|
|
#781 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My Style Diary po polsku IV
nie poszlam w tym zlocie
Na zdjeciu widac tylko bluzeczke (przywieziona przez mame TŻta z Włoch) do tego mialam czrne satynowe rybaczki do kolana , cieliste blyszczace rajstopy, srebrne szpilki i srebrna bizuterie
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
co nie zmienia faktu, ze dalej przesadnie. starsznie duzo tego wszystkiego, strojny cekinowy top, lancuszek, wielkie kolczyki, brokat, wypackane oczy, nie boli Cie glowa od tego przepychu?
top sam w sobie mi sie podoba, ale zrezygnowalabym juz z bizuterii do niego i polaczyla z czyms bardziej stonowanym materialowo niz satyna. i silikonowe ramiaczka sa ohydne! |
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
a to mój na domówkę
(debiut)sukienka+bordowo/fioletowe rajstopy + balerinki + czarne kolczyki z h&m + czarne koraliki(przepraszam za bałagan )
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoja Droga mnie sie twoj zestawik podoba,lubisz sie blyszczec,to widac,ale nie ma w tym nic zlego Wazne,ze dobrze sie w tym czujesz.Zastanawialam sie ostatnio co uznajemy za kicz i dlaczego tak jest. Wydaje mi sie,ze podswiadomie nazywamy tak rzeczy ktore nie odpowiadaja naszemu stylowi a zarazem stylowi "masowki" Wiekszosc dziewczyn na wizazu ubiera sie stonowanie dlatego np Kurteczka madzi uznana zostala za kicz,bo nie jest tym co nosimy my.. ![]() "silikonowe ramiaczka sa ohydne! " kochana ochyda pisze sie przez "CH!" zajmij sie moze ortografia a nie ramiaczkami od stanika innych. A tak w ogole to niby jakie ramiaczka miala ubrac? Lepiej wygladaly by pod ta bluzka grube materialowe??? przeciez logiczne jest to,ze do takich rzeczy ubiera sie bielizne ktorej nie widac. Moze to jest jest kiczem? w koncu to SYLIKON Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-01-02 o 17:04 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec nie mam zamiaru przestawac pisac jak mi sie cos nie podoba, jasne nie musze - ale jak chce to bede Madzia jest ladna dziewczyna i moim zdaniem przytlacza tymi blyskotkami cala swoja urode.
|
|
|
|
|
#786 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...l&ch=1&x=0&y=0 Polecam regulamin!
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja bede sie zajmowac czym bede chciala, nic Ci do tego ![]() Twoje powyzsze wypowiedzi sa tak zabawnie zalosne, ze az milo sie czyta ![]() do jakich rzeczy? i od kiedy silikonowych ramiaczek nie widac? hmm?
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie twierdze,ze masz tego nie komentowac.
Chodzi mi o to zebys troche z twoja krytyka przystopowala.Zawsze przeciez mozna cos powiedziec lagodniej,Madzia z pewnoscia zrozumie co masz na mysli nawet jak nie bedziesz pisala tak dobitnie. Pozdrawiam
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam napisać o słowku "ohyda", ale gapa ze mnie i już jest o tym wzmianka
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie to ja przepraszam,bo bylam pewna ze pisze sie przez ch
![]() Sluchaj,zaslosna to moze ty jestes.Nie patrz na wszystkich tak z gory,bo sie kiedys na tym przejedziesz. Nie rozumiesz,ze jak gadasz ludziom takie glupoty to jest im przykro? Madzia chciala wczesniej isc na sylwka w tym zestawie w panterke i jak sama stwierdzila,czula sie w nim dobrze. Jednak po twoich opiniach zrezygnowala i ubrala sie inaczej,a tobie znowu cos nie pasuje! Skoro nie mozna Ciebie zadowolic to zacznij lepiej komentowac zestawy ktore sa w twoim stylu.Wtedy nie bedziesz musiala nikogo obrazac. |
|
|
|
#791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykle nie komentuje jak mi sie cos nie podoba, ale zestawy madzi raza mnie proporcjonalnie do tego co o nich pisze ![]() praline, anciaahk - dzieki paryzanka na pewno bedzie od tej chwili czesciej do slownika zaglada ![]() Cytat:
w koncu zycie jest pelne niespodzianek
Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-01-02 o 17:06 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#792 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dziękuję Wam pięknie! Miło mi ![]() Z Zary . Cytat:
. Szczerze mówiąc, Aro był bardziej zainteresowany kumplami, bo dawno się nie widzieli . Cytat:
. Tak, nawet całkiem konkretną, prawie na całe czoło Cytat:
Cytat:
. Sukienka ma taki krój, jest bardzo dopasowana w talii, a od odcięcia odchodzi bombka. Nie mam szerokich bioder, więc nie przeszkadza mi to. Myślę, że mogę sobie pozwolić na taki fason i nie przeszkadza mi, że poszerza, taki jej urok . Taak, na pewno wygląda lepiej bez bluzki, ale byłoby mi zimno w samej sukience, a czarnej bluzki nie chciałam wkładać, bo zbyt smutno. Eeee nie, skóra jako żakiet . Miałam oczywiście płaszcz
|
|
#793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zestaw bardzo fajny na Sylwestra, mam nadzieję że nie zrażą Cię negatywne opinie i dalej będziesz prezentować swoje zestawy- chętnie popatrzę bo uważam że masz swój styl a to bardzo dużo. pozdrawiam
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje ci Paryzanko202 za mile slowa
(sylwester w dyskotece, ale bardzo mily nastepnym razem pojde w tej panterce Nebya pocieszylas mnie ciezko miec w tym kraju swoje zdanie a co dopiero styl Czesto w ludziach widac jeszcze jakies pozostalosci po sredniowieczu (czasach inkwizycji i palenia na stosie) ale na szczescie nie przyjmuje to az tak dotkliwej formy Na pewno nie zaprzestane prezentowania swoich kreacji (od czasu do czasu wymyslnych-przyznaje)
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Anies, wlasnie obejrzalam ja na zakupowym watku i masz racje
taki ma fason i taki jej urok, to juz bardziej subiektywna opinia odnosnie preferencji kroju
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
I nie przejmuj sie takimi ludzmi.Wazne,ze czujesz sie w takim stroju dobrze! I tak ma byc![]() ![]() buzka |
|
|
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I przyłączam się do pochlebnych opinii dotyczących fryzury- może spróbuję zrobić coś takiego ze swoimi włosami
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
i tak trzymaj Magda ! może i twój styl ubierania nie jest mi bliski, ale jeśli ty się w nim dobrze czujesz to nie bede się czepiac bo nic mi do tego :P to było miłe zachowanie paryzanka
![]() pozdrawiam |
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
"
praline, anciaahk - dzieki paryzanka na pewno bedzie od tej chwili czesciej do slownika zaglada "Zapewniam Cie,ze nie musze ![]() Do bledu sie przyznalam,sprawa wyjasniona. A odnosnie twojego robienia "co tylko chcesz" Mowisz,ze nikomu nic do tego? Skoro chcesz na okolo obrazac ludzi,bo tak ci sie podoba to musisz wziac pod uwage,ze czesciej beda sie pojawialy takie opinie o Tobie,jaką mam ja
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie obrazam ludzi, tylko sposob ubierania sie, to kolejna roznica ktorej nie widzisz a opinie? nie obchodza mnie nie robie niczego pod publiczke i poklask wsrode szeroko pojetych mas nie robi na mnie zadnego wrazenia
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zamiaru z Toba dalej tu dyskutowac.
Uwazasz,ze "kultura" jest pod publiczke,tak? Bo wlasnie jej Ci najbardziej brakuje... Zegnam Pania |
|
|
|
#802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie nie przejmuje sie, bo chyba bym od tego juz dawno zwariowala A nie poszlam w tym zloto-razacym zestawie nie prze Mie22 (zazwyczaj zadko kieruje sie opinia nieznajomych) ale przez mojego TŻta od ktorego dostalam ta bluzeczke specjalnie na takie okazje i po prostu nie mialam innego wyjscia (choc lekko sie zapieralam)
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
a szkoda, tak zabawnie bylo
![]() czy moje wypowiedzi zawieraly slowa niecenzuralne? nie. wiec owszem, jak kazda krytyka, mile nie byly, ale z brakiem kultury to ma malo wspolnego szczegolnie, ze moglabym sie zalozyc ze w swojej opinii tez nie jestem odosobniona a ciety jezyk to, stety czy niestety, nieodlaczny element mojej pracy
|
|
|
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pomijając fakt, że zaraz sobie samej zaczne prawić komplementy (bo identycznie byłam ubrana w Boże Narodzenie) to jednak nie zgodzę się z opinią jednej z dziewczyn że biała bluzeczka nie pasuje i lepiej wygladalaby sukienka na gołe ciałe? OoOo nie, na pewno nie, material jest ciut grubszy i nie wyobrażam sobie, żebym taką grubą sukienke miała zalożyć na gołe ciało ![]() :roll eyes: i nie wiem co może w tym jakoś nie grać ze sobą? biel+czerń?.... hmmm ? ![]() a co do tego że niby poszerza w biodrach? ja nie mam takiego wrażenia, żeby Age coś porzerzało, szczczupła dziewczyna wygląda dobrze we wszystkim i wydaje mi się że wyglada naprawde ślicznie. Myślę, że faktycznie dziewczyny o pełniejszych gabarytach tu i ówdzie mogłyby pomarzyć żeby nałożyć taką sukienkę. Idealnie dopasowana w biuście, w biodrach lekko rozszerzona-taki jej urok ... ja się czepiać niczego nie będę, bo dla mnie jest super
|
|
|
|
|
#805 |
|
Rozeznanie
|
Anies, ja tylko tak szybciutko chciałam napisać, że to najładniejszy zestaw sylwestrowy jaki widziałam
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie fryzura Anies bardzo podoba
ja wogole jestem fanka wszelkich upiec, mniej lub bardziej fantazyjnych
|
|
|
|
#807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zestaw rzeczywiście prosty, byłaś w domu i mogłaś się ubrać bardzo swobodnie. Postawiłabym na trochę ciemniejsze spodnie, bo osobiście lubię ciemny dół + jasna góra- ale to tylko moja opinia. pozdrawiam bardzo serdecznie
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątek jest od tego by komentować ubrania a nie pisać "podoba mi się " lub " nie pdooba mi się" to jest bez sensu ?? po drugie .. nie czepiaj się nikogo .. jeżeli Tobie się to podoba to napisz to .. dlaczego zabierasz głos za wizażankę : magda785 przestań już .. jeżeli Ci coś tu przeszkadza to po prostu tu nie wchodź i nie czepiaj się jak pisze się ohydnie ( po co zwracasz komuś uwagę ? chcesz pokazać jaka to z Ciebie polonistka ?? ) http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...l&ch=1&x=0&y=0 poza tym to nie ten wątek .. respect ! widocznie musiało Ci sie coś pomylić ..
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
oj jaka dyskusja się tu wywiązała
![]() magda785 bardzo fajna ta bluzeczka, ale wg mnie troszkę za dużo tego połysku przez to że widzę go u Ciebie wszędzie - od włosów do pasa
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, ze ja nikomu nie kaze zmieniac stylu i nawet mnie cieszy, ze madzia ma tak samo mocne zdanie pozywne o swoich zestawach jak ja negatywne ![]() a wypowiedz podkreslam, nie byla niekulturalna i z wyraznie zaznaczona funkcja obrazenia kogos. Mozna by sie czepiac tonu i stylu moich wypowiedzi, ale to juz indywidualna sprawa kazdego w jaki sposob pisze posty. a wytykanie komus rzekomego bledu, bez uprzedniego sprawdzenia w slowniku... coz zaiste rzetelnosc nie jest cecha powszechna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

Na zdjeciu widac tylko bluzeczke (przywieziona przez mame TŻta z Włoch) do tego mialam czrne satynowe rybaczki do kolana , cieliste blyszczace rajstopy, srebrne szpilki i srebrna bizuterie 
+ czarne kolczyki z h&m + czarne koraliki

jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno stroju jak i fryzury

..
Dziewczyny dziękuję Wam pięknie! Miło mi