|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Widze ze desperado rzadzi...podczytalam was jak obalilam butelke heh. Teraz zmiana pampera i spac. Moja w koncu padla i mam nadzieje
ze przebieranie jej nie obudzi. Dark..moja bez pierdniecia wciaga 180ml bo tyle jej daje..ale jakby bylo ze 250 to pewnie tez by opitolila. Moonunit moze sie skusze.. na wasza grupe fb ale musze najpierw jakies zdjecia dodac bo by mi glupio bylo ze was podgladam a sama nic nie pokazuje.. Dobranoc dziewuszki. Snijcie o przyjemnosciach..co tam kazdej w duszy.. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
32 - w aplikacji jest napisane że kp tez można przekarmić.
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Mira - no właśnie to jest to, jakbym jej dała pół litra to pewnie tyle by wypiła :-P
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ne musisz nic publicznie pokazywać, wszystko zostaje w rodzinie dawaj do nas ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- a może ona po prostu wolno je? albo zasypia w czasie jedzenia? No bo przecież nigdy nie wiesz ile dokładnie zje... wpisywałaś Liwkę w siatkę centylową? Ej no bez przesady, jest długa i szczupła, nie grozi jej przekarmienie!!
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Karmie średnio 6 razy w ciągu dnia piersią, 7 karmienie to mm i jedno lub dwa karmienia w nocy. Czyli w sumie 7-8 karmien :-P wiem ze może niepotrzebnie świruje i wymyślam problemy, ale ona mi ostatnio tyje w oczach, nawet moja mama powiedziała ze zrobiła się okrąglutka i ma pucki na buźce.
W ciągu dnia spoko ale to ostatnie wieczorne kamienie to najczęściej cycek 20 min + 120ml mm i po tym jest pisk niezadowolenia.. Nie wiem ile wyciągnie z cyca w ciągu tego karmienia, ale pewnie kolo 100. Czyli z butla ma 220ml :-P Ale ja jej wyliczam :-P
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugiej strony kurde musi przecież na noc zjeść żeby długo spać! Dziecko w tym wieku powinno być okrąglutkie jakby Jurek był okrąglejszy to bym nie narzekała nie wiesz ile przybiera na tydzień?
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie wiem, ostatni raz była ważna w 10tg i miała 4,7. Teraz jest sporo ponad 5, obstawiam 5,5. Pójdę w pn do przychodni ja zważyć. Ale dzięki za uspokojenie i pocieszenie, jestem nadopiekuńcza :-P
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
swoją drogą ja na pewno karmię więcej niż 8 razy na dobę... w dzień co 2 godziny najbidniej, zdarza się i co półtorej, w nocy z kolei 2-3 karmienia...
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- my mamy pożyczoną wagę od znajomych, ważymy co 2 dni i dochodzi 50 gramów, także 200 gramów na 8 dni... to chyba względnie, dzisiaj Juro ważył 5.95... ja to z kolei mam shiza, żeby za mało nie przybierał przez te nasze problemy, także nie odmawiam mu jedzenia, czasem aż ulewa z przejedzenia
|
#3939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stasiek na bank je częściej niż 8 razy w ciągu doby. Ja tam nie liczę nawet. Ale właśnie obudził się na pierwsze karmienie. A nie możesz stanąć z nią na swoją wagę? Ja tak Staska ważę. |
|||
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taką stara wagę i pokazuje "orientacyjnie" bez dokładnych pomiarów.. Gdybym wcześniej na to wypadła to zwazylabym się dzisiaj u mamy :-P ale jak zwykle u mnie zero pomyślunku :-P
|
#3942 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas karmienie nr 1 Całkiem ładnie pospal bo wypił raptem 30-40 ml mm i bylam pewna ze obudzi się ok 22
Dobranoc
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie śpie i siedzę z tz. Ale idę spać. Pewnie za 2h się bulik mały obudzi.
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Obudziła się :-( nie wiem co jej jest ostatnio.. Ehh nie chce zasnąć i śpi krótko.
|
#3945 |
|
Wtajemniczenie
|
Dark a może ma za dużo wrażeń wieczorem lub w ciągu dnia? Przejdzie jej na pewno niedługo i wróci do normy ;-)
Szymon właśnie zasypia po karmieniu nr 2 Obudził się już po 3 ale poszła wielka kupa więc to pewnie ona go wybudzila bo nawet mial oczy otwarte a z reguły w nocy je na pól spiocha i nawet oczu zbytnio nie otwiera ;-)
|
#3946 |
|
Wtajemniczenie
|
Mira chodz na fejsa! Tam mamy fajnie
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
32 - kac haha :-D
Moonunit - no oby to tylko wrażenia
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też zajada w nocy przez sen. Ale niestety oczy jak 5 zł od 5.30 nie wiem czy będzie jeszcze dane mi pospać. A to była piąta pobudka... ech.
|
|
|
|
#3949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ranny ptaszek ze Stasia ale wiem co czujesz Moja M jak miała rok to od wiosny do jesieni budzila się o 5:30-40 Całe szczęście juz o 11 spala a jej drzemka trwała 3 godz więc zdążyłam się w tym czasie też położyć a potem i posprzątać i obiad zrobić ;-) ale byłam zalamana że tak wcześnie wstaje U nas właśnie karmienie nr 3 się kończy M też się obudzila ale mam nadzieję że jeszcze zasnie
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Nina też już nie śpi od 5.:P
|
|
#3951 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
u nas tez zabawy od po 5, ale oczy sie powoli zamykaja i bedzie pewnie drzemka ja juz niestety nie pospie bo dzis mam uczelnie..., zostawiam pierwszy raz Darie z moja ciocia- mam nadzieje ze mała bedzie grzecza i ze dadza sobie rade
|
#3952 |
|
Konto usunięte
|
Hejka , pisałam ze wracam, ale to nie takie proste...
Co u mnie? - chrziny - udane, mega imprezka, duzo gosci, załatwien, takie małe weselicho. Czekam na foty od fotografa - maz we czwartek wyjechal na wyprawe motocyklowa, na 10 dni - zostala moja mama do przyszłej soboty, wiec latam po sklepach W pon. mam wazne spotkanie, do którego przygotowuje sie juz długo i starannie ![]() Wczoraj byłam na wosku bikini, ale to juz tak przestarzały sposób i te poparzenia, ze na nastepny zabieg wybrałam laser. Tylko troche drozej ale o niebo wiecej zalet Sztuczne rzesy, ja nie wiem dla czego moze xle dbam, albo co, ale po 2 tyg wygladaja tragicznie. Nigdy wiecej! (salon wybrałam =najlepszy i najbardziej polecany) Wybaczcie ze sie nie odnosze do Was,ale wkrotce to naprawie ![]() ---------- Dopisano o 06:00 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ---------- Aaa, przez ten stres chrzcinowy straciłam pokarm odciagam po 20-30 ml, cycki...OMG jak wygladaja, jeden wiekszy drugi mniejszy, sutki pomarszczone..Co za fuck??? ![]()
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2016-06-11 o 06:57 |
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i ja juz nie śpię. Dark to na pewno byl kac. Dawno takiej ilosci alko nie przyswoilam
![]() Tż się szykuje na egzamin i stresuje, Jurek jadł o 6 a teraz obudziła go kupa... teraz dałam mu jeszcze possac w przypływie desperacji ale nie wiem czy coś jeszcze będzie ze spania... podziwiam Karolina, tak samo Monikmi, ja bym nie dała rady studiować jeszcze teraz... jesteście wielkie! Nadia super ze imprezka się udała fotki jak będą to wiesz gdzie wklejać. Dobra spróbuję uśpić Jura i sama jeszcze chociaż z godzinkę...
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po śniadaniu.:P kefir z płatkami owsianymi i żurawiną.
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Ryzykuje od początku tygodnia. Bo w tej diecie co chwilę są jogurty naturalne. Mała od czwartku znowu ma problemy z bąkami i kupą. Ale to chyba przez czwartkowe i piątkowe brokuły.
|
|
#3957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 32 Oby Juro zasnął ![]() Nadia fajnie że jesteś z powrotem i super ze się impreza udała Mam nadzieję ze pokazesz nam kilka zdjęć Ciesz się Mama i kciuki za spotkanie ![]() Polly smacznego Mnie już też w brzuchu burczy ;-) A ta wysypka może od tej wody z cytryna? Ja nie mogłam jej długo pić bo zaraz był nawrot AZS ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Nadia asymetria w biuście to norma Może spróbuj odciagac częściej z tej wiekszej? Sama nie wiem co Tobie poradzić Ja się ze swoja już pogodzilam :-(
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia czekamy na foty!
I kciuki za spotkanie. Rozumiem ze zdradzisz nam już po o co chodziło? ;-) Stasiek zasnąl o 6.30 i pospal całe pół godziny. Moonunit wiem o czym mówisz. Ja to samo miałam ze średnim jak miał rok z kawalkiem. Boziu co ja się wtedy nawkurzalam. 5 godzina a ten już nie śpi i karze sobie smażyć jajecznice. Ile jeszcze minie miesięcy zanim nocki staną się znosniejsze... |
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Moonunit, on już śpi tylko ja się rozbudzilam wiec sobie leżę. Może sen przyjdzie
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we Włoszech po całodziennym zwiedzaniu też się nabawiłam wysypki.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

ne musisz nic publicznie pokazywać, wszystko zostaje w rodzinie
dawaj do nas
z drugiej strony kurde musi przecież na noc zjeść żeby długo spać! Dziecko w tym wieku powinno być okrąglutkie
jakby Jurek był okrąglejszy to bym nie narzekała 

Ranny ptaszek ze Stasia ale wiem co czujesz Moja M jak miała rok to od wiosny do jesieni budzila się o 5:30-40 Całe szczęście juz o 11 spala a jej drzemka trwała 3 godz więc zdążyłam się w tym czasie też położyć a potem i posprzątać i obiad zrobić ;-) ale byłam zalamana że tak wcześnie wstaje