|
|
#391 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
Mimo swojej brzydoty (no przynajmniej wg.mnie ) na100dniówkach przeważają gorsety i spódnice i jednocześciówki do samej ziemi (do których nie mam zastrzeżeń)
|
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
To i ja wrzucam jeszcze raz moją sukienkę
( do niej jest jeszcze szal) i dodatki. Myślicie że te czarne butki co są na zdjęciu mogą być do tej sukienki, bo wszyscy mi mówią że lepiej srebrne, ale takowych nigdzie nie mogę znaleźć ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez askasid Czas edycji: 2007-12-30 o 21:01 |
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sukienka że tak powiem... genialna! Czegoś takiego szukam. Bezskutecznie
|
|
|
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki wielkie za makijaże
proszę o jeszcze, moja zachłanność nie ma końca, a oczy są w potrzebie może połączę jakieś dwa style, choć nie mam pojęcia jak to wyjdzie. Na tygodniu coś wypróbuje i wkleję, wtedy poproszę o ocenę
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
przeglądam wątek studniówkowy od dawna i choć nie wklejam zdjęć, bo jak narazie mam tylko buty to zauważyłam, że kilka z Was chce na 100dniówkę założyć diadem... dziewczyny nie róbcie tego... na balu przecież każda chciałaby poczuć się tą piękną, każda chce być księżniczką... myślę, że mogłoby to być źle odebrane... zrobicie jak uważacie, ale mam nadzieję, że to przemyślicie....
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
No to ja też sie pochwale swoja kreacją
i poproszę o szczerą ocenę ![]() Wybaczcie jakość zdjęcia ale mam nie najlepszy skaner :/ |
|
|
|
#398 |
|
Wtajemniczenie
|
Popieram KityKate moja koleżanka założyła diadem i potem wszyscy jej to wypominali troche nie teges
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
A mnie się podoba jak dziewczyna ma dopasowany diadem do sukienki i swojej urody
bo wybaczcie ale nie każdej w diademie do twarzy.
|
|
|
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
Hm, też bym odradzała.
Tak poza tym to diademy najczęściej spotyka się na ślubach. Na studniówkach chyba jeszcze ani razu nie widziałam. W każdym bądź razie mam zamiar iść w wyprstowanych rozpuszczonych włosach (takie do ramion )więc diadem mi całkowicie nie pasuje. Do tego powinno się mieć zapewne wytworną suknię na kole. Nie dla mnie... |
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
haha gdybym ja do mojej balowej kreacji na kole zalozyla diadem wygladalabym jak krolowa
![]() nie no jak dla mnie to jest przegięcie ale jesli ktos lubi ..
|
|
#402 |
|
BAN stały
|
moim skromnym zdaniem zakładanie diademu na studniówke jest najwieksza głupota o jakiej słyszałam
|
|
|
|
#403 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
De gustibus non disputandum est
![]() Diadem, jeśli ktoś naprawdę chce, a dobrze wygląda w ozdobach tego typu to ja proszę o jedno- niech ten diadem będzie umiarkowany- prosty elegancki diadem doda więcej uroku i elegancji, niż ociekająca błyskotkami korona, na widok której wszyscy zaczną się zastanawiać, kiedy delikwentce to paskudztwo wreszcie zleci z głowy... Znalazłam sobie buty, zdjęcia niestety nie wkleję- czarne sandałki na szpilce (chyba 8 cm), z kamieniami, tylko że ten sztras jest w zlotej oprawce- a ja chcę mieć kieckę czarną i srebrne dodatki :/ No ale w styczniu jadę do Rzymu (tata zwiedzać, my z mamą na wyprzedaże i zwiedzać ) może tam coś znajdę, a jak nie, to kupię te sandałki...Materiału-gipiury czarnej nadal niet. Oczy chcę zrobić na kocie- trochę skośnie, sztuczne rzęski, zastanawiam się nad czarnym i grafitowym brokatem. Usta jasne. No i trzeba zacząć chodzić na solarium.. jutro idę się zorientować w cenie karnetów, w solariach, które mi się spodobają
|
|
|
|
#404 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem przekonana do końca,
do czegoś takiego... http://katalog.maxx.pl/sukienki2008/...fany-brown.jpg Ogólnie ten model mnie nie zachwyca, ale nic lepszego nie znalazłam. |
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
pepita jak najbardzije sie nadaje
te sukienki z reguły się łądnie prezentują
|
|
|
|
#406 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja swój wymarzony diadem mam, jak narazie wszystkim bardzo się podoba, mi szczególnie. Przecież właśnie o to chodzi żeby się wyróżnic. To tak jakby nazwac idiotycznym jakis kolor, czy krój sukienki. Wystarczy dopasowac diadem do całości, ważne żeby był delikatny i nie wyglądał jak korona. A niech sobie wszyscy wypominają(albo zazdrośnie szepczą, jak kto woli). Grunt żeby w kreacji wszystko współgrało.
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
i najważnijesze to sie w tym wszytskim dobrze czuć
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() słuchajcie w co myślicie o tych torebkach nadają się na studniówkę?? z góry dzięki za każdą odpowiedź ![]() pierwsza: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=288873845 druga: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=289327424 trzecia: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=286586961 |
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
A ja nadal nie mam nic na studniówkę oprócz partnera ;P :/
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie makijaż polecacie do czerwonej sukienki ? poza kociakami bo mnie w tym ani troche nie jest ładnie...
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
mi sie wydaje ze z tych trzech najlepiej wygladalaby ta druga
jest chyba najbardziej elegancka
|
|
|
|
#412 |
|
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem nadaje się najbardziej ta z dużym kółkiem
a reszta średnio
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W każdym bądź razie polecam czerń. Może także być bordo. A jeśli ktoś woli coś jasnego, no to perłowy.
|
|
|
|
|
#416 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety nie mam ale może dziewczyny pomogą...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hehe najważniejsze już masz !
|
|
#417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nikt ci tego nie zabroni... ale nie licz na to, że znajdzie się jakaś "zazdrośnica" która będzie pluła sobie w brodę, że to nie ona jest jedyną księżniczką na tym balu...Sama chętnie włożyłabym diadem... ale na swój ślub, a nie na studniówkę, myślę poprostu, że to nieodpowiedni element biżuteri na tę okazję, ale to moje zdanie, nie musisz się przecież z nami zgadzać... |
|
|
|
|
#418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeżeli wkomponowany będzie ładnie w fryzurke to czemu nie ![]()
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
askasidno faktycznie... nie masz ani butelkowej zieleni, ani nie jest to typowy zielony ... bardziej do tego koloru pasowałyby srebrne butki ale czarne też nie są złe
![]() Kinia prześliczna ta fryzurka...taka delikatna masz może zdjęcia zrobione z tyłu?Karolcia2401 jeśli wolisz delikatne makijaże możesz zastosować złoty cień z drobinkami brokatu..troche rozświetli powieki szczególnie nałóż cień w wewnętrznych kącikach oczu, to je troche otworzy ![]() A jeżeli wolisz mocniejsze makijaże to możesz zastosować złoto - czarne cienie, od wewnętrznych kącików pomaluj złotym a od zewnętrznych ciemnym szarym lub czarnym tak by po środku sie fajnie rozmazały ![]() moniaVWszczerze to nie bardzo mi sie one wogóle podobają ![]() ana902 Dziewczyno zlituj się... bez takich ok, to tak jakby ktoś nazwał głupotą to ze wybrałaś taką sukienkę a nie inną, może się to komuś podobać a komuś nie ale bez obrażania czyichś gustów. -Finezja- całkiem sympatyczna sukienka czekam na zdjęcia na których się w niej pokażesz
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, a mi dzisiaj mama kupila naszyjnik i kolczyki
fotki wstawie jak zrobie, bo aktualnie zgubilam moj zestaw przymierzalam dzisiaj szerokie obroze takie, ale strasznie niewygodne. nie wiem, moze mam jakas dziwna szyje
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

) na100dniówkach przeważają gorsety i spódnice i jednocześciówki do samej ziemi (do których nie mam zastrzeżeń)

( do niej jest jeszcze szal) i dodatki. Myślicie że te czarne butki co są na zdjęciu mogą być do tej sukienki, bo wszyscy mi mówią że lepiej srebrne, ale takowych nigdzie nie mogę znaleźć