|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Louis Vuitton część III
Balenciaga i tak dopiero jak pozbędę się "zalegających" egzemplarzy
Obiecałam sobie przynajmniej nie kupować nic do składowania 1 zdjęcie - granatowa - wszystkie wersje, błysk i mat ![]() 1 zdjęcie - czarna - j.w.
|
#2342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Iwcia - sprzedawałaś na Allegro? Mój mąż miał kiedyś taki problem ze sprzętem IT, zgłosił sprawę na policję i wystarczyło, że policjanci zgłosili się do tego typa, żeby się ogarnął. Mąż zaniósł im wydruki maili i wiadomości, billing z telefonu i dokumenty dotyczące przesyłki. Jak masz potwierdzenie zgłoszenia na policję możesz też rozpocząć ten spór czy jak to się nazywa w Allegro. Także głowa do góry, działaj i trzymam kciuki.
Edytowane przez Fruchtgeele Czas edycji: 2016-06-09 o 22:16 Powód: . |
|
|
|
|
#2343 | |
|
Moda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje Wam bardzo dziewczyny za ciepłe słowa
Żal mam tylko i wyłącznie do siebie bo dałam sie podejść jak naiwniara ... Nawet nie chce tego analizować bo normalnie wstyd - teraz widze jakie to oczywiste oszustwo było...niestety sprzedałam to poza all wiec śladów na all nie ma:-( Złożyłam zawiadomienie na policji... Mam juz troche danych tej laski... Napisała wczoraj ze ja wysle o 15.... Wiec czekam ... Ale cos mi nadal śmierdzi...:-( Mam brata policjanta rzecznika prasowego wiec dobiorę jej sie do dupy i nagłośnie sprawę!! Trzymajcie kciuki - oby sie wystraszyła
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Rozeznanie
|
Najpierw ze przelew idzie do 2 dni a wysłała go w sobotę i w pon wieczoram go jeszcze nie było... A potem ze paczka doszła ze to podróba wiec wstrzymała przelew-ściema ze szok!
|
#2347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wszystkich facebookowych grupach z jej miejscowosci opisalabym sprawę zeby miała nauczkę.
|
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
iwcia dens widze ze miałeś my obydwie sytuacji takie same
przykro mi ze tak sie stało , pewnie tez bym wysłała bo jestem ufna bo każdy sądzi po sobie ... ale ja pokazałam jej potwierdzenia koleżankę , która jest więcej ostrożna .. i dzięki niej nie straciłam prawie 7000zl .. Napisała ta oszustka do mnie w takim schemacie .. czy może prosić numer tel .. podałam ej . zadzwoniła i prosiła natychmiastowa wysyłkę na urodziny Krześnicy .. i czy mogę wysłać za potwierdzeniem przelewu , a przed tym czy faktycznie jest oryginał ..po czym prosi o numer konta , nawet nie negocjuje ceny , tyko o szybka wysyłkę .. i podaje swój adres w moim przypadku to był Poznań .. adres email marlena@spoko.pl cos takiego .. ja odmówiłam ej i ona jeszcze mnie straszyła ze zgłosi sprawę na policje .. ale odpowiedziałam ze jak będzie przelew to paczka jest gotowa do wysłania .. i skończyła się na tym rozmowa . Nie wiem czy odbierze od ciebie tel czy nie jest wyrzucona ta karta .. Warto nagrać rozmowę jest darmowa aplikacja w smar fonach u mnie w samsungie jest .. nazywa się ACR instalujesz i wszystkie rozmowy sa zapisane automatycznie .. Miałam zapisane z nia rozmowy ale zmieniłam tel . i niestety uz nie mam ich ( Ale jeżeli to pomoże możesz zgłosić to tez ze mnie chciała odhukać , może znajdę zdjęcia ej przelewu .. jeżeli chcesz to zadzwoń do mnie to powiem cię jak to było u mnie i co można zrobić .. 667 764 218 Lera . ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- atsenka , caleczka Dziewczyny Dziękuje Bardzo Chyba dojrzałam do zakupu nieverfull gm
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2352 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja dzisiaj widziałam u dziewczyny w pracy o to:
http://www.mytheresa.com/euro_en/loc...atref=category I O MAMUNIU jakie to jest ładne na żywo!!! ![]() :conf used:
|
|
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
Mariola13 Nie wiedziałam i chyba nie zobaczę , bo wycofali chyba ten model
bo nigdzie go nie ma , chyba na niemieckim LV ostatnio wiedziałam ... koleżanka paczyła tez w Londynie w LV i tez nie było ... według mnie naprawdę ładna , nie wiem dla czego zrezygnowali z tego modelu .. Bo cie nowe modeli jak dla mnie niektóre dziwne delikatnie mówiąc )
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TZ chce mi kupic jakas torebke na urodziny- zmiekl bo najpierw byl portfel w planach A Mews tez szukalam w Londynie i nie mieli juz.
|
|
#2355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu, bo fajnie wyglądała ![]() Cytat:
I pewnie już nie będzie dostępna
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Hej w temacie Longchamp to byłam wczoraj w outlecie kolo Paryża i kupiłam Le Pliage szara, fajne te torebki, nie myślałam że mi się tak spodoba ze kupie
ogólnie jeśli chodzi o outlet to fajny ale ceny aż takie niskie to nie były
Edytowane przez kootekk Czas edycji: 2016-06-11 o 12:55 |
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2358 | ||
|
Moda
|
Cytat:
![]() no i zastanawia mnie czy moda na te zdobienia ćwieki - wkrótce nie przeminie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Gratki kochana. Niech Ci dobrze służy... |
||
|
|
|
#2359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam w butiku Longchamp juz i pani mowi, ze robia ta naprawe rogow tylko raz, za to za darmo. I to nie w ramach gwarancji tylko nawet starszych torebkach. Przycinaja material i pozniej zszywaja raz jeszcze. Dzieje sie to kosztem rozmiaru torebki. U mnie stwierdzila, ze te przetarcia sa jeszcze bardzo male i lepiej poczekac z naprawa. Jak za jakis czas sie faktycznie powiekszy to zebym przyniosla.
|
|
|
|
#2361 | |
|
Rozeznanie
|
No i teraz sama nie wiem z tą Le Pliage. Może serio lepiej wziąć neo.
![]() Cytat:
![]() A tak btw, w FashionHouse w Piasecznie Furla ma bodajże -30% na torby i portfele od cen outletowych dziś i jutro. I teraz tak kminię, czy brać Le Pliage, czy jakiejś Furli skórzanej na zamek nie poszukać zamiast. Opcja składania nie jest dla mnie niezbędna, chciałam dużą i pakowną torbę na zamek zakładaną na ramię. |
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli super! Nawet o tym nie wiedziałam. Ale niestety nie wiem o jakie przetarcia chodzi . Mogłabyś pokazać na zdjeciu? Chodzi o te miejsca gdzie torebka sie zgina???
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet zrobilam dla Was to zdjecie wczoraj, ale tak sie spieszylam, ze w koncu nie wkleilam. |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
Hej, mój nowy nabytek : portfel CLEMENCE w kolorze POPPY .🤗😘😊
|
|
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze jedno
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie widzać.
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie widze fotek.
Mam pytanie z innej beczki. W trenczach burberry sa dwa odcienie bezu - stone oraz honey. Ktory to ten klasyczny? I czy one naprawde sa nieprzemakalne? Edytowane przez Rena Czas edycji: 2016-06-14 o 17:13 |
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
Dodawałam zdjęcia z telefonu, może wiecie w czym problem i czemu ich nie wyświetla? Ja się nie orientuje w tym. Dawniej bez problemu tak zdjęcia dodawałam i były widoczne.
Co do trenczu to widziałam na lotnisku ale chyba w jednym kolorze tylko. nie pamiętam jakim. Jak chcesz to mogę zadzwonić jak znajdę numer i podpytać. ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Lerra ma płaszcz to może ona pomoże. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

- prawdopodobnie dopiero jutro
Obiecałam sobie przynajmniej nie kupować nic do składowania 

na wszystkich facebookowych grupach z jej miejscowosci opisalabym sprawę zeby miała nauczkę.
przykro mi ze tak sie stało , pewnie tez bym wysłała bo jestem ufna bo każdy sądzi po sobie ... ale ja pokazałam jej potwierdzenia koleżankę , która jest więcej ostrożna .. i dzięki niej nie straciłam prawie 7000zl ..

bo nigdzie go nie ma , chyba na niemieckim LV ostatnio wiedziałam ... koleżanka paczyła tez w Londynie w LV i tez nie było ... według mnie naprawdę ładna , nie wiem dla czego zrezygnowali z tego modelu ..
Nie wiem czemu, bo fajnie wyglądała
ogólnie jeśli chodzi o outlet to fajny ale ceny aż takie niskie to nie były

. Mogłabyś pokazać na zdjeciu? Chodzi o te miejsca gdzie torebka sie zgina???