|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique - kolorówka
Cytat:
![]() Aga
|
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam w Sephorze w promocji -30% błyszczyk Superbalm Moisturizing Gloss w kolorze 02 Rasberry. Cudo
Czytałam, co pisałyście o cieniu Porta Bella. U mnie on daje taki odcień zimnego brudnego fioletu. Bardzo mi się podoba efekt, jaki daje na oczach. O ile Kittycat to była wpadka, to Porto Bella jest jak stworzony dla mnie. Postaram się jutro zmobilizować i zrobić zdjęcia cieni i reszty Clinique. |
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margaretko a zakupiłas coś fajnego poza klinikami?
|
|
#1234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje Margaretko Superbalma, cudne sa, zgadzam sie
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Margaretka, to moze jakies zdjecie
Mnie sie podoba Grapefruit![]() Mialam nosa polecajac Kasiasiar Porto Bella, ciekawe czy wziela
|
|
|
|
#1236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Kupiłam kompakt Mat Lumiere nr 30 Aurore (kolorystycznie jest dla mnie o niebo lepszy niż 50 Poudre, które nagle zrobiło się zbyt żółte) i liner Shiseido (wychodzi na to, że ja mam dwie lewe ręce do kresek, bo nawet nim nie potrafię nic narysować. Potrenuję i może mi się uda. Ale pierwsze próby i tak są lepsze niż z poprzednimi linerami). Cytat:
To ja mam kolor skóry podobny do Twojej siostry, bo u mnie mocniej wpada w fiolet. Zakochałam się w Superbalmie od pierwszego maźnięcia Przegonię lenia i zrobię zdjęcia Grapefruit też mi się podobał, najbardziej zastanawiałam się nad Rasberry i właśnie nad nim. |
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłaś liner
A który kolor? Potrenuj na spokojnie i z pewnością się uda. Czekam na zdjęcia zakupów i relację z linerka
|
#1238 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w piątek w Galerii Mokotów i widziałam na półce cztery maczki, niestety nie wiem czy do tej pory się uchowały. Jeśli chodzi o kolory to na pewno był "Almond Blossom", bo akurat o niego się pytałam. Jednak w ostateczności dokonałam innego zakupu.
|
|
|
|
#1239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ kusicie tym Porto Bella - jeno u mnie nigdzie nie ma ![]() A Superbalm w odcieniu malinowym testowałam i powiem jedno - piękny jest - chyba nam pasują podobne kolory ![]() Cytat:
Napiszcie jeszcze tylko, czy on ciemny jest...?
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu, jeśli chciałabyś brać w ciemno, to Porto Bella widzialam na Allegro u tego użytkownika co oznacza swoje aukcje *AG*
edit: http://allegro.pl/item288531242__ag_...er_cienie.html Edytowane przez agnieska Czas edycji: 2007-12-31 o 09:14 |
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze no, u laski mało co widać, no nie? Ale to co widac mnie sie podoba Nie ma ostrego rózowo-czerwonego polika...hmmmPo prostu szukam czegoś o mocniejszym, intensywniejszym nasyceniu kolorem. Posy choc idealny jest delikutasny bardzo. Nie wiem dlaczego, bo mam jasna cerę przecież, ale u mnie mało go widać....wiem, że to zaleta, ale chciałabym ciutke skorygować takim maczkiem kształt twarzy. a jak przysadzę sie mocniej do posy, to mam kapkę koloru i mega wielkie rozświetlenie.... Bardzo naturalny efekt, ale tez chciałabym sobie pozwolic na MOCNIEJSZE UDERZENIE
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jak tak można podkręcać ![]() Ten maczek to moje noworoczne postanowienie
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Szampańskiej zabawy, dziewczyny!
|
#1245 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
nic nie widziałamUdanej zabawy kochane |
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Nie doczytałam, ze Mulier nie chodzi o rozmiary zdjęcia i sam kadr tylko o niewidoczny efekt, tak to jest jak się wizażuje i wykonuje jednocześnie inne czynności.Oczywiście dobra zabawa tylko w makijażu z uźyciem Klinika
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
No baa
![]() Wszystkiego dobrego w przyszlym roku, samych udanych lowow firdygalkowych, przyjaznych ludzi na torze do marzen i cierpliwosci dla tych kulejacych oraz swietnej zabawy sylwestrowej, tudziez spokoju w gronie najblizszych
|
|
|
|
#1248 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
ja dziś użyję tylko korektora AAE i kremu pod oczy AAE Rich Klinika , cała reszta nieklinikowa będzie. Dziewczyny, dużo szczęścia w Nowym Roku , spełnienia marzeń (nie tylko klinikowych) niech Wasze kosmetyczki pękają w szwach a portfele nie świecą pustkami |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nowa oferta top 20 na truskawie!
Nigdy nie wiem, do którego wątku wpisać takie info Cienie Ricci po 23 zł (fajne brązy i super fiolet) za tą cenę gorąco polecam! Pomadki Shiseido po 27 zł Fajna baza rożswietlająca Ricci Kompakt MAC Select Moistureblend SPF 15 za 47 zł http://us.strawberrynet.com/productD...74258&CatgId=2 kolor N20 b. fajny, czy ktoś zna ten podkład i kolor?? Juicy gele bezbarwny za 31 zł http://us.strawberrynet.com/productD...59535&CatgId=2
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Majade dzieki za info
Rzeczywiscie ladny ten NR #05 Violine Floute. I znowu baza rozswietlajaca na pokuszenie, jak mnie rajcuja takie cacka, ehh... tego klinikowego rozswietlacza juz nie ma (moze dobrze, bo pewnie bym sie ugiela mimo, ze na plaster mi on). Szkoda, ze z pomadek same ostre kolory sa. Edit. Majade, byl czarny NR? Nie widze teraz. A z DW, to akurat nie to, co chcialam (na szczescie ).
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny za pomoc. W nowym roku napewno przetestuję cienie Clinique, zastanawiam się też nad czerwoną szminką, bo moja już się kończy...
![]() Życzę spełnienia wszystkich marzeń i dużo zdrowia - by się tymi marzeniami cieszyć ![]()
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to ten brąz:
http://us.strawberrynet.com/productD...1752&CatgId=15 # 09 Bronze Velours
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, znowu kusicie , wrrr
![]() Majade, Vril mówicie , że Ricci dobra jak Clinique? Wypatrzyłam sobie dwa kolory Bronze Velours ( ciemna zieleń ?? ) i Violine Floute ( bordo , fiolet??? ) Czy ktoś mógłby mi pomóc w rozgryzieniu kolorów? Skusiłabym sie za zakup ale niestety nie mam karty , może ktoś dołączy mnie do swoich zakupów
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
To się nazywa miłość na zabój
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dotąd używałam 30 i 40, przy czym bardziej pasowała mi 40, bo ja zdecydowanie żółta jestem, ale ze teraz nie było, to wzięłam 50 - tez żółta, tylko jaśniejsza nieco. Agniesko, dzięki za link - widziałam, że ma ten odcień, ale ja w ciemno nie lubię... Chociaż w sumie dawno nic tak nie kupiłam
|
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś w sephorze maczka 02 w promocji na zapas ![]() Przy okazji życzenia wszystkiego cudownego w nowym roku oraz cudownych makijaży na dzisiejszą noc |
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie dziś przyleciały Plum Seduction
Ciekawa jestem, czy będę zadowolona Szukam cały czas fajnego fioletowego cienia i jakoś nie mogę znaleźć.....
|
|
|
|
#1260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zabijaj mnie, ja takie nadzieje wiążę z tym maczkiem właśnie, a Ty o złoto-koralowej poświacie... Cytat:
![]() A kiedy zamawiałaś...?
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

Mnie sie podoba Grapefruit

).