![]() |
#2941 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Kochane Wizażanki!!!
Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku (ślubnego) 2008, żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia, a życie miało mniej trosk i zmartwień, oczywiście przy szampańskiej zabawie i wystrzałowych nastrojach!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
No dziewczyny udanego Sylwka i Szczęśliwego Nowego Roku,ktory nota bene będzie dla każdej z nas szczególny
![]() Ja nie wiem jak to dzisiaj będzie z moimi szaleństwami na parkiecie,bo jakies pordażenienie mi się zrobiło z nocy pod pachą i nie mogę jej podnieść do góry bo strasznie piecze ![]() ![]()
#2944 |
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Kolejny Sylwester lecz życzenia te same: Byś w przyszłym roku zbudowała zamek Byś miała sto koni i sto samochodów Byś nigdy do płaczu nie miała powodów A to moje zyczenia dla Was ![]() ![]()
#2945 |
Zakorzenienie
|
Ja takze chcialam Wam zlozc Najserdeczniejsze zyczenia z okazji zblizajacego sie Nowego Roku (pisze teraz po w Nowy Rok pewnie bede spala
![]() Tak jak powiedziala M.a.r.t.a - ROK 2008 NALEZY DO NAS !! ![]() ![]() Zycze zeby Nasze sluby wyszly jak z Naszych marzen, zeby wszystko ukladalo sie po Naszych myslach, zycze powodzenia na ten Nowy Rok i najk najwiecej dobrych chwil!! (z TZtem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam Was dziewczyny
![]() ![]()
#2947 |
Raczkowanie
|
Ja również życze wszystkim szczesliwego Nowego Roku!ten rok bedzie napewno dla nas wszystkich wyjątkowy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Rozeznanie
|
Ja rowniez dolaczam swoje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zadomowienie
|
"Co to jest miłość?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu, człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca. Właściwie to nie chcę przemakać, chcę utonąć..." Ja życzę Nam dużo deszczu, niech pada! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
Biricchina byle nie w dzień slubu bo Cię znajdę
![]() ![]() Wszystkim życzę samych radosnych chwil i sukcesów w 2008 roku! |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i jak po Sylwesterze
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Sylwestra to... alkohol tknę dopiero na weselu... UMIERAM!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
U mnie spoko
![]() ![]() ![]()
#2954 |
Zadomowienie
|
Witam w Naszym Roku
![]() Sylwester udał sie wspaniale, tylko kac-gigant cały dzień mnie męczy... ale warto było ![]() _carmen_ ![]()
#2955 |
Przyczajenie
|
Witajcie przyszłe żonki
![]() ![]() A przy okazji zyczę wszystkim wspaniałego 2008 roku |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czekoladka79 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja po Sylwestrze czulam sie znakomicie ![]() ![]() ![]() Jako ze robilam u siebie w mieszkaniu mala imprezke i trza bylo czuwac i dopilnowac wszystkiego to za duzo sie nie napilam ![]() Kurcze tak piszecie o tych cywilnych i piszecie... ze sama nabralam ochote na wczesniejszy cywilny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
Ja po Sylwku spoko!Sporo nawet wypiłam,ale jakoś mnie nie brało,więć samopoczucie doskonałe
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie TEGOROCZNE przyszłe panny młode ![]()
#2959 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe żonki
![]() Wraz z nowym rokiem postanowiłam dołączyć do tego forum, bo dopiero teraz zaczynam na poważnie przygotowania do Tego Najważniejszego Dnia ![]() ![]() Choć właściwie najważniejsze (sala, kościół, DJ i oczywiście suknia załatwione). No to ruszamy z tym koksem ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny witajcie w Nowym, Baaaarrrdddzzzooo Ważnym Roku 2008
![]() Sylwester szczerze mówiąc był do bani, od Świąt mam straszny ból głowy (podobno migrenowy), ale muszę jeszcze porobić wszystkie badania, bo nie mogę pozwolić, żeby coś mi zmarnowało mój wielki dzień ![]() W okresie między świętami byłam z siostrą po sukienkę (dla niej) ale już się nie mogę doczekać, kiedy sama wybiorę się na poszukiwania swojej. Suknie są przecudowne. Jak dla MNIE NUMER 1 to kolekcja La Sposy. Prześliczna |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Raczkowanie
|
W sylwestra oglądałam na necie ponad 300 sukień ślubnych i spodobały mi sie 3 i to nie do końca
![]() Najbardziej podoba mi się ta http://www.bestbridalprices.com/imag...large/Ida.html
#2962 |
Zadomowienie
|
witajcie po sylwestrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
witam.
ja tam sie dobrze czuje a wymieszalam wodke z szampanem i winem ![]() tylko w nowy rok dostalam tak bolesnego okresu ze TZ nie wiedzial co sie dzieje-pare godzin znosil moje: wylacz to, przykryj mnie-odkryj mnie, otworz okno-zamknij okno, daj miske-wez miske, przytul-zostaw. chcialo mi sie wymiotowac z bolu, na zmiane dreszcze albo oblewalam sie potem. na szczescie po poludniu mi przeszlo i reszte dnia milo spedzilam. ale koszt samego cywilnego to w urzedzie jakies 70zl. tez sie zastanawiamy czy nie wziasc jakos w marcu-kwietniu. tylko my i swiadkowie- reszta pobawi sie we wrzesniu na wesele
#2964 |
Zakorzenienie
|
Ja już do siebie doszłam w 100%
![]() ![]() Witam nowe Wizażanki ![]()
![]() |
#2965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w Nowym Roku tak ważnym dla wielu z nas
![]() Mnie po sylwestrze imprezowo- narciarskim zbiera jakaś choroba ![]() ![]() ![]() Mój narzeczony nadal bez ślubnego ubrania, w sobote jedziemy oboje z moją mamą na zakupy , mam nadzieję że w końcu znajdziemy coś odpowiedniego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkie w Nowym Roku!
ja już zamówiłam suknię ![]() jestem bardzo zadowolona, bo trafiłam dokładnie na taką o której śniłam ![]() przymierzyłam masę sukien, ale kiedy włożyłam na siebie właśnie TĄ suknię od razu wiedziałam, że to tylko ta ![]() ![]() ostatni salon, ostatni model do przymierzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My za 2 miesiace kupujemy mieszkanie na kredyt. Oczywscie z powodow zarobkowych TZ bierze go na siebie. A co po slubie? I co? Mieszkanie bedzie zapisane na Niego? Zawsze? Przez to ze bierze na siebie kredyt? Jak to jest w przypadku gdy kupujemy nie bedac jeszcze malzenstwem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
kodeina - prześlę Ci link do fotek tej sukni na PRIV, bo mój TŻ wie, że sobie tutaj wizażuję i jeszcze go najdzie, żeby poszukać jaką suknię wybrałam,a to ma być dla niego niespodzianka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.