![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique - kolorówka
Ok. 90 zl, standard na All.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Buu, to niedrogo.
Szkoda, że też nie kupiłaś, napisałabyś czy dobre, chociaż nie wiem, czy nie pytanie retoryczne ![]()
#1293 | |
Zakorzenienie
|
W sumie myślałam o tych dwóch klinikach - białym i niebieskim
![]() http://www.beautyfly.pl/product_info...cturers_id=251 Oczywiście najbardziej nakręciła mnie ta "prawdziwa skóra anioła" ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedzcie mi, bo ja nie w temacie, a wątek jest tak przepastny, że chyba musiałabym do rana siedzieć, żeby go zgłębić, czy na Truskawie bywa maczek Posy? W ogóle one tam bywają? Jeśli tak to w jakich cenach mniej więcej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Pojawił się jakis ostatnio, na krotko i nocną porą. Szczegółów nie znam, ale nasze dziewczyny tam były.
Chłodzę szampana ![]()
Edytowane przez majade Czas edycji: 2007-12-31 o 20:32 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
#1300 |
Zakorzenienie
|
Majade, skąd Ty bierzesz te wszystkie zdjęcia? I myślę w tym momencie również o nowych kolekcjach wiosenno-letnich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Klinikowa wishlist na 2008 rok
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Vril udusze
![]() Co to za paletka taka blada do powiek cudo-white bloom ( gdzie mozna kupić?) Travel palette co to jest kwadratowe i białe-puder?
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
spełnienia najskrytszych i najbardziej nierealnych marzeń oraz moc miłości w tym Nowym Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Neonka - White Bloom to azjatycka limitowanka z zeszlego roku, raczej nie do zdobycia ale pomarzyc mozna
![]() Ten jasny prostokat w palecie, tuz za rozami to cien Soft Shimmer Buttercup. Phdwao, czytalam twoje opinie o tej szmince i mnie zachecilas ![]() Margo25 wzajemnie, wszystkiego dobrego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
White Bloom to cienie tak a puder w kwadracie taki jasny to też limitka? poszukam , może się uda ustrzelić ![]()
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za poszukiwania, w razie czego wiesz gdzie mnie szukac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym roku, sziewczęta!
![]() Aga, zazwyczaj zadaję googlom różne zadania obrazkowe (wmawiając sobie przy tym, że to świetne ćwiczenia językowe) Vril, no więc tak: A jednak kasetka - paletka, złamałaś się, kobieto ![]() I mam taki wniosek. Zastanów się jeszcze nad precious posy. Analizowałam twój przypadek i cos mi się zaczyna widzieć że for ju lepszy będzie iced lotus jednak bądź też coś w tym kierunku ![]() Neonko, cała kolekcja tu, zerknij ![]() http://www.clinique.com/whatsnew/wn_...=CATEGORY14829
#1309 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie sie zastanawiam czy w ogole go nie wywalic. Niby chcialam jeden "inny" roz, ciut cieplejszy, bo ciagle w chlodnym barbi-rozu siedze, do tego w palecie podroznej "dostane" akurat dwa jasne.
Precious Posy mozliwe, ze jednak za cieply moze dla mnie byc, obacze go gdzies na zywca jeszcze i zdecyduje, najwyzej wypirze go calkowicie i zostane przy bielaku i tych dwoch malych kostkach w palecie ![]() Tylko dalej bede miec zagwozdke, co klasc na poliki przy oliwce i khaki na oczach, tudziez bardziej "cieplym" ubiorze ![]() Si, zlamalam sie przy kasetce przez te dwa roze wlasnie (mam dwa cienie ale akurat uzywane wiec po kosteczce wiecej nie zaszkodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
A jak nie będzie próbek to moze ci jakoś nieco pyłku z posy przyślę?? Nie wiem co do oliwek, wiesz to cięzko tak na odległość... O posy jak juz wspomniałam piszę na podstawie twoich preferencji i to tylko takie moje dumanie
![]() A kiedy bierzesz kasetkę? Ja na dobre rozpoczęcie roku planuję whisper ![]()
#1311 |
Zakorzenienie
|
Rozbroilas mnie tym pylkiem
![]() Ty masz racje, ze ja wlasnie rozo-rozow uzywam, tego Posy, to ja chce wbrew sobie i stad te komplikacje i zgrzyty. Tyle, ze on mi sie wlasnie podoba taki jak na zamieszczonym zdjeciu, a jak ty mi z koralem wyjezdzasz, to sie zaczynam bardziej otrzasac. Nic to, daleka droga do niego jeszcze, najwyzej przerzuce afekt na cos innego. Palete najchetniej w lutym i trzymaj kciuki zeby jeszcze byla. Moje rozpoczecie roku to bedzie zapas DDMG, a kolorowkowo to juz Truskawa zarzadzi, tym co rzuci badz nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie czy truskawa ma jakieś określone dni kiedy wyrzuca coś fajnego w promocji?
Wyczuł ktoś bluesa. zaobserwował? ![]()
#1313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo z dostawami. Pamiętam, jak kiedyś dłuuugo mieli pełną gamę Bushing blushów , kittycata i utrzymywały się bardzo długo a potem zniknęły i to skutecznie Vril, ja chyba wiem co cię w posy kusi. On ma coś soczystego w sobie, az by się go zjadło ![]()
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
O, to to - soczysty
![]() Ostatnio pomalowalam sie "morelowymi" kulkami Glazel i nawet wyprobowalam taka wariacje na oczach z delikatnymi brazami klinika i wyszlo przyzwoicie. Jednak poglad, ze takie kolory do chlodnych bladolicych nie pasuja sa troche na wyrost, z tym, ze ta "morela", to tez taka chlodna plus neutralny braz z mojej palety podroznej. Taka inna wersja bladolicej, nie na pastelowy roz, tylko na pastelowa brzoskwinie zrobiona (korektor HR, puder DW i te Glazel'y - Maja55 chyba z podobnym imagem miala zagwozdke swojego czasu). Racja z blushami, wisialy chyba z polr oku, wszelkie mozliwe kolory, a teraz lipa na resorach proznie pogania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
o to, to , dokładnie. I taką nie brzoskwiniową ale bardziej w papaję wpadającą...Taki ożywczy świeży look:P
Ale wiesz, skóra każda inna - kolory też mogą się zmieniać pod wpływem odczynu, temperatury itp. i jak zwykle takie gadanie i gdybanie to o kant kuli...
#1316 |
Zakorzenienie
|
Papaja mnie dobilas, to juz mi sie nie chce nawet za nim chodzic i ogladac. Usuwam dziada, bedzie miejsce na cos innego (moze roz Guerlain
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1318 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
przeglądam sobie ofertę Clinique na Truskawie i zastanawiam się nad serią derma white i active white lab. Warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Zamierzam sprawdzic w tym roku serie Derma White - pojde z torbami chyba
![]() Na MUA jest malo recenzji, kilka pochlebnych. Z zalozenia seria DW jest dla azjatek, a Active Lab dla "reszty swiata". Druga roznica to taka, ze AL ma za zadanie wybielac plamy starcze i regulowac skore z problemem depigmentacji, a DW ma rozjasniac twarz (rowniez bledy w opalaniu) przyblizajac azjatki do idealu wedle ich kanonu piekna. |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
a ja w ostatni dzień roku moja silna wola poległa i poleciałam do sephory po maczka posy.... (no w końcu -30%.....
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.