IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-14, 05:15   #4561
olutka
Zakorzenienie

Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

A, i ja z całych sił postaram się Waszą prośbę spełnić - i zaraz ze Stasiem porozmawiam w tej sprawie
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 05:16   #4562
Elrosa
Zadomowienie

Mezzaluna wielkie gratulacje!! 😘
Stary 2016-06-14, 05:34   #4563
mezzaluna
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny :-*

Confused, Twój maluszek jest dzielny jak mama. Sciskam Was, teraz dużo nas łączy :-*

Misia, to bylo tak,ze rozwarcie bylo pelne a glowka sie nie obnizala, tętno zaczęło jej spadać, wpadł lekarz i zarządził ciecie na gwałt, o własnych siłach wstawalam z lóżka porodowego juz w skurczach żeby gnac na blok. Tam jeszcze byla obawa,ze będzie w pełnej narkozie ale dali rady z wkluciem (juz przy zzo byly z tym kłopoty). No i jak cieli słyszałam jak lekarz mówi:" No to mamy przyczynę, dwa razy owinieta pępowina wokół szyi, i tak by nie urodziła". Mogli sie nie udać pobrać krwi pępowinowej al tez się udalo. A potem juz tylko słyszałam ten cudny placz córki, dali mi ja na pierś na minutkę i buzi.

Teraz jeszcze nie przynieśli. Martwię się
mezzaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 05:36   #4564
aclerya
Raczkowanie

Gratulacje
Powiedz położnej aby Ci przynieśli córkę. Po cc często dają matkom odpocząć, ja pamietam ze mi tez nie przynosili jej i kazali spac a ja byłam pełna adrenaliny i w ogóle oczu zamknąć nie mogłam.
aclerya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 05:40   #4565
pszczolinka
Raczkowanie

Mezz super informacje od rana. Wciąż ciężko uwierzyć, że tak szybko poszło u Ciebie i Confused. Gratulacje pięknej córeczki

Nabieraj sił.
pszczolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 05:47   #4566
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezzaluna Pokaż wiadomość
Godz 1.27 nagłe cc po 9h męczarni w tym zzo- okręconą byla 2x pępowiną i nie schodzila w kanal. Tętno spadało.10/10 apgar 2,5 kg 49 cm. Morfina. Odplywam. Jest piękna i rudziutka.

Cytat:
Znieczulenie puszcza i rana płonie. Dali mi córeczkę na 15 min do piersi. Boże, nie do opisania, nawet cos ssala ale potem się rozpłakała i zabrali chyba nie bylo co ssać :-( nie mogę podnosić glowy. O 10 będą pionizować. Chce juz mojego króliczka słodkiego do piersi znowu, chyba poznaje jej płacz w oddali na noworodkach.

Dalej nie wierzę,ze mam juz dziecko,ze odeszły mi wody w 36tc, ze rodziłam. A w TZ jestem jeszcze bardziej zakochana. Byl tak wspaniały w tym wszystkim. Tez mu pokazali mala na chwile. A mama i tesciowa czekaly do końca,moje kochane kobietki dwie. A Rozalia jest cudem. Po prostu miłość w czystej postaci. Bredzę po morfinie chyba trochę.

Tak pięknie to napisałaś, że aż się poryczalam
Cudownie, że już jesteście po wszystkim obie bylyscie dzielne teraz już wszystko będzie lepiej
Wielkie gratulacje dla Ciebie i Tż, który jak mówisz byk wielkim wsparciem
Odpoczywajcie i nie martw się o nasze porody

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
MEZZALUNA, wchodzę i nie wierzę w to co czytam Masz już córcíę przy sobie, gratuluję Byłaś bardzo dzielna!! Ale szybko chcą Cie pionizować!! Ja miałam cesarke wczoraj o 00:10 i wczoraj kolo 17 wstałam i poszłam się wykąpać, a potem zaraz prosto do synka

Przy okazji melduję, że u nas dobrze, trochę szczegółów, mały urodził się 2250g i 48cm długi, 10/10 pkt i o godzinie 00:10. Jest cudny, taki maleńki, wszystkie ciuszki 56 na nim wiszą, muszę zorganizować trochę ubranek rozm 50. TŻ będzie prawdopodobnie jutro dopiero, trochę mnie to dołuje.. Mały być może dziś już będzie ze mną na sali, cieszę się bardzo ale też martwię jak sobie poradzę, bo rana jeszcze mocno dokucza a sale są jednoosobowe.

No i podpisuje się pod apelem MEZZALUNY, nie rozpedzajcie się z porodami, jeszcze jest trochę czasu, wszystkie zdążycie
Jeszcze raz gratuluję
Tym czy sobie dasz radę się nie martw na pewno dasz
Dużo sily życzę Wam dziewczyny

Ale emocje mam z rana

Edytowane przez kamila_509
Czas edycji: 2016-06-14 o 06:11
kamila_509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 06:09   #4567
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny :-*

Confused, Twój maluszek jest dzielny jak mama. Sciskam Was, teraz dużo nas łączy :-*

Misia, to bylo tak,ze rozwarcie bylo pelne a glowka sie nie obnizala, tętno zaczęło jej spadać, wpadł lekarz i zarządził ciecie na gwałt, o własnych siłach wstawalam z lóżka porodowego juz w skurczach żeby gnac na blok. Tam jeszcze byla obawa,ze będzie w pełnej narkozie ale dali rady z wkluciem (juz przy zzo byly z tym kłopoty). No i jak cieli słyszałam jak lekarz mówi:" No to mamy przyczynę, dwa razy owinieta pępowina wokół szyi, i tak by nie urodziła". Mogli sie nie udać pobrać krwi pępowinowej al tez się udalo. A potem juz tylko słyszałam ten cudny placz córki, dali mi ja na pierś na minutkę i buzi.

Teraz jeszcze nie przynieśli. Martwię się

Nie przynieśli Ci jeszcze Małej bo chcą, żebyś odpoczęła i trochę się wzmocniła, to normalne, nie denerwuj się. Na pewno jeśli poprosisz to Ci ją chociaż na chwilkę przyniosą

NUTIK,

W temacie kosza jeszcze -bo kupisz jaki uznasz za najlepszy, ale ja o tym Sangenic czytałam najlepsze opinie. I 2 dobre oferty cenowe na niego widzę:

http://allegro.pl/tommee-tippe-sange...132129780.html
- to jest dokładnie taki zestaw, jaki ja kupiłam (tylko ja w sklepie stacjonarnym)

Tu wychodzi to jeszcze korzystniej cenowo, tylko nie ma obrazka z opakowania i z takim zestawem się jeszcze nie spotkałam:
http://allegro.pl/tommee-tippee-sang...256710640.html

A ja dziś kliknęłam zapas wkładów w mega dobrej cenie (z opakowania zbiorczego, ale mi to nie przeszkadza): http://allegro.pl/9x-wklady-wklad-sa...244460374.html
I tż dziś je odbierze

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Tak pięknie to napisałaś, że aż się poryczalam
Cudownie, że już jesteście po wszystkim obie bylyscie dzielne teraz już wszystko będzie lepiej
Wielkie gratulacje dla Ciebie i Tż, który jak mówisz byk wielkim wsparciem
Odpoczywajcie i nie martw się o nasze porody

Jeszcze raz gratuluję
Tym czy sobie dasz radę się nie martw na pewno dasz
Dużo siku życzę Wam dziewczyny

Ale emocje mam z rana

Kamila, padłam!! Na telefonie nie mam jak tego wytłuścić ale spójrz odrobinę do góry czego dziewczynom życzysz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-14, 06:10   #4568
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Nie przynieśli Ci jeszcze Małej bo chcą, żebyś odpoczęła i trochę się wzmocniła, to normalne, nie denerwuj się. Na pewno jeśli poprosisz to Ci ją chociaż na chwilkę przyniosą

NUTIK,

W temacie kosza jeszcze -bo kupisz jaki uznasz za najlepszy, ale ja o tym Sangenic czytałam najlepsze opinie. I 2 dobre oferty cenowe na niego widzę:

- to jest dokładnie taki zestaw, jaki ja kupiłam (tylko ja w sklepie stacjonarnym)

Tu wychodzi to jeszcze korzystniej cenowo, tylko nie ma obrazka z opakowania i z takim zestawem się jeszcze nie spotkałam:

A ja dziś kliknęłam zapas wkładów w mega dobrej cenie (z opakowania zbiorczego, ale mi to nie przeszkadza): http://allegro.pl/9x-wklady-wklad-sa...244460374.html
I tż dziś je odbierze

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Kamila, padłam!! Na telefonie nie mam jak tego wytłuścić ale spójrz odrobinę do góry czego dziewczynom życzysz
Umarlam nie zauważyłam tego
Stary 2016-06-14, 06:22   #4569
olutka
Zakorzenienie

Jak mi dobrze wciągnęłam bułkę z miodem, twaróg i kakao!! Miałam na to od otwarcia oczu taką ochotę, że nawet nie dałam rady ponownie zasnąć...
Stary 2016-06-14, 06:23   #4570
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mi dobrze wciągnęłam bułkę z miodem, twaróg i kakao!! Miałam na to od otwarcia oczu taką ochotę, że nawet nie dałam rady ponownie zasnąć...
Ja bułki nie mam ale chlebka sobie zrobię dokładnie tak samo!

A ja się zastanawialam co zjeść na śniadanie. Tylko to żelazo zakichane musi się wchłonac.

Chciałam Was o coś zapytać i juz zapomniałam
Stary 2016-06-14, 06:25   #4571
*misia*
Zakorzenienie

Mezzalunia super że więc lekarze zareagowali szybko jak trzeba. Bo tego się najbardziej obawiam. Pewnie córeczkę Ci niedługo przyniosą chcą byś odpoczęła.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-14, 06:28   #4572
marcylina
Wtajemniczenie

Hahahahah tak zaczelam plakac ze smiechu, ze sie prawie faktycznie posikalam i nie bylam w stanie przeczytac tego Tz ) )

Mezzaluna ogromne gratulacje.. byłaś mega dzielna, a Rozalia jeszcze bardziej!!! Przybij jej pione od cioci Marcyliny, ktora tez sobie korale z pepowiny zrobila ) Teraz będzie juz tylko lepiej..cycuszek i mamusia

Confused swietne wieści..za chwilę będziecie razem..ahh a jak ma na imie? ciuszki 48-50 w Tesco

Mi cala noc snily sie porody i bsmbusowe pieluchy z tych wszystkich emocji..

marcylina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 06:29   #4573
Elfka86
Zakorzenienie

mezzaluna gratulacje dobrze, że już po wszystkim
Stary 2016-06-14, 06:32   #4574
kamila_509
Zakorzenienie

Mi się śniło, że Arida miała cesarke :/
Arida nie miewam proroczych snów więc bez stresu :P
Stary 2016-06-14, 06:38   #4575
confused women
Zakorzenienie

MEZZALUNA, też Was ściskam Kochana!! Odpoczywaj i daj znać jak po pionizacji, niech TŻ pomaga Ci jak najwięcej. Leżysz sama na sali?

Na sali na której ja leżę są bardzo nieszczelne okna, czuję, że wieje od nich, na sali jest chłodno i głośno, bo mnóstwo ptactwa tu. Mam nadzieję, że przeniosą nas gdzie indziej jeśli przyniosą mi dziś synka na stałe!

No i dziękuję za wszystkie słowa wsparcia i gratulacje!!! Jesteście Kochane, to była przyjemność spędzić te 9 miesięcy ciąży w Waszym towarzystwie (no dobra, 8..). Stresów miałam mnóstwo i zawsze dawałyście wsparcie, dziękuję
Stary 2016-06-14, 06:38   #4576
mimi000
Raczkowanie

Cofused i Mezzaluna ale jesteście dzielne!! To niesamowite, że już macie Maleństwa na tym świecie!!! Największe gratulacje i uściski dla Mam i równie dzielnych Maluszków oraz szybkiego powrotu do sił!!
Mam nadzieję, że uda Wam się dzisiaj troszkę odespać dzisiejszą noc, bo po wpisach widać, że adrenalina trzyma.

Jejku jestem naprawdę bardzo, bardzo wzruszona!!
mimi000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 06:41   #4577
confused women
Zakorzenienie

MARCYLINA, Antoni Też myślałam o Tesco właśnie! Muszę powiedzieć TZ żeby chociaż ze 3 komplety tych malutkich ubranek kupił.
Stary 2016-06-14, 06:42   #4578
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
MEZZALUNA, też Was ściskam Kochana!! Odpoczywaj i daj znać jak po pionizacji, niech TŻ pomaga Ci jak najwięcej. Leżysz sama na sali?

Na sali na której ja leżę są bardzo nieszczelne okna, czuję, że wieje od nich, na sali jest chłodno i głośno, bo mnóstwo ptactwa tu. Mam nadzieję, że przeniosą nas gdzie indziej jeśli przyniosą mi dziś synka na stałe!

No i dziękuję za wszystkie słowa wsparcia i gratulacje!!! Jesteście Kochane, to była przyjemność spędzić te 9 miesięcy ciąży w Waszym towarzystwie (no dobra, 8..). Stresów miałam mnóstwo i zawsze dawałyście wsparcie, dziękuję

Trzeba się wspierać bo w końcu każda z nas będzie to samo przeżywać
Teraz będziesz miała nowe stresy i dalej trzeba będzie się wspierać przy kp, kupkach i kolkach ( kolek Wam nie życzę )

Łzy mi ciurkiem lecą a przecież to nie mój bobas

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
MARCYLINA, Antoni Też myślałam o Tesco właśnie! Muszę powiedzieć TZ żeby chociaż ze 3 komplety tych malutkich ubranek kupił.
Piękne imię <3
Stary 2016-06-14, 06:46   #4579
deksterowa
Zakorzenienie

Mezzaluna gratulacje!!! jesteś super dzielna!
Kamila popłakałam się przez Ciebie
Confused super, że wezystko dobrze. I piękne imię synka

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 06:47   #4580
marcylina
Wtajemniczenie

Cytat:
Pieknie!! ) Antos )
Niech luka..bo te male rozmiary lubia byc wyprzedawane i wisza osobno wtedy

Stary 2016-06-14, 07:03   #4581
nutik
Rozeznanie

Confused, Mezzaluna!!!! Gratulacje dziewczyny, byłyście super dzielne! Najgorsze macie za sobą, teraz tylko musicie dojść do siebie po cc, ale możecie się już cieszyć maleństwami Bardzo Wam zazdroszczę i wierzę, że z maluszkami będzie wszystko dobrze. Skoro w tak groźnych sytuacjach i mądrych decyzjach o cc Wam lekarze pomogli, to nadal jesteście w dobrych rękach. Fajnie, że udało Wam się na porodówce uniknąć upałów, co nas z pewnością czeka

Cytat:
Napisane przez aglo_mammy Pokaż wiadomość
Matko straszne. Chyba bym zeszła że stresu jakbym miała tak po szpitalach się tułać 😰
Ja jestem z małego miasteczka. Szpital tu jest delikatnie mówiąc straszny. Nie chce tu rodzić. Do tego w sąsiednim mieście mam ok. 40 minut i tam chce jechać i boję się że będą na to krzywo patrzeć przy przyjęciu.
Ja też z mniejszego miasta z koszmarnym szpitalem. Dlatego jadę rodzić do większego, trasę mam na około 30-40 min do szpitala, więc bez tragedii. Może załatw sobie tam wcześniej, że będziesz mogła rodzić u jakiejś położnej albo lekarza?

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie

Wszystko rozpulchnione, główka Małej już jest bardzo nisko, 4 cm rozwarcia, skurcze 40% na KTG.
Doktor powiedział, że jestem już gotowa do porodu, brak tylko skurczy porodowych. Mała waży 3200g.
Jeśli do soboty się nie rozpakuję, to mam jechać znowu na KTG do szpitala.
Po wizycie wstąpiliśmy do Maca MacFlurry mniam
Zapisz
Ty to wyluzowana jesteś. Ale pewnie teraz to szybko pójdzie, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Ananka Pokaż wiadomość
Ja byłam dzisiaj na ktg, zeszło się prawie 5h. Poniedziałki mam wyjęte z życiorysu. Ktg wyszło średnio. Niby był puls wysoki i mało się ruszała, chociaż na IP skakała jak szalona. Za pół godziny była powtórka i wyszło elegancko. W międzyczasie poszłam zjeść. Jeśli jutro będzie się słabo ruszać to ktg do powtórki, jeśli będzie ok to za tydzień. Lekarka zrobiła usg. Najpierw ręcznie zmacala brzuch i powiedziała, że będzie 2,5kg. Na usg wyszło 2485g! Przepływy, wody, wszystko ok, już się nie muszę stresować waga . Miesiąc temu był 9 centyl, a dzisiaj 23.
Ale musiałaś poczuć ulgę fajnie, że mała podbiła ładnie wagę

Cytat:

NUTIK,

I tż dziś je odbierze [COLOR="Silver"]
Olutka, jesteś the best! Dzięki, bo mam już dosyć tego kosza, ciągle siedzi mi w głowie, że jeszcze tego nie załatwiłam. Ja na allegro znalazłam jeszcze jakąś super tanią folię do tych wkładów, też planuję ją kupić i wypróbować:
http://allegro.pl/folia-wklad-do-san...013880676.html

tylko ja nie uniem powiedziec, czym dokładnie różnią się te kosze pomiędzy modelami sangenic, sangenic hygiene, sangenic hygiene plus, nursery essentials i tec. Za dużo tego :P

Ja przyznam, że wczoraj dokonałam pewnej manipulacji emocjonalnej na mężu, żeby sobie załatwić torbę do porodu. Mówię mu "czy Ty wiesz, że dwie dziewczyny, które miały termin bardzo blisko mnie DZISIAJ RODZĄ, a ja nawet nie mam się do czego spakować?". On oczy jak pięciozłotówki i mówi "no to chodź jedziemy od razu kupić i już będziesz miała się w co spakować, nie ma na co czekać". Hahahaah i za godzinę miałam torbę w domu. Swoją drogą, jest z biedry :P Taka czarna na kółkach za 80 zł, nawet z rączką. Także dzisiaj na pewno zacznę pakowanko I pewnie się nie zmieszczę, to parę zrywek dołączę może na pasy startowe, żeby się ładnie prezentować XD
nutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 07:03   #4582
confused women
Zakorzenienie

KAMILA, w,takim towarzystwie można rodzić

MARCYLINA, obawiam się ze mój 'mistrz zakupow' może mieć problem ze znalezieniem tych ubranek
Stary 2016-06-14, 07:05   #4583
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
MARCYLINA, Antoni Też myślałam o Tesco właśnie!
Przeczytałam jednym ciurkiem i mój mózg pomyślał: "ale że Tesco chciała dać na imię?" wracam do wyrka chyba, albo może jakąś małą kawę na obudzenie...

Antoś ślicznie jest oby dziś już go do Ciebie przynieśli na stałe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-14, 07:09   #4584
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Hello, Czerwcówko-Lipcówki

Mezzaluna, serdeczne gratulacje! Dużo zdrowia dla Was! Oby Cię szybko przestało boleć. Trzymajcie się))

Confused, cudne wieści))

tak się przejęłam tymi porodami, że wczoraj na cito torba spakowana, wyprany wózek, huśtawka, leżaczek, masa innych rzeczy ogarnięta.

a mąż poinstruowany, co jest gdzie i co ma wozić w bagażniku

Zaraz odprowadzam Hanię do przedszkola, a potem zaliczam Rosska, chcę podobić zapasy, żeby na jakiś czas mieć spokój.

Dziewczynki, co do rzeczy po dziecku, to ja po Hani bardzo dużo zostawiłam i uważam, że dobrze zrobiłam, bo po prostu teraz kasa w kieszeni. Wiadomo, przy pierwszym dziecku szaleństwo, ciuszki, wózek, wszystko, ale teraz już mi przeszło i niewiele dokupowałam. Trochę ciuszków, przewijak no i ta używana kołyska. Dużo rzeczy po Hani oddawałam a to koleżankom, a to do MOPSu, ale też sporo posprzedawałam. Tzw obrót kasą Jeśli planujecie dzidziusia, to w kartony wszystko i na odlkladajcie, jak coś, to zawsze zdazycie przekazać dalej

Beatusia, bierz żelazo, stracisz sporo przy porodzie, potem jeszcze przy KP się przyda

Miqesi, aparatko, padłam!)) klasa strój

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 07:13   #4585
nutik
Rozeznanie

Dziewczyny, a pamiętacie jakie u nas na wątku było poruszenie, jak pierwsze czerwcówki zaczynały rodzić? Teraz my jesteśmy w tej fazie Teraz sierpniówki trzęsą brzuszkami pewnie, że oooo już na nas też zaraz pora
Stary 2016-06-14, 07:17   #4586
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a pamiętacie jakie u nas na wątku było poruszenie, jak pierwsze czerwcówki zaczynały rodzić? Teraz my jesteśmy w tej fazie Teraz sierpniówki trzęsą brzuszkami pewnie, że oooo już na nas też zaraz pora
Taaaak. Aż niewiarygodne, że każda z nas to przejdzie :P
Chyba zaczne czytać sierpniowki :P
Stary 2016-06-14, 07:22   #4587
nutik
Rozeznanie

Ja to już się nie mogę doczekać. Niech się to w końcu stanie i do przodu.

Kiedyś pamiętam ktoś mówił, że od połowy czerwca można się spodziewać przecen w tesco na ciuszki. Czy jest możliwe, żeby się to już jutro zaczęło? Jak to w ogóle sprawdzić kiedy się takie przeceny zaczynają, bo nic nie umiem w necie znaleźć. Pamiętam, że w zimowych wyprzedażach były super obniżki (np 5 par body za 3 dyszki) i liczyłam, że sobie jeszcze teraz pouzupełniam ciuszki, których mi brakuje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-14, 07:25   #4588
marcylina
Wtajemniczenie

Ostatnio w Tesco bylo -30% na ciuchy.. kiedy wyprzedaże? Liczylam ze od polowy czerwca wszędzie rusza.. wczoraj jak bylam w galerii to wszedzie delikatne -30%, jedynie w HM dopiero metkowali, wiec wybor jeszcze niewielki, ale to ci kupilam to bylo -50%..

Stary 2016-06-14, 07:26   #4589
aclerya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość

Olutka, jesteś the best! Dzięki, bo mam już dosyć tego kosza, ciągle siedzi mi w głowie, że jeszcze tego nie załatwiłam. Ja na allegro znalazłam jeszcze jakąś super tanią folię do tych wkładów, też planuję ją kupić i wypróbować:

http://allegro.pl/folia-wklad-do-san...013880676.html

tylko ja nie uniem powiedziec, czym dokładnie różnią się te kosze pomiędzy modelami sangenic, sangenic hygiene, sangenic hygiene plus, nursery essentials i tec. Za dużo tego :P

Mialam ten kosz przy córce, i zamawiałam tez te folie co wkleiłam linka i to się super sprawdza. Naprawdę nie ma sensu przepłacać, kup jeden lub dwa wkłady aby miec to pudełko i ta folie.
aclerya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 07:26   #4590
dzojsticzek
Zadomowienie

Mezz nie bredzisz po morfinie, to MIŁOŚĆ do Córeczki !!! Jeszcze raz moje gratulacje i na pewno niedługo przyniosą Ci Córeczkę żebyś mogła ją wytulić i wycałować

Confused dobrze, że dałaś info! Antoni silny facet więc sobie poradzicie razem przez tą nockę jak TŻ będzie jeszcze w drodze.
Jeszcze raz gratuluję Syneczka

Nie mogłam zasnąć po przeczytaniu informacji, że Rozalia jest już z Nami Mój Maluch też przeżywał i skakał po moich żebrach

Już nie mogę doczekać się śniadania ale czekam aż tabletka na tarczycę się wchłonie i chyba też kakao dziś sobie zafundujemy
Kciuki za wszystkie wizyty, a z USG proszę o ładne foteczki
Pamiętacie jak się cieszyłyśmy, że nasze Okruszki mają po 6cm długości?! a teraz?! Pchają się łokciami i nogami na ten świat i wychodzą 50cm Pączusie
Już niebawem wszystkie będziemy tulić nasze Skarby

Edytowane przez dzojsticzek
Czas edycji: 2016-06-14 o 07:28
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości