![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Gryxowaty
![]() do biedrony rzucili śledzie ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- ![]() Cytat:
![]() jestem akurat na etapie wzmożonej walki ze zmarami, i wiem, że tanio nie jest, ale ta cena to przegięcie się postaram ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
BAN stały
|
Ojciec wypuścił ją na wolność, odfrunęła
![]() ![]() Zjadłbym śledzia, w śmietanie najchętniej, z młodą pyrką ![]() Cytat:
![]() --- Ciepłej wody nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
U nas pod balkonem zając przykucnął se w cieniu i tak siedzi juz pol godziny
![]() Sroki w gnieździe wariują, bo próbują w ruch skrzydła, ale ze sterówek nie maja jeszcze to kończy sie na krótkim locie z jednego końca na drugi gniazda ![]() ![]()
#2884 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mewy, zające ![]() ![]() ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie przewiduje przeprowadzki wcześniej niż we wrześniu ![]() Na szczęście możemy nadal mieszkać w starym mieszkaniu, nowy właściciel to nasz kolega więc się dogadaliśmy ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. za czy kafle to ze trzy razy paszczę można ostrzyknąć botoksem ![]() ad3. dzień dziecka ![]() Cytat:
![]() cze Parabel ![]() ad2. ![]() Mic! ![]() bosz co za dzień, pada, leje wręcz, ziiiimno, nieprzyjemnie brrr i przez to nic dzisiaj nie zrobiłam, tylko się snułam śnięta okrutnie po chałupie ![]() strona anabelle nie działa, a mi się podkład skończył (faktycznie w tym nowym opakowaniu nic nie widać)
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 | |||
BAN stały
|
Wierzę, że tak właśnie będzie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Jeeezu, jak się Carlsberg popsuł! Siki, nie piwo, powiadam Wam! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle to wyglądasz ![]() FLOOOO!!!!! Cieszę się strasznie, że jesteś, ale trochę się martwię, że znikniesz, więc nie rób tego pls ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Panienka oczywiście przeprowadza się z nami ![]() ![]() Znowu od 5.30 nie śpimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Panaroja
|
snad cherbaty detoksykującej
![]() Ewuś gratulacje ![]() Sie mi nic nie chce ![]() wypollizowało mi ulubioną i właściwie jedyną zdatną spinkę do włosów - podejrzewam udział kothów ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatnio z koleżankami wyciągnęłyśmy dwie suczki od chłopa, z warunków b. nieciekawych ![]() ![]() no i cały czas o nich myślę nawet zaczęłam P. namawiać, no ale rozsądek mi mówi, że u nas wbrew pozorom nie ma dla nich warunków ![]() ![]() ja idę na botoks 15 lipca, zapisać Cię też? ![]() Cytat:
a mnie ten ból nie dotyczy ![]() ![]() Cytat:
![]() macham snad nowego manikiuru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | ||||
BAN stały
|
No Ci mówię... obawiam się, że mogę skończyć jak V. Villas
![]() Oby mi tylko $ i warunków lokalowych starczyło! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jesteś pod opieką lekarza, mam nadzieję? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() P. Ci spinki kradnie?! ![]() ![]() --- Idę wodę grzać, trza się ogolić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() Ale to prawda. Na botoks kcem i ja. ![]() ![]() ![]() W ogóle mam kryzys wyglądowy, i to taki, z którego już nie ma powrotu ![]() Nakupiłam se Fitomedów ale wiem, że nie pomogą. Włosy siwe, ta resztka co została na głowie, farbować nie mam czym bo wszystko wychodzi gó....niano, i nawet nie mam PMS żeby na niego zwalić. ![]() ![]() ![]() Także tak, marzy mi się botoks, skuteczny je fest z tego co widzę. Na pół roku styka? Nawet na brwi nie mam, żałuję, że wcześniej ich nie zrobiłam. Bo latem to chyba bad idea? Na ile starczają? Te feather coś tam, piórkowe czy jakie. Sorki za przymarudzenie, ale takie są fakty i wywaliłam je hurtem ![]() Przynajmniej się pośmiałam dzięki Wam troszkę, zawsze to jakiś plus ![]() ![]() "Na pohybel drogim kremom" ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-14 o 15:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Poka te brwi, pierwsze słyszę. A co do włosów to wypadają, kruszą się? Wcinasz jakie witaminy? Pytam albowiem u mnie właśnie kryzys włosowy zażegnany, albo samo z siebie przestało, albo pomogły pigułeczki dla karmiących z żelazem i całą resztą. Więc znowu zapuszczam. Wracając do meritum, to poka jeszcze zmarchy bo nie wierzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
![]() ad sinupret włosów - to jest ostatnio moja ulubiona odżywka ![]() http://www.rossmann.pl/Produkt/OHerb...ml,380360,5821 jutro odbieram obiektyw ![]() chuop mi chciał kupić, ale wolałam sama wybrać sklep i mieć gwarancję w pl, więc wczoraj na siłę wcisnął mi kasę, żeby był prezent... teraz chyba się za lampą rozejrzę ![]() i chyba będzie portugalia w tym roku ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-06-14 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Nindżopesz
|
Tym razem post Rejcz skłonił mnie do refleksji
![]() Robicie coś, planujecie coś robić w kierunku poprawy urody na starość? Ja chciałabym machnąć sobie lifting koło 40tki, ale chyba ceny są straszne. Coś na zmarchy podoczne by się przydało bo głównie te mi doskwierają. A może jakiś krem po prostu... Próbowałam tego Kremu nr 10 pod oczy, ale bez zmian (cienie, zmarszczki). No i Neostrata na plamy starcze ![]() A tak to póki co raczej nic mi zbytnio nie doskwiera... W sumie nawet bruzdy n-w jakieś mniejsze albo się przyzwyczaiłam... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc po prostu się nie uśmiecham, żeby zmarch nie było widać ![]() Jak mnie znowu najdzie, to poszukam jakiegoś botox party w okolicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A dzisiaj tz pozyczyl od kumpla wielkiego tulipana do robienia srokom zdjec z bliska z balkonu ![]() Tescie jada do Portugalii w sierpniu. Mielismy z nimi, ale wybrali gooopi hotel,pokój z aneksem kuchennym - na wakacje ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-06-14 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Barcelonie mieliśmy taki mały apartament z aneksem, bo miał być wyjazd budżetowy i mieliśmy gotować w domu. Na miejscu się okazało, że się nie opłaca, bo bazując na menu dia szkoda czasu, a można bardzo fajnie pojeść. Ale śniadanka, kawkę z kawiarki czy wieczorne drinki na taras było gdzie przygotować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jak byli w Hiszpanii rok temu tez mieli aneks kuchenny, no jak tak lubia to krzyz na droge, ale ja na wakacje jezdze odpoczac od gotowania na co dzien, takze ten tego ![]() Oni akurat jak coś konkretnie wybieraja, to zawsze korzystaja z tego ![]()
![]() |
#2907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak, jest bardzo źle. Włosy - to mój odwieczny, genetyczny słaby punkt. Ostatnio robiąc wspominki, oglądając zdjęcia, rozmowy z Mamą itp, wyjszło, że miałam przyzwoite tylko gdy mnie faszerowano Diane35. Ogólnie geny - wszystko się sypie, chyba nie mursze powtarzać, że jak rosno siwe, to rosno siwe. ![]() ![]() Ścinam systematycznie lata błędów, a że rosną poniżej 1 cm na miesiąc czeka mnie jeszcze 2 lata bujania się, choć już widzę, ża naturals 50% siwy i 50 % zielony - nie rokuje dobrze. ![]() Żrę witaminsy przedciążowe, ale hormo górą. Przede mną badania, ale jak wiadomo pobrać u mnie krew - bezcenne. Zmarchy, a raczej całokszałt, coś ala Freddy 2, pokażę Ci priv na maila kiedys może jak mnie najdzie upamiętnić tę katastrofę, jednak póki co no nie daję rady sama ze sobą. To też genetyka, te bruzdy itd. Jestem kopią swojego ojca, i to w ostatniej fazie raka. ![]() No to tyle w tym temacie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Każdy jest inny, ma inne uwarunkowania genetyczne, więc każdemu pomoże co innego. Ja se tak narzekam, ale broń boże się nie porównuję do nikogo, bo wiadomo, że każda z nas boryka się z innego rodzaju problemami w obrębie "wyglądatctwa" ![]() Ja sobie wymyśliłam, że mi może pomóc picie kolagenu. Tylko muszę sprawdzić jak on się ma do trawienia, w sensie kontra nerki, bo tam mam problem, i nie chciałabym sobie zrobić większego kuku. Ale czuję i widzę, że właśnie to u mnie siadło i potrzebuję takiego wypychu od wewnątrz ![]() ![]() Operacyjnie to ja się boję, ale ostrzyknąć botoksem bym się dała, bo widzę w sieciuni i na żywo na kobitkach, że pomaga i to znacznie. Umiejętne zluzowanie jednego mięśnia dźwiga to co wymaga dźwignięcia etc. A tak poza narzekaniem, to stwierdzam, że obecne pogody są totalnie moje ![]() ![]() ![]() Ale szlag mnie trafia, że murszę wydać 1000 na rozrząd a nie na botoks ![]() ![]() Aha, wiem co Ci (Red) miałam napisac, zamówiłam aloes i spirulinę, bo dla mnie trąd załagodzi latem, plus sieciunia mówi, że regularnie stosowana rozjaśnia przebarwienia, ale ale potrądowe. Znów chyba mamy odmienny problem, bo ty nie masz czerwonych potrądowych, po inwazji guli, tylko inne, te brącowe? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-14 o 22:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
BAN stały
|
To trzeba było tak od razu! Polecam fasolę popić maślanką i poprawić japkiem
![]() ![]() Ha... ha... ha... ![]() Ad sinupret piękności lica, zaszedłem do apteki dzisiaj z misją kupna antytrądowego Iwostinu (ło takiego), ale niczego tej firmy nie mieli, więc niech się gonią, o! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Noooo, facetom się to udaje własnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tęskno mi za Neską tak btw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | ||
BAN stały
|
Ten, no... nie zawsze (tak, to Mickey Rourke)
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.