-06-08, 11:38   #971
luna_laula
catwoman

Cytat:
A nie chcę aż tak się wbijać w to, bo wyjdzie, że ja jestem jakąś bogaczką i wielką panią na złotych szpilkach. Po prostu u nas tak jest i już, nic na to nie poradzę, muszę zaakceptować pewne rzeczy, że się czasem kłaniam komuś obok jak ta Chinka z filmu "Dyktator" i pewnie tak będę do śmierci wizytówką TŻâ˜☠

Ale nawet nie chcę się tak tłumaczyć, bo ja jestem akurat typowo normalnąâ˜☠dziewczyną, która siedzi sobie na wizażu i pisze z innymi, że chce kupić planer ślubny za 30 zł i pisać w nim różowym długopisem, a się z mojej sytuacji zrobiło nie wiem nawet co
Lepiej zapraszać szejków by mieć dobre kontakty biznesowe niż stryjeczne ciotki od strony babci, bo się obrażą U mnie będzie ta druga sytuacja, bo rodzice chcą, a że płacą to nie marudzę. Nie będą mi przeszkadzać, zabawiać też ich nie będę, raz zagadam i tyle. Nic mi się nie stanie z tego powodu
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 11:40   #972
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Też mam do zrzucenia i to sporo, także muszę się wziąć ostro do roboty Ta 'moja' suknia jest dostępna na miejscu w Warszawie w salonie La Marie, także chciałabym pojechać tam w okolicach listopada-grudnia ale akurat do tego czasu zrzucę tyle, ile chcę

W ogóle dopiero zwróciłam uwagę, że nie jest biała i to sprawia, że jest bardziej magiczna

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Lepiej zapraszać szejków by mieć dobre kontakty biznesowe niż stryjeczne ciotki od strony babci, bo się obrażą U mnie będzie ta druga sytuacja, bo rodzice chcą, a że płacą to nie marudzę. Nie będą mi przeszkadzać, zabawiać też ich nie będę, raz zagadam i tyle. Nic mi się nie stanie z tego powodu
Miło mi, że chociaż Ty to rozumiesz. Dzięki.
Stary 2016-06-08, 11:42   #973
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Bez urazy, ale powiedziałam, że nie chcę wgłębiać się w aż takie szczegóły swojego życia.
Jeśli dla Ciebie istnieją tylko byznesmeni mietkowie, a kultura biznesowa na wysokich szczeblach jest nieosiągalna poza filmami z Hollywood, to już nie jest moja wina, a na pewno nie mój problem, żeby to komuś tłumaczyć.

Wybacz, jeśli się uniosłam, ale to się zrobiło już trochę upierdliwe, bo tak naprawdę to trochę się tutaj przed Wami otworzyłam, bo nawet moje najbliższe znajome nie wiedzą o takich "szczegółach" moich planów, a dla Was moja sytuacja jest jakąś komiczną bajką, którą sobie uroiłam.

Jedna będzie tłumaczyć, że jej mama wybrała wodzireja, bo musiała zaimponować wujkowi zenkowi i cioci stasi, a druga będzie się☠zmagać z upierdliwością zawodu swojego TŻ, i to wcale nie sprawia, że jedna jest gorsza od drugiej.

malgosiaw123
piszę tak z reguły, bo jak piszę☠"szejk" to mi się kojarzy ten z McDonalda.
jestem świeżo po egzaminie z tych całych kultur biznesowych więc nie musisz mi tłumaczyć jak to działa, bo doskonale zdaję sobie z tego sprawę. po prostu moja wiedza (oraz wiedza mojej pani profesor, z którą miałam ten przedmiot) całkowicie mija się z twoją rzeczywistością, której tak bronisz.
eot.
Stary 2016-06-08, 11:47   #974
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:

Ja póki co znowu mam przestój, ale jak spadnie jeszcze z 6 kg to lecę przymierzyć ;D Muszę zapisać sobie ten salon to zerknę Z tego co wiem HP jest tylko w white ever
Stary 2016-06-08, 11:47   #975
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
jestem świeżo po egzaminie z tych całych kultur biznesowych więc nie musisz mi tłumaczyć jak to działa, bo doskonale zdaję sobie z tego sprawę. po prostu moja wiedza (oraz wiedza mojej pani profesor, z którą miałam ten przedmiot) całkowicie mija się z twoją rzeczywistością, której tak bronisz.
eot.
Rzeczywistość jest niestety trochę inna niż na studiach i myślę, że doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.

Koniec spin i mojego tematu
Stary 2016-06-08, 11:47   #976
rubbim
City of Bones

Hej Wam
Czytam i staram się nadrobić wątek przy okazji smażąc naleśniki

Swoją drogą przyszły mi wczoraj buty, które będę mieć do sukni oraz zamówiłam ozdóbki na samochód

Uciekam dalej nadrabiać wątek bo widzę, że tu sporo się dzieje
Stary 2016-06-08, 11:48   #977
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Hej Wam

Swoją drogą przyszły mi wczoraj buty, które będę mieć do sukni oraz zamówiłam ozdóbki na samochód

Przypomniałaś mi, że muszę mamie "ukraść" gofrownicę
Stary 2016-06-08, 11:49   #978
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Hej Wam

Pochwal się
Stary 2016-06-08, 11:52   #979
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
Ja póki co znowu mam przestój, ale jak spadnie jeszcze z 6 kg to lecę przymierzyć ;D Muszę zapisać sobie ten salon to zerknę Z tego co wiem HP jest tylko w white ever
Ja chciałabym zrzucić do przymiarek ok. 10kg, a do ślubu 13kg... ale dam radę! przecież 10kg w pół roku to żaden problem

Moja suknia jest tylko w tym salonie w Wawie, ale tam ceny 3tys-9tys mam nadzieję, że cena będzie bardziej przy tej dolnej granicy jeśli na żywo i na mnie będzie tak wyglądać to do 5tys jestem w stanie za nią dać
Stary 2016-06-08, 11:53   #980
luna_laula
catwoman

loloo nie znam się na biznesach, ale wiem, że np. prawnicy teoretycy (światowi profesorowie ) a prawnicy praktycy funkcjonują w dwóch różnych światach. Ile się nasłuchałam ciekawych rzeczy na studiach od tych popularnych profesorów... Gdzie oni nie byli, czego nie robili Znam też to środowisko od wewnątrz i wiem, że to, co mówili nam na wykładach to niestety inny wymiar brutalnej rzeczywistości. W każdym razie na biznesach się nie znam, więc w tym temacie się nie wypowiadam, bo nie mam prawa, ale podejrzewam, że podobne sytuacje są w wielu dziedzinach.
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 11:56   #981
rubbim
City of Bones

Cytat:
Pochwal się
Białych nie chciałam od początku więc..
Zdjęcia pierdółek na samochód postaram się potem wrzucić

PandaBear narobiłaś mi smaka na gofry Już nie pamiętam kiedy je ostatnio jadłam..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pol_pl_Zamszowe-asymetryczne-szpilki-903-22-ES-1-Mietowe-11184_1.jpg (137,9 KB, 8 załadowań)
Stary 2016-06-08, 12:02   #982
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Ja chciałabym zrzucić do przymiarek ok. 10kg, a do ślubu 13kg... ale dam radę! przecież 10kg w pół roku to żaden problem

Moja suknia jest tylko w tym salonie w Wawie, ale tam ceny 3tys-9tys mam nadzieję, że cena będzie bardziej przy tej dolnej granicy jeśli na żywo i na mnie będzie tak wyglądać to do 5tys jestem w stanie za nią dać
Ja chciałam 20, dietetyczka mówi, że 15 kg wystarczy... A póki co - 6kg i stoje w miejscu Ale damy radę! będziemy chudzutkie do ślubu Właśnie ja się boję o ceny najbardziej... Bo moga być kosmiczne

Cytat:

PandaBear narobiłaś mi smaka na gofry Już nie pamiętam kiedy je ostatnio jadłam..
Śliczne ! Ja białych chyba też nie chcę
A co do jedzenia to dieta i wizaż to zły pomysł, cały czas robicie smaki!
Stary 2016-06-08, 12:03   #983
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
loloo nie znam się na biznesach, ale wiem, że np. prawnicy teoretycy (światowi profesorowie ) a prawnicy praktycy funkcjonują w dwóch różnych światach. Ile się nasłuchałam ciekawych rzeczy na studiach od tych popularnych profesorów... Gdzie oni nie byli, czego nie robili Znam też to środowisko od wewnątrz i wiem, że to, co mówili nam na wykładach to niestety inny wymiar brutalnej rzeczywistości. W każdym razie na biznesach się nie znam, więc w tym temacie się nie wypowiadam, bo nie mam prawa, ale podejrzewam, że podobne sytuacje są w wielu dziedzinach.
brutalna rzeczywistość prawnicza czyli jaka?

w sumie nie chce mi się już o tym wałkować, skoro Panda chce zapraszać szejków i milion innych osób, bo uważa że musi, to niech tak po prostu zrobi, ale jest to dla mnie mało poważne wytłumaczenie, a odniesienie do realiów mam.
Stary 2016-06-08, 12:03   #984
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
piszę tak z reguły, bo jak piszęâ˜☠"szejk" to mi się kojarzy ten z McDonalda.

Przepraszam, ale w życiu nie pomyślałam w ten sposób i mnie powaliło na łopatki. Ale nie w negatywnym sensie, tylko szczerze rozśmieszyło, bo w głowie połączyłam Szejka z Shake'm i mi wyszedł niezły misz-masz. Cudo.

Cytat:

Gdzie kupiłaś? Ile dałaś?

Kurcze... Też chcę gofry.

Cytat:
Lepiej zapraszać szejków by mieć dobre kontakty biznesowe niż stryjeczne ciotki od strony babci, bo się obrażą
Podpisuję się.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 12:05   #985
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Nie chcę już zbytnio ciągnąć tematu, ale odpowiem.
Są różne światki i nie można też uogólniać, że jak ktośâ˜☠jest biznesmenem to funkcjonuje i obraca się albo w tym albo w tym. :P
No i są też światki zamknięte, czyt. legalne, zwykłe biznesy, ale zbyt tajemnicze dla świata, czego na przykład mój blond mózg już nie przetwarza

Nie wiem jak jest z prawnikami, jak mi dane będzie zdać aplikację, to się pewnie dowiem, ale że pewnie nie zdam....

Właśnie się dowiedziałam, że mamie się zepsuła gofrownica, a ja w oczach już miałam gofry z mąki kokosowej

O przepraszam! Można zjeść fit gofry przecie

Edytowane przez 201606242139
Czas edycji: 2016-06-08 o 12:07
Stary 2016-06-08, 12:09   #986
201801191006
Konto usunięte

Panda, na jaką aplikację chcesz zdać?
Stary 2016-06-08, 12:12   #987
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Ile kosztują te Haley Paige? Bo są cudne ale podejrzewam ze cena mnie zabije.
Stary 2016-06-08, 12:12   #988
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Panda, na jaką aplikację chcesz zdać?
Ah... marzenie o ogólnej, wiadomo.
Skłaniam się ku radcowskiej, ale jak mnie los poniesie, czy się dostanę czy nie skończę w korporacji bez tej aplikacji...

No i jeszcze jest opcja, żeby iść w doktorat i uprzykrzać życie studentom, tak jak mi.
Stary 2016-06-08, 12:15   #989
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Przeciez nie powiedzialam tak Po prostu mnie nie podobają sie cekiny i chyba lepiej ze powiem prawdę niż mam slodzic i klamac ze ja kocham? Nie jestem taka.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Hej Wam

Pokaz buty
Stary 2016-06-08, 12:16   #990
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Wkurza mnie to, że chce zrobic urodziny na tak dużo osób i posprzaszać takich fałszywców, którzy odzywają się tylko wtedy gdy cos potrzebują. Ogólnie mówię, że potrzebuję w końcu weekendu dla nas a nie że co tydzień ktoś zadzwoni i chodźmy tu chodźmy tam, albo niedziela rano a tu już telefony "co robisz?" ech...
Pogadaj z nim szczerze Szkoda, że tak ciągle , ja bym chciała trochę czasu spędzić sam na sam. Może zaplanuj coś na weekend, wypad we dwoje i on już nie będzie mógł zaprosić kolegów
Cytat:

z czego Ty chcesz chudnąć! 10 kg? na ości? !
a ta suknia jest piękna ale nie w moim stylu
Cytat:
ładny kolor
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości