|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Gosia - ale kolekcja! Czy macie terrarium a pająk taki pokaźny, tłusty i włochaty? Aaaaaaa! Pokaż!
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Anyżku, 1kg truskawek!!! Zazdroszczę Jak się czujesz jako blondi? ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Słyszałyście o tych maseczkach? https://wizaz.pl/Pielegnacja/Bubble-...ok.-55-zl-100g Brzmi ciekawie, od razu bym wypróbowała. |
|
|
|
#1562 |
|
Gang Iren
|
Pająk
Nawet jedzenie pająka widać
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Ochłodzenie, wieje i pada trochę... A na taki spadek ciśnienia od razu zaczęła mnie bolec głowa...
Caffe, muffinki spróbowałabym bardzo chętnie ![]() Caffe, czytałam, miałam taka z suum czy jak tam to się pisze ![]() Wystawa wygląda ciekawie http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...l,t,id,tm.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-10 o 13:03 |
|
|
|
#1564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miszuś, przesyłka właśnie dotarła, jeszcze raz ślicznie dziękuję U mnie właśnie przepadał deszcz, który wygonił mnie z dworu do domu. Gosia, ale masz pokaźną kolekcję zwierzaków
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia!!! Co za krwiożercza bestia... Super.
Skąd wy bierzecie to "jedzenie"? Polujecie na trawniku? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Wonder, kupiłabym, ale chyba jest dostępna jedynie na ebay - nie chce mi się... Planuje kupić pilnik scholl - macie może te elektryczne? No i potrzebny jest mi korektor, coś co sprawdzi się pod oczami - polećcie coś dobre kobity...
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Caffe, ja mam ten pilnik Scholla i ze swojej strony mogę polecić. Tylko tak jak ze wszystkim - potrzebna jest systematyczność. Ale jest wygodny, możesz sobie usiąść przed tv i się miziać i połączyć przyjemne z pożytecznym. Ja jestem bardzo zadowolona, że się na niego zdecydowałam. Co do korektora, ja mam FakeUp Benefit. http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/K...t%3Asephora.pl
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder - masz tą wersję którą można używać pod prysznicem?
Jest droższa, nie wiem czy warto ją wybrać... ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Ostatnio wyciągnęłam serię z vitC Ole Henriksen - krem pod oczy jest genialny! Polecam, znacznie lepszy niż osławiony Khiels. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Wonder - świetne recenzje ma ten korektor Benefitu... Nie za ciężki jest? Taki w kredce chyba musi być gęsty... ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Kama - muffinki w wersji light, czyli mniej cukru, więcej owoców i jogurtu... Wyszły lekkie, urosły duże... ale te ociekające czekoladą są znacznie lepsze ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Kama, jak Pikura? Pierwsze wrażenia? Testujesz zacięcie czy już nowości Cię kuszą? ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Maskotka - a Ty co polecisz ze swoich zbiorów? Jakie są twoje ulubione kremy, make-up? |
|
|
|
#1568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do korektora - nie wydaje mi się ciężki, ale może to być kwestia indywidualna. Kusisz już kolejny raz tym Henriksenem
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe, ja kocham korektor z misshy
Pokonał u mnie wszystkie pozostałe, w tym podobnego Maca, a także pędzelkowe W kremie, 1 dotyk palca i po cieniach, bez wchodzenia w zmarszczki ( albo tworzenia ich ).
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obadam se
|
|
|
#1571 |
|
Gang Iren
|
Caffe "jedzenie" dla pająka kupujemy w zoologicznym
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo... Kama, ty to potrafisz zrobić reklamę. Już go chcę
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Gosia - ty to musisz się nabiegać na zakupach ![]() Trójka maluchów i do tego całe zoo do nakarmienia |
|
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś chętny na kawę ? Coś mnie naszła ochota
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend
![]() Ależ masz zwierzyniec Gosiu. Wszystko wszystkim, ale pająka to ja bym w domu nie chciała
|
|
|
|
#1575 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
,Dzisiaj w Warszawie mamy czasem słońce, czasem deszcz. Na szczęście udało mi się nie zmoknąć ![]() Gosiu, masz bardzo ładny zwierzyniec . Jestem pod wrażeniem.Caffeine, kusisz swoimi wypiekami .Jeśli chodzi o moje zbiory kosmetyczne, to dzisiaj zakupiłam polecany przez Was żel do mycia twarzy Biodermy. Skorzystałam z promocji 2 w cenie 1 i teraz mam zapas na cały rok. Nie mam ulubionego korektora. Jeśli chodzi o krem pod oczy, to teraz używam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...treatment.html i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ve-c-yeux.html.
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukam linka, kupowałam go na all, ale teraz go nie ma. Dawałam już zdjecie dla Gosi kiedys...
Naprawdę go lubie, ma postac dość miękkiego kremu w pudełeczku. mac jest twardszy, ten wtapia się w skóre, rozjasniajac ją. Nie ma drobinek ani niczego takiego. Baaardzo wydajny. Kosztował mnie 30 zl Inne moje korektory pedzelkowe rozswietlaja skóre, ale nie niwelują tak cieni. Jednoczesnie zadnej maski, zadnego "czegoś" pod oczami...https://www.google.pl/search?q=missh...sAQIMQ&dpr=0.8 a porownywac mam do czego, przetestowałam wszystkie z wyższej połki typu YSL, benefit, rouge bunny, guerlain, rubinstein, la prairie...La prairie z tego najlepszy, ale rozswietla, nie kryje. http://www.missha.pl/shop/makijaz/tw...ect-concealer/ no proszę, jest w sklepie ![]() Miałam ten krem z avocado z Kiehl's, ale suum37, polecany przez Danusie - bardziej mi pasuje. Kupilam na all w probkach i zużywam, zużywam... Na pewno wart przetestowania.
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-10 o 18:34 |
|
|
|
#1577 | |
|
Zadomowienie
|
O, Kama, super, bardzo dziękuję
Jeszcze jedno pytanie - czy ten korektor ma różne kolory ? Jeśli tak, to jaki miałaś a jaką masz karnację ? Dziękuję Kto się podłącza pod lampkę wina ? Albo dwie ![]() Miłego wieczoru ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
O, ja też miałam 7 lat (w zasasdzie dzieci miały) dwie świnki morskie (rozetki). Uważam, że to świetne zwierzątka dla dzieciaków. Obowiązki z nimi związane nie są uciążliwe, przygotowanie jedzenia nie jest trudne, na spacer nie trzeba wyprowadzać. Jak są we dwie to im się nie nudzi, gdy domownicy są w pracy. Mało kto u nas wie, że w niektórych krajach jest zabroniona hodowla jednej sztuki jako znęcanie się nad zwierzętami - to są stadne zwierzątka. Rzadko kiedy uczulają (dziewczynki, bo chłopcy mają białkomocz, który silnie uczula). Jednocześnie są to już zwierzątka, z którymi można nawiązać kontakt, i którym sprawia przyjemność głaskanie i przebywanie z ludźmi.
Długo szukałam tak idealnego wyboru
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1580 |
|
Gang Iren
|
Dircik, w UK właśnie nie sprzedają pojedynczo świnek
Samotna świnka, to smutna świnka (ale w Polsce, jako dziecko miałam jedną - nie wiedziałam tego wtedy).
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
Wonder, prawie jak w Bollywood
. Kama, nie słyszałam wcześniej o sum37, ale już się doszkoliłam. Szkoda, że nie jest dostępny w Polsce. |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia - ja też miałam jedną... biedna moja samotna świnka
![]() Kama, masz dar przekonywania! Jest po prostu idealny Maskotka, ja też miałam kielh's avocado, nawet kilka pudełek. Teraz potrzebuję czegoś treściwszego. A LRP jak ci się sprawdza? Działa? Wonder, patrz co mam: |
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie kosmetyki kolorowe NYX? Dzisiaj je sobie oglądałam, fajne kolory pomadek, a błyszczyk BUTTER... całkiem fajnie pachnie
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zadomowienie
|
Uuuu, cieszysz me oko z samego rana
Z tego Scholla będziesz zadowolona, zobaczysz ![]() Miałaś już coś Anastastii ? Znam ze "słyszenia", w sensie wiem, że to to jest, ale nigdy nic nie miałam/nie testowałam. Poranna kawa ![]() Wczoraj sprzedałam partnera z synem do "teściów", myślałam, że szaleńczo dziś pośpię, ale obudziłam się po 8 ![]() Miłego dnia i weekendu ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Maskotka
http://allegro.pl/su-m-37-flawless-r...237055146.html kupiłam w probkach, wiec nie ma problemu z utrata składników, jak przy słoikach. korektor jest u nas w 2 odcieniach - light beige i natural beige, ale który ja mam - nie pamiętam, a napisy po koreańsku Pewnie raczej light beige wzięłam. jestem 3 fototypem, podkłady 2 lub 3 , tony chłodne, zołtawe.
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe miałam nyx paletkę do brwi. Dobra jakość i cena
Polecam gorąco: https://www.google.pl/search?q=nike+...bBN5BsLVF5M%3A tak wygodnych butów sportowych daaaaawno nie miałam. Kupuję regularnie co kilka m-cy obuwie sportowe i myślałam, że mnie już nic nie zaskoczy. A tu - odkrycie roku ! (chyba )Gosia za pająkami nie przepadam, ale za takimi cudakami z grubymi, włochatymi łapkami - to lubię. Za czasów młodocianych w domu miałam również zwierzyniec. Sama opiekowałam się zwierzętami i czytałam masę książek o hodowli danego zwierzaka. Co dziwne moja córka zgodziła się raz na ptaka za moją namową. Niestety opieka nad papugą spadła na mnie. W niej instynkty opiekuńcze nie rozwinęły się do tej pory ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Gdzie można kupić polecany podkład pupy baby doll? |
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder - cieszę się z tego pilnika, niby gadżet, ale przydatny. Miałaś rację, wersja podstawowa jest wystarczająco dobra, po co przesadzać.
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Anyżku - zgadzam się - porządnie wyglądają te kosmetyki NYX i cena także miło zaskakuje... a do tego jest promocja 20% na wszystko w sklepie, więc... jak tu się oprzeć?
To jest ten błyszczyk, wysokie oceny: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...yk-do-ust.html |
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
podkład pupy jest w Douglasie
https://www.douglas.pl/douglas/Makij...eRef=K1ZeUbXlT a ten roz jest prześliczny https://www.douglas.pl/douglas/Makij...eRef=VwtV6Wnu0 |
|
|
|
#1590 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Caffeine, jestem średnio zadowolona z LRP. Dla mnie jest on zbyt lekki, mam wrażenie, że słabo nawilża. Kiehls jest pod tym kątem lepszy. Cały czas szukam idealnego kremu pod oczy. Kamlisa, dziękuję za link Róż jest śliczny. Edytowane przez m@skotka Czas edycji: 2016-06-11 o 20:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.