|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon colorstay
Jak ktoś ma cerę gładziutką to niepotrzebnie kupuje revlona. Aby tylko zmatowić sa lżejsze podkłady mające tylko takie właściwości. Revlon jest za cięzki na takie buzie.
Ja mam z softflexem, kupiłam w drogerii bo na allegro bałam się, że będzie podróbka i nie będę zadowolona. A tak chociaż wydałam 65 zł to jestem baardzo zadowolona ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
no ja chyba tez uzbieram. niby niedawno kupilam sobie podkład ale przez opinie na wizazu zachorowałam na colorstaya
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
a ja mam pytanie do dziewczyn z warszawy. gdzies przeczytałam ze w drogeri w podziemiach pod rotunda mozna tanio dostac colorstaya. niestety nie pamietam gdzie to przeczytaąłm wiec ciezko mi bedzie znalesc. czy to dalej aktualane i co o znacza to tanio??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Wtajemniczenie
|
na razie na allegro nie ma saszetek:/ mam nadzieje ze sie pojawia. bo patent fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Wtajemniczenie
|
w sumie za cala butelaczke zaplacilabym na allegro ok 30 zł...hmm waham sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
ee dziewczyny, nie jest az takim ryzykiem kupowanie na allegro, trzeba patrzec na aukcje.ja kosmetyki zawsze kupuje na allegro, bo po co tyle kasy wydawac w sklepach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny muszę się Wam pożalić.... mianowicie Revlona mam już tydzień i jak narazie mam nieciekawe wrażenia, a załamałam się szczególnie dziesiaj... do tej pory mieszałam Perfect Wear z Avonu z dermacolem, razem ładnie kryli, ale przez zły odcień perfect wearu skusiłam się na Revlona, który ma takie cudowne opienie... jak na moje oko krycie jest takie samo, a niestety spodziewałam się lepszego, co najgorsze po niedługim czasie wyciera, bądź schodzi mi z twarzy i wyglądam jakbym miała jakieś plamy, co bardzo mi sie nie podoba... jeszcze będę z nim próbować, ale narazie jestem średnio zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
katia a jakie krem używasz?? Może spróbuj jakiegoś innego. Ja używam Nivea Soft i wszystko jest ok
![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
zawsze przed nakładaniem smaruję zwykła niveą niebieską, od zawsze... po nałożeniu podkładu jest wszystko ok, ale po jakimś czasie masakra...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Niewiem... może ta niebieska nivea jest po prostu za tłusta pod ten podkład. Może spróbujesz coś lżejszego nakładać?
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
możliwe... muszę porządnie poszperać w drogerii i spróbować pod inny krem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
katia kup sobie dla spróbowania nivea soft. Ja jak próbowałam innych to po prostu po nałożeniu revlona widać było skórki i już cera nie wyglądała tak ładnie, a ten soft to jednak dobrze nawilżał i zachowywał równowagę
![]()
![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
to w sumie kupię go jutro jak polecasz, bo narazie nie mam innych pomysłów, a może pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że się nie zawiedziesz i bedzie wszystko ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ivory jest zdecydowanie za bialy (to chyba kolor dla japonek), buff jest podobny do tych najjasniejszych odcieni z avonu/oriflame, a sand beige jak dla mnie byl troche za zolty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Wtajemniczenie
|
byłam w drogeri zeby sprawdzic i okazalo sie ze ivory jest dobry
![]() ![]() wczoraj zamowilam na allegro klasycznego colostaya wlasnie w tym odcieniu mam nadzieje ze bede zadowolona Edytowane przez irie18* Czas edycji: 2008-01-07 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Raczkowanie
|
Właśnie szukam podkładu dla siebie i mam z tym problem. Miałam już swój ulubiony podkład, ale wycofali mój odcień i teraz mam problem. Co znajdę jakiś podkład to okazuję się, że najjaśniejsze kolory wpadają w róż.
A jaki jest ten ivory? Wpada w róż? W jakiej drogerii można dostać próbki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ma któraś z was porównanie tego colorstaya z podkładem z Avonu personal match kolor natural (albo cream)? jeśli tak do którego odcienia z colorstaya podobny jest ten odcień podkładu z Avonu?
![]() |
![]() |
#651 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
Właśnie byłam dzisiaj w Galerii Centrum, sprawdziłam ivory i buff. W sztucznym świetle ivory nie wygląda źle, jednak przy naturalnym moim zdaniem wpada w róż. Buff wygląda trochę lepiej, ale może się mylę.
irie18 u kogo zamawiałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Wtajemniczenie
|
http://www.allegro.pl/item294712975_...przesylka.html to była ta aukcja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
BAN stały
|
Witam ja poznałam ten podkład dzięki wizażowi!
Mam w swojej "kolekcji" już 3 podkłady revlona Ostatnio kupiłam ten z aplikatorem do codziennego mazania ![]() http://www.allegro.pl/item289291212_...rewelacja.html Mam też revlony color stay kupione u tego allegrowicza http://www.allegro.pl/item290788624_...a_w_48_h_.html w kolorze sand beige i true beige Jak do tej pory nie znalazłam lepszego podkładu!! Doskonale kryje, (Mówię tu o tych color stay) nie robi plam!! Ten z aplikatorem też jest dobry na codzienny makijaż, dodatkowo aplikator ułatwia nakładanie! Ja jednak jak skończę ten podkład to "przeleje" sobie do tej buteleczki ten color stay!! Też się bałam kupować na allegro, no ale po co przepłacać!?? ![]() Ci sprzedawcy są już sprawdzeni!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Raczkowanie
|
To ja już nie wiem u kogo zamówić.
Byłam w Galerii i już wiem jaki chce kolor. Zdziwiła mnie konsystencja tego podkładu, wydaje mi się, że wcale nie jest taka zła, ale to był chyba revlon z softflexem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Wtajemniczenie
|
mi jeszcze paczka nie doszla wiec nie jestem w stanie sie wypowiedziec czy wybralam dobra aukcje. mam nadzieje ze tak bo tak sie napaliłam na tego colorstaya ze sie wkurze jak cos z nim bedzie nie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
|
To jak paczka dojdzie to podziel się wrażeniami, bo ja jak na razie nie mogę się zdecydować. Chyba wybiorę się jutro jeszcze raz do Galerii.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też u nich kupowałam, ale odcień 04 i gdy pobladłam to okazał się za ciemny. Orientujecie się czy 02 jest dużo jaśniejszy od 04? No i czy nie jest różowy ![]()
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Wtajemniczenie
|
a mam pytanie czy uzywacie jeszcze pudru na ten podkład? bo z tego co wiem on sam w sobie jest bardzo trwaly i moze niepotrzebny jest dodatkowy kosmetyk? choc z drugiej strony przeczytalam ze uzywanie podkladu bez chociazby odrobiny pudru to duzy bład. co o tym sadzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.