Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-08, 16:04   #3781
Blondi2989
Blond forever!

Dot.: Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
to faktycznie skomplikowane
jesli szefostwo okaze sie człowiekiem to nie bedzie problemu zebys po porodzie miala do czego wracać - trzymam kciuki zeby tak własnie bylo!

40mkw panele są, kolory na ścianach też meble w kuchni nam zostaną i szafa w przedpokoju a sypialnie i salon będziemy musieli urządzić sami właścicielka jeszcze się zastanawia nad lodówką i kuchenką. Fajnie by było jakby też zostało, nie zostalibyśmy aż tak zrujnowani finansowo no ale i tak pełen luksus, że tylko mebelki wystarczy kupić - najbardziej bałam się, że dostaniemy jakieś mieszkanie do generalnego remontu do tego jest malutki balkonik, gdzie wejdzie akurat suszarka z praniem, i piwnica
Na powrót tam nie mam szans, co mnie w sumie nie martwi, bo i tak chciałabym się docelowo przebranżowić, albo założyć własnę dg. Bardziej by mi teraz zależało na dostaniu obiecanej podwyżki i wtedy mogłabym pracować, bo dostałabym wyższy macierzyński.

Gratuluję mieszkania Ciasne, ale własne
Stary 2016-06-08, 16:12   #3782
mademoiselle_m
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Znakomicie

Dziewczyny, pijecie herbatę miętową? Naczytałam wiele różnych opinii, że już teraz sama nie wiem czy wolno czy nie
Żołądek mnie boli już dwie godziny, nie wiem od czego Więc zrobiłam herbatę miętową, ale nie wiem już czy mogę ją całą wypić czy raczej nie
Ja pije taka prosto z ogródka i powiem szczerze ze nie wiem jaka to mięta

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Na powrót tam nie mam szans, co mnie w sumie nie martwi, bo i tak chciałabym się docelowo przebranżowić, albo założyć własnę dg. Bardziej by mi teraz zależało na dostaniu obiecanej podwyżki i wtedy mogłabym pracować, bo dostałabym wyższy macierzyński.

Gratuluję mieszkania Ciasne, ale własne
Tylko, ze jak pójdziesz na L4 zaraz po podwyżce to i tak nic ci to nie da bo policzą średnia z poprzednich miesięcy , a do macierzyńskiego biorą chyba ta sama średnia (któraś pracuje w kadrach zeby to potwierdzić?? )
mademoiselle_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:13   #3783
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

siemka Dziewczyny

ja dziś znowu w pracy w barze. jest miło i przyjemnie. o 19 idę do domu. a potem nie wiem co będę robiła. mam nadzieję, że tż wymysli coś fajnego

od wczoraj żadnych zmian
Stary 2016-06-08, 16:16   #3784
LuckySparkle
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe, na II trymestr prawie gotowe! 2016

Ja znalazlam w moich okolicach cudowny park z magnoliami, moglabym tam jezdzic dzień w dzieb i spacerować. Jest tam chyba z 50 wieworek i dzis postanowialm zabrac ze soba duza paczke orzeszków ziemnych. Idealne zajecie na wieczór
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:23   #3785
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
Ja znalazlam w moich okolicach cudowny park z magnoliami, moglabym tam jezdzic dzień w dzieb i spacerować. Jest tam chyba z 50 wieworek i dzis postanowialm zabrac ze soba duza paczke orzeszków ziemnych. Idealne zajecie na wieczór
Haha, tylko nie utucz tych wiewiorek

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:32   #3786
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hehe to trzymam kciuki za ciebie a ty za mnie;D kurcze oczytałam się na necie, że z tymi dziewczynkami to sie najczęściej mylą tzn. jak lekarz mówi, że dziewczynka to nigdy nie jest to na 100%. Jak już widzi chłopaka to raczej pewniak. Czytałam historie, że do końca ciąży np na usg wychodziło, że dziewczynka a przy porodzie "gratuluję, ma pani syna"

no to trzymam kciuki żeby jednak się wszystko udało

Witajcie kciuki za dzisiejsze wizyty

przypominam, że od dziś do niedzieli w reserved -40% na wszystko (nawet przecenione) z kodem z newslettera. Działa również on-line ale tam już od wczoraj i wymiotło co ciekawsze ze strony
mamy nadzieje ze sie ulozy.

o dzieki bede w sb na zakupach ;-)

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mademoiselle_m Pokaż wiadomość
Melduje dziewczyny ze mimo mojego starczego wieku wyniki PAPPA wyszły ok

Kamisha, bank utrudnia bo skoro te 2 pokoje to dobudówka i nie ma ich w projekcie to pewnie to tzw samowolka. A bank musi mieć pewność ze pieniądze z kredytu nie pójdą na cos co jest niezgodne z prawem, poza tym w razie jakbyście nie spłacali i bank by chciał np przejąć nieruchomość to taka samowolka jest dla nich bardzo niewygodna.
Sama teraz walczę z bankiem i najchętniej zrobiłabym im tam wszystkim duze KUKU wiec radzę uzbroić sie w cierpliwość
oo super! gratulacje

tak samowolka dziadkowa bo dpm byl budowany 30 lat temu i bylo inaczej.
na te pokoje kasy nie chccemy no ale wiadomo jak to bank..

no niby samowolka ale w akcie notarialnym jest no ale mamy nadzieje ze sie ulozy jak nie to zamurujemy na owy czas.

czulam ze beda z tym problemy...
Cytat:
ale przynajmniej to nie jest sytuacja bez wyjscia wierze, że wybrniecie z tego najmniejszym kosztem

mamy taka nadzieje bo w koncu juz jakas kase tam wlozylismy
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Kamisha kiepska sytuacja nie wiem co Ci poradzićbo kompletnie się na tym nie znam. Trzymam kciuki za ten drugi bank

Papaya a u Ciebie co to za mieszkanko? jaki metraż ? urządzone czy sami będziecie ? to teraz moje tematy

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

gratuluje wyników !!! cudna wiadomość
dzieki wielki tez mamy nadzieje i czekamy

kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:58   #3787
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:

Kamisha, bank utrudnia bo skoro te 2 pokoje to dobudówka i nie ma ich w projekcie to pewnie to tzw samowolka. A bank musi mieć pewność ze pieniądze z kredytu nie pójdą na cos co jest niezgodne z prawem, poza tym w razie jakbyście nie spłacali i bank by chciał np przejąć nieruchomość to taka samowolka jest dla nich bardzo niewygodna.
Sama teraz walczę z bankiem i najchętniej zrobiłabym im tam wszystkim duze KUKU wiec radzę uzbroić sie w cierpliwość
"Duże KUKU" hahahah

No i gratuluję wyników 😊
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
to faktycznie skomplikowane
jesli szefostwo okaze sie człowiekiem to nie bedzie problemu zebys po porodzie miala do czego wracać - trzymam kciuki zeby tak własnie bylo!

40mkw panele są, kolory na ścianach też meble w kuchni nam zostaną i szafa w przedpokoju a sypialnie i salon będziemy musieli urządzić sami właścicielka jeszcze się zastanawia nad lodówką i kuchenką. Fajnie by było jakby też zostało, nie zostalibyśmy aż tak zrujnowani finansowo no ale i tak pełen luksus, że tylko mebelki wystarczy kupić - najbardziej bałam się, że dostaniemy jakieś mieszkanie do generalnego remontu do tego jest malutki balkonik, gdzie wejdzie akurat suszarka z praniem, i piwnica
Super! 😊

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Od kiedy odstawilam kawe nie pije nic ciepłego... po pierwsze jest zbyt gorąco a po drugie nic mi nir smakuje.
Mam to samo, praktyczne tylko wodę piję i czasami kompot (jak Mama podrzuci) 😊

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Ja pije taka prosto z ogródka i powiem szczerze ze nie wiem jaka to mięta

Tylko, ze jak pójdziesz na L4 zaraz po podwyżce to i tak nic ci to nie da bo policzą średnia z poprzednich miesięcy , a do macierzyńskiego biorą chyba ta sama średnia (któraś pracuje w kadrach zeby to potwierdzić?? )
Do macierzyńskiego jest ta sama średnia co na l4. I liczy się ją z 12 m-cy bądź od zatrudnienia. Także warto to przemyśleć czy się opłaca.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Hehe super miejsce a wiewiórki są urocze 😊

Edytowane przez monika0185
Czas edycji: 2016-06-08 o 16:59
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 17:01   #3788
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Dlatego pisałam, że jak dostanę podwyżkę to chcę dalej pracować Wiem, że średnią liczy się z ostatnich miesięcy, ja pracę zaczęłam w kwietniu, w piątek idę na 1dzień na l4 (bo mam wizytę u lekarza specjalisty w ciągu dnia, a nie mogłam przełożyć), więc od tego momentu będzie mi się naliczać nowa podstawa, więc jakbym po podwyżce na początku lipca popracowała jeszcze np 3 miesiące to zwiększyłabym sobie znacznie.
Stary 2016-06-08, 17:29   #3789
mademoiselle_m
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Dlatego pisałam, że jak dostanę podwyżkę to chcę dalej pracować Wiem, że średnią liczy się z ostatnich miesięcy, ja pracę zaczęłam w kwietniu, w piątek idę na 1dzień na l4 (bo mam wizytę u lekarza specjalisty w ciągu dnia, a nie mogłam przełożyć), więc od tego momentu będzie mi się naliczać nowa podstawa, więc jakbym po podwyżce na początku lipca popracowała jeszcze np 3 miesiące to zwiększyłabym sobie znacznie.

Czyli żeby zaplacic Ci za ten 1 dzień l4 juz Ci policzą średnia i potem każde następne l4 juz bedziesz miała płatne wg tej naliczonej teraz średniej - chyba ze przepracujesz conajmniej 3 miesiące do następnego l4 wtedy beda naliczać średnia ponownie.

Teoretycznie wg kodeksu kobieta w ciazy powinna byc zwalniana na badania jesli nie ma możliwości ich wykonać poza godzinami pracy, nie wiem jak to w praktyce wyglada.
Stary 2016-06-08, 17:41   #3790
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Czyli żeby zaplacic Ci za ten 1 dzień l4 juz Ci policzą średnia i potem każde następne l4 juz bedziesz miała płatne wg tej naliczonej teraz średniej - chyba ze przepracujesz conajmniej 3 miesiące do następnego l4 wtedy beda naliczać średnia ponownie.

Teoretycznie wg kodeksu kobieta w ciazy powinna byc zwalniana na badania jesli nie ma możliwości ich wykonać poza godzinami pracy, nie wiem jak to w praktyce wyglada.
Jeżeli podywżkę mi naliczą, to będę się starała, żeby właśnie te następne 3 miesiące przepracować
Wiem, że przysługuje mi zwolnienie na badania, ale akurat nie dam rady tego pogodzić z pracą (specyfika pracy i godzina wizyty + długi dojazd).
Stary 2016-06-08, 18:16   #3791
PaniMigdalek
Zadomowienie

Dziewczyny mnie nadal żołądek boli nie wiem co robić DORADZCIE PROSZE
Stary 2016-06-08, 18:18   #3792
LuckySparkle
Zadomowienie

Siemię lniane jest najlepsze na zoladek. Mi zawsze przt bolu pomaga.
Stary 2016-06-08, 18:23   #3793
papaPapaya
Zakorzenienie

a tej miętki się napiłaś? albo chociaż ciepłej wody?

13.12.2016 Julian
Stary 2016-06-08, 18:41   #3794
PaniMigdalek
Zadomowienie

Wypiłam mięte ale to nic nie dało, może na 10 minut...
A siemienia nigdy nie jadłam ani nie posiadam.
Nie wiem już co robić Zaczynam się martwić
Stary 2016-06-08, 18:41   #3795
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Espumisan? Nospa?
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 18:49   #3796
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojecia jak ci pomoc, mnie nigdy zoladek nie bolal a moze to z glodu?

13.12.2016 Julian
Stary 2016-06-08, 19:04   #3797
iwona335
Zakorzenienie

A mnie znowu mdli :/ makabra

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

No i znowu obiad nie posmakowal fasolce, moglby juz tak nie przebierac w jedzeniu
Stary 2016-06-08, 19:11   #3798
kamisha
Zakorzenienie

mnie tez zoladek dawno nie bolal, a tak to nospa i ibuprom..

Stary 2016-06-08, 19:14   #3799
PaniMigdalek
Zadomowienie

Właśnie dzwoniłam do ginka i proponował nospe, rennie i siemie lniane... Tz pojechał do apteki.
Stary 2016-06-08, 19:28   #3800
itstoolatex3
Zakorzenienie

siemie lniane jest naprawdę dobre na żołądek, mi zawsze pomaga

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 19:31   #3801
mademoiselle_m
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
mnie tez zoladek dawno nie bolal, a tak to nospa i ibuprom..
ja wcześniej jak mnie coś bolało to też ibuprom , nurofen a teraz dupa bo nie można a apap na mnie słabo działa
Stary 2016-06-08, 19:40   #3802
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
Krople mietowe.
Stary 2016-06-08, 19:57   #3803
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
muszę się pożalić właśnie z tżtem rozmawiam i jeden bank oczekuje że zamurujemy dwa pokoje( które są na domu dziadka - to dobudówka, nie mamy ich w projekcie ale są w akcie notarialnym przepisane na Tż)
i napisać oświadczenie ze nie bedziemy z nich korzystać..
nie chcemy na nie kredytu ale jeśli mamy je zamurować i z nich nie korzystać to będziemy musieli całkowicie z domu zrezygnować..

To rzeczywiście nieciekawa sytuacja. Właśnie miałam zapytać, czy decyzja z innego banku jest taka sama, ale któraś z dziewczyn już to zrobiła. Niestety kontrole się zdarzają. My kredyt wypłacany mieliśmy w trzech transzach i bodajże właśnie przed trzecią mieliśmy kontrolę z banku na jakim etapie budowy jesteśmy. Wniosek z tego taki, że słownie faktycznie przepisu obejść się nie da. Szkoda. Nie wiem jaki macie układ tych dwóch pokoi, ale nie można np. zamurować tej ściany i zrobić oddzielnych drzwi? żeby nie miało to nic wspólnego z remontowana częścią domu? Trochę szkoda odciąć od tak od życia kawał domu.

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hehe to trzymam kciuki za ciebie a ty za mnie;D kurcze oczytałam się na necie, że z tymi dziewczynkami to sie najczęściej mylą tzn. jak lekarz mówi, że dziewczynka to nigdy nie jest to na 100%. Jak już widzi chłopaka to raczej pewniak. Czytałam historie, że do końca ciąży np na usg wychodziło, że dziewczynka a przy porodzie "gratuluję, ma pani syna"
Ja już pisałam, że przy córci lekarz na początku mówił mi, że będzie synek? Na to chyba nie ma reguły. Koleżanka z kolei na początku usłyszała, że będzie córa, a wyszedł Kubuś. Ja teraz też usłyszałam, że żadnego chłopca nie widać Zobaczymy

Cytat:
Super

Cytat:
Dziewczyny, pijecie herbatę miętową? Naczytałam wiele różnych opinii, że już teraz sama nie wiem czy wolno czy nie
Żołądek mnie boli już dwie godziny, nie wiem od czego Więc zrobiłam herbatę miętową, ale nie wiem już czy mogę ją całą wypić czy raczej nie
Ja w ogóle nie piję czarnej herbaty, za to codziennie właśnie miętę, melisę, zieloną, białą, czasem pokrzywę na zmianę.

Cytat:
Nospę bierz spokojnie. Tylko to mi pomaga na żołądek.

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 20:12   #3804
mademoiselle_m
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Niestety kontrole się zdarzają. My kredyt wypłacany mieliśmy w trzech transzach i bodajże właśnie przed trzecią mieliśmy kontrolę z banku na jakim etapie budowy jesteśmy. Wniosek z tego taki, że słownie faktycznie przepisu obejść się nie da.
.
U nas warunkiem wyplacenia kolejnej transzy jest wizyta rzeczoznawcy na budowie i wycena stanu rzeczywistego budowy

Cytat:
Ja już pisałam, że przy córci lekarz na początku mówił mi, że będzie synek? Na to chyba nie ma reguły. Koleżanka z kolei na początku usłyszała, że będzie córa, a wyszedł Kubuś. Ja teraz też usłyszałam, że żadnego chłopca nie widać Zobaczymy .
przyznam szczerze że cały czas jeszcze po cichu liczę że jednak lekarz się pomylił i będzie córcia - choć z drugiej strony do Kubusia już się w sumie powoli przyzwyczajam

i w ogóle dziękuje Wam wszystkim za gratulacje
Stary 2016-06-08, 20:55   #3805
LuckySparkle
Zadomowienie

PaniMigdalek daj znac jak zoladeczek. Mam nadzieje, ze w koncu ci przejdzie!!!

Dziewczyny my dziś mieliśmy telefon z kliniki, ze nas wypisuja skoro zaszlam w ciaze naturalnie. Mamy rozważyć czy chcemy zamrazac nasienie meza, bo jednak mloszy juz nie bedzie a jego wyniki ostatnim razem byly swietne. Dlatego tez udalo nam sie zajsc w ciaze. Chyaba sie zdrcydujemy bo boimy się, ze za 2, 3 lub 4 lata wyniki moga sie tylko pogorszyć.
Stary 2016-06-08, 21:10   #3806
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
herbatka miętowa, no spa albo krople miętowe.
czego się najadłaś? coś tłustego ?
Kurde, staraj się jeść lekko, małe porcje, żeby nic nie stało na żołądku.

Cytat:
ja wcześniej jak mnie coś bolało to też ibuprom , nurofen a teraz dupa bo nie można a apap na mnie słabo działa
na mnie na szczęście działa tylko paracetamol, więc jestem szczęściarą!

Dziewczyny jestem przeszczęśliwa
Od dwóch dni martwiłam się, że coś złego dzieje się z moimi pomidorkami na balkonie. Liście lekko zżółkły i kwiatki, z których miały powstać pomidorki pousychały. Już myślałam o tym,że te kwiatki po prostu zwiędły, bo nie są zapylone, a okazuje się, że po każdym zwiędniętym kwiatku wyrósł mały pomidorek i tak oto, nie mam już jednego pomidorka, tylko 7 (szczęśliwa siódemka!!)
Norbert się ze mnie śmieje, bo siedzę na balkonie na kafelkach, podlewam pomidory, cieszę się do nich jak głupia i gadam, że niedługo będzie z nich dobra sałatka

ps. na poziomkach tez pojawiły się takie małe owocki, czekam aż urosną.
Chyba pojadę jeszcze na bazar i kupię sobie jeszcze krzaczek z truskawkami. Będę handlować

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Dziewczyny my dziś mieliśmy telefon z kliniki, ze nas wypisuja skoro zaszlam w ciaze naturalnie. Mamy rozważyć czy chcemy zamrazac nasienie meza, bo jednak mloszy juz nie bedzie a jego wyniki ostatnim razem byly swietne. Dlatego tez udalo nam sie zajsc w ciaze. Chyaba sie zdrcydujemy bo boimy się, ze za 2, 3 lub 4 lata wyniki moga sie tylko pogorszyć.
jeżeli planujecie jeszcze potomstwo, to pewnie, że tak!
zawsze lepiej mieć pewność, że nasienie będzie dobrej jakości !

u mnie sąsiedzi znowu zaczynają się zabawiać. On chyba trzaska jej głową o ścianę, bo takie trzaskanie właśnie w ścianę słychać, że szok
Zastanawiam się, kiedy wpadną do mnie. razem z łóżkiem Było kilka dni spokoju (obstawiam, że miała okres) i znowu się zaczyna bombańsko Mam tylko nadzieję, że nie będą budzić mnie tym łupaniem w ścianę o 4 rano i swoimi krzykami Bo ja potem biedna nie mogę zasnąć przez min godzinę
Stary 2016-06-08, 21:41   #3807
iwona335
Zakorzenienie

14.06 mam badanie prenatalne i Tzt nie bedzie mogl ze mna pojechac juz sie stresuje bo ja miasta gdzie bedzie badanie nie znan za dobrze i sama droga to bedzie stres eheh
Stary 2016-06-08, 21:51   #3808
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie na mnie tez apap nie dziala..
Cytat:
To rzeczywiście nieciekawa sytuacja. Właśnie miałam zapytać, czy decyzja z innego banku jest taka sama, ale któraś z dziewczyn już to zrobiła. Niestety kontrole się zdarzają. My kredyt wypłacany mieliśmy w trzech transzach i bodajże właśnie przed trzecią mieliśmy kontrolę z banku na jakim etapie budowy jesteśmy. Wniosek z tego taki, że słownie faktycznie przepisu obejść się nie da. Szkoda. Nie wiem jaki macie układ tych dwóch pokoi, ale nie można np. zamurować tej ściany i zrobić oddzielnych drzwi? żeby nie miało to nic wspólnego z remontowana częścią domu? Trochę szkoda odciąć od tak od życia kawał domu.

Ja już pisałam, że przy córci lekarz na początku mówił mi, że będzie synek? Na to chyba nie ma reguły. Koleżanka z kolei na początku usłyszała, że będzie córa, a wyszedł Kubuś. Ja teraz też usłyszałam, że żadnego chłopca nie widać Zobaczymy

Super

Ja w ogóle nie piję czarnej herbaty, za to codziennie właśnie miętę, melisę, zieloną, białą, czasem pokrzywę na zmianę.

Nospę bierz spokojnie. Tylko to mi pomaga na żołądek.
wejscie jest jedno z korytarza i od niego sa dwa..
no wlasnie damy jakas scianke ale najpierw zrobimy tam okna, wylewke i gipsowanie zebt potem sue w to nie bawic

czekamy na drugi bank. w obydwu dwoch sa po 2 transze .

mamy nadzieje ze sie wszystko ulozy.

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
14.06 mam badanie prenatalne i Tzt nie bedzie mogl ze mna pojechac juz sie stresuje bo ja miasta gdzie bedzie badanie nie znan za dobrze i sama droga to bedzie stres eheh
uuu szkoda..
ja mam 20stego i tż ma wolne i ze mna pojedzie

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
PaniMigdalek daj znac jak zoladeczek. Mam nadzieje, ze w koncu ci przejdzie!!!

mysle ze warto jesli chce miec wiecej dzieci

Stary 2016-06-08, 21:57   #3809
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie na mnie tez apap nie dziala..

wejscie jest jedno z korytarza i od niego sa dwa..
no wlasnie damy jakas scianke ale najpierw zrobimy tam okna, wylewke i gipsowanie zebt potem sue w to nie bawic

czekamy na drugi bank. w obydwu dwoch sa po 2 transze .

mamy nadzieje ze sie wszystko ulozy.

uuu szkoda..
ja mam 20stego i tż ma wolne i ze mna pojedzie

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

mysle ze warto jesli chce miec wiecej dzieci

U mnie Tzt bedzie drugi dzien w nowej pracy i kiepsko zeby od razu sie zwalnial
Stary 2016-06-08, 21:58   #3810
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
U mnie Tzt bedzie drugi dzien w nowej pracy i kiepsko zeby od razu sie zwalnial
a no tak to lipa.. :/
a moze ktos inny z toba pojedzie? mama , kolezanka , rodzenstwo?

mi akurat trafili z terminem, ale moj tż moglby sie zamienic

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości