|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ale na bioderka czy jaderka?
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Bo nam pediatra ostatnio na szczepieniu mowila ze warto by zrobic. No ale oczywiscie tylko prywatne u jej kolezanki bo jest najlepsza i ona za innych lekarzy nie reczy... no ale nie wiem czy standardowo robi sie takie badania czy po prostu po kolei będzie nas wysyłac na usg wszystkiego byle by isc do jej znajomej? I tak jeszcze nie byliśmy bo mąż za pozno ostatnio zjezdza i nie mamy jak dojechac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
U nas nikt, nic nie mowil o usg jader.
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
Malla, ja bylam bo my mamy wodniaczka i pediatra podejrzewala przepuklinę do tego, ale nie ma.
A, doczytalam ze profilaktyzznie. A to nie, profilaktycznie to nikt nic nie mowil. Mieta, w nocy nie wychodzimy. Ostatni raz ok. 23-24 i potem rano ok. 5 TZ ją wypuszcza. Fotka w zał. ![]() Witek spi juz 48 minut! W ogole cos sie poprawilo jego spanie - usypia szybko (dzisiaj specjalnie patrzylam to 5 minut!) - bez placzu i wierzgania - dalam szumisia, smoka, przytulilam i zaraz odpadł. Odlozylam bardzo szybko (a zawsze dlugo czekalam) i spal sobie. Przebudzil sie zwyczajowo po 30 minutach, ale utulilam go i spi dalej, a tak to zawsze koniec spania byl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze reguluje sobie do np dwoch dluzszych drzemek w ciagu dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
Mięta, no właśnie, to usypianie to masakra, widać że już zmęczone i marudne ale spróbuj położyć na drzemkę to wrzask, moja tak płacze zza tego smoczka jakbym jej krzywdę robiła jakaś. A mnie się już nóż w kieszeni otwiera. Aż musiałam odejść i policzyć do 10.
Spacerowki płasko rozkładane to chyba quinny ma. Ale ja nie widziałam tego na żywo tylko w internecie oglądałam.
![]() |
#1356 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Karen waga spada mi, chcialam wazyc 58 ale nie mniej... Casaa my mamy PLT 578 a Wy? Ewila aamy bedxiemy mieli na chrzcinach alkohol. Ahnessy zazdroszcze tylu godzin snu ![]() ![]() Dotka Ty gotujesz pieskowi i u nas moj M tez gotuje jakies makarony z jajkiem, watrobka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
Tak na miescie patrzylam na spacerowki parasolki i jedna rzecz mnie w nich niesamowicie irytuje.... Kolka! Noszz takie plastikowe, telepiace sie, halasujace male gow.na zalatujace tandeta 😠
Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Keas 501, w kwietniu 511 bylo. Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
My tez wlasnie jestesny na etapie szukania spacerówki
![]() Aaa Jasiek dzis oszalal ze spaniem. Wstalismy o 8 zjedlismy sniadanie i Maly dospal do 11 ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1359 |
Raczkowanie
|
Witajcie Mamusie !
![]() Dotka - ale gotujesz rarytasy ![]() ![]() Wczoraj byłam na pierwszej szkole rodzenia i mój szpital zakupił nowy sprzęt - krzesło do rodzenia ![]() ![]() I się wkurzyłam nieziemsko, bo miałam wczoraj usg połówkowe (niestety nie mam ładnych zdjęć ![]() ![]() ![]() ![]() No to się wyżaliłam ![]() ![]()
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() Edytowane przez Kruszynkaa86 Czas edycji: 2016-06-14 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka o matko też bym się wkurzyla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1361 | |
Wtajemniczenie
|
Magda a nie na bioderka miałaś iść?
Cytat:
wrzuć fotel na fb plisss |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Kasia no wczoraj. Dzisiaj by mnie nie przyjęli
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Lipca żeby nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Kurde zamowilam pluszowa ksiazeczke dla Witka na ali jakos kolo 11:30 a przed chwila Chinczyk mi wysyla zdjecie zapakoqanej i zaadresowanej!
Usypiam mlodego a Skylla wylazla ze swojego spania i mi naszczala w kuchni i poszla z powrotem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Raczkowanie
|
Dotka, ooo to airdale? Super są 😊 My z siostrą jak w lo byłyśmy to chciałyśmy airdale, żeby agility ćwiczyć, ale skończyło się na mopsie 😎 który był btw przekochany 😍
Sunia jest słodka 😊 planujecie ją wystawiać? I jak się jej imię wymawia? Ruda, no właśnie płacz jakby nie wiadomo co się działo... moja to czasami już przysypia, oczy zamknięte a jeszcze zawodzi. Tż to jest bardziej wrażliwy na jej chimery, to ostatnio nawet się pytał czy jej coś przeciwbólowego nie dać. No halo, jak ktoś tu znieczulenia potrzebuje, to ja 😜 Casaa, te koła właśnie to tragedia. A jak już lepsze koła, to wózek przestaje być kompaktowy. Ja na razie na mamas&papas patrzyłam. Keas, jak ją wtedy panikowałam z wynikami krwi, to Jagoda miała plt 701. Ale mam lekarz powiedział, że to przez zęby... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
ruda tak
![]() magda dobrze, że nic się Bartkowi nie stało. ahnessy, Casa ładnie dzieciaczki pospały ![]() Kruszynka co za lekarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
Mięta, ja też bym czasem jakieś znieczulenie przyjęła - od razu bym więcej cierpliwości i inwencji miała
![]()
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
Kruszynko, lekarz nfztowski jak zwykle sie popisal....
Magda, super termin 😒 Dotka linkuj ksiazeczke ![]() A sunia niezle Cie zalatwila ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dziś burza za burzą, ale udało się wyjść na spacer między burzami ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Mieta tak, to airedale
![]() ![]() ![]() Prawdopodobnie bedziemy wystawiac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Wtajemniczenie
|
moje dziecko wstało po 4h
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Rozeznanie
|
to mój dziś też zaliczył drzemke prawie 3h, aż go poszłam obudzić bo z twarzą wciśniętą w ochraniacz spał
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Rozeznanie
|
Dotka chyba mnie źle zrozumiałaś bo pytałam o to czy korzystasz z jakiś książek jak gotujesz dla siebie i tż? Chyba, że ja czegoś nie rozumiem ;p
Czy tylko ja mam dzisiaj taki beznadziejny dzień? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
Cześć, wracam
![]() Po chrzcinach dobrze wszystko się udało, mały w kościele nie płakał nawet w cale, a przy polewaniu woda złożył rączki jakby się modlił. ![]() Jeżeli mam komuś dopisać krzesełko to proszę o wiadomość na priv, jak Szymek uśnie będę nadrabiać te 3 dni, ale nie wiem czy mi się uda wszystko. Nam też dziś doszło krzesełko i w końcu zdecydowaliśmy się na Keter. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
Kinga fajnie, ze sie chrzciny udaly.
Koktajlowa ja dzisiaj czuje totalna niemoc :-(
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Próbowaliśmy złapać ten mocz ale nie wyszło nam, czy mogę ten pojemnik czymś wyplukać czy muszę nowy wziąć? Ktoś wie? ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.