|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Fabularny Dragon Ball
http://www.popcorner.pl/popcorner/0,...gon%20ball%20z
Czy tylko ja cieszę się jak małpa klockiem? ![]() Czy jeszcze może ktoś? ![]() Ciekawe kto zagra Vegete ( )
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fabularny Dragon Ball
Cytat:
Mam tylko troszeczke mieszane uczucia - boje sie, ze film zawiedzie moje nadzieje i mnie rozczaruje. Ale i tak czekam z niecierpliwoscia... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe
Już dawno straciłam nadzieję, że takie cudo powstanie - a tu proszę, taki miły zonk
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ojaa!
Dawnych wspomnień czar ten DB a tu proszę, film fabularny Jestem bardzo ciekawa i nie ważne jak ten film wyjdzie, oglądne i będę długo pamiętać Chętnie zobaczyłabym jakieś zdjęcia, urywki z planu
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ło jejku,DB film będzie!!SUPER!!Też jestem ciekawa Vegety(uwielbiam go...),a jak wyglada aktor, który zagra Songa?Pytanie,czy będą stosować oryginalne japońskie imiopna(Nie Songo Ku, a Son Goku-Son to nazwisko
)...Jak coś znajdziecie,piszcie...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
wooow! Dragon Ball... Pamietam jak oni celowali i kameeehameehaaa hehehehe wspomnienia z dzieciństwa...
Edytowane przez AgniechaKrk Czas edycji: 2007-12-28 o 17:21 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Łaał!! A ja nic nie wiedziałam, ze będzie film, ale miła niespodzianka!!! Mnie ciekawi, kto zagra Picolo ( chociaz mrocznego Vegety też ciekawam... hmm
) ale czad!
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj oglądałam "Pocałunek smoka"z Jetem Li-i on w sumie mógłby zagrać Songa(dorosłego),choć Li ma już 44lata
mam nadzieję,że ten film powstanie...A kto zagra Genialnego Żółwia? |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
ryba!
![]() dlaczego ja wcześniej nie odkryłam tego wątku? ![]() przeciez ja wierna fanka Dragon Balla ciekawa jestem całej obsady no i ten Genialny żółw oto co znalazłam w sieci: Cytat:
czyli film od 2 lat powinien być już w kinach
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Że co??
![]() ![]() : confused d 2lat a dopiero niby się robi?A w ogóle jak się wejdzie na polską stronę dla fanów DB(wystarczy wpisać w google )to pojawiaja się tam głosy,że film już miał parę razy powstać i że to może być kolejna "kaczka dziennikarska"...mam nadzieję,że film jednak powstanie |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Papryczkaa
Wiem, zasłużyłam na lańsko ![]() A z filmem to podobno mur-beton. Oby. Z tamtych planów wycofało się "zaplecze finansowe" dlatego nic nie wyszło ![]() Także stan histeryczno-radosnego oczekiwania u goldfisha trwa ![]() Ale genialny żółw mnie niepokoi Jaka seria najbardziej wam przypadła do gustu? Akcje z Frezerem, Komórczakiem wypasik Z Buu już było gorzej, stracili umiar. Wrzucam parę obrazeczków, tak na ogrzanie serduszka (uwielbiam tego typa )
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj wiecej na temat + obsada:
http://www.imdb.com/title/tt1098327/ kurcze dziwny ten scenariusz ![]() nie pamietam, kto to był: Yamcha Mai Master Roshi ![]() w filmie w ogole nie bedzie Vegety, Krillana i mojego ulubieńca Tronka ?
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie kracz.
![]() Musi być. Ale po scenariuszu widzę, że nie musi ![]() "A young boy named Goku...." - Vegeta grzał wtedy tyłek na swojej planecie.
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
ok, przypomniałam sobie większość postaci, ale kto to ten Master Roshi?
![]() Gold, ja aż nabrałam ochoty na DB i chyba sobie zaraz ściągnę całą Z moje pierwsze miłości wyglądały mniej więcej tak: - Włóczykij -Wakabayashi -Tronk gust to ja miałam...
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jazda:
![]() Pamiętam jak z młodszym bratem oglądałam tą bajkę i lubiłam słuchać piosenki końcowej, a brat się na mnie patrzył tak--> , nie wiem czemu dla mnie ta piosenka była urocza![]() Tak samo jak piosenka z "Czarodziejki z księżyca" ![]() Co Cię w nim tak pociągało, powiedz no mi?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja nie moge poszukać tej piosenki z początku DB
![]() taka dziewczynka chyba śpiewała Dragon Ball ZZZZ...to była chyba francuska wersja? na RTL7?no jak to co mnie pociągało we Włóczykiju To, że był taki romantyczny, taki samotnik ...
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi chodzi o piosenkę z drugiej serii.Aj nie pamiętam już. ![]() Wiem, że była taka....optymistyczna i ...żwawa Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=E9n1eDgZnL4
![]() seria GT podobała mi się najmniej ![]() worek?
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mi chodziło o samą piosenkę, samej serii już nie pamiętam prawie ![]() W sumie to nie wiem czy mi chodziło o piosenkę z DB czy z Pokemonów Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Papryczko: po "polskiemu" - Genialny Żółw
![]() I owszem, miałaś dobry gust ![]() (Tylko błagam: Trunks... Nie Tronk -_-' ) |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Tsu - ok
bede starała się używać normalnych nazw ale to przyzwyczajenie..Sweet - Pokemony mylić z DB ja też już z serii pamiętam mało, ale odcinki można znaleźć w sieci
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Papryczko, ja tylko nie uznaję "polskiego imienia" Trunks'a. Reszta - mi wisi
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kocham Vegetę
Włóczykija tez lubię |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Aninek, cenzura i super dialogi to były w Saint Seiya (Rycerze Zodiaku)
Teksty: "a to co znowu?" (cudowny ) "żeby samolot doleciał na miejsce musi najpierw wylądować", "mój kosmos mnie ochroni" czy teksty do ślepego Shiryu: "czy Ty też to widziałeś?" powalają |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
No to też...ale jedna z dwóch wersji Czarodziejki z zaklęciami"Mydło powidło"czy "groch fasola prosto z pola"
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam kocham mange i anime.. Dragon Balla całego nie oglądałam(za to o Sailor Moon czyli Czarodziejce z księżyca wiem wszystko
)film nigdy nie dorówna animowanej wersji ..a transformacje z Czarodziejek, openingi, endingi i soundtracki kocham szczególnie z serii z Trzema Gwiazdami...
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Też lubię tę serię,Trzy gwiazdy...przyznam szczerze,że w animach i mangach najbardziej kocham te piękne,ogromne oczy,długie palce i smukłe dłonie męskie i tzw.bishonenów-czyli słodziaśnych animowanych chłopców
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze czarne charaktery w Czarodziejkach np. Ci z pierwszej serii..swoją drogą wśród nich też była parka homo...od biedy Taxido był fajny...ale to już od biedy. Oni mają kobiece budowy ciała, są wysocy, długie smukłe dłonie, jedyne co ich wyróżnia to szerokie bary -mówie o facetach z Czarodziejek ![]() A co do Muminków... mnie też fascynował Włóczykij...taki typowy mężczyzna-samotnik... nigdy nie wiadomo kiedy wróci... i ten jego spokojny, z lekka niedbały głos... sexyy;-)
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstawiam swoją ulubioną graficzkę.
Czy on nie jest boski?
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Vegeta zdecydowanie wymiata ! <666>
Ahh... Dragon Ball <3 Stara miłość nie rdzewieje
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

)

Już dawno straciłam nadzieję, że takie cudo powstanie - a tu proszę, taki miły zonk
Jestem bardzo ciekawa i nie ważne jak ten film wyjdzie, oglądne i będę długo pamiętać 

d 2lat a dopiero niby się robi?A w ogóle jak się wejdzie na polską stronę dla fanów DB(wystarczy wpisać w google