IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-12, 12:08   #3421
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny
Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość

teściowa chyba sobie żarty robi. Przecież nikt jej o pomoc nie prosił, a ona tutaj już sobie planuje, jak to będzie z opieką nad dzieckiem.
Wyprowadź ją z błędy jak najszybciej.
Teraz nie pomaga, to już widzę tę pomoc przy młodym. Pewnie tylko by się wracała. No way. Jak by co, to wprost powiem, że po porodzie nie będę miała czasu obsługiwać dodatkowej osoby, bo jak dotąd to nic nie robi

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:09   #3422
_Inka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kama_pas Pokaż wiadomość
Ja byłam z małą na Majorce jak miała 10 miesięcy.

Ja nie kupuję kosza. Mamy pralnie i nawet kosza na nasze ubrania nie używam. Wszystko leży sobie w pralni wszędzie :-D. Jeśli uznam, że potrzebuje kosza to będę używać tego do naszych rzeczy. Mam ten z Ikea i on jest dzielony na dwie części.

Ostatnio tak źle śpię, że szok. Boję się nawet położyć bo jak rano wstaję to strasznie boli mnie kręgosłup (tzn dupoplecy). Macie jakieś pomysły jak spać, żeby ten ból był mniejszy? Myślę że problem leży w tym, że śpię wysoko, ale inaczej nie da rady bo mam taką zgagę, że na wymioty mnie bierze...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Majorka
A masz w miarę miękki materac? Jak spałam kilka razy u rodziców na dużo twardszym niż mam w domu to też mnie plecy bolały. Któraś z dziewczyn pisała, że pomogło jej spanie na kołdrze- zawsze dodatkowa warstwa
_Inka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:10   #3423
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Teraz nie pomaga, to już widzę tę pomoc przy młodym. Pewnie tylko by się wracała. No way. Jak by co, to wprost powiem, że po porodzie nie będę miała czasu obsługiwać dodatkowej osoby, bo jak dotąd to nic nie robi

Obrazi się i będzie z głowy
Stary 2016-06-12, 12:11   #3424
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Ja mam sporo z F&F, cena jest przystępna, ubranka ładne i jakościowo bardzo dobre.
Bodziaków mam chyba 8 z rozmiaru 56, i kilka pajacyków.
Jak będzie tak gorąco, to planuję zakładać tylko bodziaki+skarpetki, ew. jakieś półśpioszki i nakrywać pieluszką.
Mój synek urodził się z wagą 3360, i dłuższą chwilę nosił rozmiar 56. Nawet w 50 się mieścił. Córeczka wagowo będzie podobnie.
Ja prawie nie używałam z córką 56, dlatego teraz nie kupowałam nic, ale jak Was czytam, to już zaczynam wątpić. FF jest fajne, masz rację.

Mikołaj <3
Stary 2016-06-12, 12:11   #3425
kama_pas
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Inka__ Pokaż wiadomość
Majorka
A masz w miarę miękki materac? Jak spałam kilka razy u rodziców na dużo twardszym niż mam w domu to też mnie plecy bolały. Któraś z dziewczyn pisała, że pomogło jej spanie na kołdrze- zawsze dodatkowa warstwa
Właśnie nie wiem jak z tym materacem. Jest średni. Zawsze dobrze mi się spało. Może faktycznie spróbuję coś podlozyc żeby bylo bardziej miękko.

kama_pas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:13   #3426
kamila_509
Zakorzenienie

Oj tam końcówka ciąży jest słaba... a ja jeszcze minimum cały miesiąc tak muszę ciągnąć...
Stary 2016-06-12, 12:13   #3427
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja prawie nie używałam z córką 56, dlatego teraz nie kupowałam nic, ale jak Was czytam, to już zaczynam wątpić. FF jest fajne, masz rację.

Zawsze mąż może podlecieć do sklepu i kupić Ale kilka warto mieć na początku Jak braknie, to się dokupi.

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-12, 12:13   #3428
_Inka__
Zadomowienie

MamaNiny- to ona chyba na wczasy do was przyjechała Nie mówię, że ma się cały czas zajmować domem, ale chyba głównym celem jej pobytu jest choć odrobina pomocy przy Nince.
Stary 2016-06-12, 12:14   #3429
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Kama_pas, kurczę ja mam lateksowy materac z pamięcią kształtu i śpi mi się super. A u rodziców, tak jak pisze inka.. Masakra, muszę kłaść taką nakładkę na materac, bo jest za twardo i wszystko mnie boli.

Mikołaj <3
Stary 2016-06-12, 12:18   #3430
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Inka__ Pokaż wiadomość
MamaNiny- to ona chyba na wczasy do was przyjechała Nie mówię, że ma się cały czas zajmować domem, ale chyba głównym celem jej pobytu jest choć odrobina pomocy przy Nince.
Taaak, nic nie robi, a potem będzie gadała, jak to się ona napomagała przed porodem i po. Już ja znam takie typy.

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:19   #3431
kamila_509
Zakorzenienie

Jak ja się cieszę, że mi się nikt nie będzie wtracal i wyrzygiwal..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-12, 12:19   #3432
Iza0808
Rozeznanie

No pięknie takie atrakcje macie z brzuszkami. U mnie dzisiaj intensywny dzień, mamy jutro pierwsza rocznicę ślubu, pozapraszalam głupia mamę, brata z rodziną, teściów, szwagrow jeden z rodziną a mocy nie mam na nic 😣 tort i ciasto kupiłam ale robimy tez grilla potem wiec te sałatki, mięsa trzeba ogarnąć. Juz żałuję że na ten pomysł wpadłam😈. Jutro idziemy sami na kolacje i to by wystarczyło. Mam nadzieje ze się nie rozpakuje do jutra, bo mam od piątku jakieś dziwne skurcze i spiny brzucha i WC kilka razy dziennie. Nie jadę na IP bo się boje ze coś się dzieje. A przecież nie przegapie porodu. Poza tym byłam w czwartek u lekarza i teraz jeszcze w środę idę. Trzymajcie kciuki dziś za mnie .
Udanej niedzieli laski!

Iza0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:21   #3433
Dreamer9o
Rozeznanie

Miqesi witaj czerwcóweczko no ja już jestem w domu, po zastrzykach i badaniach mnie wypisali, ale kazali się oszczędzać i leżeć, dr mówiła żeby chociaż z tydzień jeszcze wytrzymać więc teściowie pojechali niedawno do siebie, kuzynkę z lotniska dzisiaj odbierze ktoś inny, tżta pogoniłam na zakupy a ja będę leżeć i pachnieć
Ananka a Tobie co się dzieje? może coś zjadłaś?
Kamila_509 moim zdaniem to jest do ogarnięcia moja siostra z 3msc córeczką zaliczyła pierwsze mini wakacje na mazurach
Flowerbombka nie dajmy się ! leżymy w dwupkau jeszcze !
alloffkowa ja będę miała oddzielny mniejszy kosz dla małej. Jej rzeczy i tak muszę prać osobno więc łatwiej mi będzie segregować to wszystko
mamaNiny biedna jesteś z tą teściową... a co do powrotu ze szpitala po porodzie.. to mąż powinien stanowczo wytłumaczyć mamie że bardzo dziękuję za pomoc z Ninką, ale że we 4 to już zdecydowanie sobie sami dacie rade!
Stary 2016-06-12, 12:23   #3434
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam sporo z F&F, cena jest przystępna, ubranka ładne i jakościowo bardzo dobre.
Bodziaków mam chyba 8 z rozmiaru 56, i kilka pajacyków.
Jak będzie tak gorąco, to planuję zakładać tylko bodziaki+skarpetki, ew. jakieś półśpioszki i nakrywać pieluszką.
Mój synek urodził się z wagą 3360, i dłuższą chwilę nosił rozmiar 56. Nawet w 50 się mieścił. Córeczka wagowo będzie podobnie.
Moj tez sie urodzil 3300 i 52 i caly miesiac uzywalismy r. 56

Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:26   #3435
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iza0808 Pokaż wiadomość
No pięknie takie atrakcje macie z brzuszkami. U mnie dzisiaj intensywny dzień, mamy jutro pierwsza rocznicę ślubu, pozapraszalam głupia mamę, brata z rodziną, teściów, szwagrow jeden z rodziną a mocy nie mam na nic 😣 tort i ciasto kupiłam ale robimy tez grilla potem wiec te sałatki, mięsa trzeba ogarnąć. Juz żałuję że na ten pomysł wpadłam😈. Jutro idziemy sami na kolacje i to by wystarczyło. Mam nadzieje ze się nie rozpakuje do jutra, bo mam od piątku jakieś dziwne skurcze i spiny brzucha i WC kilka razy dziennie. Nie jadę na IP bo się boje ze coś się dzieje. A przecież nie przegapie porodu. Poza tym byłam w czwartek u lekarza i teraz jeszcze w środę idę. Trzymajcie kciuki dziś za mnie .
Udanej niedzieli laski!

Trzymam kciuki
Niech Ci mąż pomaga i nie marudzi

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Dreamer9o Pokaż wiadomość
Miqesi witaj czerwcóweczko no ja już jestem w domu, po zastrzykach i badaniach mnie wypisali, ale kazali się oszczędzać i leżeć, dr mówiła żeby chociaż z tydzień jeszcze wytrzymać więc teściowie pojechali niedawno do siebie, kuzynkę z lotniska dzisiaj odbierze ktoś inny, tżta pogoniłam na zakupy a ja będę leżeć i pachnieć
Ananka a Tobie co się dzieje? może coś zjadłaś?
Kamila_509 moim zdaniem to jest do ogarnięcia moja siostra z 3msc córeczką zaliczyła pierwsze mini wakacje na mazurach
Flowerbombka nie dajmy się ! leżymy w dwupkau jeszcze !
alloffkowa ja będę miała oddzielny mniejszy kosz dla małej. Jej rzeczy i tak muszę prać osobno więc łatwiej mi będzie segregować to wszystko
mamaNiny biedna jesteś z tą teściową... a co do powrotu ze szpitala po porodzie.. to mąż powinien stanowczo wytłumaczyć mamie że bardzo dziękuję za pomoc z Ninką, ale że we 4 to już zdecydowanie sobie sami dacie rade!
Dobrze, że nie musisz już leżeć w szpitalu
Zaciskaj nogi, macie jeszcze czas

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-12, 12:30   #3436
confused women
Zakorzenienie

DREAMER, odpoczywaj Kochana ile się da, już dużo nie zostało, trzymam kciuki, żeby skurcze odpuściły! jeszcze tylko trochę i ciąża będzie donoszona, zaciskaj ładnie nogi

ELROSA, piona, u mnie też humor do dupki, też się wczoraj poklocilam z TŻ bo mi czas organizuje bez mojej wiedzy a dobrze wie, że jeszcze muszę leżeć Znowu będą ciche dni, jeszcze tego mi trzeba na koniec ciąży Mam nadzieję, że ból kręgosłupa i opuchlizna trochę odpuszczą

ANANKA, oby szybko przeszło a jak nie to IP

BEATUSIA, tak to jest z tym marginesem błędu na usg, najważniejsze, że na każdym kolejnym usg waga się zwiększa i oby tak zostało!!

KAMILA, moje dziecko ułożone jest pośladkowo a czkawkę czuję o dziwo na dole, tuż nad spojeniem łonowym a główkę mogę bez problemu wymacać pod żebrami także wydaje mi się, że Twoje dziecię się nie obrocilo.

FLOWER, super, że skurcze trochę chociaż odpuściły

Dziewczyny. Tak piszecie o tych hybrydach, że sama nabieram ochoty, żeby kupić kilka Kiedyś robiłam akryle więc jakieś tam pojęcie mam, ale może polecicie jakąś dobrą, niedrogą lampę UV?
Stary 2016-06-12, 12:31   #3437
cala_w_kwiatkach
Wtajemniczenie

Beatusia a czemu boisz sie Borowskiej? Jakbym miała mieć planowane cc to chyba bym właśnie wybrała ten szpital. Twoj lekarz będzie operowal? Fajnie jakbyśmy spotkały się 😊

Wczoraj 7godzin spacerowania, pod koniec dnia bolało mnie od lędźwi po kostki. Pól Wrocławia zlazlam z koleżanką. Chyba przesadziłam bo nocka z głowy - co pól godz sie budziłam, ciągle cos bolało. Poszłam spac o 22, wstałam o 10 a czuję się padnięta. Dzis nic nie robię. Przepakowała tylko parę rzeczy z walizki do torby ktora będzie w aucie gdy czegoś zabraknie +rożek +fasolka do karmienia.

Mąż zamontował bazę i fotelik w aucie, patrzę sobie i wyobrażam ze niedługo będziemy wozić kruszynkę 😊

A kruszynka dziś wyjątkowo leniwa, ruszać sie nie chcę, po tym co czytam co się u Was dzieje, niepokoją mnie takie akcje, bo boję się czy czegoś nie przegapię.

Co do apetytu to w ostatnich dniach oszalalam. Wczoraj pizza, mega lody z bitą, wielki gofr z owocami i bitą, żelki (których nie tknęłam kilka lat). Dziś detox. No poza kawa i czekoladą gorzką kokosową i Bawarią 😋
Stary 2016-06-12, 12:33   #3438
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
DREAMER, odpoczywaj Kochana ile się da, już dużo nie zostało, trzymam kciuki, żeby skurcze odpuściły! jeszcze tylko trochę i ciąża będzie donoszona, zaciskaj ładnie nogi

ELROSA, piona, u mnie też humor do dupki, też się wczoraj poklocilam z TŻ bo mi czas organizuje bez mojej wiedzy a dobrze wie, że jeszcze muszę leżeć Znowu będą ciche dni, jeszcze tego mi trzeba na koniec ciąży Mam nadzieję, że ból kręgosłupa i opuchlizna trochę odpuszczą

ANANKA, oby szybko przeszło a jak nie to IP

BEATUSIA, tak to jest z tym marginesem błędu na usg, najważniejsze, że na każdym kolejnym usg waga się zwiększa i oby tak zostało!!

KAMILA, moje dziecko ułożone jest pośladkowo a czkawkę czuję o dziwo na dole, tuż nad spojeniem łonowym a główkę mogę bez problemu wymacać pod żebrami także wydaje mi się, że Twoje dziecię się nie obrocilo.

FLOWER, super, że skurcze trochę chociaż odpuściły

Dziewczyny. Tak piszecie o tych hybrydach, że sama nabieram ochoty, żeby kupić kilka Kiedyś robiłam akryle więc jakieś tam pojęcie mam, ale może polecicie jakąś dobrą, niedrogą lampę UV?
Ja mam lampę jakąś z allegro więc nie pomogę bo brałam taka średnia grupę cenowa. Nie znam się na tym kompletnie. Alloffkowa może Ci pomoże.

No i klapsa na dupe dla Tż, że nie potrafi się ogarnac chłop i nie rozumie, że Ty jesteś najważniejsza teraz.
Stary 2016-06-12, 12:36   #3439
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

I dobrze powiedz. Moja też tak planowała choć nie powiedziała tego nam tylko mojej babci, to mu sprytnie udając że nic nienwiemy powiedzieliśmy że po powrocie do domu nie chcemy nikogo przez tydzień.
Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Oj tam końcówka ciąży jest słaba... a ja jeszcze minimum cały miesiąc tak muszę ciągnąć...
Ty nie narzekaj bo całą ciążę miałaś lajcikową
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-12, 12:38   #3440
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
I dobrze powiedz. Moja też tak planowała choć nie powiedziała tego nam tylko mojej babci, to mu sprytnie udając że nic nienwiemy powiedzieliśmy że po powrocie do domu nie chcemy nikogo przez tydzień.

Ty nie narzekaj bo całą ciążę miałaś lajcikową
Co nie znaczy, że teraz muszę udawać, że nic mi nie jest
Stary 2016-06-12, 12:41   #3441
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Co nie znaczy, że teraz muszę udawać, że nic mi nie jest
Nie mówię że udawać, ale nie ma tak dobrze żeby całą ciążę na lajciku przeżyć każda musi swoje odcierpieć
Oliwka 21.07.2016
Stary 2016-06-12, 12:42   #3442
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Nie mówię że udawać, ale nie ma tak dobrze żeby całą ciążę na lajciku przeżyć każda musi swoje odcierpieć
Nie strasz, ze kazda

Ja nie zamierzam

Mały
Stary 2016-06-12, 12:42   #3443
kamila_509
Zakorzenienie

Na pewno nie każda :P
No cieszę się, że większość czasu nie było mi nic innego współczuję tym, co musiały nieźle się stresować i pocierpiec ale teraz mam wrażenie jest coraz gorzej u mnie.
No nic. Czeka. Do następnej wizyty bo już jestem zielona co się tu dzieje
Stary 2016-06-12, 12:43   #3444
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Nie strasz, ze kazda

Ja nie zamierzam

No jakiś wyjątek potwierdzający regułę musi być... Ale wydaje mi się że przy końcówce to ciężko nie narzekać... Większość z nas czuje się jak kupa
Oliwka 21.07.2016
Stary 2016-06-12, 12:46   #3445
Margosia__
Zakorzenienie

Ja sie czuje rzesko
Nawet jak w zloczeku skaczemy z dzieciakami jak koniki
Chociaz koleżanki krzycza, ze mam nie skakac co by nie urodzic im tam

Mały
Stary 2016-06-12, 12:53   #3446
confused women
Zakorzenienie

Coś nasi TŻci (a przynajmniej niektórzy) trochę nawalają ostatnio Mój już przeprosił, ale jakoś nie wierzę, że wie o co się wściekłam
Stary 2016-06-12, 12:58   #3447
_Inka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iza0808 Pokaż wiadomość
Udanej niedzieli laski!

Ale się w imprezę wpakowałaś Niech Tż ci pomoże, tym bardziej że masz problemy brzuszkowe. Trzymam kciuki za udaną imprezkę
Stary 2016-06-12, 13:00   #3448
kama_pas
Rozeznanie

Cytat:
Taaak, nic nie robi, a potem będzie gadała, jak to się ona napomagała przed porodem i po. Już ja znam takie typy.
Moja teściowa taka sama. Była u nas zimą. Ja wtedy jeszcze pracowałam. Ona tylko gotowała obiady. Ja robiłam wszystko przy domu. A już kiedyś pisałam, że dom mam ogromny... Nawet piec sama ogarnialam, a mam ekogroszek. Sama ladowalam węgiel do podajnika. Potem miałam problemy z szyjką i to pewnie przez te dzwiganie.
Jak mój m przyjechał z projektu to wyrzygala, że ona się tak poswiecala dla nas....
Mieszkała u nas wtedy 3 miesiące. Nic kasy nie dała... Żyła na nasz koszt i wyciagala pieniądze. Poza tym zalała lakierem do paznokci Nowy stolik kawowy, który kosztował 1,5 tys. I poplakala się jak jej uwagę zwróciłam, żeby coś podlozyla jak maluje paznokcie... ( biały stolik lakierowany, a lakier czarny-chciała go czyścić zmywaczem do paznokci). Dużo mogę się zalic....
Jak m wrócił to zaczęła wyrzygiwac... Kurczę najgorsze ze m jest jedynakiem, a ona jest samotna i ma tylko jego.

Cytat:
Napisane przez cala_w_kwiatkach Pokaż wiadomość

Mąż zamontował bazę i fotelik w aucie, patrzę sobie i wyobrażam ze niedługo będziemy wozić kruszynkę 😊
Moja baza jeszcze leży w pokoju małej. Ciągle wydaje mi się że przenoszę. Nie wiem właśnie kiedy to montować. Pewnie jak sama nie zamontuje to m przyjedzie po nas do szpitala i baza nie będzie zamontowana.

Jakoś obawiam się co zrobić z Zu jak bym dostała bóli w nocy. M będzie mnie odwozil. Nie wiem czy małą zrywać z Nami czy zostawić samą w domu. (Ma 7 lat). Babcia ma do niej dojechac, ale zajmie jej to godzinkę. W dzień by została, ale w nocy średnio. Poza tym moja mama ma tendencję nieodbierania telefonu, bo np coś robi na ogródku... I się martwię jak to mądrze rozwiązać. Co robicie ze swoimi starszakami?

kama_pas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 13:02   #3449
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama_pas Pokaż wiadomość
Moja teściowa taka sama. Była u nas zimą. Ja wtedy jeszcze pracowałam. Ona tylko gotowała obiady. Ja robiłam wszystko przy domu. A już kiedyś pisałam, że dom mam ogromny... Nawet piec sama ogarnialam, a mam ekogroszek. Sama ladowalam węgiel do podajnika. Potem miałam problemy z szyjką i to pewnie przez te dzwiganie.
Jak mój m przyjechał z projektu to wyrzygala, że ona się tak poswiecala dla nas....
Mieszkała u nas wtedy 3 miesiące. Nic kasy nie dała... Żyła na nasz koszt i wyciagala pieniądze. Poza tym zalała lakierem do paznokci Nowy stolik kawowy, który kosztował 1,5 tys. I poplakala się jak jej uwagę zwróciłam, żeby coś podlozyla jak maluje paznokcie... ( biały stolik lakierowany, a lakier czarny-chciała go czyścić zmywaczem do paznokci). Dużo mogę się zalic....
Jak m wrócił to zaczęła wyrzygiwac... Kurczę najgorsze ze m jest jedynakiem, a ona jest samotna i ma tylko jego.

Moja baza jeszcze leży w pokoju małej. Ciągle wydaje mi się że przenoszę. Nie wiem właśnie kiedy to montować. Pewnie jak sama nie zamontuje to m przyjedzie po nas do szpitala i baza nie będzie zamontowana.

Jakoś obawiam się co zrobić z Zu jak bym dostała bóli w nocy. M będzie mnie odwozil. Nie wiem czy małą zrywać z Nami czy zostawić samą w domu. (Ma 7 lat). Babcia ma do niej dojechac, ale zajmie jej to godzinkę. W dzień by została, ale w nocy średnio. Poza tym moja mama ma tendencję nieodbierania telefonu, bo np coś robi na ogródku... I się martwię jak to mądrze rozwiązać. Co robicie ze swoimi starszakami?

Boże, skąd się biorą tacy ludzie?!
Stary 2016-06-12, 13:02   #3450
Iza0808
Rozeznanie

Dzięki laski. Mąż pomoże napewno, już wczoraj chciał odwoływać ale go przekonałam ze dam rade. Ogólnie dam, ale strasznie mi się nie chce😉 Obiecał ze będzie biegał z talerzami i kawa i stał przy grillu wiec mu wierze.

Iza0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości