|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016
Cytat:
Cytat:
Najlepszego dla męża ![]() Brzusio już ładnie widoczny Cytat:
będę musiała porozglądać się za jakimś fotografem bo chcę mieć i z trzeciej ciąży fotki w końcu to najprawdopodobniej moja ostatnia ciąża No i wszystkiego najlepszego!!!! Co do babki od mieszkania to powiedz jej, że ją myszy nawiedzą jak ciężarnej jakiś numer wywinie super wieści To teraz jeszcze te USG by się przydało i będzie ufff co do koleżanek to oooolej;D Albo tez powiedz, że myszy będą miały w domu jak będą niemiłe dla ciebie;D (taki przesąd z tymi myszami jeśli któraś nie słyszała)
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe, na II trymestr prawie gotowe! 2016
Dziekuje za zyczonka!
Wstawiam foto prezentow od TZ - poduszka dla ciezarnych w ksztalcie litery C i ksiazka Milego dnia dziewczyny |
|
|
|
#3933 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016
papaPapaya, to dziś są Twoje urodzinki ?
Wszystkiego najlepszego w takim razie! Monia, super że będziesz miała prawdopodobnie córkę. też tak po cichu o niej marzę Motylek85 no niestety ale sąsiedzi to jak radary- widzą wszystko i wszystkich. Zapewne nie o brzuszek tu chodzi, tylko pewnie ładnie wyglądasz w ciąży i zazdrosna sąsiadka z zazdrości zaczęła podejrzewać że piękniejesz bo dziecko w brzuszku ![]() Idę dziewczyny ogarnąć trochę w domu bo mam syf na czym świat stoi! Już zrobiłam porządek w FB. Wykasowałam kilkanaście osób, które mają po 2 konta, albo jakieś konta pozawieszane, albo po prostu nic nie wnoszą do mojego życia Z racji mojej wcześniejszej pracy i tego, że poznawałam wiele osób, miałam dużo znajomych, z którymi nie gadam już 3, 4 lata, więc zrobiłam out. Jadę potem na turniej osiedlowy ha ha w piłkę nożną, bo mój Norbert organizował z kolegami. ma być grill i piłka nożna, więc full wypas A jak nie, to zawsze będę mogła znowu popatrzeć na tżta. Wcześniej jadę jeszcze na chwilkę do pracy, bo dziś jest tam moja siostra, więc chwilę sobie poplotkujemy ![]() buziaki i miłego dnia!
|
#3934 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spóźnione wszystkiego najlepszego! ![]() Cytat:
Prezenty obadam jak tylko będę na kompie bo na telefonie nie widać miłego świętowania
|
||
|
|
|
#3935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój lekarz nie widział sensu robienia obydwu badań osobno i połączył mi to w jedno, wykona u mnie badanie genetyczne i przy okazji pomierzy i poważy małego. Na to USG mamy się umówić na następnej wizycie. Jestem zadowolona bo po prostu zaoszczędzę na tym, że oba badania potraktuje jako jedno ![]() Cytat:
Tż sam wpadł na pomysł takich prezentów, czy sugerowałaś mu coś?
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widzę napływ energii ![]() Ja jestem nadal u mamy, tz mnie wkurza przez tel bo nie mówi mi nic czułego co mnie dołuje i się obraziłam na niego. Do tego pytam kiedy wracać i czy tęskni to zamiast palnąć jakiś tekst miły żebym wracała no mu smutno beze mnie, to ten "a siedź ile chcesz, kilka dni jeszcze albo jak uważasz"... Niby daje swobodę i luz ale jednak wolałabym żeby był czulszy ![]() (Chociaż podejrzewam, że jakby mówił wracaj, to byłby foch że zmusza) Ach te hormony...
|
|
|
#3939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze twoj tz potrzebuje chwili samotności? Albo zrob mu niespodzianke i go zaskocz wczesniejszym powrotem. Mysle, ze sie bardzo ucieszy. Ja dzis zjadlam pierogi i sie lenie. Nie mam pojecia co sie ze mna dzieje, nie mam dzis na nic sily i ochoty, a tz chce mnie wyciagnac na sklepy okolo 17, zeby zrobic jakies zakupy na urlop. Od kiedy jestem w ciazy nie mam ochoty biegac po sklepach odzieżowych, chociaz przydałyby mi sie z dwie maxi sukienki albo jakies hiszpanki. |
|
|
|
|
#3940 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
ja zobacze z tymi prenatalnymi II, co mi lekarz powie..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Papaya - wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen !Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za zyczenia
![]() Poduszke mu zasugerowalam, a ksiazke sam wymyslil ![]() Cytat:
Cytat:
oby po ciazy sie te nasze humorki uspokoily ![]() Cytat:
Ja dzis stojac w kolejce w biedronce prawie zaslablam, kucalam przy kasie, ale nikt nie zareagowal na szczescie jak tylko zaplacilam to wybieglam na dwor i usiadlam i tam juz mi sie zrobilo lepiej |
|||
|
|
|
#3943 |
|
Zadomowienie
|
Heja
a mnie dzis kuje jakoś z prawej strony ciagle..heh jestes po wizycie i jesten w takiej no radości ze wszystko dobrze a za dwa dni znowu a czy napewno wszystko ok? dziwne to wszystko![]() Znalazlam jakas wolną kwaterę na lipiec do Władysławowa i wybieramy się z rodzicami mojego tz teraz tylko się zastanawiam jaki kostiun kapielowy zabrać ze sobą, wiadomo noe będę siedzieć całymi dniami na słońcu ale chodzi o brzuch, chyba trzeba zakrywac go..?
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zakladaj sobie jakas bluzeczke albo pareo zeby zakryc brzuszek przed sloncem
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
Papaya, mi sie przytrafiło podobnie...
Stałam i oparłam się za kasami to patrzyli jak na ćpunkę :/ Co za znieczulica... Widziałam ciężarne w stroju dwu częściowym, ale ja bym założyła jedno żeby brzuch chronić.
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne prezenty
![]() Mi też się zdarza jeszcze zasłabnąć w kolejkach albo kościele...też nigdy nikt nie zareagował
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
No to jeszcze pomyślę
No ja ostatnio chodzilam po targu i niby na swiezym powietrzu a tez musialam kucac bo czarno.przed oczami...lipa z tymi oslabnieciami... |
|
|
|
#3950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko co na to tz jak zmarznie w nocy he hwWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czytajcie uważnie. Napisałam ze poszłam na sushi z koleżanką dla towarzystwa nie ze jadłam sushi. Wiem co mi wolno jeść a co nie. Nie twórzmy burzy wpisow ma ten temat
![]() Osblabniecia są chyba normalne..mi też się zdarza szczególnie jak w nocy budzę sie na siku. Jak schodze z materaca, musze przytrzymać się stolika bo inaczej byłoby kiepsko. Juz tak obczailam nocną drogę do kibelka ze nawet nie otwieram oczu. W ten oto sposób robie siku ale się nie wybudzam wiec wracam do łóżka i śpię jak susel dalej. Bo jak się wybudzalam to potem przez godzinę nie mogłam zasnąć. Zrobił się wieczór, tz pojechał oglądać mecz z kumplami..mialam tez jechać ale rozbolala mnie głowa :-( ogólnie teraz w ciąży częściej mnie boli. Cały czas w tym samym miejscu. Jeśli chodzi o wypad nad morze to uważam że wystarczy ochronić się parę bądź jakąś koszulka..można też siedzieć pod parasolem przeciwsłonecznym. Z gołym brzuszkiem tez bym pochodziła ale kilka minut a potem do cienia. Ale to tylko moje zdanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny codziennie rano od 3 dni po przebudzeniu przez jakieś pół godziny coś śmierdzi mi takim jakby przypalonym ubraniem... wysprzątałam cały dom wszystko lśnił, nic nie czuć, a rano znowu to czułam i za chwilę przeszło. Mąż nic nie czuje, a ja dzisiaj znowu sprzątałam, ale nie wiem czy coś to da. Możliwe, żeby mój nos "wymyślił" sobie taki zapach?
|
#3955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie słabnięć to ja nie mogę długo stać/chodzić. Muszę mieć przystanki i sobie posiedzieć 😊
Dzisiaj znowu objadłam się czereśniami. Ależ były pyszne, nie pamiętam kiedy ich tyle zjadłam. Zawsze to tylko parę bo nudziło mnie zaglądanie do każdej (w poszukiwaniu robaka). Ale te się trafiły gdzie nie znalazłam w ani jednej do której zaglądałam i tak jakoś szybko poszło ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3956 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A nie robisz prasowania na wieczór?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Nauczyłam się już powoli z łóżka wstawać. Najpierw nóżki na podłogę i powoli do góry, moment posiedzę i dopiero wstaję. Wtedy nie dostaję zawrotów.
|
|
|
|
#3960 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorry za podwójny post ale dop obczajam apke forumową.
Czereśnie bym zjadła ale dziś postawiłam na borówki. W biedrze za 2.99. Pani przy kasie pow mi ze mam sobie zapakować "te jagody "do osobnej siatki bo opakowania często się same otwierają i łatwo je pogubic. I ze czesto przy wykładaniu towaru im sie otwieraja i sie wysypuja a ja na to..."noo zauwazylam. Bo w niektórych opakowaniach jest mniej borówek" he he Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

wczoraj miało być podpisywanie umowy, a przełożyła na wtorek 

miłego świętowania 

tylko co na to tz jak zmarznie w nocy he hw