Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-02, 06:20   #3631
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

I teraz módlmy się wszystkie, aby ten dzien w szkole szybko zleciał...
Chcę do łożka, pod kołderkę... Coś czuję, że dzisiaj to ja anwet w szkole nie będę wiedziała co się dzieje... Ehh
Wczoraj juz mnie coś trafiało podczas powrotu. Juz od siedzenia to tyłek mnie bolał To było straszne. Mam dosyc podróży na dłuuuugi czas

Miłego dnia dziewczyny

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 06:52   #3632
asiek14
Zakorzenienie

dzień dobry
ja mam dzisiaj nieplanowane wolne od szkoły i bede wkuwać na olimpiadę
ale najchetneij to bym jeszcze spać poszła eh...
miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 07:18   #3633
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Ehhh a ja środy jak zwykle wolne

No ale czeka mnie pół dnia w drodze

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 09:16   #3634
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

A ja dzisiaj mam przymusowe wolne, niestety (JA to powiedziałam?!) Obudziłam sie ze spuchniętą wargą, w ogóle coś mi się zrobiło na tej twarzy i w ogóle łe.

I nie mogę jeść, cholera, bo boli.

Miłego dnia.

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 09:23   #3635
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja też jednak w domu,jestem chora,gardło,katar,głowa -bezsensu

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 09:56   #3636
phenomena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
phenomena, raaany lekcje od 14? czesto tak pozno zaczynasz? z jednej strony to good mozna sie wyspac albo pouczyc rano, ale z drugiej...pewnie strasznie pozno konczysz...
btw. tez mi sie wydaje,ze te ferie straszliwie szybko mijaja. Dopiero co sie cieszylam,ze mam ponad 2tygodnie wolnego,a teraz zostalo 5dni a ja nic nie zrobilam i co wiecej,wcale sie nie czuje bardziej wypoczeta,echhh...
Cytat:
Ja też się odzwyczaiłam Tymbardziej, że przed rozpoczęciem rzerwy świątecznej 2 dni nie byłam w szkole tzn. w środe i czwartek, tylko poszłam w piatek na wigilię. Dobrze, że jutro mam tylko 5 godzin i to takich lightowych Dlaczego masz aż na 14 ??
zaczynam tak dwa razy w tygodniu. dokladnie o 13:55 i nie jestem z tego powodu wcale zadowolona, bo rano i tak nigdy nie chce mi sie uczyc. praktycznie krotko przed wyjsciem z domu wyskakuje z pizamy.. i pol dnia zmarnowane lekcje koncze o 18:20, wiec tez nie jest za ciekawie.. ale co na to poradze? taka szkola, tradycje - podobno od zawsze tak w niej bylo..

wstalam dzisiaj troche przed 10 wyspalam sie narescie. jestem po sniadaniu, umyciu wlosow i myciu garow. szybko sie uwinelam, o dziwo
a zaraz moze troche skakanki, jakies abs i pierwszy raz od dwoch tygodni zajrze do jakichs zeszytow
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 10:15   #3637
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Ewuś, a co Ty za wypadki miałaś mam nadzieje ze chociaz tak mocno nie bolało z tym paluszkiem.
tak zwane twarde lądowanie nawet tak bardzo nie bolało, % trochę ból zniwelowały jestem twarda baba

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Wczoraj juz mnie coś trafiało podczas powrotu. Juz od siedzenia to tyłek mnie bolał To było straszne. Mam dosyc podróży na dłuuuugi czas
najfajniejsze byłoby jakby można się było dostać na miejsce bez przesiadywania w pociągach, autobusach itp szkoda że się tak nie da a bawiłaś się chociaż dobrze ?

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj mam przymusowe wolne, niestety (JA to powiedziałam?!) Obudziłam sie ze spuchniętą wargą, w ogóle coś mi się zrobiło na tej twarzy i w ogóle łe.

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
zdrówka dziewczyny oby Wam szybko przeszło

ja pospałam sobie (wiem jestem okropna, ze mam wolne ), ale nadal siedzę w piżamie, bo nic mi się nie chce

chciałam się Was poradzić... bo sama nie wiem czy ja dobrze myślę, może źle
jak to jest u Was w związkach (obecnych, byłych związkach).... czy wychodzicie czasami same na imprezy, wyjeżdżacie z koleżankami? (nie mówię o wyjazdach do rodziny, tylko takich typowo rekreacyjnych ) czy wszystko robicie z TŻ-ami? bo mój TŻ strasznie jest cięty na moje samotne eskapady i o to zazwyczaj są nasze kłótnie bo dla mnie to zawsze było normalne, a dla niego to wręcz niedopuszczalne dla pary która jest ze sobą "na poważnie" jeśli chodzi o imprezy, zwłaszcza takie w klubach to mnie nawet nie ciągnie specjalnie, więc spokojnie mogę zrezygnować... ale jakiś krótki wypad z przyjaciółkami? czy to jest takie złe? czy naprawdę jak się jest w poważnym związku to tak nie można robić? sama nie wiem... może faktycznie tak
proszę, powiedzcie szczerze.. co o tym sądzicie? jak to jest u Was?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 10:19   #3638
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ewusiu u mnie tak nie ma,mój Tż-et mówi,że mogę sobie jeździć gdzie chcę,z kim chcę i kiedy chce,bo On ma do mnie zaufanie [no byle to nie była wycieczka z byłym chłopakiem] ale ja nie wiem,może my jesteśmy jakimś wyjątkiem .Według mnie mój Tż-et nie ma prawa mi zabronić jakiegoś krótkiego wypadu z przyjaciółkami,bo czułabym się jak na smyczy On zresztą też.To,że jesteście w poważnym związku nie znaczy,że musicie być ze sobą 24h na dobę

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-01-02, 10:33   #3639
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusiu u mnie tak nie ma,mój Tż-et mówi,że mogę sobie jeździć gdzie chcę,z kim chcę i kiedy chce,bo On ma do mnie zaufanie [no byle to nie była wycieczka z byłym chłopakiem] ale ja nie wiem,może my jesteśmy jakimś wyjątkiem .Według mnie mój Tż-et nie ma prawa mi zabronić jakiegoś krótkiego wypadu z przyjaciółkami,bo czułabym się jak na smyczy On zresztą też.To,że jesteście w poważnym związku nie znaczy,że musicie być ze sobą 24h na dobę
nie musimy i nie jesteśmy 24/h razem, zwłaszcza że mieszkamy w różnych miastach i mamy dużo zajęć
ale właśnie o coś takiego mi chodziło... czy to nie jest dowód braku zaufania on twierdzi że nie, ale mimo to jest niechętny (nie zabrania, ale jest niechętny i przez to się kłócimy )
ja mu nie robię afer o takie rzeczy nigdy, ale w sumie nawet nie mam powodu, bo bardzo rzadko mu się zdarza gdzieś iść z kolegami

zawsze chciałam mieć faceta co też będzie miał trochę swojego życia, ale chyba przyciągam takich, dla których jestem całym światem

nie myślę o rozstaniu, bo nie potrafię, kocham go bardzo
naprawdę jest super pomijając to

tylko sama nie wiem o co mi chodzi, chyba o jakiś złoty środek którego nie potrafię znaleźć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-01-02, 10:44   #3640
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nie musimy i nie jesteśmy 24/h razem, zwłaszcza że mieszkamy w różnych miastach i mamy dużo zajęć
ale właśnie o coś takiego mi chodziło... czy to nie jest dowód braku zaufania on twierdzi że nie, ale mimo to jest niechętny (nie zabrania, ale jest niechętny i przez to się kłócimy )
ja mu nie robię afer o takie rzeczy nigdy, ale w sumie nawet nie mam powodu, bo bardzo rzadko mu się zdarza gdzieś iść z kolegami

zawsze chciałam mieć faceta co też będzie miał trochę swojego życia, ale chyba przyciągam takich, dla których jestem całym światem

nie myślę o rozstaniu, bo nie potrafię, kocham go bardzo
naprawdę jest super pomijając to

tylko sama nie wiem o co mi chodzi, chyba o jakiś złoty środek którego nie potrafię znaleźć
Hm,trudno mi powiedzieć,bo mój Tż-et ciągle gdzieś lata na piwo z kumplami itp,dlatego pewnie mi też pozwala na takie luźne spotkanio/wypady.Może po prostu Twój Tż-et jest o Ciebie zazdrosny,w sensie że spędzasz więcej czasu z koleżankami niż z nim niekoniecznie musi to świadczyć o braku zaufania,a może był kiedyś przez kogoś skrzywdzony i ma specyficzne podejście do sprawy

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-01-02, 11:03   #3641
phenomena
Zakorzenienie

eh, a ja nie mam takich problemow, bo z nikim oprocz mojego tz i tak sie nie spotykam
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-02, 11:10   #3642
Emocja
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Podpisuję się pod tym dwoma łapkami
Co prawda obecnie nie jestem w stałym związku, ale mam kilka za sobą i nie mogę sobie wyobrazić, abym nie mogła wyjść bez TŻ'ta ze znajomymi, przyjaciółką, czy cokolwiek innego.. Z tym, że ja jestem z tych, które nie lubią się podporządkowywać i cenią sobie niezależność - ale wiem, że nie każdemu to do szczęścia jest potrzebne Również nigdy nie miałam przeciwko, aby chłopak wyszedł gdzieś beze mnie, jeżeli miał na to ochotę.

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 11:11   #3643
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Hm,trudno mi powiedzieć,bo mój Tż-et ciągle gdzieś lata na piwo z kumplami itp,dlatego pewnie mi też pozwala na takie luźne spotkanio/wypady.Może po prostu Twój Tż-et jest o Ciebie zazdrosny,w sensie że spędzasz więcej czasu z koleżankami niż z nim niekoniecznie musi to świadczyć o braku zaufania,a może był kiedyś przez kogoś skrzywdzony i ma specyficzne podejście do sprawy
dziękuję Kochana za odpowiedź
myślę że TŻ może być trochę zazdrosny że tak mi zależy na tym, ma takie podejście
ale właśnie przed chwila dzwonił i powiedział ze wie że mi zależy i że nie będziemy już się o to kłócić, tylko jak będę chciała to będą mogła na trochę pojechać... mam nadzieję że już będzie okej, bo naprawdę strasznie mi na nim zależy a kłótnie to jest coś czego nie cierpię najbardziej na świecie drobne sprzeczki to owszem, dobre są na oczyszczenie atmosfery, ale nie kłótnie

emocja dziękuję również ja też jestem takim typem, dlatego taka jestem kłótliwa o to ... ale już jest okej... mam nadzieję.............

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2008-01-02 o 11:14 Powód: :)
Stary 2008-01-02, 11:45   #3644
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję Kochana za odpowiedź
myślę że TŻ może być trochę zazdrosny że tak mi zależy na tym, ma takie podejście
ale właśnie przed chwila dzwonił i powiedział ze wie że mi zależy i że nie będziemy już się o to kłócić, tylko jak będę chciała to będą mogła na trochę pojechać... mam nadzieję że już będzie okej, bo naprawdę strasznie mi na nim zależy a kłótnie to jest coś czego nie cierpię najbardziej na świecie drobne sprzeczki to owszem, dobre są na oczyszczenie atmosfery, ale nie kłótnie

emocja dziękuję również ja też jestem takim typem, dlatego taka jestem kłótliwa o to ... ale już jest okej... mam nadzieję.............
Najważniejsze, aby wszystko się ułożyło
Może warto o tym szczerze porozmawiać, przedstawić sytuację.
Być może Twój TŻ jest zazdrosny właśnie o czas spędzany z innymi albo czuje się w jakiś sposób zagrożony, że wolisz spędzić swój czas z kimś innym.. Różnie to bywa z facetami Utwierdź go w przekonaniu, że jest najważniejszy, ale również chciałabyś czasem inaczej spędzić swój czas, na pewno zrozumie

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 11:50   #3645
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Utwierdź go w przekonaniu, że jest najważniejszy, ale również chciałabyś czasem inaczej spędzić swój czas, na pewno zrozumie
I w tym jest sedno sprawy! Aby nie czuł, że wychodzisz bez niego, bo wolisz spędzać czas z innymi niż z nim Niech się czuje najważniejszy i najbardziej kochany, wraz ze świadomością, że na nim jednak świat się nie kończy - przecież nie możemy się zamknąć we własnym hermetycznym świecie
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 11:58   #3646
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Ewusiu, obecnie jestem singielką , ale z doświadczenia (które rzeczywiście jest "wieeeeeeeelkie") mogę Ci powiedzieć, że jeśli będziesz wszędzie chodzić z TŻem, to długo nie pobędziecie razem. Po prostu Wasze towarzyszstwo może zacząć Was męczyć.
Tak jak już dziewczyny powiedziały, musisz dać do zrozumieniea Twojemu, że z nim jest najfajniej i że jeśli chwilę od siebie odpoczniecie, później czas spędzony we dwoje będzie jeszcze lepszy .

(buuuu... boli)

Stary 2008-01-02, 12:47   #3647
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
zaczynam tak dwa razy w tygodniu. dokladnie o 13:55 i nie jestem z tego powodu wcale zadowolona, bo rano i tak nigdy nie chce mi sie uczyc. praktycznie krotko przed wyjsciem z domu wyskakuje z pizamy.. i pol dnia zmarnowane lekcje koncze o 18:20, wiec tez nie jest za ciekawie.. ale co na to poradze? taka szkola, tradycje - podobno od zawsze tak w niej bylo..

wstalam dzisiaj troche przed 10 wyspalam sie narescie. jestem po sniadaniu, umyciu wlosow i myciu garow. szybko sie uwinelam, o dziwo
a zaraz moze troche skakanki, jakies abs i pierwszy raz od dwoch tygodni zajrze do jakichs zeszytow
W takiej normalnej dziennej szkole na 14 masz ? dziwne

Cytat:
jak to jest u Was w związkach (obecnych, byłych związkach).... czy wychodzicie czasami same na imprezy, wyjeżdżacie z koleżankami? (nie mówię o wyjazdach do rodziny, tylko takich typowo rekreacyjnych ) czy wszystko robicie z TŻ-ami? bo mój TŻ strasznie jest cięty na moje samotne eskapady i o to zazwyczaj są nasze kłótnie bo dla mnie to zawsze było normalne, a dla niego to wręcz niedopuszczalne dla pary która jest ze sobą "na poważnie" jeśli chodzi o imprezy, zwłaszcza takie w klubach to mnie nawet nie ciągnie specjalnie, więc spokojnie mogę zrezygnować... ale jakiś krótki wypad z przyjaciółkami? czy to jest takie złe? czy naprawdę jak się jest w poważnym związku to tak nie można robić? sama nie wiem... może faktycznie tak

Wiesz Ewuś mój były TŻ to był wogóle specjalny przypadek, gdyż on wprost chciał abym gdzieś wychodziła, ze znajomymi Ale to inna sprawa. Moim zdaniem Twój TŻ może ma do Ciebie pretensje własnie dlatego, że mieszkacie w innych miastach i (podejrzewam) nie zbyt często się widujecie i może chodzi mu o to, że wolałby żebyś zamiast spotykać się z koleżankami spotykała się w tym czasie częsciej z nim ? W sumie sama nie wiem... Lub poprostu jest zazdrosny i bardzo zakochany Wiesz faceci tak maja, że uważaja, że gdy np. pojedziesz gdzieś z kumpelami, to poznacie jakichś facetów no i może Ci stracić... Mysle, że to nie tyle kwestia zaufania co ta nutka niepewności i ostrożności ("lepiej dmuchac na zimne") która drzemie w każdym z Nas. Mysle, że powinnas mu wyjaśnić, że jest dla Ciebie najwazniejszy, bardzo Go kochasz, ale nie jest jedyna bliską Ci osoba na tym swiecie, powiedz mu, że masz też przyjaciółki, które są Ci bliskie i też musisz poświęcać im czas, gdyż również są dla Ciebie ważne - Moje skromne zdanie

Nareszcie w domu. Nie było, aż tak tragicznie w tej szkole dziś. Bywało gorzej. Jestem jednak okropnie padnięta... 4 godziny snu to raczej nie jest zbytnio zadowalajaca ilość. Dziś kładę się wcześniej... iekawe tylko czy uda mi się zasnąć
A wogóle to się iście zimowo zrobiło na dworze. Szkoda tylko, że dopiero teraz...

Miłego dnia.

{bez humoru jakaś jestem}
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 12:49   #3648
madame_apple
Zadomowienie

Bonjour kochane Kurcze nie wiem jak sie przyzwyczaje do normalnego wstawania... dzis znowu pobudka po 11, zanim sie umylam, zjadlam, poszlam kupic bilet miesieczny to tak jakos zlecialo i juz prawie 14 aaaaaa :P
Cytat:
z dodatkowych atrakcji skręciłam sobie palec w prawej ręce, byłam dziś z TŻ-em (=> bo ostatecznie się pogodziliśmy) na dyżurze w szpitalu, na szczęcie nie złamany i teraz jestem kaleka oczywiście musiałam się wywalić skutecznie... chociaż kumpela prawdopodobnie kostkę skręciła więc i tak ma gorzej
dżizassss Ty palec, kumpela kostkę - ostra impreza musiala byc^^

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

Cytat:
przytulam Was mocno choraki - kurujcie się

Cytat:
heh to jeszcze ja potwierdze co dziewczyny pisały. Z doświadczenia własnego i bliższych mi "par" - papużki-nierozłączki to nie jest dobre i właściwe rozwiązanie. Sa oczywiście wyjątki,ale jednak większość zgranych i dobrych par pozostawia sobie margines swobody. Rozumiem w "pierwszym etapie" zakochania kiedy chce się być zawsze i wszędzie z tą drugą osobą bo się nie może bez niej wytrzymać... No,ale z czasem każdy chce mieć trochę swojego życia. Chce i ma do tego prawo. Dziewczyny juz bardzo mądrze stwierdziły, że najważniejsze aby TŻ nie czuł się zaniedbywany i nie odbierał Twoich wyjazdów jako ucieczki od niego. Ale to kwestia rozmowy i na pewno wszystko się ułoży

Cytat:

ale już jest okej... mam nadzieję.............
widzisz tez mam nadzieje, ze juz ok będzie

Heh dooobra, zabieram swoje 4litery w troki i sunę na rynek po warzywka i owoce chociaz obawiam się, że będzie tak jak po świętach - czyli pusto. No,ale poki nie sprawdze to sie nie przekonam
A pozniej wezme sie za cos naukowego - rozplanowalam sobie co kiedy powinnam do sesji zrobic i mam nadzieje,ze dzieki temu zmieszcze sie w czasie jakos :P

Buzi i milego dnia

PS. nefre, ja tez zawsze marze o posiadaniu umiejetnosci teleportacji - dlugie podroze mnie wykanczaja...:P Ale opowiadaj jak bylo bo cos enigmatycznie brzmisz do tej pory

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 12:53   #3649
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ewusiu ja porozmawiałabym spokojnie z Tż-etem w czym cały sęk sprawy,zapytała go prosto z mostu,dlaczego zależy mu tak,abyś tam nie jechała [zakładam,że jest jakas opcja wyjazdu] może z tego wyniknie cała prawda,Ty zrozumiesz jego,On zrozumie Ciebie,ustalicie coś wspólnie,może jakiś mały kompromis?.Generalnie związek to sztuka kompromisów,więc powinno się udać.Uświadom Tż-eta,że Ty nie miałabyś nic przeciwko temu,aby On wyjechał,bo to jest jasne,że jesteście młodymi ludźmi i każdy z Was zarówno razem jak i osobno chce zasmakować życia z różnych talerzy.To,że go kochasz i że jest dla Ciebie najważniejszy już pewnie wielokrotnie mu mówiłaś,ale nie zaszkodzi powtórzyć.Faceci są jak małe dzieci trzeba do małych dzieci

Tymoteusz
23.11.2014r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-02, 13:03   #3650
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dziękuję Wam wszystkim za rady

co do rozmów to już się odbywały wielokrotnie z różnym skutkiem prawda jest taka że ostatecznie zawsze prawie stawiałam na swoim... tylko wolałabym żeby to przychodziło bardziej naturalnie, żeby to było dla niego bardziej oczywiste że nie jest zagrożony... że nie zdradzę go, że to on jest najważniejszy
naprawdę jestem strasznie oddaną osobą i nigdy mi się nie zdarzyło mieć jakichkolwiek ciągotek do skoków bok, niczego w tym stylu... nawet jak krótko byłam z facetem, a co dopiero po dłuższym czasie

tymczasem u nas jest tak że na początku nie było takich problemów, a pojawiły się po ok 0,5 roku dopiero... po tym jak oboje stwierdziliśmy ze się kochamy i że to coś poważnego ...

sprawa jest o tyle trudniejsza że ja jestem studentką, mam długie wakacje i ostatnio nawet mało roboty a on kończy studia, pracuje, ma krótki urlop i naprawdę nie ma czasu, wiec cały wolny czas poświęca mi i chyba trudno mu zrozumieć że ja póki mam czas wykorzystuję go różnie bo jak zacznie się praca to też nie będę miała czasu ani urlopu żeby jeździć nie wiadomo gdzie i z kim

ehhh, faceci są trudni do rozgryzienia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-01-02, 13:05   #3651
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
n

może porozmawiaj z rodzicami? ja przez ponad 2 lata chodziłam w gimnazjum na obiady a wczesniej przez 6 lat podstawówki ale w tamtym miesiącu porozmawiałam szczerze z mamą powiedziałam że wole sobie sama szykować niż płacić za coś czego nie zjem i z pewnymi oporami ale jednak sie zgodziła
chyba tak zrobie... pogadam z nimi jeszcze dzis :P a u mnie w szkole dzis w konia wszystkich zrobili bo nie było obadu i głodna chodziłam pół dnia...
ale mi sie z łożka nie chciało zwlec dziś.. no ale troche mnie ta szkola rozruszała chociaz :P ale teraz do nauki... jutro test z chemi
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 13:34   #3652
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ewciu,a może właśnie chodzi o to,że 'rozrzucasz czas' na takie głupoty[wg niego] On ma go teraz mniej i docenia każdy wolną chwilę i zapewne wtedy spędza ją z Tobą i On pewnie chciałby żebyś i Ty tak samo postępowała.Mój Tż-et np od kiedy zaczął pracować ciągle się denerwuje,że wydaję kasę na pierdoły,ostatnio miał na mnie focha,bo kupiłam sobie lody w scc 3gałki [z tym,że sama za nie zapłaciłam] i jedna z nich mi w ogóle nie smakowała,więc wyrzuciłam tego loda do kosza,myślałam że mnie zje ze złości a jak ostatnio robiłam zakupy,to powiedział że woli nie wiedzieć ile wydałam,facet niby taki prosty mechanizm,a jak łatwo się w nim pogubić

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-01-02, 13:46   #3653
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Ja też mam jutro test z chemii.

Co do obiadów, przez półtorej kl. gimnazjum miałam tak, że jadłam w skzole, potem drugi w domu . "Bo Ty taką chudzinką jesteś" . Jak dla mnie to było bezsensowne wydawanie pieniędzy i dlatego po wielokrotnych rozmowach, postawiłam na swoim. Zwłaszcza, że obiady w szkole były małe i niedobre.

Stary 2008-01-02, 13:52   #3654
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewciu,a może właśnie chodzi o to,że 'rozrzucasz czas' na takie głupoty[wg niego] On ma go teraz mniej i docenia każdy wolną chwilę i zapewne wtedy spędza ją z Tobą i On pewnie chciałby żebyś i Ty tak samo postępowała.Mój Tż-et np od kiedy zaczął pracować ciągle się denerwuje,że wydaję kasę na pierdoły,ostatnio miał na mnie focha,bo kupiłam sobie lody w scc 3gałki [z tym,że sama za nie zapłaciłam] i jedna z nich mi w ogóle nie smakowała,więc wyrzuciłam tego loda do kosza,myślałam że mnie zje ze złości a jak ostatnio robiłam zakupy,to powiedział że woli nie wiedzieć ile wydałam,facet niby taki prosty mechanizm,a jak łatwo się w nim pogubić
widzę pewne podobieństwo postępowania, chociaż temat zupełnie inny

jakiś podręcznik do obsługi faceta by się przydał nigdy nie wiadomo kiedy coś się według nich zrobi źle

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-01-02, 14:00   #3655
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

jakiś podręcznik do obsługi faceta by się przydał nigdy nie wiadomo kiedy coś się według nich zrobi źle

Zgadzam się, aczkolwiek oni myślą to samo o kobietach .

Stary 2008-01-02, 14:08   #3656
schism_
Zadomowienie

Heheh ja tam jestem sama aczkolwiek nie zniosłabym gdybym wszedzie musiała chodzić z facetem o_O Wolność i swobodę cenię ponad wszystko więc Poza tym nikogo ciekawego na horyzoncie nie widać poza 18-20letnimi gówniarzami,którym i tak jedno we łbie _^_
co mogę ,że wolę starszych,którzy i tak nie są gwarancją udanego związku
A i priorytetem mym jest teraz matura,kariera,rozwój pasji artystycznych i finanse... ;>

Co do tej pierwszej otrzymałam wyniki próbnych matur...
Z rozszerzonego polaka mam 46%, angola rozsz. (jakimś cudem)44%,podstawowej gegry 66%
Nie wiem czy z takimi wynikami można sie na kulturoznawstwo dostać

Cholibka w sobotę studniówka a dostałam jakąś chrypę,kaszel,bolą mnie zatoki ,dopiero w sobotę odstawiłam b.silny antybiotyk na zapalenie zęba a tu proszę...
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 14:16   #3657
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
chyba tak zrobie... pogadam z nimi jeszcze dzis :P a u mnie w szkole dzis w konia wszystkich zrobili bo nie było obadu i głodna chodziłam pół dnia...
ale chamstwo:P Bez obiadu na nowy rok...
pogadaj z rodzicami,mam nadzieje,ze rozmowa pojdzie po Twojej mysli

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Poza tym nikogo ciekawego na horyzoncie nie widać poza 18-20letnimi gówniarzami,którym i tak jedno we łbie _^_
co mogę ,że wolę starszych,którzy i tak nie są gwarancją udanego związku
heh ja tez wole starszych... Chociaz tak naprawde to nie ma reguł i czasem nawet mlodsi moga okazac sie duzo dojrzalsi

Cytat:
Co do tej pierwszej otrzymałam wyniki próbnych matur...
Z rozszerzonego polaka mam 46%, angola rozsz. (jakimś cudem)44%,podstawowej gegry 66%
Nie wiem czy z takimi wynikami można sie na kulturoznawstwo dostać
Wszystko zalezy od tego, jak pojdzie innym

Cytat:
Cholibka w sobotę studniówka a dostałam jakąś chrypę,kaszel,bolą mnie zatoki ,dopiero w sobotę odstawiłam b.silny antybiotyk na zapalenie zęba a tu proszę...
kurcze jakaś epidemia na Wizażu... tyle sie Was pochorowało...
ech, zdrówka życzę do soboty jeszcze kilka dni - moze sie poprawi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 14:36   #3658
tamonita
Zakorzenienie

3 dziś kawa ^^ + ból głowy
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 14:42   #3659
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry

podczyuje was o czasu do czasu ale nie mam kiedy komentowaczalatana jestem,ze szok

ciagle poza domem. ja bylismy na sylwestra w gorach to zaczelisy zalatwiac slub Kosciol zaklepany - 13 wrzesnia na 16.30 w sumie to w szoku jestem bo mielismy sie tylko rozejrzec co i jak a tu prawie pol formalnosci za nami. Jestesmy ju ponad 8 lat razem i ciagle odkladamy bo ''cos tam'',zawsze sa wazniejsze rzeczy i wydatki. A tak wkoncu si ezabralismy za to. Slub w szklarskiej Porebie w malym kosciolku a zabawa na 33 osoby (maly skromy slub,sama rodzina i najblizsi przyjaciele) w www.villaromantica.pl My z TZ bierzemy sobie tygodniowe pakiety SPA jako,ze nie bedzie podrozy poslubnej w tym roku.

dzis bylismy tu w Zielonej Gorze w naszych parafiach i jak uslyszalam ile musimy zalatwic rzeczy to szok! jakies nauki, przyspsobienia do zycia rodzinie,odpisy,certyfika ty,licencje! A na dodatek ksiadz mowi,ze nasz spowiedz nie powinna byc uznana bo mieszkamy razem przed slubem!!
Ludzie kochani,jest XXI wiek! Mamy zyc zagranica i oboje wynajmowac osobne mieszkania?! i potem zaczal ns pyatc o zasady moralne i pierdy, zanjezdzac na homoseksualistow i wogole to mi sie juz odechcialo tego slubu po tym...

Jutro jade do Poznania na przymiarke sukien i chyba bede szyla.
podoba mi sie cos w stylu tej
http://www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-4-3.htm

ale nie wiem jak bedzie na mnie lezala wiec musze kilka roznych styli przymierzyc i zobaczyc jaki do figury pasuje najbardziej.

zdam relacje

teraz jade z tata po jakies katalogii kuchni i lazienek bo za pare miesiecy odbierzemy ten loft...

Ogolnie u mnie zadymka jak wiadac a za 2 dni wracamy do Szkocji

milego popoludnia kochane!!
Stary 2008-01-02, 14:44   #3660
schism_
Zadomowienie

Tak czy siak ów kierunek jest jednym z najbardziej obleganych. W zeszłym roku startowało na miejsce 11 osób.
Fajnie
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości