|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary po polsku IV
Cytat:
ja bym bardziej na srebro postawiła
|
|
|
#602 |
|
Rozeznanie
|
Skromnie ale bardzo ładnie.Ja bym postawila na jakis mocny akcent w zywym kolorze np w fiolecie...
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
O fiolecie wlasnie etz myslalam, z dodatkow cos mi brakuje, wiec prawdopodobnie do miasta skocze w poniedzialek cos szybko dokupic
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dzisiejszy skromny urodzinowy. Rajstopki są wrzosowe i na paluchach nie ma dziur tylko mocniej prześwituje ciałko. |
|
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
Swietna sukienka skad i za ile jesli moge wiedziec...Ja zamiast tych rajstopek w wzorki zalozylabym jednolite kryjace ale to tylko moje skromne zdanie
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rajstopy zamienilabym na gladkie ale w zywym kolorze.Bluzka ktora jest pod spodem tez jakos mi nie pasuje do calosci.Ubralabym jakis gladki golfik Pisze to co bym zmienila, bo jakbym miala pisac to co mi sie podoba to by za duzo wyszlo
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam jakoś tak hmm ożywić tę sukienkę. A sukienka jest z orsay'a, kupiłam ją 2 dni temu w przecenie. Taka śmieszna jest
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj rowniez ladny, ale rajtki bym zalozyle gladkie np cale czarne, ale to rzecz gustu. ja ogolnie jakos nie lubie wzorkow
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
A wlasnie Pyra, zapomnialam o Tobie
Naprawiam juz swoj blad Generalnie calosc mi sie podoba.Fajna bluzka, klasyczne czarne rurki, ale uwazam ze jesli wybralas czern to powinnas ja ozywisc jakimis dodatkami w innym kolorze.Ja bym postawila na zloto lub srebro (sylwester w koncu). Nie namawiam Cie, bron Boze na jakies brokaty ale cos blyszczacego, choc jakis akcencik by sie przydal. I na rzecz kopertowki zrezygnowalabym z tej torebki Ale to tylko moja mala sugestia Pozatym ok Pozdrawiam
|
|
|
|
#610 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Na szyję długi srebrny wisior ! Cytat:
STO LAT!![]() Ja bym zmieniła bluzkę na gładką, jakoś nie widzi mi się wzorzysta góra i dół, ale to tylko taka moja mała uwaga. |
||
|
|
|
#611 |
|
Rozeznanie
|
A to moj imprezowo-moze sylwestrowy komplecik
prezentuje tez na drugim zdjatku moja koffana kurteczke skorkowa-zlota taka jak lubie (wkleilam te foteczki ktorych wczesniej nie bylo, chyba dwie stronki wczesniej)
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Ciaszunia wybaczam
I w ogole dziekuje wam za wszelkie rady, bo na pewno skorzystamPraline na gore narzuce cos, tlyko dokaldnie ejszcze nie wiem co, to narazie taki zarys A srebny wisior to super opcja, bo podobaja mi sie takie u innych dziewczyn, ale nawet nie pomyslalam, aby samej zalozyc
|
#613 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#614 |
|
Rozeznanie
|
magda785
tak szczerze mowiac.. nie pdooba mi sie nic. Nie lubie kiczu,nawału zlota,festynu i takich 'koffanych' rzeczy. Jezeli zakladam krotkie spdoenki albo spodniczke probuje zachwoac jakas rownowage i nie rozbieram sie juz calkowicie tylko zakladam jakas bardziej 'zakryta' bluzke. Ale to tylko moje zdanie
|
#615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro zastosuję się do Twojej (i nie tylko Twojej) uwagi Cytat:
przepraszam, od wczoraj chodzę nakręcona i zakręcona - pozytywnie ![]() Cytat:
popatrz w profil :P starość dzięki za życzonka No i jak pisałam wyzej - zastosuję się do uwag Wiesz wyprzedaże w Orsayu już się zaczęły, kosztowała 39.90. Jak zdążę w grudniu to zamieszczę fotkę "na płasko" w grudniowych zakupach. |
|||
|
|
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#618 |
|
Rozeznanie
|
w sumie to nic takiego,, jakas bardziej stonowana bluzeczka moze byc tylko to jest sylwester, ale pewnie pojde inaczej znajac zycie
Ja lubie taki styl (czasem nie zawsze, kiedy wypada tak isc to mozna, ale kiedy nie to bardzo grzeczniutko sie ubieram - moze wkleje fotki) ale ja po prostu nie cierpie mody wedlog jakiegos ustalonego kanonu (wiekszosc osob jak przegladalam propozycje innych wizazanek tak sie ubiera ciemne rurki+ kozaczki oficerki lub baletki+ tunka w stonowanym kolorku ewentualnie solo jako wyrazny akcent + dodatki typu pasek wielka,torba, bransoletki oczywiscie zgrane z caloscia) na luzie ale z pomyslem wszystko to mam w szafie ale wtedy to nie ja w moich rzeczach czasem jest cos z kiczu, zlota przepychu jednak taka juz jestem,jedni nosza dredy czy maja 20 kolczykow w jednym uchu a ja zlote kurteczki czy krociutkie spodenki bo tak wyrazam siebie ( taki styl daje mi radosc, kolory, smak, bo wokol mnie swiat ktory nie jest bajka, na pewno nie jakas dobra)
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
ech też bym tak chciała... ale nawet jakbym znalazła to nic z tego bo za małe by były
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
super sa te buciki!
![]() ja mam takie srebrne botki po mojej babci lol wyszperalam na strychu sa troche podniszczone,ale fajne
|
|
|
|
#622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale kazdy ma swoj styl i jesli lubisz zloto to nos. |
|
|
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mam ma minimalnie mniejszą stopę, ale te sznurowane są na mnie dobre. Z kolei te- mają na podeszwie napisane 38, ale wg. mnie jest to takie małe 37, a nawet 36.5.Dziwną numerację mają Ci Włosi ![]() Moja koleżanka ma świetne buty od babci- peep tołki, balerinki, kozaczki marszczone. Teraz wygrzebała szpilki na sylwka. Dziewczyny radzę Wam spenetrować szafy mam i babć!
|
||
|
|
|
#624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale sprawa załatwiona, na wiosne babcia zrobi mi z nich tuniki. ![]() Po za tym znalazłam taką świetną torebkę - kopertówkę! I kilka pasków. ![]() Nawet nie wiedziałam że mam tak modna babcie. ![]()
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
moge poszperać... ale w szafach czyichś mam lub babć
bo moja mama ma 35-36 .. a ja 37-38 i nie wciskam się w żadne :/ no chyba że klapki jakieś:/ jedna babcia też małą stópkę ma ... a druga dobrych pare lub parenaście lat temu się przeprowadzała i nie ma obecnie chyba butów "z młodości" :/trzeba mieć szczęście takie jak ja chyba żeby się tak trafiło
|
|
#627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Był gdzieś taki wątek o ubraniach wyszperanych w szafie babci- o ile mnie pamięć nie myli. Jak go gdzieś odkopiesz to chętnie obejrzę zdobycze. Cytat:
|
||
|
|
|
#628 |
|
Rozeznanie
|
ale jutro wkleje moje grzeczniutkie ubranka (strasznie je lubie sa takie kobiece, nic nie wyzywajace : bluzeczka z kolnierzem , spodniczka za kolanko, jak na przyszlego prawnika przystalo ) a tu wklejam kilka moich fotek cieplutko wakacyjnych |
|
|
|
#629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale jak sie w tym dobrze czujesz
|
|||
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Wiem, ze stroj szału nie robi i jakos super nie jest, jednak na zakupach nie widzialam nic, co przyprawiloby mnie o zawrot glowy
Do tego bedzie dosc mocny przydymiony makijaz, fale na glowie i mysle, ze cos w biżu zmienie, by bylo troche bieli badz srebra.
ja bym bardziej na srebro postawiła 

Twoj rowniez ladny, ale rajtki bym zalozyle gladkie np cale czarne, ale to rzecz gustu. ja ogolnie jakos nie lubie wzorkow
STO LAT!