Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-10, 19:26   #2131
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez Sibbyl Pokaż wiadomość
Już bym do niego nie poszła... a skąd wiadomo, że dziecko się pięknie ułożyło? Może jednak nie było widać tak dobrze i dlatego tak powiedział? Bo innego wytłumaczenia nie znajduję...

Będzie lepiej :-*

Wiesz, u mnie w klinice nie informuje się pacjentów o prywatnych sprawach lekarzy, więc może dlatego nic nie mówili... tak czy siak niefajna sytuacja, trudno się dziwić rodzicom, że szukają winnego... ale w końcu lekarz też człowiek i jeśli coś nas niepokoi to trzeba od razu działać i sprawdzić i 4 razy czy na pewno wszystko ok...
No i w sumie nie wiadomo kiedy ci rodzice byli na ostatniej wizycie. Bo wtedy mogło byc przecież wszystko dobrze. I niekoniecznie ten lekarz cos przeoczył. Ja się nie dziwie tez bo żal jest na pewno. Trudno mi sobie wyobrazić taka sytuacje i bardzo współczuję. Ale z drugiej strony to są takie zasłyszane informacje od kogoś i dlatego nie chcem oceniać tego lekarza bo tak na prawdę nie wiem co dokładnie się wydarzyło. Nie lubię oceniać kogoś z plotek .

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
Witam się w 18tc

nic innego nie robię tylko was nadrabiam

boszeeeee jak mnie swędzi skóra, szlak mnie trafi , któraś też tak ma?
Mnie brzuch czasami swedzi.

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2016-06-10 o 19:28
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 19:34   #2132
Sibbyl
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
On przyjmował prywatnie w domu, ja rozumiem ze nie chcą informować i prywatnych sprawach ale to było zbywanie. Bo dwa dni telefonu nie odbierali, potem kazali dzwonić za trzy dni, potem znowu telefon wyłączony. A ostatnio to na lipiec mnie chciano umówić ale wtedy juz mi powiedziano ze do sanatorium lekarz jedzie . A w takiej sytuacji to wątpliwa sprawa ze w lipcu ot tak wróci sobie do pracy. Wystarczyło powiedzieć ze lekarz jest chory na tyle ze parę miesięcy nie może pracować i proszę szukać innego lekarza. On straci te pacjentki które były tak zbywane a nie wiedza dlaczego.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Crazy !
No tak zbywanie to niefajne, to już nieprofesjonalne i zniechęca...
Sibbyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 19:46   #2133
MajWija
Wtajemniczenie

Póki co to kupuję co mi się spodoba, ale planuję już spisać co w jakich rozmiarach mam żeby nie nakupować za dużo w jednym rozmiarze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160610_195722.jpg (143,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160610_195926.jpg (204,4 KB, 41 załadowań)
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 20:24   #2134
Coco_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
No jak Pan K mi powiedział, że będę miała córkę to mało nie padłam. Wiesz, on ma takie swoje specyficzne poczucie humoru i nie powiedział mi wprost tylko, ja mówię, że chciałam chłopca i tak czuję a K do mnie MATKI NIE ZAWSZE MAJA RACJE i patrzy na mnie haha uwielbiam go
Tak, on jest bezbłędny Nie dość, że dobry lekarz to jeszcze taki luzak :P Zawsze na wizycie jest fajna atmosfera.
Chociaż koleżanka była raz u niego, bo jej lekarza chwilowo nie było i mówiła, że był niemiły nie wiem, aż ciężko mi uwierzyć...

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
wiecie, rozmawialam ze szwagierka, ktora tez jest w ciazy. zalila sie ze ostatnie badanie bylo beznadziejne, lekarz beznadziejny i w ogole wszystko beznadziejne. Lekarz to znajomy znajomych, polecany blebleble. chodzi prywatnie.
tez ma termin na listopad. oczywiscie przebiera nogami co by tylko poznac plec no i ostatnio na tej wlasnie wizycie malenstwo pieknie sie ulozylo do plci to wiecie co jej ten doktorek powiedzial z usmiechem na twarzy? ze dowie sie po porodzie nosz kurna! co za dziad! przeciez matka jesli chce to ma prawo wiedziec a lekarz ma chyba obowiazek powiedziec. normalnie az mi cisnienie sie podnioslo
U mnie w mieście jeden lekarz brał ekstra opłatę za poznanie płci

Cytat:
A swędzi Cię skóra tylko na brzuchu? czy gdzieś jeszcze?
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 20:28   #2135
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dziewczyny możecie używać perfum ? Ja dzisiaj się psiklam raz, mocny zapach ale z takich świezych, mój ulubiony. Czulam go bardo na sobie. Właśnie się umylam i moje zle samopoczucie znikło. Juz nie kręci mi się w głowie i nie cmi. I tak myślę ze to pewnie ten zapach...

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Póki co to kupuję co mi się spodoba, ale planuję już spisać co w jakich rozmiarach mam żeby nie nakupować za dużo w jednym rozmiarze
Musze włączyć lapka żeby zobaczyć.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

I nie mam pomysłu na kolacje .... :/
Stary 2016-06-10, 20:29   #2136
MajWija
Wtajemniczenie

Jeju nie podobają się Wam moje zdobycze? Czy mecz wszystkie oglądają?

Czuje dzidzie <3 )
Stary 2016-06-10, 20:37   #2137
bluesberry
Zakorzenienie

Mi na tel niestety zdjęć nie pokazuje :-(

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

LISTOPADOWA my się właśnie pizza opychamy
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-10, 20:41   #2138
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się w 18tc

Ja. Jedyne co mi pomaga to oliwka dla dzieci badz olej kokosowy.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Dziewczyny możecie używać perfum ? Ja dzisiaj się psiklam raz, mocny zapach ale z takich świezych, mój ulubiony. Czulam go bardo na sobie. Właśnie się umylam i moje zle samopoczucie znikło. Juz nie kręci mi się w głowie i nie cmi. I tak myślę ze to pewnie ten zapach...

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Ja tak mam. Musiałam przestać sie pryskac perfumami. Raz na tydzień psikne sie Amor Amor tylko te jeszcze używam.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 20:44   #2139
pstryczek84
Zakorzenienie

przeslodki ten komplet z panda

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 20:44   #2140
zielinka_87
Zakorzenienie

Ja juz zadnych perfum nie uzywam od poczatku ciazy. Nie idzie z nimi wytrzymac. A teraz to nawet nie probuje bo mi jakos w pamieci zostalo ze za mocno pachna.

MajWija az 4 pary ciazowek???
W jakim sklepie upolowalas?

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 20:50   #2141
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Mi na tel niestety zdjęć nie pokazuje :-(

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

LISTOPADOWA my się właśnie pizza opychamy
No teraz to przesadziłaś! :p skąd ja teraz wezme pizzę, TŻ usnał właśnie :P

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2016-06-10 o 20:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-10, 20:55   #2142
bluesberry
Zakorzenienie

LISTOPADOWA zamawiaj z dowozem, zjesz cichaczem nawet tz nie będzie wiedział
Stary 2016-06-10, 21:00   #2143
Coco_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Ja jestem bardzo wrażliwa na zapachy, jak coś mi nie pasuje to od razu reaguję bólem głowy. Muszę uważać nawet na płyny do płukania.

Cytat:

Czuje dzidzie <3 )
Podobają, podobają! to ze Smyka?
Stary 2016-06-10, 21:03   #2144
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha

Stary 2016-06-10, 21:18   #2145
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Haha dzisiaj mecz pewnie długo się czeka póki co zrobilam sobie kaszke :P
Stary 2016-06-10, 21:21   #2146
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Ja juz zadnych perfum nie uzywam od poczatku ciazy. Nie idzie z nimi wytrzymac. A teraz to nawet nie probuje bo mi jakos w pamieci zostalo ze za mocno pachna.

MajWija az 4 pary ciazowek???
W jakim sklepie upolowalas?
W H&M wszystko
Jeansy jedne, jedne czarne leginsy i dwie pary takich przewiewnych typowo na lato z cieniutkiego materiału były w promocji po 30zł
Za dżiny najwięcej dałam bo 150, ale mam nadzieję, że jedne na całą ciążo wystarczą, nie chcę więcej nakupować bo później nie ubiorę ;/
A czarne leginsy 60zł .

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość
Ja jestem bardzo wrażliwa na zapachy, jak coś mi nie pasuje to od razu reaguję bólem głowy. Muszę uważać nawet na płyny do płukania.

Podobają, podobają! to ze Smyka?
Nie, zestaw Panda w "Mama i ja" a pajacyk z krabem w smyku

Kupiłam jeszcze dwa bodziaki w H&M, ale zwykłe białe na długi rękawek, zapinane kopertowo więc już foto nie wstawiałam
Stary 2016-06-10, 21:50   #2147
domek_z_piernika
Zadomowienie

Cytat:
W H&M wszystko
Jeansy jedne, jedne czarne leginsy i dwie pary takich przewiewnych typowo na lato z cieniutkiego materiału były w promocji po 30zł
Za dżiny najwięcej dałam bo 150, ale mam nadzieję, że jedne na całą ciążo wystarczą, nie chcę więcej nakupować bo później nie ubiorę ;/
A czarne leginsy 60zł .

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Kupiłam jeszcze dwa bodziaki w H&M, ale zwykłe białe na długi rękawek, zapinane kopertowo więc już foto nie wstawiałam
bardzo fajne, zwłaszcza panda

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
No zwykly pasztet o smaku pomidorowym np. profi:P No i na to pomidorki
tak myślałam, ale potem zaczęłam sobie wyobrażać jakiś domowy pasztet warzywny z pomidorami w roli głównej i się rozmarzyłam (choć nawet nie wiem czy tak się robi, ale z pomidorów zjem wszystko)
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 22:01   #2148
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość

A swędzi Cię skóra tylko na brzuchu? czy gdzieś jeszcze?
głównie na brzuchu
trochę też łydki ale na łydki pomaga balsam a na brzuch mimo smarowania nic nie pomaga

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 22:18   #2149
doooti
Zadomowienie

Co do jeansów z H&M tych skinny jeans (Annulka chyba tez pisała ze je kupiła) to powiem Wam ze sa bardzo wygodne ale właśnie je znowu na sobie miałam i nie wiem czy Wy tez tak macie ale farbują mi skore na niebiesko :/ na początku to az sie przeraziłam ze jakieś żyły mi wyszły na wierzch na całych nogach
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-10, 22:18   #2150
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Haha, masz szczęście że zostawiłam sobie link do tego posta proszę:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1647

Daj znać koniecznie jak wyszły.
odkopałam przepis
jak zrobię dam na pewno znać
dzięki

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 22:20   #2151
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
W H&M wszystko
A czarne leginsy 60zł .

To macie jakis inny asortyment. U nas takich cienkich.ciazowek jakis nie bylo

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 22:26   #2152
KarolinaNL
Zadomowienie

MajWija sliczne ubranka

Mnie tez swedzi brzuch i juz wyszly swieze rozstepy. Ze dwa ale sa 😉

Ja dzisiaj nie moge przestac jesc, zjadlam dopiero prazynki bekonowe:/ i mam zachcianke na befsztyk, taki krwisty:/

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Tak w ogole to chyba pojde spac, bo inaczej bede tak siedziala i jadla do jutra. Mdli mnie strasznie z przejedzenia a mimo to ciagle jestem glodna:/
KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 00:54   #2153
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Fajnie jest mieć własne czereśnie, orzechy, gruszki, brzoskwinie, maliny, poziomki... Można wymieniać bez końca. Zazdro

Mam dylemat: farbuję włosy na rudo, naturalnie mam blond, odrost robię sama co trzy tygodnie, ale po dwóch już mnie denerwuje (jak mi wypada jakaś ważna okazja to wtedy też robię). Myślę czy nie rozjaśnić włosów i zafarbować pod naturalny kolor, boję się że przy dziecku nie będę miała głowy do regularnego farbowania, a mój blond odrost na rudych włosach wygląda paskudnie.
Ojj bardzo mi się tak marzy wykorzystać kawałek podwórka na to, a że mamy go całkiem sporo to jest szansa, że się uda. Mi się marzy drzewko z wiśniami lub czereśnią, ale jedno Nie zaraz cały sad. Kilka krzaków malin, truskawki i z owoców chyba więcej bym nie chciała. No, może porzeczki albo agrest po krzaczku czy dwóch... Ale ja to chcę i sałatę, i ogórki, marchewki, pomidory... A znowu zajmować pół podwórka nie chcę. Nawet nie wiem, czy warzywa i owoce mogą obok siebie być... Nigdy się takim czymś nie zajmowałam i raczej kiepska w te klocki jestem, ale z tż chcę spróbować. Pewnie zaczniemy od kilku warzyw i będziemy dodawać coś w zależności od tego, jak nam to wychodzi...

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
nie. a powinnam/nie powinnam?

to zalezy od wielkosci drzewka. my w tym roku zrobilismy nowy maly sadeczek. mamy wielki stary sad, sporo drzew, glownie same jablonie ale one bardzo, bardzo stare sa. pyszne ale stare i na dobra sprawe nie wiadomo czy "jutro" nie wyziona ducha wiec posadzilismy na wszelki wypadek nowe drzewka.
ogolnie posadzilismy 12 sztuk - wszystko co bylo w sklepie jablka, gruszki, wisnie, czeresnie, sliwki, morele i brzoskwinie i nie przyjelo sie tylko 1 drzewko. reszta ma piekne listki a jedno drzewko (tylko nie wiemy co to bo nie wszystkie maja karteczki z nazwa/odmiana) ma nawet juz 3 owoce! po lisciach podejrzewamy ze to wisnia no ale wisnie my mamy i te niby owoce inaczej wygladaja grom wie, okaze sie....
przechodzac do sedna to zalezy od wielkosci drzewka, od tego ile ma lat. nasze sa okolo metrowe i pan w ogrodniczym mowil ze owoce powinny sie pojawic za okolo 3-4 lata a powiem Ci ze wiecej drzewek mialo kwiatki na wiosne ale widocznie je przymrozilo...

ja to wiem i mnie tez nie raz moja gin uciskala ale jakos i tak mimo wszystkosie boje
To jeszcze nie tak długo tyle wytrzymam

Cytat:
Dziewczyny da sie sprawdzić w internecie czy w danym h&m jest dział mama? Bo u siebie szukałam i nie znalazłam. Rok nie byłam w tej galerii i sie odnaleźć nie mogłam...

I mysle nad jakimiś mamowymi gatkami, bo wiekszość mi sie wpija w brzuch juz dość mocno i zostawiają slad

A tak w ogole wiem czemu mój były gin był nieosiągalny...nawet szkoda mi sie go zrobiło.
W rossmannie są majtki ciążowe.

Cytat:
Napisane przez puffa25 Pokaż wiadomość
Jejku jak ja wam dziewczyny zazdroszczę. Ja w poniedziałek zaczynam 19tydzień i nic ,kompletnie nic. Aż zaczynam się denerwować że coś jest nie tak.
Daj dziecku czas!!
Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Dostałam wyniki genetyczne.
SD 1 na 10000
Edwards 1 na 100000.
W liście pisze ze bejbe nie jest w ryzyku żadnych z tych chorób.
Super!!!

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Ja właśnie muszę dokupić materiałowe. Mam jeansowe; wygodne, ale rzeczywiście dość gruby materiał. Na lato na pewno lepsze będą chinosy

Super!!

Kupiłam truskawki i zaraz będę się brała za robienie dżemiku
A mi mama mówiła, żebym się jeszcze wstrzymała. Nie wiem, czy mam czekać na sezon truskawkowy większy, czy na niższą cenę....

Co do spodni, ja zamówiłam szorty, ale trochę się boję. Rozmiar 36 a teraz noszę 38. Ale wg rozmiarówki pasowało bardziej 36, 38 było za luźne....
Cytat:
Masakra... Przecież ona mu płaci. Ja bym do innego poszla.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Miał zawał. Pewnie przejął się ta pacjentka co dziecko straciła. Z tego co wiem zawzięli się i chcą się sądzić. Ciekawe czy go nie meczyli jeszcze dodatkowo. A ja i tak uważam ze niekoniecznie to musiała być jego wina. A kobieta w ciąży która ma jakieś podejrzenia, ruchów nie czuje powinna biegiem lecieć na IP a nie do lekarza prowadzącego. Tym bardziej jak nie odbierał telefonów.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Tylko szkoda ze w rejestracji od razu nie wytłumaczyli i jaka jest sytuacja i tylko mnie zbywali.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Pospalam chyba tylko 20 minut. Nie umiem tak w dzień... Z salonu i z gory takie stukanie i echo ze nie da rady. Ale dalej słabo się czuje kawy bym się napila ale juz dzisiaj była :\
Ja bym się spytała, czy zapłacić mu mogę po porodzie w takim razie...

Powiem Ci z doświadczenia osoby, która ruchów nie czuła, że to nie jest takie oczywiste. Najpierw w stresie ale panikować nie chciałam, więc się przekręcałam, jadłam słodkie rzeczy i piłam, zmieniałam pozycje. I nadal nic. Jak tż wrócił z pracy to pojechaliśmy do szpitala, powiedziałam że cały dzień ruchów nie czuję a babka do mnie, że czas oczekiwania 5godz. Na szczęście tyle to nie trwało i byłam drugą pacjentką na ktg, no ale zamiast biegiem coś robić to trzeba było usiąść i czekać... Tyle że ja nie obwiniam lekarzy, trudno ich obwiniać o to, że zrobił się zakrzep, ale szczerze mówiąc byliśmy ja i tż jedynymi osobami, które nic nie mówiły na lekarzy. W kółko słyszeliśmy, że "gdyby zrobili na szybko cc" (a to wcale gwarancji nie dawało) i ciężko nam było tego słuchać. Ale my mamy dobrą opinię o lekarzach i szpitalu bo byliśmy dobrze potraktowani, może akurat ta kobieta nie mogła tego powiedzieć i ma żal do szpitala i szuka winnego...

Cytat:
Witam się w 18tc

Koniecznie smaruj sobie czymś, nawilżaj i wodę pij!!

Cytat:

Ja mimo tego, że zapachy mi przeszkadzają nie mam i nie miałam problemu z perfumami
Cytat:
Szkoda, że my nie mamy dowozu tylko musimy sami po nią jechać...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 05:18   #2154
pstryczek84
Zakorzenienie

Dzien dobry

Jedziemy dzis na 2 urodziny chrzesniaka meza. Tam jest zawsze mega wyzerka :-D

Dooti- Jesli dzinsy farbuja nogi to uwazaj przy praniu! Sprobuj je wyprac/przeplukac, moze to cos pomoze

Wstaje zmierzyc cukier I sruuu na sniadanko

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Stary 2016-06-11, 06:49   #2155
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
jakie cuda!
Cytat:

głównie na brzuchu
trochę też łydki ale na łydki pomaga balsam a na brzuch mimo smarowania nic nie pomaga
Jak swędzą bardzo nogi i ręce to coś tam coś tam chyba z wątrobą może być. Bo kojarzę, że gin mi robiła od razu próby wątrobowe ale wyszło ok i doszłyśmy do wniosku że reakcja na chemię lub jedzenie .
Stary 2016-06-11, 07:58   #2156
paulinika
Zakorzenienie

Ja juz od 5 spac nie moge a nie spalam za dobrze. No ale, zebralam sie, napisalam notke na blogu, wzielam prysznic, zaraz sie pomaluje i idziemy z mloda w plener bo musze jej nowe sukienki do szkoly kupic, teraz przyszla pogoda i zmieniaja mundurki. Swoja droga te letnie mundurki to jakas porazka. W ogole mi sie nie podobaja. Ale co zrobic...
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 08:01   #2157
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
To macie jakis inny asortyment. U nas takich cienkich.ciazowek jakis nie bylo
One były przecenione na 30zl więc na pewno nie był to nowy asortyment, podejrzewam że wyprzedazowy.

Teraz jak potwierdzi nam gin płeć na 100% to chce spore zamówienie ciuszków zrobić w Next i na stronie H&M bo na stronie mają większy wybór niż w sklepach i wtedy poza ciuszkami jakieś czapeczki pozamawiac, skarpetki bo tego jeszcze nie mam i wszystko pod chłopca będzie wtedy leciało
Spiworki wczoraj fajne oglądałam.
Ma z Was któraś już śpiworek?
Stary 2016-06-11, 08:44   #2158
Coco_Blanco
Raczkowanie

Ja też nie śpię od 5, bo mnie pies obudził mam ochotę go udusić...

Cytat:
głównie na brzuchu
W takim razie to normalne trzeba uważać na uporczywe swędzenie, które zaczyna się od rąk i nóg, bo to może być cholestaza ciążowa.

Cytat:
Jak swędzą bardzo nogi i ręce to coś tam coś tam chyba z wątrobą może być. Bo kojarzę, że gin mi robiła od razu próby wątrobowe ale wyszło ok i doszłyśmy do wniosku że reakcja na chemię lub jedzenie .
no właśnie

Cytat:
One były przecenione na 30zl więc na pewno nie był to nowy asortyment, podejrzewam że wyprzedazowy.

Teraz jak potwierdzi nam gin płeć na 100% to chce spore zamówienie ciuszków zrobić w Next i na stronie H&M bo na stronie mają większy wybór niż w sklepach i wtedy poza ciuszkami jakieś czapeczki pozamawiac, skarpetki bo tego jeszcze nie mam i wszystko pod chłopca będzie wtedy leciało
Spiworki wczoraj fajne oglądałam.
Ma z Was któraś już śpiworek?
Ja po córce mam jakieś tam śpiworki, ale bez rewelacji. Jak trafię na coś fajnego to może się skuszę
A gdzie oglądałaś te śpiworki?
Stary 2016-06-11, 08:51   #2159
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:

Czuje dzidzie <3 )
Podobają się!

Cytat:
W H&M wszystko
A czarne leginsy 60zł .
Ja dałam za swoje 130 i mam taką samą nadzieję

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Co do jeansów z H&M tych skinny jeans (Annulka chyba tez pisała ze je kupiła) to powiem Wam ze sa bardzo wygodne ale właśnie je znowu na sobie miałam i nie wiem czy Wy tez tak macie ale farbują mi skore na niebiesko :/ na początku to az sie przeraziłam ze jakieś żyły mi wyszły na wierzch na całych nogach
najwygodniejsze spodnie jakie miałam
moje nie farbują ale ja mam te jasne
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 08:53   #2160
Gosiurek
Wtajemniczenie

MajWija śliczne ubranka. Mnie najbardziej ujął krab

Kurde brzuch mnie bolał przez pół nocy, tzn dołem brzucha i po bokach, nie w środku. Bez skurczy czy innych sensacji. Teraz jest ok, ale zastanawiam się czy aż taki ból może wynikach z tego słynnego ciągnięcia więzadeł?
Mam jeszcze jedno pytanie, miałyście zlecane badanie AFP między 16 a 18tc?
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości