![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Gosia - ale kolekcja! Czy macie terrarium a pająk taki pokaźny, tłusty i włochaty? Aaaaaaa! Pokaż!
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Anyżku, 1kg truskawek!!! Zazdroszczę ![]() Jak się czujesz jako blondi? ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Słyszałyście o tych maseczkach? https://wizaz.pl/Pielegnacja/Bubble-...ok.-55-zl-100g Brzmi ciekawie, od razu bym wypróbowała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Gang Iren
|
Pająk
![]() Nawet jedzenie pająka widać ![]()
#1563 |
Zakorzenienie
|
Ochłodzenie, wieje i pada trochę... A na taki spadek ciśnienia od razu zaczęła mnie bolec głowa...
Caffe, muffinki spróbowałabym bardzo chętnie ![]() Caffe, czytałam, miałam taka z suum czy jak tam to się pisze ![]() Wystawa wygląda ciekawie http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...l,t,id,tm.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-10 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miszuś, przesyłka właśnie dotarła, jeszcze raz ślicznie dziękuję ![]() ![]() ![]() U mnie właśnie przepadał deszcz, który wygonił mnie z dworu do domu. Gosia, ale masz pokaźną kolekcję zwierzaków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Gosia!!! Co za krwiożercza bestia... Super.
Skąd wy bierzecie to "jedzenie"? Polujecie na trawniku? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Wonder, kupiłabym, ale chyba jest dostępna jedynie na ebay - nie chce mi się... Planuje kupić pilnik scholl - macie może te elektryczne? No i potrzebny jest mi korektor, coś co sprawdzi się pod oczami - polećcie coś dobre kobity... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Caffe, ja mam ten pilnik Scholla i ze swojej strony mogę polecić. Tylko tak jak ze wszystkim - potrzebna jest systematyczność. Ale jest wygodny, możesz sobie usiąść przed tv i się miziać i połączyć przyjemne z pożytecznym. Ja jestem bardzo zadowolona, że się na niego zdecydowałam. Co do korektora, ja mam FakeUp Benefit. http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/K...t%3Asephora.pl
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Wonder - masz tą wersję którą można używać pod prysznicem?
Jest droższa, nie wiem czy warto ją wybrać... ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Ostatnio wyciągnęłam serię z vitC Ole Henriksen - krem pod oczy jest genialny! Polecam, znacznie lepszy niż osławiony Khiels. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Wonder - świetne recenzje ma ten korektor Benefitu... Nie za ciężki jest? Taki w kredce chyba musi być gęsty... ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Kama - muffinki w wersji light, czyli mniej cukru, więcej owoców i jogurtu... Wyszły lekkie, urosły duże... ale te ociekające czekoladą są znacznie lepsze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Kama, jak Pikura? Pierwsze wrażenia? Testujesz zacięcie czy już nowości Cię kuszą? ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Maskotka - a Ty co polecisz ze swoich zbiorów? Jakie są twoje ulubione kremy, make-up? |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do korektora - nie wydaje mi się ciężki, ale może to być kwestia indywidualna. Kusisz już kolejny raz tym Henriksenem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
Caffe, ja kocham korektor z misshy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Gang Iren
|
Caffe "jedzenie" dla pająka kupujemy w zoologicznym
![]()
#1572 |
Zakorzenienie
|
Ooo... Kama, ty to potrafisz zrobić reklamę. Już go chcę
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Gosia - ty to musisz się nabiegać na zakupach ![]() Trójka maluchów i do tego całe zoo do nakarmienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zadomowienie
|
Ktoś chętny na kawę ? Coś mnie naszła ochota
![]()
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Weekend
![]() Ależ masz zwierzyniec Gosiu. Wszystko wszystkim, ale pająka to ja bym w domu nie chciała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Dzisiaj w Warszawie mamy czasem słońce, czasem deszcz. Na szczęście udało mi się nie zmoknąć ![]() Gosiu, masz bardzo ładny zwierzyniec ![]() Caffeine, kusisz swoimi wypiekami ![]() Jeśli chodzi o moje zbiory kosmetyczne, to dzisiaj zakupiłam polecany przez Was żel do mycia twarzy Biodermy. Skorzystałam z promocji 2 w cenie 1 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Poszukam linka, kupowałam go na all, ale teraz go nie ma. Dawałam już zdjecie dla Gosi kiedys...
![]() ![]() https://www.google.pl/search?q=missh...sAQIMQ&dpr=0.8 a porownywac mam do czego, przetestowałam wszystkie z wyższej połki typu YSL, benefit, rouge bunny, guerlain, rubinstein, la prairie...La prairie z tego najlepszy, ale rozswietla, nie kryje. http://www.missha.pl/shop/makijaz/tw...ect-concealer/ no proszę, jest w sklepie ![]() Miałam ten krem z avocado z Kiehl's, ale suum37, polecany przez Danusie - bardziej mi pasuje. Kupilam na all w probkach i zużywam, zużywam... ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-10 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Zadomowienie
|
O, Kama, super, bardzo dziękuję
![]() Jeszcze jedno pytanie - czy ten korektor ma różne kolory ? Jeśli tak, to jaki miałaś a jaką masz karnację ? Dziękuję ![]() Kto się podłącza pod lampkę wina ? Albo dwie ![]() Miłego wieczoru ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zadomowienie
|
O, ja też miałam 7 lat (w zasasdzie dzieci miały) dwie świnki morskie (rozetki). Uważam, że to świetne zwierzątka dla dzieciaków. Obowiązki z nimi związane nie są uciążliwe, przygotowanie jedzenia nie jest trudne, na spacer nie trzeba wyprowadzać. Jak są we dwie to im się nie nudzi, gdy domownicy są w pracy. Mało kto u nas wie, że w niektórych krajach jest zabroniona hodowla jednej sztuki jako znęcanie się nad zwierzętami - to są stadne zwierzątka. Rzadko kiedy uczulają (dziewczynki, bo chłopcy mają białkomocz, który silnie uczula). Jednocześnie są to już zwierzątka, z którymi można nawiązać kontakt, i którym sprawia przyjemność głaskanie i przebywanie z ludźmi.
Długo szukałam tak idealnego wyboru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Gang Iren
|
Dircik, w UK właśnie nie sprzedają pojedynczo świnek
![]() Samotna świnka, to smutna świnka (ale w Polsce, jako dziecko miałam jedną - nie wiedziałam tego wtedy).
#1581 |
Raczkowanie
|
Wonder, prawie jak w Bollywood
![]() Kama, nie słyszałam wcześniej o sum37, ale już się doszkoliłam. Szkoda, że nie jest dostępny w Polsce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Gosia - ja też miałam jedną... biedna moja samotna świnka
![]() Kama, masz dar przekonywania! Jest po prostu idealny ![]() Maskotka, ja też miałam kielh's avocado, nawet kilka pudełek. Teraz potrzebuję czegoś treściwszego. A LRP jak ci się sprawdza? Działa? Wonder, patrz co mam: |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Znacie kosmetyki kolorowe NYX? Dzisiaj je sobie oglądałam, fajne kolory pomadek, a błyszczyk BUTTER... całkiem fajnie pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | ||
Zadomowienie
|
Uuuu, cieszysz me oko z samego rana
![]() Z tego Scholla będziesz zadowolona, zobaczysz ![]() Miałaś już coś Anastastii ? Znam ze "słyszenia", w sensie wiem, że to to jest, ale nigdy nic nie miałam/nie testowałam. Poranna kawa ![]() Wczoraj sprzedałam partnera z synem do "teściów", myślałam, że szaleńczo dziś pośpię, ale obudziłam się po 8 ![]() Miłego dnia i weekendu ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Maskotka
http://allegro.pl/su-m-37-flawless-r...237055146.html kupiłam w probkach, wiec nie ma problemu z utrata składników, jak przy słoikach. korektor jest u nas w 2 odcieniach - light beige i natural beige, ale który ja mam - nie pamiętam, a napisy po koreańsku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Caffe miałam nyx paletkę do brwi. Dobra jakość i cena
![]() Polecam gorąco: https://www.google.pl/search?q=nike+...bBN5BsLVF5M%3A tak wygodnych butów sportowych daaaaawno nie miałam. Kupuję regularnie co kilka m-cy obuwie sportowe i myślałam, że mnie już nic nie zaskoczy. A tu - odkrycie roku ! (chyba ![]() Gosia za pająkami nie przepadam, ale za takimi cudakami z grubymi, włochatymi łapkami - to lubię. Za czasów młodocianych w domu miałam również zwierzyniec. Sama opiekowałam się zwierzętami i czytałam masę książek o hodowli danego zwierzaka. Co dziwne moja córka zgodziła się raz na ptaka za moją namową. Niestety opieka nad papugą spadła na mnie. W niej instynkty opiekuńcze nie rozwinęły się do tej pory ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Gdzie można kupić polecany podkład pupy baby doll? |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Wonder - cieszę się z tego pilnika, niby gadżet, ale przydatny. Miałaś rację, wersja podstawowa jest wystarczająco dobra, po co przesadzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Anyżku - zgadzam się - porządnie wyglądają te kosmetyki NYX i cena także miło zaskakuje... a do tego jest promocja 20% na wszystko w sklepie, więc... jak tu się oprzeć?
To jest ten błyszczyk, wysokie oceny: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...yk-do-ust.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
podkład pupy jest w Douglasie
https://www.douglas.pl/douglas/Makij...eRef=K1ZeUbXlT a ten roz jest prześliczny ![]() https://www.douglas.pl/douglas/Makij...eRef=VwtV6Wnu0 |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Caffeine, jestem średnio zadowolona z LRP. Dla mnie jest on zbyt lekki, mam wrażenie, że słabo nawilża. Kiehls jest pod tym kątem lepszy. Cały czas szukam idealnego kremu pod oczy. Kamlisa, dziękuję za link ![]() Róż jest śliczny. Edytowane przez m@skotka Czas edycji: 2016-06-11 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.