|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta dla nastolatki
Cytat:
A tutaj ktoś się upominał a sam pisze . Nie ładnie.( gdzie jest ten dziad grożący paluchem? )O jogurt! Też pasuje kupić..
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Sylwestra spędze czytającc książkę, ewentualnie przed telewizorem. Jest tego jeden plus. Na wszystkich zabawach itd. najczęstrzymi zakąskami są niestety chipsy, słodycze i inne fast foody . Nie idę- nie ma problemu. |
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie ide na impreze do znajomych bo wlasciwie nie zostalam zaproszona przez wlasciciela imprezy mojeo bylego przyjaciela. |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
a ja ide i mam problem- hehe
ale wytrwam do Torebki biore herbate zielona i juz koledze kazałam 5 litrowke wody mineralnej kupic czeka na mnie.izapp1 przepraszam ale to az tyle jutro zjem ze chcialam sie pochwalic
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jesli ktoś chce schudnac to zapraszam do zobaczenia tego : http://img150.imageshack.us/img150/9461/grubasy3cf.jpg - wiem ze to nie jest jakos smieszne itp ale jak sobie to ogladam to mnie motywuje :P <głupol ze mnie> |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki
ja juz 1 dzien mam za soba nie było źle
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
ja ide do pracy od 22 do 2 i juz prombel mam z glowy.. tego po***go sylwka..
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Ja sylwka spedze z kolezankami w domu ,
babcia upiekla ciasto ( ) bedzie szampan itd. oj boje sie...chyba nie wytrzymam.Ale od 1 zaczynam diete kopenhadzka w wersji vege Wiecie co? Przyjechalam do polski na niecale 10 dni( mieszkam w niemczech) i naprawde trudno mi jest znalezsc niskokaloryczne produkty, wszedzie pelno cukru i tluszczu,jest naprawde maly wybor.W niemczech do w pysk produktow light itd. a tu nic...ale nigdzie nie ma lepszych serkow wjejskich niz w polsce!! |
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny w kolejnym dniu diety!
Właśnie wybieram się na zakupy , mam zamiar zrobić sobie odżywcze białkowe drugie śniadanko .Trzymajcie się! Miłego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku pożyczę później .
|
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
no to ja też się przyłączam. 168/9, 64kg (chcę zrzucić z 5-6). to zaczynam już teraz, nie ma co odkłądać wg mnie na "po sylwestrze". moją zmorą są obrzydliwie grube uda i łydki. bleeeee
![]() życzę powodzenia )
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
No to dziewczynki dzisiaj Sylwek
. Dlatego no życze Wam szczęśliwego Nowego Roku 2008 . No i zrzucenia zbędnych kilo . Wszystkiego najlepszego, Sylwestra udanego, kolorowych fajerwerków i romantycznych spacerków. Oraz zwariowanej balangi i siły do podnoszenia sztangi.
|
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Hm, nie wiem co na mnie tak działa, ale dzisiaj nic nie zjadłam
![]() nie dlatego, że sie odchudzam, po prostu nie jestem głodna. bardzo dziwne, jeśli o mnie chodzi. narazie tylko 2x szklanka kakao ![]()
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
czesc laski!
co tam u was? jak dieta? ja jestem troszq wkurzona bo sie umuwilam z kumpela na zakupy na 11, stalam ok 10 a [30, min jedzie sie autobusem] wiec nawet nie mialam czasu nic zjesc wiec zrobilam se zupke chinska bo pewnie potem bym poszla do mcdonalds wiec wolalam zjesc ta zupke pikantna, a w koncu nie poszlysmy na te miacho..;/ ja bede siedziala przy dziecku od 22 do 2 wiec biore zapas kawy, czerwonej herbaty i jabłek ;P i wlasnie supperr new year! |
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Helooo
hehe ja własnie wstałam w nocy robiłam filmik dla ewnej osoby... do 4 tak ze jestem nie wyspana nic nie jadlam i nie pilam jeszcze ale chyba zaczne jeszcze raz kopenhaska od dzisiaj musze sie dobrze oczyscic a 2 pierwsze dni takie sa ;/ chce schudnac duzo ![]() WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWUSZKI ZEBY NAM NOWY ROCZEK ŁADNIE PŁYNOŁ ,ABY NASZE MARZENIA SIE SPELNILY PLANY -POSTANOWIENIA ![]() JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJ !! ![]() ![]() ![]() PS: mi sie odechciało isc na sylwka normalnie poszla bym spac jak niedzwiadek hehe |
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
reSpiRe,
wreszcie ktos w moim wieku
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam 18 we wrzesniu ... przeraza mnie to ale oki ten rok bedzie napewno lepszy niz jaki kolwiek
![]() mam pytanielepiej pokrecone włosy czy wyprostowane ? nie wiem wogule jak sie zebrac na sylwestra ;( pomozcie mi
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny! Życzę Wam jak najlepszego Nowego Roku. Aby częściej na waszej twarzy gościł uśmiech i zadowolenie z życia oraz abyście spełniły wszystkie swoje marzenia! |
|
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
niby proste modne, ja tam robie sobie loczki. my mamy 'kicz party' wiec zabawa z ubiorem bedzie przednia
zalezy jakie masz wlosy, moze jakies zdjecie, albo opis? chetnie pomozemu
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
Ja również zaczynam się szykować, tylko nie wiem w co sie ubrać....cholera, nie wiedziałam, ze pójdę na domówkę.....chyba założę czarną nieśmiertelna sukienkę
Idę się wykąpac
|
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
a ide w lokach wiecie mam krecone wosy same od siebie nie bardzo ale to cos
siostra mi pozyczy prostownice to sobie zakrece wiecej bo moja prostownice ukradla mi 2 siostra ;/ i standard nie mam w co sie ubrac ;( moze czarne rurki i jakas bluzeczka fioletowa ... cos takiego a te kicz party to niezly pomysl Życze wam milej zabawy ide sie kapusiac itp ![]() trzeba sie zaczac zbierac powoli ale trzeba ![]() bo u mnie w domu ruch jak na jarmarku![]()
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
ojj dziewczyny fajnie macie, jakies party a ja praca..
nie musze isc ale lepiej isc do pracy i pojutrze za ta kaske zrobic zakupy na dola niz siedziec w domu i sie obzerac.;P i tak mam dola przez tego sylwestra..;/ od 3 lat nie bylam na zadnym sylwestrze, zawsze cos sie pi****li.. albo znajomi albo co innego.. ogolnie kijowo kurde, ide cos zjesc.
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czeka Cię jeszcze wiele wspaniałych zabaw sylwestrowch! Zobaczysz! A ja jestem już chwilę po podwieczorku i tak zastanawiam się co zjeść na kolacje . Mama miała zrobić jakąś sałatkę ( z moim tuńczykiem )A jutro albo we środę lub czwartek postanowiłam zjeść sobie na śniadanko owsiankę ..
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
a mi sie nie chce isc nigdzie na sywlka ;(;( masakra ... ;(;( zmulaaa doła zlapalam ;(
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
oj, nie tylko Tobie sie nie chce, uwierz mi
![]() ale trzeba się wziąć za siebie, w koncu tylko raz się obchodzi sylwestra 2007/2008 ![]() szampańskiej zabawy wszystkim
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
nie ide do roboty, glowa mnie boli. ;/
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
respire
![]() ![]() countrywoman ja juz prawie ale to prawie gotowa o 20,30 wychodze bo idziemy wszyscy razem tzn my 15 osob a z tego co wiem ma byc kolo 40 ;/ ciekawe jaka to bedzie imprezka no tak sywlek jest raz w roku D: ![]() ![]() a ja mam postanowienia na nowy rok ![]() ![]() 1. schudnac 2. wiecej nauki 3.byc grzeczna 4.zdac prawko na sciga i autko ![]() ![]() 5.wiecej spotykac sie z przyjaciolmi ![]() ![]() ![]() 6. SCHUDNAĆ ![]() no to wyruszam ;* ![]() ![]() ![]() chuja duszo piekła nie ma hahaha ![]() ![]() do zobaczenia jutro jak wstane .... napewno kiedys wstane ![]() ===> WSZYSTKIEGO NAJ DZIEWCZYNY <====
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
ooo, zabawa się udała. bardzo
tylko trochę mi się zjadło kaloryczności ![]() ale to ostatni raz!
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

tylko tak napisałas co masz zamiar kupic hmmm D:
( jogurt , plasterek szynki , i swiezy owoc , befsztyk sobie odpuszczam )

) bedzie szampan itd. oj boje sie...chyba nie wytrzymam.Ale od 1 zaczynam diete kopenhadzka w wersji vege 
. 

Idę się wykąpac