|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nagle tak bardzo czegoś mi brak .. chcę to odnaleźć lecz nie wiem jak .. Wiesz prosiaczku, czasem nawet przyjaźń znika jak miodek puchatka .. Ty też jakoś milczysz ... a to juz nie była zwykła przyjaźń ! Wszystko ma swój koniec, ale nie wszystko sie zapomina .. Nie piszesz, nie dzwonisz .. Przecież lubiałeś, już zapomniałes ? Latwo sie od kogos oddalić, szkoda ze tak trudno zbliżyć .. A ty nawet nie wiesz jak bardzo dla mnie istniejesz ! Wszystkie wspomnienia wypełniła lodowata szarość... Ludzie się nie zmieniają - to my ich lepiej poznajemy .. Człowiek jest jak ksiazka - nigdy nie wiesz co jest na następnej kartce .. Człowiek jest jak szkło - poznasz gdy sie skaleczysz ... Może coś wybierzesz
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
Sliczne! Kradne! a moze please coś wiecej o princesss prosze wszytskie wizazanki;*
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
idealnie oddaje mój dzisiejszy stan...
|
|
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
*Nie jesz princessy nie jesteś księżniczką...
*Ona mysli ze jest cudowna? Ej ja tu jestem cudowna księżniczki zawsze są cudowne!* *Ubieram rózową sukienkę krokiem godnym księzniczki wkraczam w rózowe królestwo... *W cukrowej koronie widzę tylko swój czubek nosa... *Kraina walniętych księżniczek *Zaśmiała się królewna - i zdechła.... *W moim poje*anym rózowym świecie księżniczki mają władzę całkowitą... Z moich "princess" opisów to tyle... TEŻ PROSIŁABYM O OPISY Z KSIĘŻNICZKAMI...
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy się uśmiecham mam intencje szczere ale spróbuj mnie wku.rwić to sprowadze cie na ziemie.
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
"Piękne jest to,co podoba się całkiem bezinteresownie" I.Kant
|
|
#2168 |
|
Rozeznanie
|
A macie może opisy o tym by ten nowy rok był tak pełen pozytynych zaskoczeń i niespodzianek jak to jest teraz na jego początku?
|
#2169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Postaram się Nie przeczułam w głębi snu, że jeżeli gdzieś jest niebo, to tu. Dostałam od losu skrzydła. Nie wiem czy to pożyczka, czy tak na zawsze. a ciebie mam obok. i pachnę latem. ![]() Tu moje miejsce. Nieboskłon omieciony cukrzaną chmurką na lepkim patyku. świat realny przepływa mi przez palce. Panna Rozkołysanka. Gdzie ja jestem? Wokół trawa sięgająca do ramion i roje kolorowych motyli.. Ciebie. Jak nikogo i jak nikt inny. A jak się przeziębie, pozwoli mi spać w Jego skarpetkach. dzwoń do mnie częściej, masz miły głos. pod włos, z włosem i naprawdę. Blask tęczowych odcieni szafiru. Wszystko się mieni. Cekiny i nasze oczy. Ja do nieba nie chcę wcale, ja tu zostaję. unosi się lekko nad ziemią. codziennie szerzej się uśmiecha. uśmiechy topimy w oczach tak żywych i chętnych do. A ja tracę czas, szukam dobrych gwiazd, gapię się na dziury w niebie. Mam przed sobą dwie słabości, którym ciężko się oprzeć. Nutella i Ty. Bez emocjonalnych huśtawek, rozregulowywania ostrości, pulsowania obrazu. Diagnoza: Patologiczna radość. Rak miłości. Z przerzutami. I z wizażu: Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem. Zresztą wszystkie te opisy już wklejałam na wizaż ![]() Może sobie coś wybierzesz
|
|
|
#2170 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jaa również proszęę o opisy z księżniczkami.! ((; a tak poza tym .. urokkiczu - śliczne ;D ode mnie: szepnęła..: 'masz minutę.. by zakochać się..' <3 nie kochanie.. 'my' nie dzieli się na trzy.. z filmu 'Cinderella Story' : to bajki wypełniają marzenia.. nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.. jedynymi baśniami są te, które przeczytałam w książkach.. straciłam najlepszego przyjaciela.. wolę szybkich i wściekłych, a nie wożąc panią Daisy..
wystarczy, by On zauważył jakiś gest. i czar prysł. jak zwykła bańka mydlana. *** - przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. ZROZUMIANO?!
|
||
|
|
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
Dziwczyny sama milosc tutaj
a ja bym chciala zupelnie cos przeciwnego...hmm tak zbey bylo silnie, pewnie siebie i komus zrobic na zlosc .....dziewczynie na ktrora jestem skazana i ktorej nie lubie ale zeby bylo tak z metafora a nie prostu z mostu hmm Da rade?? czy zbyt pokrecone pozdrawiam i prosze o reakcje
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poproszę o pozytywne opisy !
![]() bo ostatnio mało tu takich ![]() "...Po każdym dniu trzeba postawić kropkę i zaczynać na nowo..." ( : ja nie oceniam..jedynie opowiadam o tym co jest bez wątpienia chore... |
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
*Księżniczką jestem, a tam będzie stał mój zamek ![]() *książęta i rycerstwo wygnineło... zostały tylko księżniczki *lepiej być królową przez jedną noc niż nikim przez całe życie *ma przed sobą księżniczkę, którą lepiej zdobyć niż kupić. *Potrzebuję Księcia na gwałt *Każda księżniczka była kiedyś małą dziewczynką... *Śpiesz się ukochany bo księżniczce nie wypada czekac...! *Nie jesteś moim księciem,bo księżniczka zawsze umiera z tęsknoty... *mała, smutna królewna, której rozbawić nigdy nie mógł nikt *A królewna ciągle smutek na twarzy... i ma oczy zawsze pełne łez *Księżniczek dużo bywa, lecz która jest prawdziwa? *Dla jednych księżniczka, dla innych szara myszka ... *"W Jej oczach widzę własne odbicie,cały świat,wszystko co może stać się prawdą.Kiedy na Nią patrze, serce szepcze o to Moja Królowa.Zaszczytem było by Ją kochać..." nie wiem czy o to chodzilo
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
nieczynna od teraz do kiedyś
od miłości platnonicznej odcinam kupony tramwajem weź mnie na spacer pośród naiwnych wieżowców zyskałam siebie tylko dzięki działaniu. musiałam powiedzieć żegnaj kwitnęłam w środku zimy, pojawiłeś się Ty, zwiędłam z promieniem słońca problemy usuwam po męsku - kijem baseballowym
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym prosić o przetłumaczenie na angielski
![]() ------ - W ciągu dnia zatrzymaj sie na chwile, pozwól twarzy kapać sie w słońcu - ... zatrzymaj sie i powąchaj kwiaty. - Każdy dzień to podarunek. Otwórz go. Świętuj. Ciesz się nim. - Życie? Blask robaczka świętojańskiego w ciemności... |
|
|
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
da rady ścisnąć
-A TY kto? -Dobra wróżka -A czemu Z siekierą? -Mało wiesz Od obrych wróżkach |
|
|
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
Sorki za OT, ale mam pytanie, z jakiej to piosenki? Słyszałam ją kiedyś bardzo dawno, coś tam z Kanadą i salą gimnastyczną? Poźniej coś tam z nagim ciałem . Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś podał mi tytuł.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
#2178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leonard Cohen - Wspomnienia (Memories) - Canada http://www.leonardcohen.art.pl/songs.php?song_id=97
|
|
|
#2179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak! Tak! Dziękuję ślicznie
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wcale nie tęsknie...!!
Czasem tylko czuję się samotna... ot. 'błędów się nie wybacza'. a co mi tam.. odnaleźć w sobie sile, by walczyć o marzenia... Za monitor chce -10 worków złota, księżniczkę za żonę i latający kufer ps. macie jakieś fajne opisy na nowy rok, że chce żeby był lepszy i takie tam xD |
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Obecny (sama sobie wymyśliłam
2008 rok- nowe postanowienia i kilka życzeń do spełnienia Zapowiada się, że tylko cyferki się zmieniły, a poza tym nic
|
#2182 |
|
Raczkowanie
|
[quote=urokkiczu;6175015]*Nie jesz princessy nie jesteś księżniczką...
*Ona mysli ze jest cudowna? Ej ja tu jestem cudowna księżniczki zawsze są cudowne!* *Ubieram rózową sukienkę krokiem godnym księzniczki wkraczam w rózowe królestwo... *W cukrowej koronie widzę tylko swój czubek nosa... *Kraina walniętych księżniczek *Zaśmiała się królewna - i zdechła.... *W moim poje*anym rózowym świecie księżniczki mają władzę całkowitą... DZIĘKI WZIĘŁAM PRAWIE WSZYTSKIE A O KSIĘZNICZKACH COŚ ODE MNIE...:::...bo wie, ze w tym momencie, on bedzie jej ksieciem...::: Ej! Księżniczko! W którym zamku straszysz? nieogarnieta dama. ksiezniczka? i wiecej o ksiezniczkach proooosze )
|
|
|
|
#2183 |
|
Zadomowienie
|
A little bit of heaven, with a little bit of hell.. (mały kawałek nieba z małym kawałkiem piekła..)
No hope, no love, no glory, no happy ending.. (bez nadzieii, bez miłości, bez chwały, bez szcześliwego zakończenia..) If anything should happen, I guess I wish you well. (cokolwiek by sie niewydarzyło,przypuszczam że będę ci dobze życzyć?) I feel as if I'm wasted, ad I'm wasted everyday. (czuję się jakbym była niepotrzebna, i jestem niepotrzebna każdego dnia) If I pretend that nothing ever went wrong, I can get to my sleep (jeśli będę udawała, że nic nigdy niepsozło źle, może mi się to przyśnić)
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ![]() ![]()
|
|
#2185 |
|
Rozeznanie
|
Możesz odejść jeśli chcesz, bo widzisz, ja już nie potrzebuję cię ;]
Prawda jest zwykle gdzieś obok słów. W końcu wszystkie myśli i wszystkie uczucia prowadzą do złudzeń. Mam kaca. Nie myślę. Facet ma tak samo, tylko na trzeźwo. Facet. Istota uszeregowana w drabinie ewolucji zaraz za jednokomórkowcem. Nie wiem czy umiem być kimś więcej niż tylko cieniem Twoich marzeń .. A przeciwko Tobie może być użyty każdy czuły gest ! ... moich marzeń wierny cień .. Znowu udawałam że rozstania są w porządku ![]() Gorąca czekolada, zapachowe świece i wspomnień czar ... Nie oszukuj swoich marzeń !
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
gonna fuck up your ego silly boy, gonna make you cry
moze ktos to przetłumaczyc;>
|
#2187 |
|
Rozeznanie
|
u mnie niedługo będzie disco karnawałowe
! może jakieś opisy ??
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
** masz w oczach srebro i anielski chłód.
** już mnie nie boli brak Twych słów, już nie dotyka mnie Twój chłód. **chcesz zabić i zniszczyć zniewolić nienawiść, ja też! **napisz krótki list, opisz siebie w nim.. **chcę zachłysnąć się Twoim czystym powietrzem **kilka chwil chcę mieć, by słuchać jak pada deszcz
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamierzam zniszczyć twojego ego niemądry chłopcze, zamierzam spowodować, że będziesz płakał.
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jasnee .! ;D .. byle wszystko o księżniczkach ) .. i jeszcze jakby ktoś miał - to bardzo proszę .! ![]() mojej koleżanki.: Chciałam żyć tylko dla Ciebie.. </3 ;((
wystarczy, by On zauważył jakiś gest. i czar prysł. jak zwykła bańka mydlana. *** - przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. ZROZUMIANO?!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

nie wiem czy o to chodzilo 
moje wypocinki