|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Navi, jakim cudem Ty oczy malujesz, że widać az taką różnicę?
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Navi jestes podobna do Ani Popek
![]() ![]() tylko oczywiscie bezzmarszczkowo ale jakos podobienstwo mi sie nasuwa![]()
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem
Cytat:
![]() ale ona mi sie zawsze podobala, wiec dziekuję
|
|
|
|
|
#4564 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może uda się jeszcze w styczniu ![]() Zazdroszczę wypadu na łyżwy, ja nie potrafię jeździć Cytat:
![]() Sama muszę poczyścić mojego komputerka ![]() Cytat:
Prosimy o fotkę na wkupne No i co się chwalisz, co się chwalisz Jaki masz laptop? Zbieram wszelkie informacje ![]() Cytat:
![]() Efekt boski, śliczne masz oczęta A co to jest za tusz? Cytat:
Navi ma taki południowy typ urody
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
ojej
no co wy dziewczyny... to jest jakis zwykły, zjechany na KWC Rimmel lash cos tam lash long chyba ![]() Vibesko ja tez nie umiem na lyzwach pomykac.. TZ mial mnie nauczyc, ale narazie sie nie wybieramy, wiec mam spokój ![]() jak idzie nauka? |
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.studiografkom.com.pl/HOME.html Byłam na spacerze, jest piękna, styczniowa pogoda - słoneczko i mróz. Aż posiedziałam troche na ławce i powystawiałam buzię do słońca . A teraz chcę się wykąpać, ale znowu nie ma ciepłej wody... Od tego pożaru bez przerwy są jakieś awarie z tą wodą...
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, to prawda, słonko jest cudne, ale u mnie jak zawieje to brrr....
![]() wspolczuje tych awarii ![]() ja wlasnie zmykam pod prysznic. musze sie zbierac, bo jedziemy z mama wymienic prezenty i moze cos fajnego nam wpadnie w oko. tyle przecen juz... narazie zmykam, zajrze jeszcze pozniej |
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
O, Navi, to jak coś upolujesz to się pochwal
ja czekam na styczeń, a raczej na wypłatę . Jeszcze co do łyżew to ja nie rozumiem jak można nie umieć jeździć. A próbowałyście kiedyś? Navi to wiem, że tak i ma traumę . Ale na łyzwach nie trzeba umieć jeździć... Po prostu zakładasz je na nogi i jedziesz . Chociaz niektorzy się bez przerwy przewracają... Nie bardzo to rozumiem chyba robią to specjalnie... Ja bardzo to lubię. Tylko trzeba się odpowiednio ubrać - czapka obowiązkowa. Inaczej ból głowy gwarantowany. Ja postanowiłam że wiosną kupię sobie rolki . Rower mam na wsi, a teraz nie bardzo mam czas tam jeździć... Więc latem brakuje mi takiego sportu na powietrzu... .
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, szkoda ze blizej siebie nie mieszkamy...
![]() ale teraz robią u mnie wszedzie asfaltowe ulice (tak, do tej pory ich nie miałam ) wiec łatwiej bedzie sie jezdziło na rolkach... moze tez sie naucze i sobie zakupie? ![]() chociaz pewnie sie nie odwaze znając mnie wole rower ![]() ja nie mam złamanego grosza, ale moze mama cos mi zafunduje... zobaczymy
|
|
|
|
#4570 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ale coś o sobie to musisz nam napisać![]() Powinnyśmy ułożyć jakiś kwestionariusz osobowy do wypełniania dla pretendujących dwudziestek ![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=fSiepbrBuds ja też jak przez mgłę, bo miałam wtedy ze 4 lata co najwyżej.Cytat:
myślałam, że to Volume Clubbing, on mi daje podobny efekt.
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już będziesz miała te asfaltowe ulice to mogę od czasu do czasu się na nie wybrać żeby pojeździć z tobą
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa to faktycznie nie moge pamietac... zapomnialam ze my tu taka jedną staruche mamy
![]() a dziękuję nazywa sie extra super lash, bo sprawdzilam malując sie dzis tyle ze klade ok 3 warstw zeby to tak wygladało ![]() VC tez lubie bardzo, ale rzadziej uzywam, raczej wlasnie tak jak przeznaczenie o tym mowi-na imprezy
|
|
|
|
#4573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do rzęs, zdecydowanie przed pomalowaniem mam marniejsze niż Twoje, także w moim przypadku potrzeba bardziej ekstremalnych środków ![]() Nie chce mi się nigdzie iść
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, serio??
to uwazaj co mowisz, bo na wiosne mysle, ze juz wszystkie beda gotowe mieszkam niedaleko za promenada, wiec az takie zadupie to nie jest ![]() Rayne no przeciez dżoooołk a tu jeszcze roznica miedzy 1 warstwą a zadną i miedzy 1 a trzema ![]() edit: ojej ja widze takietam na dole!! |
|
|
|
#4575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówiłam już, ja w życiu mało co biorę na serio.Jejku, wygońcie mnie na te zakupy ![]() Edit: wiecie co... szeroka rozpiętość możliwości rozumienia tekstów w języku angielskim mnie czasem zadziwia - załączam przykład:
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem ze wiesz
![]() na zakupy Ci sie nie chce isc!??! mierzylas dzis temperature? ![]() Ines, zrobila mi się dziura na ![]() ale 3 razy je mialam na sobie, wiec to i tak sukces, bo zwykle załatwiam za 1 |
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
heeeelooo !! hihihih ja wstałam po 12
ale wczoraj na piwku byłam z Tż hihi i na spacerku ale było fajnieee o 2 sie położyłam a co hihih jedziemyyyy jutro juz jedziemyyy do Czech matko jak się cieszę ines śliczne fotki ciuszkow i kalendarza hihhi to mi dałaś pomysła a co aaa bieliznaa walentynkowa bosskaaa navi hm... śliczne oczęta jak tam balowałaś hihih pozdrów sweet od nas ka.si moja Kochana bede walczyć mam nadzieje że sie uda bo inaczej zwarjuje w tej pracy eh...
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
ok,pozdrowię naszą słodką
![]() jutro juz jedziecie?? ![]() to juz sie tu wyludni zupelnie ehh ja tez mialam jutro wyjezdzac.. ale to nic, sylwester w sąsiednim bloku tez mnie urządza ![]() ![]() ja wczoraj znowu poszlam spac o 4 ![]() i nic z tych rzeczy oglądalismy mtv ![]() ![]()
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
navi tak tak mtv
hhihihihtak jedziemy juz sie doczekać nie moge własnie dzis musze się spakowac , juz jest u mnie Tż i zaraz jediemy umyć moje autko potem na zakupy , bo wczoraj tylko kupiłam koszule dla Tż a jeszcze tyle załatwiania dzis i znajomych trzeba odwiedzieć hihihih
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
no naprawde tylko
super, fajny dzien wam sie zapowiada ![]() a my z mama juz gotowe, wiec ruszamy. idziemy na obiad do pizyy hut.. trzeba wykorzystac kupon na dzbanek coli gratis ![]() ![]() ![]() milej soboty |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() Misja wykonana szafa uprzatnieta buty popakowane w pudelka i podpisane ![]() ![]() zaraz bede robic salatke grecka:P dzis mialam duzo ruchu, robilam brzuszki jest ok oby tak dalej jutro przyjezdza brat i jedziemy na zakupersy ![]() ![]() ![]() edit: spamerki gdzie jestescie? ![]() ![]()
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2007-12-29 o 19:35 |
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Guanta, gratuluję osiągnięć w sprzątaniu
![]() ja spędziłam popołudnie na randkowaniu z moim Kochasiem najpierw łyżwy, potem centrum handlowe. Kupił mi matę do ćwiczeń - teraz nie mam wyjścia, muszę zacząć ćwiczyć brzuch
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Odgruzowałam ciało i twarz
![]() Generalny remont gotowy. A teraz biorę ustawy i hulam się uczyć. Już za tydzień mój pluszak będzie ze mną
|
#4584 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=navi;6145666]
nie wiem czy juz na spacer nie poszla, wiec odpowiadam, ze na allegro zamawiała ![]() a wcinaj sie bez krępacji ![]() [quote=Ines1985;6145984]Allegro http://www.studiografkom.com.pl/HOME.html Bardzo dziękuję za odpowiedź. Fajny pomysł z takim kalendarzem i może sprezentuję swojemu TŻ na jakąś okazję.
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. O każdym zdjęciu mówił " łaaaał, to moje ulubione zdjęcie! uwielbiam je!"
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
oooo ines jaki słodki
hihih i jak słodzi napewno mu się podobał aa ja właśnie wróciłam nie uwierzycie co sie stało byłam w factory kupiłam butki pumy takie jak juz kiedys miałam ale był moj rozmiar za 130 zł więc wziełam iii co zgubiłam telefon , wracając do domu kapnełam się że go nie mam gr.... pojechalismy na drugi koniec wrocławia i oddał mi dałam mu 50 zł bo mi aż głupio było i dziękowałam za jego uczćiwośc normalniee dzień wariata potem bylismy u kolego bawiłam sie z jego pieskiem hihih malutki amstaff lata jak zakręcony i jestem w domciu i musze zacząć ciuszki szykować jutro o 9 wyjazd
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, wiedziałam że się TŻ ucieszy
![]() I cieszy mnie że tak miło spędziłaś dzień, lubię kiedy jesteś tak pozytywnie nastawiona, optymistyczna, wyluzowana, właśnie ... taka odcięta od stresu. Przypominasz mi mnie samą, kiedy nie mam tego codziennego stresu i kłopotów, to też potrafię cieszyć się każdą nawet drobnostką ![]() Karaa, ale historia, dobrze że się telefon odnalazł
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Jednak to nie były kręgle tylko bilard, coś mi się pomerdało na czym w końcu stanęły ustalenia, no ale to i to kulki Teraz się nudzę i dobrze, że mam lapka ... TŻ padł i chrapie sobie obok. Jak bym wiedziała jak z tej kamerki w lapku zrobić foto to chętnie bym zrobiła ![]() Navi, ten Twój TŻ pasuje do Ciebie, to ten na 1 fotce, prawda?
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Navi podobno się nieźle obłowiła na tych zakupach z mamą. Później nam pokaże fotki. A z moim komputerem jest źle... Mam jakies błędy na dysku, TŻ nie jest w stanie tego naprawić bez formatu. A najlepiej byłoby wymienic cały dysk... Postanowienie na nowy rok - laptop. Edit: Vibesko, ja bym bardzo chciała zawsze być taka odcięta od stresu... Od razu lepiej się wtedy żyje . Dzisiaj dużo się smiałam i ogólnie czułam się szczęśliwa. Ale jutro wieczorem znowu usmiech zniknie z mej twarzy. Takie życie . Ciesze się, że twój Połówek już za tydzień wraca od razu będzie Ci lżej .Karaa - szczescie ze udalo Ci sie znalezc ten telefon! Wyobrazam sobie, jak sie czulas kiedy uswiadomilas sobie, że go nie ma... Znam to uczucie, coś okropnego
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co mam pakowac vibesko nawet nie wiesz jak sie ucieszyłam że odzyskałam telefon jak nauka poszła?? hihi ciesze sie że nie długo zobaczysz pluszaka
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

to jest jakis zwykły, zjechany na KWC Rimmel lash cos tam

ale wczoraj na piwku byłam z Tż hihi i na spacerku ale było fajnieee