|
|
#4501 | |
|
Gość
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Wszystko w porządku
Wczoraj w ogóle rozmawiałam długo przed snem z TŻtem na gg. W sumie ogólnie, ale i zaskakujące jest to jak nagle ludzie potrafią się odblokować i mówić dokładnie to co im chodzi po głowie. I tak jak potrafiłam mu powiedzieć co było w związku nie tak, czego powinien się wystrzegać itp, tak on potrafił mi powiedzieć miłe rzeczy o których nie potrafił mówić jak byliśmy razem. Chociażby o tym, że będąc ze mną nie potrzebował rozglądać się za inna, za czymś nowym i dobrze mu z tym było. O tym, że jest mi wdzięczny i ma do mnie duży szacunek za to jak to się zakończyło, że bardzo go cieszy, że potrafimy rozmawiać ze sobą. Powiedział też, że czuje się teraz jak zagubiony chłopiec, w dodatku bez jednej nogi jakby stracił oparcie i świadomość, że cokolwiek by się nie działo, to kogoś miał. Przyznał się, że płakał dziś i że pustka w pokoju, nic mu się nie chce. W dodatku czuje teraz, że nie może patrzeć na inne dziewczyny i kompletnie nie potrafiłby się zainteresować jakąś inna. Myślę, że obojgu trochę nam zajmie czasu zanim się zwiążemy z kimś na nowo. Ogólnie dużo spokoju, szczerości i dobrych intencji. Mówi, że to może jednak za wcześnie się wszystko potoczyło. Boi się, że z nim coś nie tak, że tak w nim wygasa po czasie szczęście. Powiedziałam, że jak znajdzie tą właściwa to nic nie wygaśnie ![]() Oboje sobie znajdziemy nasze drugie połówki jeszcze ![]() Cytat:
ale mi miło ![]() wzrost 172 jakoś
|
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam nadzieje, ze teraz będzie wspaniale (choc juz od długiego czasu tak jest. a te kwiatki TZ też chciał porozkładac na ziemi obok świec, ale doszedł do wniosku, ze ta związane wyglądają ładniej Wczoraj mi powiedzał, ze on nie planował tego wczoraj, ale jak sie obudził, to wiedział, ze to musi byc właśnie tego dnia
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obyś była szczęśliwa P.S. Figurę masz boską! |
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Susano Tobie też gratuluję i moze napisz coś o sobie i o tych zaręczynach
![]() Cześć wszystkim ![]() Mi od rana dopisuje genialny nastrój. Tż wrócił i wszystko wróciło do normy. No może jeszcze nie do końca, bo na razie nie mogę sie od niego odkleić, a w śnie non stop mnie obejmował, całował...uwielbiam takie czułości przez sen... jakby świadome, a jednak przez sen ![]() W pracy zionie nudą. Jeszcze 5 godzin... |
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boskie to jest ![]() Ja wolne mam od 14 Ah, ile to jeszcze czasu...
|
|
|
|
|
#4506 | |
|
Gość
|
Cytat:
Ale bólu nie było. Wszystkie mamy prawdo do szczęścia ![]() Nawet nie wiecie jakie to teraz dla mnie istotne, bardzo mi miło, przez ostatni czas naprawdę straciłam dobra samoocenę, ale wiecie same dlaczego i przez co. Powoli to odbudowuję
|
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciało to Zazdroszczę piekielnie, ale niewinnie Sama sobie po tyłku daję, bo to brzydkie uczucie, ale jak sobie zrobiłam zdjęcia i teraz patrzę na Twoje, to
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Właśnie odgrzebuje linka z granatowym make-upem od Vadi, bo nie pamietam, jakie tam usta są
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Idź na Moje Makijaże, to kopalnia pomysłów, a z granatem jest sporo fajnych (black.coffee. miała cos świetnego o ile dobrze pamiętam)
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Gość
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...120#post539120 Muszę dzisiaj dorwac tylko cienie takie
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szacuneczek
|
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam
http://wiadomosci.onet.pl/wydarzenia...reportaze.html Fajne sa niektóre zdjęcia
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś zaczął padać śnieg
![]() Jeś tak ślicznie biało, że aż milej się w pracy siedzi
|
|
|
|
#4514 |
|
Gość
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dla odmiany piekne slonce i cieplutko
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie pada i może słoneczko się przebije
![]() Juz wklejam zdjęcia - moich kwiatków i pierscionka, ale cięzko było mu zrobić bo odbija światło i jest niewyrażne zdjęcie przez to |
|
|
|
#4517 |
|
Gość
|
Madzia, nie jest Ci dziwnie z czymś na palcu ;P? Pięknie wyglądałaś, powtórzę, że fryzura bardzo na tak i w ogóle - widać, że szczęśliwa
![]() Ps. Ja to bym wolała tulipany, lilie, albo słoneczniki :P |
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc takiego kolorku to jeszcze nie miałam i nawet je sobie ususzę - wiem, ze to podobno pecha przynosi, ale juz tyle róż ususzyłam od niego, ze w to nie wierzę ![]() a z pierscionkiem - oj dziwnie ale jest ojn choc dowodem, ze to co było wczoraj, to nie był sen
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Gość
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pruszy aż gęsto
Jejku, jak mi tego brakowało! Wieczorem na sanki! Cytat:
![]() P.S. nemo słoneczniki, słoneczniki, ja z prezentem zaręczynowym dostałam słonecznika
|
|
|
|
|
#4522 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że to niezapominajki albo słoneczniki właśnie
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a już nie wiem jak patrze na fotkę Nemy w tych rurkach to wygląda trochę jak ja to ja już nie wiem
bo ja mam boczki i tylko tuym się chyba różnimy
|
#4525 | |
|
Gość
|
Cytat:
U mnie przede wszystkim pomogło nie obżeranie się na noc, bo to uwielbiałam. I hula hopem kręciłam tez nieco.
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez kręci te hula hop
może sobie kupię rodzice mnie odwożą do olsztyna samochodem to bym je od razu spakowała. a jaka średnica jest najlepsza- bo wiem, ze kiedyś o tym pisałyście ale nie pamietam juz. i ile takie cudo tak mniej więcej kosztuje??
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
Gość
|
Cytat:
Tylko sobie przypomnieć trzeba, na początku to jak pokraka kręcić nie potrafiłam, a teraz to już jednym ciągiem przez kilkanaście minut lecę
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ma ktoś pomysł na boczki
no i trochę na uda?a ja na SB to wymyśliłam takie śniadanie, że normalnie-pycha! sałatka pomidor, ogórek ser feta olivki czarne i jajeczniczka na szynce do tego
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-31 o 11:09 Powód: dopisek |
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po zobaczeniu zdjęć nemy wpadłam w otchłań rozpaczy
![]() Chociaż kiedyś na fitnesie było takie fajne ćwiczenie, ewka coś tam (wybacz, nie pamiętam nicka) wrzucała - leżysz na boku i równocześnie podnosisz obie nogi 3 serie po 10 razy na każdy bok - działa! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

Wczoraj w ogóle rozmawiałam długo przed snem z TŻtem na gg. W sumie ogólnie, ale i zaskakujące jest to jak nagle ludzie potrafią się odblokować i mówić dokładnie to co im chodzi po głowie. I tak jak potrafiłam mu powiedzieć co było w związku nie tak, czego powinien się wystrzegać itp, tak on potrafił mi powiedzieć miłe rzeczy o których nie potrafił mówić jak byliśmy razem. 

ale mi miło 
ale idealne zaręczyny. Tych świec i kwiatów nawet troche Ci zazdroszczę
chociaż u mnie by to było nie do pogodzenia. Czuję, ze będziecie bardzo szczęśliwi
Ah, ile to jeszcze czasu...

Zazdroszczę piekielnie, ale niewinnie
Sama sobie po tyłku daję, bo to brzydkie uczucie, ale jak sobie zrobiłam zdjęcia i teraz patrzę na Twoje, to

bo ja mam boczki i tylko tuym się chyba różnimy