Mamy marzec 2016 epizod 1 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-10, 10:08   #3841
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Hej, trzymam kciuki Sloneczko, 32..

My na spacerze. Jutro mamy gosci a ja mam burdel w chalupie, zakupy nie zrobione. Lubie przyjmowac gosci ale na jutro jakos stracilam checi. Najchetniej ja bym sie u kogos pogoscila. Od kiedy jest maya jakos nie mamy zaproszen

Moooniaa a jak u ciebie wygladaja sprawy wozkowe? Toska miesci sie w gondoli? Ja bede miala za miesiac problem..teraz otworzylam oczy szerooko: Maya jest na styk w swojej. Kurde i co mam nowy wozek kupic?

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
do nas macie przeca

moja Mala tez na styk w gondoli i na wakacje spacerowke juz bierxzemy bo sie na plasko rozklada

Malej ida zeby albo skok bo jest okropna maruda dzis placze tylko
Stary 2016-06-10, 10:24   #3842
_polly_
Zakorzenienie

Nie wytrzymałam tygodnia i już stanęłam na wadze. niby 2 kg mniej (woda?), ale i brzuch mam mniej wypukły.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 10:29   #3843
caro_83
Raczkowanie

Hej my też dzisiaj po wyniki proszę o kciuki dam znać co i jak potem👍

Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-06-10, 10:37   #3844
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Nie wytrzymałam tygodnia i już stanęłam na wadze. niby 2 kg mniej (woda?), ale i brzuch mam mniej wypukły.
skoro i brzuch mniejszy to woda, ale to dobry znak
Mozemy stworzyc grupe motywacyjna bo szczerze brakuje mi takiej grupy wsparcia :P
Marta cwiczy i ktos jeszcze?

Cytat:
Napisane przez caro_83 Pokaż wiadomość
Hej my też dzisiaj po wyniki proszę o kciuki dam znać co i jak potem��

mocne kciuki!

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2016-06-10 o 10:39
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 10:49   #3845
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mozemy stworzyc grupe motywacyjna bo szczerze brakuje mi takiej grupy wsparcia :P
Marta cwiczy i ktos jeszcze?
!
Ja ćwiczę ale tylko ok 30 min wieczorem i nieregularnie. Do tego staram się nie jeść słodyczy i spadło mi już 2kg jest 53 marzę o 49-50 jak przed ciążą.

Za tydzień jedziemy na 3 dniowy wypad koło Zamościa. Mam nadzieję, że odpocznę choć minimalnie z moją dwójką. Jedzie 3 rodziny i 5 dzieci 😉 zapowiada się ciekawie.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 10:56   #3846
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Ja ćwiczę ale tylko ok 30 min wieczorem i nieregularnie. Do tego staram się nie jeść słodyczy i spadło mi już 2kg jest 53 marzę o 49-50 jak przed ciążą.

Za tydzień jedziemy na 3 dniowy wypad koło Zamościa. Mam nadzieję, że odpocznę choć minimalnie z moją dwójką. Jedzie 3 rodziny i 5 dzieci 😉 zapowiada się ciekawie.
Kazda aktywnosc sie liczy wiadomo, ze przy maluchach ciezko o regularnosc
Stary 2016-06-10, 11:03   #3847
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Ech jesteśmy po wizycie i spacerze w wózku, bo Juro zaraz spłynął po wyjściu z przychodni i szkoda było wracać. Nawet udało się bez wycia, bo jak otworzył oczy to byliśmy już blisko domu. U lekarki w sumie guzik. Dostałam skierowanie do poradni przyszpitalnej, bo tak jak mi da do alergologa czy gastrologa to będę czekać 3 miesiące. W sumie może i racja. Na szczęście tam nie będą kłaść go do szpitala raczej, a mają większe możliwości działania i dostać się można od ręki. Mamy jeszcze zrobić mocz po niedzieli i z wynikami pójdziemy. tragedii niby nie ma, bo morfologia jest ok, przybiera, także niedożywienia nie ma, no ale... jak nic nie znajdą to może czekać nas przejście na mm dla alergików a to bylaby dla mnie okropna wiadomosc. Niech mamy mm się na mnie nie złoszczą, bo nie chodzi o samo mm, tylko o to, że już tyle temu poświęciłam... I dieta i te cholerne zastoje.. a ja mimo wszystko mam ogromną radość z tego karmienia i byłoby mi przykro gdyby mi to ktoś Teraz odebrał. Ale wiadomo, trzeba to trzeba. Jego zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż jakieś tam preferencje. Ech. Chyba sobie poplacze trochę
Stary 2016-06-10, 11:06   #3848
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
Super pierwsze koty za płoty ;-)
a pijesz dużo wody?
Cytat:
Hej my też dzisiaj po wyniki proszę o kciuki dam znać co i jak potem👍

Kciuki mocne

Kupiliśmy 3 pary butów dla M a w tym tylko jedne sandały i to eleganckie ;-) A niech ma moja elegantka ;-) żebyście ja widziały w sklepie Im więcej swiecidelek tym lepiej ;-) sroka jedna ;-)

Ja też ćwicze A dokładniej zaczęłam dopiero Biegam na orbitreku
Stary 2016-06-10, 11:21   #3849
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
Ech jesteśmy po wizycie i spacerze w wózku, bo Juro zaraz spłynął po wyjściu z przychodni i szkoda było wracać. Nawet udało się bez wycia, bo jak otworzył oczy to byliśmy już blisko domu. U lekarki w sumie guzik. Dostałam skierowanie do poradni przyszpitalnej, bo tak jak mi da do alergologa czy gastrologa to będę czekać 3 miesiące. W sumie może i racja. Na szczęście tam nie będą kłaść go do szpitala raczej, a mają większe możliwości działania i dostać się można od ręki. Mamy jeszcze zrobić mocz po niedzieli i z wynikami pójdziemy. tragedii niby nie ma, bo morfologia jest ok, przybiera, także niedożywienia nie ma, no ale... jak nic nie znajdą to może czekać nas przejście na mm dla alergików a to bylaby dla mnie okropna wiadomosc. Niech mamy mm się na mnie nie złoszczą, bo nie chodzi o samo mm, tylko o to, że już tyle temu poświęciłam... I dieta i te cholerne zastoje.. a ja mimo wszystko mam ogromną radość z tego karmienia i byłoby mi przykro gdyby mi to ktoś Teraz odebrał. Ale wiadomo, trzeba to trzeba. Jego zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż jakieś tam preferencje. Ech. Chyba sobie poplacze trochę
Nie placz bo stres sie tez udzieli Jurkowi. Musisz byc dla niego usmiechnieta mama
Nawet jesli Jurek jest alergikiem to zrobia testy na co i bedziesz wiedziala do eliminowac z diety. Alergie nie sa powodem do przejscia na mm. Takze glowa do gory

Moonunit
i dlatego ciesze sie, ze mam corke, te wszystkie swiecidelka, spineczki, buciki,ahh! ja sama mam swira na punkcie takich babskich rzeczy, mam nadzieje ze Toska tez bedzie miala
Super, ze tez cwiczysz, coraz wiecej sie nas ujawnia monikmi tez orbiterkowa chyba.

U nas sie zachmurzylo, karmie mloda i zasuwamy na spacer do sklepu. Drugi raz w tygodniu bede robila krem z bialych warzyw, mam taki dobry przepis, ze tż sam prosil, zebym zrobila znowu
http://www.ewawachowicz.pl/przepisy,890.html
Stary 2016-06-10, 11:52   #3850
marta1986222
Zakorzenienie

Monia fajny przepis wypróbuję,mój małz lubi zupy kremy.

Ja ćwiczę sumiennie a waze sie w poniedziałki ale widze po brzuchu jaki robi sie płaski

Hania po wielkim ryku usnęła,wczoraj było to samo,

Do tego mam dzisiaj duzo roboty a ona nieodkładalna

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 11:56   #3851
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja codziennie staje na wagę i to rano i wieczorem i u mnie waga tez w dół i brzuch bardziej płaski. Jeszcze tylko tak ze 3-4 kg i będzie idealnie. Od lipca idę na siłownię na jakiś fitness to sobie ujedrnie conieco.

Trzydziescidwa mi się tez wydaje ze alergia nie będzie wskazaniem do mm. Sama wyeliminujesz co trzeba i juz. Walcz do końca

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Monia fajny przepis. Skradne.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Moonunit przepis na rogaliki http://mamanadieciebezmlecznej.blogs...wkowe.html?m=1
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 11:57   #3852
moonunit
Wtajemniczenie

32 nie placz kochana Mam nadzieje ze nie będziesz musiała rezygnować z kp A nawet jeśli to zdrowie Jurka jest najważniejsze A nie jest tak źle Przybiera na wadze Przebadaja go i będziesz wiedziała co z diety wyrzucić i będzie dobrze Uszy do góry

Monia ale ona to oglądala buty dla mnie ;-) ale swoje też ma z kwiatuszkiem Oj czasem potrafi założyć na siebie wszystkie bransoletki które ma w pudełku Wesoło z nią mamy ;-)

Monikmi tez na orbitreku zasuwa Już jakiś miesiąc chyba i mówiła ze ma już pierwsze efekty

Tez zrobię ten krem uwielbiam takie zupy W zeszłym roku jadłam w restauracji pyszny krem z cukinii Też muszę kiedyś zrobić
Stary 2016-06-10, 11:58   #3853
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Mozemy stworzyc grupe motywacyjna bo szczerze brakuje mi takiej grupy wsparciaMarta cwiczy i ktos jeszcze?

mocne kciuki!
Możemy. póki co moją jedyną aktywnością są spacery, ale czekam na dodatek urlopowy tż i kupię orbitrek.
Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
Super pierwsze koty za płoty ;-)
a pijesz dużo wody?

Kciuki mocne

Kupiliśmy 3 pary butów dla M a w tym tylko jedne sandały i to eleganckie ;-) A niech ma moja elegantka ;-) żebyście ja widziały w sklepie Im więcej swiecidelek tym lepiej ;-) sroka jedna ;-)

Ja też ćwicze A dokładniej zaczęłam dopiero Biegam na orbitreku
Staram się pić przynajmniej te dwa litry wody. No i z rana na czczo szklanka wody z cytryną.

Stary 2016-06-10, 12:10   #3854
caro_83
Raczkowanie

My po wizycie badania są w porządku. Po prostu tyle potrzebuje a ja mam wyluzować😜co będzie trudne

Stary 2016-06-10, 12:35   #3855
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
My po wizycie badania są w porządku. Po prostu tyle potrzebuje a ja mam wyluzować😜co będzie trudne

Widzisz,nie martw się masz zdrową córeczkę i to jest najważniejsze

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Kupiłam dzisiaj sukienke rozmisr 36 i jest dobra

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 12:53   #3856
moonunit
Wtajemniczenie

Malinka oby skok czy marudy szybko minęły

Monicca Fajny wyjazd wam się zapowiada Zamość to piękne miasto ;-)
Marta to pięknie ze masz takie efekty To najlepsza motywacja do dalszych ćwiczeń
Oby mała sie dala odłożyć a Ty odpocznij

Polly Też staram się pić dużo ale z różnym efektem

Caro to super ze z małą wszystko dobrze Wyluzuj i ciesz się córeczka

Lewek Dzięki wielkie za przepis
Stary 2016-06-10, 12:59   #3857
misia880
Zakorzenienie

A mnie sie baterie w wadze wyczerpaly i nie mam ZADNEJ motywacji zeby je wymienic

Dzis mily dzien, rano wpadla na kawke sasiadka z dwojka chlopakow kawka na ogrodku fajna rzecz

Igor spi juz 2 h a ja pomylam podlogi, wypilam goraca kawe, zrobilam pranie itd itd

jestem zadowolona z siebie )

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 13:08   #3858
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

A ja mam w Nie idę więcej na spacer z wózkiem. Nadźwigam się po schodach tylko po to, żeby po 5 minutach mieć dość, bo oczywiście nie można jak normalne dziecko usnąć w wózku tylko trzeba się drzeć jakby ze skóry obdzierali :/ nakarmiona, przewinięta, nie wiadomo o co chodzi. Nawet mnie jej uśmiech teraz nie rozbraja, tak się wkurzyłam. A jeszcze muszę to wtaszczyć na górę.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Dziewczyny, co do motywacji.. Ja mam 4 kg mniej niż przed ciążą trochę biegam i nie jem kolacji. Reszta się nie zmieniła niestety i lody pojawiają się za często Jeszcze 5 i będę szczęśliwa
Stary 2016-06-10, 13:27   #3859
moonunit
Wtajemniczenie

Misia fajnie ze masz taki udany dzień

Któregoś dnia U nas spacery podobnie wygladaja Myślałam ze tylko moje dziecko nie może zasnąć w wozku Ehh a na rękach bujac to owszem Książę inaczej nie zasnie Nawet w foteliku w samochodzie czasem jest problem z zaśnięciem ehhh Myslalam ze M mnie nauczyła cierpliwości ale Szymon wymaga jej o wiele więcej ;-)

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

No i gratuluje spadku wagi jesteście moja motywacja zeby też nad sobą pracować ;-)
Stary 2016-06-10, 13:41   #3860
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

No i super, laska bedzie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
A ja mam w Nie idę więcej na spacer z wózkiem. Nadźwigam się po schodach tylko po to, żeby po 5 minutach mieć dość, bo oczywiście nie można jak normalne dziecko usnąć w wózku tylko trzeba się drzeć jakby ze skóry obdzierali :/ nakarmiona, przewinięta, nie wiadomo o co chodzi. Nawet mnie jej uśmiech teraz nie rozbraja, tak się wkurzyłam. A jeszcze muszę to wtaszczyć na górę.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Dziewczyny, co do motywacji.. Ja mam 4 kg mniej niż przed ciążą trochę biegam i nie jem kolacji. Reszta się nie zmieniła niestety i lody pojawiają się za często Jeszcze 5 i będę szczęśliwa
Jak dobrze to czytac ze nie tylko nasze dziecko antywozkowe dobrze, ze cena okazyjna byla, moze za tyle samo go jeszcze opchniemy
masz chuste?
ooo a czesto/duzo biegasz? Mam biegowa towarzyszke ale kolacje trzeba jesc, chociaz jakies bialko z warzywem.
U mnie 1x dziennie lody, zawsze mamy zapas w zamrazalce
Stary 2016-06-10, 13:54   #3861
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
No i gratuluje spadku wagi jesteście moja motywacja zeby też nad sobą pracować ;-)
Najgorzej zacząć, po pierwszych efektach idzie z górki

Cytat:
Jak dobrze to czytac ze nie tylko nasze dziecko antywozkowe dobrze, ze cena okazyjna byla, moze za tyle samo go jeszcze opchniemy
masz chuste?
ooo a czesto/duzo biegasz? Mam biegowa towarzyszke ale kolacje trzeba jesc, chociaz jakies bialko z warzywem.
Mam chustę i używam, ale czasem chciałabym wózek. Wiesz, zrobić zakupy i wrzucić do kosza, albo jak wieje mocniej. A tu lipa jestem już w domu, wniosłam to cholerstwo na górę, a jeszcze mnie złość trzyma

Jak biegam to wezmę kilka łyków kefiru, albo pół serka wiejskiego. Tak tylko, żeby mięśni nie palić no i biegam malutko, nie ma się czym chwalić specjalnie tyle tylko, że staram się systematycznie. Wychodzi mi w pół godziny ok. 4km, więc tempo lekkiego truchtu, ale zawsze na maratony jeszcze mam czas

Edytowane przez ktoregos_dnia
Czas edycji: 2016-06-10 o 13:59
ktoregos_dnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:11   #3862
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorzej zacząć, po pierwszych efektach idzie z górki

Mam chustę i używam, ale czasem chciałabym wózek. Wiesz, zrobić zakupy i wrzucić do kosza, albo jak wieje mocniej. A tu lipa jestem już w domu, wniosłam to cholerstwo na górę, a jeszcze mnie złość trzyma

Jak biegam to wezmę kilka łyków kefiru, albo pół serka wiejskiego. Tak tylko, żeby mięśni nie palić no i biegam malutko, nie ma się czym chwalić specjalnie tyle tylko, że staram się systematycznie. Wychodzi mi w pół godziny ok. 4km, więc tempo lekkiego truchtu, ale zawsze na maratony jeszcze mam czas
Ja nie musze po schodach nosic,a i tak mnie zawsze szlag trafia. Teraz wozek biore jak wychodze z tż, żeby jedna osoba niosla dziecko, a druga maszyne pchała
Ja sie w sumie tym naszym dzieciom nie dziwie, w gondoli guzik widac, a one coraz bardziej ciekawskie.

To biegamy podobnie jak rozmawialam na poczatku z przyjacielem, ktory biega w maratonach to mowil, zeby po prostu biec, biec swoim tempem, jak najdluzej, nie spinac się. Jak sie wyrobi kondycje to wtedy mozna pracowac nad czasem na km

chociaz nie powiem, jak wieczorem najpierw idzie biegac tż, a potem ja to zawsze zagladam w jego endomondo i nie odpuszczam, staram sie tyle samo przebiec :P

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2016-06-10 o 14:13
Stary 2016-06-10, 14:19   #3863
moonunit
Wtajemniczenie

Lewek Ja się ważę tylko rano Wieczorem wolę nie bo zawsze jest trochę więcej ;-) Super ze brzuch coraz mniejszy
Też bym chętnie poszła na zorganizowane zajęcia ale wszędzie daleko Ale niedługo odpale Chodakowska to tez sobie co nieco ujedrnie ;-)
Ciesze się ze po orbitku nie mam żadnych plamien to może i wcześniej niż w lipcu bede skalpel robić
Stary 2016-06-10, 14:20   #3864
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
chociaz nie powiem, jak wieczorem najpierw idzie biegac tż, a potem ja to zawsze zagladam w jego endomondo i nie odpuszczam, staram sie tyle samo przebiec :P
Charakter prawdziwego sportowca
Stary 2016-06-10, 14:33   #3865
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
No i super, laska bedzie

masz chuste?

Cytat:

Współczuję bo wiem co to znaczy. Starszy synek był prawdziwym antywózkowcem. Za to Dawid totalne przeciwieństwo.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:41   #3866
milenujdka
Wtajemniczenie

Cześć
32,Caro-bardzo dobrze, że u lekarzy nie ma żadnych nieprawidłowości.

Ja dopiero teraz spokojnie usiadłam. Dziecko mi się zepsuło. Cały dzień była marudna. Obiad robiłam na raty, ale w końcu zrobiłam

Z tej bezsilności wpakowałam córeczkę do chusty i jak ręką odjął. Nastał spokój, więc byłyśmy na długim spacerze i na zakupach w biedronce. Tylko, że przy kasach był ryk, bo w biedrze gorąco i bez klimy. Ale jakoś sobie poradziłyśmy. Z drugiej strony nie ma się, co dziwić, że dzieci nie zawsze są spokojne. Mają swoje charakterki, jak każdy

A ja jestem z siebie dumna, bo w stosunku do córeczki jestem bardzo wyrozumiała. Ani razu się na nią nie zdenerwowałam, cały czas jestem przy niej w jej złym samopoczuciu. Do tej pory nie wytrąciła mnie z równowagi
Ostatnio mój mąż niechętnie znosi wózek. Podoba mu się chusta. Z tym że ja malutką noszę

Co do wagi to niestety pod blokiem otwarli budę z lodami włoskimi już widzę moje spacery i wagę.

Coś dużo dziewczyn zamilkło, nie?
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:48   #3867
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
A ja jestem z siebie dumna, bo w stosunku do córeczki jestem bardzo wyrozumiała. Ani razu się na nią nie zdenerwowałam, cały czas jestem przy niej w jej złym samopoczuciu.
Ja też jestem przy niej, czy tego chcę czy nie ale serio to zazdroszczę cierpliwości. To jest drugi raz, kiedy mnie tak totalnie wyprowadziła z równowagi i ja wiem, że nie ma co się na nią denerwować, przecież na złość mi nie robi, ale ciężko wtedy udawać, że jest super. Tym bardziej, że ludzie gapią się jakbym jej krzywdę jakąś robiła. Nawet mężczyźni się obracali i sprawdzali co się dzieje
Stary 2016-06-10, 14:57   #3868
moooniaaaa
Zakorzenienie

Milenujdka
to Twoj tż taki sprytny jak mój - woli chuste na spacery, ale sam to nie chce sie dac zamotać
a potem mi mowi "wiesz, jak Tosia na spacerze w chuscie to ja czasami zapominam, ze my z dzieckiem idziemy"

U nas burza, mloda ledwo zasnela na drzemke to piznal taki grzmot, ze z rykiem sie przebudzila
Stary 2016-06-10, 15:20   #3869
_polly_
Zakorzenienie

My właśnie wróciliśmy od tż siostry. Kawa na ogrodzie, młoda w wózku pięknie spała. zaraz obiad, dzisiaj zupa jarzynowa na piersi z kurczaka. powoli się przyzwyczajam do tego jedzenia i tych porcji. Nie byłam Głodna po 2 śniadaniu (1,5 banana) i teraz nie jestem głodna po lunchu( jogurt naturalny 180g).

Stary 2016-06-10, 15:35   #3870
kallina_2014
Wtajemniczenie

Ja ćwiczę 3x w tygodniu jeżdżę na fitness. Zdarza mi się też biegać ale zdecydowanie wolę zajęcia grupowe.

Caro cieszę się, że wszystko ok
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości