|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Cytat:
idzie na drugą stronę łóżka i mówi że przecież go widzi nom to będzie widział jak spada, nie wiem co to da Chociaż ostatnio już jest lepiej chyba zaczął doceniać do czego Młody jest zdolny U mnie też przewijak obowiązkowo, kręgosłup by mi wysiadł inaczej Cytat:
za badania i wizytę Cytat:
Wydaje mi się że lepiej Udanych tańców Nocka fajna, dwie pobudki w tym druga o 6.30 dopiero i od 7 do 8.30 jeszcze spalismy więc jestem wyspana, Książę chyba też Katar odciagnelam dopiero teraz, w nocy nie widziałam potrzeby, bo nawet spoko spoko oddychal |
|||
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Dzień dobry
U nas tez przewijak jest w użyciu i tak wrzeszcze na tz. Ale położyłam mu wszystko blisko i już go nie zostawia. |
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dotka powodzenia na badaniach
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ja potrzebuje inspiracji prezentowej.... dla babci, na imieniny, 80 lat. Perfumy ma już w dużych ilościach, apaszkę dostała ostatnio, ubrań nie chce za bardzo kupować, bo z rozmiarem jest trudno.... mieszka z rodzicami, więc rzeczy do domu też w ograniczonym zakresie. Nie wiem co..... :-(
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 😊
Czarnula.... Franek jeszcze spi... Z pieleszy pisze 😊 jedzenie takie konkretne bylo o 2, a o 5 cos tam chlipnal i spi..... Dotka, oczywiscie rozumiem, ze nie chodzi o sam przewijak ale to jest najwyzej z wszystkich miejsc dlatego my juz z niego nie korzystamy 😊 ja klade malego na sofie na podkladzie i siadam na pufie przed nim 😊 za dobre wynikiRuda jesli bedzie szedl spac o 21 i wstawal o 9 to ja sie na to pisze ![]() Z prezentem nie pomoge ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, nie wiem za bardzo co ona ma z tych kosciółkowych rzeczy, ja się na tym nie znam. A co do książek to ostatnio w maju dostała kartę do empiku :-(
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Casaa, to zazdroooo, bo Kornela jak idzie spać ok 20:30 to wstaje już po 7... No ale coś za coś
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
Ruda ja ja! Ja chce
Jak jest czas to poduszka ze zdjeciem waszym np *koc milutki *chusteczki materialowe *filizanka do kawy *recznik Zdjecie w ramce *nalewke *po prostu tort *chustke na głowę siatke gobelinowa na zakipy |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mam plan - posprzątać cały dom, bo.. nie mogę się skupić na nauce
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
Ruda
wazon Bukiet kwiatow Korale Broszke kwiat w doniczce Kapelusz Kaapcie Edytowane przez russiandoll Czas edycji: 2016-06-09 o 09:56 |
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo widzę masz to samo co ja
okazało się że mam egzamin ustny 3 dni po ślubie Czaicie.. Tż chodzi do tej nowej pracy, dzisiaj jest 3 albo 4 dzień i dostał propozycje zostania brygadzista!
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny! Ja gotowa do wyjscia, zdążyłam zaliczyc biedre i kupic pampy, zrobic salatke do obiadu, spakowac nas na tance a wielkie panisko spi juz półtorej godziny! Moze tym razem na tancach bedzie aktywny a nie jak zawsze przespi wszystko
![]() Russian o matko ile pobudek! Kobieto wysylam Ci mnóstwo energii, jak żyć po takiej nocy.. Ruda dla babci moze książkę (czyta?)albo te specyfiki na serce doppel hearz czy jakos tak ![]() Magda dla TZ nie ma co sie wahac kaska pewnie lepsza no i zawsze to rozwój zawodowy ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Russi mistrzyni prezentów...ale noc kiepska:/
Casaa Ty masz skarb nie dziecko... ja naprawdę nie wiem skąd moje dziecko ma tyle siły na wariowanie w ciągu dnia i krótkie drzemki albo ich brak( oczywiście jak jest z tz albo matka chrzestna to spi;P) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- uoaa u mnie też przydałoby się sprzątać ale weny brak Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
Mojakaren tak wygladaja niestety nasze noce zeby to jedna noc byla nie byloby problemu
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren powodzenia na tańcach
a tz boi się odpowiedzialności że wszystko na niego będzie spadać. Ja tam jestem zachwycona i wiem ze sobie da radę
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Rozeznanie
|
o rety ja ledwo żyje
![]() jak to zeby to niech juz wyjda bo inaczej padne zanim je ujrzę Królewna była spiąca ok 20 wiec kapiel, karmienie i odbijanie przy którym usneła i do kołyski - za 20 minut taki ryk jak w pierwszym miesiacu przy kolkach, serce mi prawie pekło bo nie dało sie jej uspokoic, położyłam sie z nia na naszym łózku ale co chwila sie wybudzała z płaczem, wziełam na rece - odbiło sie i zasneła (ok 22 to było) spała ze mna a TZ poszedł na kanape, pozniej pobudka o 24.40 (tez rykiem, pierdy zeszły, uspił ja cyc) o 4.40 i o 8 jestem zombie bo od teg karmienia o 24.40 nie mogłam zasnac do 3 a juz zaczynałam sie przekonywac do mysli o rodzenstwie - NEVER
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie narzekam na szefa ciesze sie bo to pewnie nie bedzie trwalo wiecznie :PZapisz sie do szkoly to przed koncem kazdego semestru bedziesz miala generalne sprzatanie chalpy, auta i mase innych rzeczy zrobisz 😉 Magda, gratki czyli nie ma tego zlego ![]() Russi na dopalaczach jedziesz? |
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Russiandoll, dzięki, większość tych rzeczy w sumie ma, ale też myślałam o zdjęciu, chociaż już 2 zdjęcia prawnuczki ma, ale tego nigdy nie za wiele. Może bym zrobiła na kubeczku? Oj z babciami już jest ciężko z prezentami :-(
|
|
#1011 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję nocek Russiandoll i Ahnessy, u nas niezła była, musiałam być nieźle spiaca skoro 2 razy nakarmilam z jednego cycka i drugi rano był jak kamień.
Teraz znowu królewnę uspilam bo marudzić zaczęła, może chociaż 30 min pospi. U mnie jakieś chmury, nie wiem co ze spacerem będzie...
|
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mega współczuję takich nocek ![]() Ja też zawsze sprzątalam podczas sesji ![]() Cytat:
![]() Z tego co kojarzę to u Ciebie takie nocki to rzadkość więc nie jesteś przyzwyczajona, dla mnie takie pobudki to niezła nocka (ostatnio, bo kiedyś mi spał do rana, ale to było w kwietniu, już prawie nie pamiętam )
|
||
|
|
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
Kasia nie nie je za kazdym razem
On spi na czuwaniu dlatego czesto sie wybudza proboje spac na brzuchu ale nie.moze glowy ulozyc wiec nia wali to sie wybudza jak go dotknac zeby poprawic to odrazu ryk Podobno zadko ale zdazaja sie dzieci ktore tak spia czuwajac Jade na hektolitrach kawy bo przewazznie jestem sama |
|
|
|
|
#1015 |
|
Rozeznanie
|
Ewusia oby szybko katarek was odpuścił. .
Bez przewijaka sobie życia nie wyobrażam , po prostu trzeba uważać . Gorzej będzie jak dzieci zaczną stawać. .. chodzić. .. aż się boję co wtedy .. teraz zostawiam na macie i idę się ogarniać ,gotować. .. Dotka powodzenia na badaniach. Oby tż dał sobie super rade z Witkiem. Chociaż wasi tatusiowie więcej spędzają czasu z dziećmi i lepiej je znajdą. U nas za tydzień w sobotę debiut mojego męża. Idę do fryzjera 2-3h mnie nie będzie ![]() Rusiandoll a ty ze Szczecina jesteś ??? I jeszcze na prawym brzegu ???? Gdzie ??? Ja ze słonka ![]() Magda gratulacje dla Tż !!!! Super! !! Ruda3d ja dla mojej babci Kupiłam kiedyś ramkę elektroniczną i wgralam zdjęcia wnuków , prawnukow. Co do inpostu napisali maila żebym sobie odebrała paczkę z głównego oddziału. .. jak można nadać paczkę która nie mieści się do paczkomatu. .. Nikt tego nie sprawdza ??! Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2016-06-09 o 11:11 |
|
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
Ewula pewnie ze ze szczecina
i to po sasiedzku bo bukowe city![]() Teraz mieszkam kolo zielonej ale na bukowym czesto bywamy bo tam mam dom rodzinny (czytaj rodzinne mieszkanie na blokowisku ) mozesmy sie widzialy bo ja w gryfiee robotalam ![]() W zdrojach rodzilam czesto jestem w domuWesze kawe
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Haha no prosze
sasiadki ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
Casaa swiat jest maly pewnie wiecej takich kwiatkow na watku
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
dwa dni nie mogłam sobie przypomnieć hasła do wizażu Magda jaki piękny makijaż. Gratulacje dla tż. Chociaż wcale się nie dziwie, że się waha. Mój tez kiedyś dostał taką propozycję i odmówił. Zbyt duża odpowiedzialność, a pieniądze niewiele większe Dotka powodzenia na badaniach russiandoll widzę, że jesteś mistrzem w wymyślaniu prezentów. ![]() Szymek w końcu przespał cala noc jak w domu. A mi piersi mało nie strzeliły, bo przez te kilka dni jak jadł często to w dużym stopniu zwiększył produkcję. |
|
|
|
|
#1020 |
|
Rozeznanie
|
Rusiandoll rodziłam w zdrojach , nie pracowałam w gryfie ale w innym znanym zakładzie mającym swoje autobusy pracownicze.
z redy jest mój mąż Ja pierd###jaki świat mały. Po parku między slonkiem a bukowym non stop spaceruje rocznik 86 może jeszcze do szkoły razem chodziłyśmy ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

i ja mu tlumacze zeby tak nie robil a on 'przeciez patrze na niego'. Ahaaa... albo 'tylko body bralem'. Bozeee chlopie ale pojmij ze to jest ulamek sekundy jak dziecko spadnie...
idzie na drugą stronę łóżka i mówi że przecież go widzi
za badania i wizytę 

okazało się że mam egzamin ustny 3 dni po ślubie
dla TZ nie ma co sie wahac kaska pewnie lepsza no i zawsze to rozwój zawodowy