Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-21, 13:18   #1201
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq
Dot.: Kielce

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
(onieczq dziękuję ci za informacje)

Nie ma sprawy, ciesze sie ze mogłam pomoc
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 15:16   #1203
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

tiffi1dziękuje bardzo już zabieram się za oglądanie
dagunia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 18:44   #1204
zvidx
Przyczajenie

złamany 10 pkt regulaminu

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-12-21 o 19:53 Powód: niepłacona reklama
zvidx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 23:05   #1205
asiulka84
Raczkowanie

dziewczyny mam pytanie: czy ktoras z was ma jakies mile lub niemile doswiadczenia zwiazane z salonem sukien slubnych w Katarzynie na Sienkiewicza i z tym salonem na ul Warszawskiej tym niedaleko stacji statoil. interesuje mnie wszystko bo raczej w ktorym z nich kupie sukienke i tak mysle czy sa slowni, jak z terminami, czy warto sluchac pan ktore tam pracuja czy fajnie doradzaja i w ogole jak to wyglada? blagam pomozcie....
asiulka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 17:20   #1206
EVEEELIN
Raczkowanie

Asiulka 84 ja jakies 3 tygodnie temu kupiłam suknie w Katarzynie wiec jesli chodzi o to czy dotrzymuja terminów to przekonam sie blizej czerwca. Byłam zadowolona z obsługi- panie ubierały mnie i rozbierały z tych sukien, która tylko chciałam suknie przymierzyc to nie bylo z tym problemu, poki co jestem bardzo zadowolona..
EVEEELIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 12:37   #1207
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Przeczytałam cały wątek ale niestety nie znalazlam żadnych info na temat mojej sali weselnej. Nasze wesele odbędzie się w CITI PARK na Paderewskiego. Czy może któraś z wizażanek była na weselu w tym lokalu i mogłaby się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat wyglądu sali, obsługi i ogólnej atmosfery? Byłabym bardzo wdzięczna
Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
gosikk_s to jest nowo otwarty hotel nie wiem czy w zeszłym roku już były tam wesela, ja osobiście tam nie byłam więc nic nie mogę powiedzieć. I na forum pewnie dlatego nic nie znalazłaś o nim.
dokładnie - ten hotel niedawno powstał i dopiero od kilku miesięcy organizują tam wesela, nikt z forum póki co nie miał tam wesela więc nie ma żadnych informacji odnośnie tego lokalu
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 19:18   #1208
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu radosnych chwil w nadchodzącym Nowym Roku, życzy wszystkim wizażanką Dagunia
Stary 2007-12-27, 20:49   #1209
EVEEELIN
Raczkowanie

Malutka Tobie jak równiez wszystkim pozostałym uczestniczkom naszego forum chciałam zyczyc Zdrowych, Wesołych, pogodnyc, rodzinnych i pachnących choinka Świąt Bożego Narodzenia.

Dziewczyny jak Wam minely swięta? Bardzo sie opychałyscie pysznościami?? bo ja jakies dwa kilogramy jestem do przodu.. ale co tam...raz w roku mozna.. Czy któras z Was chodzi badz tez bedzie chodzic na kurs tanca przed weselem?Bo ja mysle o jakims takim szybkim kursie...jesli macie namiary na jakas sprawdzona szkołe tanca to bardzo o info...

Czas edycji: 2007-12-27 o 21:10 Powód: post pod postem
Stary 2007-12-28, 13:17   #1210
marysia_258
Zadomowienie

Witam wszystkich po świętach) Faktycznie przybyło parę centymetrów w pasie ale co tam raz do roku jak pisze EVEEELIN można byłam wczoraj w jędrzejowie w poszukiwaniu tej jedynej upragnionej skni i udało sie sukania zamówiona. Ceny są dużo dużo niższe niż w Kielcach, wybór duży mają już kolekcje na 2008 panie bardzo miłe nie to co w Katarzynie... A i dowiedziałam się że suknie mają podrożeć nawet do 300zł niestety...
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 14:53   #1211
asiulka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich po świętach) Faktycznie przybyło parę centymetrów w pasie ale co tam raz do roku jak pisze EVEEELIN można byłam wczoraj w jędrzejowie w poszukiwaniu tej jedynej upragnionej skni i udało sie sukania zamówiona. Ceny są dużo dużo niższe niż w Kielcach, wybór duży mają już kolekcje na 2008 panie bardzo miłe nie to co w Katarzynie... A i dowiedziałam się że suknie mają podrożeć nawet do 300zł niestety...
marysia_258 ja tez kupilam dzis w Jedrzejowie suknie. nie wiem czy w tym samym salonie co ty ale panie ktore tam byly normalnie cudowne, wszystko doradzily, podobieraly dodatki....normalnie niebo na ziemi.
za suknie z dodatkami dalam o 1000 zl mniej niz w Kielcach...szok
tez panie mi powiedzialy ze suknie maja podrozec po nowym roku!
Stary 2007-12-28, 14:55   #1212
-agniesia-
Wtajemniczenie

Po nowym roku zawsze suknie drożeją, jak ja kupowałam swoją też to słyszałam. Nowe kolekcje wchodzą, to normalne.
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 17:50   #1213
marysia_258
Zadomowienie

Swoją suknię kupowałam w slonie Vivien czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam nazwy. Pamiętasz nazwę swojej sukni??? Może mamy te same?? Nie no żartuje sobie teraz troszkę Moja suknia też wyszła dużo taniej niż w Kelcach ale dokładnie nie wiem ile aż muszę się zorientować. Wiem ze nawet na welonie jest duża różnica. Pozdrawiam
Stary 2007-12-28, 19:10   #1214
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cześć Dziewczyny!

Właśnie wstępnie zamówiłam Bohemę na sierpień 2009.Dlatego mam do Was ogromną prośbę.Jeśli wiecie coś więcej na temat tej sali to dajcie znać.Przejrzałam cały wątek, ale o Bohemie niestety nie wiele znalazłam komentarzy.Może któraś z Was była tam na jakiejś imprezie?Będę wdzięczna za każdą sugestię.Byłam również w Leśnym Dworze, ale pierwsza wolna data to 12 wrzesień, a mi bardzo zależy na sierpniu.
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 08:30   #1215
asiulka84
Raczkowanie

Cytat:
Swoją suknię kupowałam w slonie Vivien czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam nazwy. Pamiętasz nazwę swojej sukni???
niestety nazwy swojej sukni nie pamietam, przeszukam stronkito moze znajde zdjecie chociaz podobnej.pozdrawiam
Stary 2007-12-29, 09:19   #1216
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EVEEELIN Pokaż wiadomość
Czy któras z Was chodzi badz tez bedzie chodzic na kurs tanca przed weselem?Bo ja mysle o jakims takim szybkim kursie...jesli macie namiary na jakas sprawdzona szkołe tanca to bardzo o info...

http://www.studiodf.eu/ My tu będziemy chodzić.
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 14:08   #1217
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

karothka ja widziałam wesele w Bohemie na video tak się składa że była na nim moja kumpela, mówiła że bardzo fajnie było, można robić karaoke, właściciel dał młodej Parze prezent, dwa minusy ubikacje są na dole więc trzeba po schodkach biegać, no i nad ranem ponoć zimno bo klimatyzacja non stop chodzi. Poza tym duża sala do tańczenia,fajne światełka. Pozdrawiam
Stary 2007-12-29, 16:06   #1218
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Dagunia24-bardzo dziękuję za informacje.Jedynym właśnie minusem tej sali jest ta łazienka na dole, ale gdy rozmawiałam z pracownikami, mówili, że można windy używać jeśli jest taka potrzeba.Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.W końcu to nasz dzień!
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 19:31   #1219
iwa.4
Raczkowanie

GG do iwa.4

Witam, jestem tu nowa :P
Nasz terminn to 18 października 2008
Mam nadzieję, że wszystko uda się nam zorganizować.
Na razie mamy salę i wstępnie fotografa. Poszukuję dobrej orkiestry. Kogo polecacie?
Pozdrawiam wszystkie październikowe Panny Młode
iwa.4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 01:58   #1220
luk121
Przyczajenie

Witam. Mam pytanie odnosnie wesela WDK-u w Kielcach? Był ktoś może tam na weselu? Chciałem usłyszeć jakies opinie na ten temat.
luk121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 13:39   #1221
kamilack80
Raczkowanie

Witam

Jakis czas temu pojawilam sie na tym watku i dzis ponownie zajrzalam widze ze dosc sporo jest nas na 2008 rok i dobrze
postaram sie zagladac czesciej bo wymiana zdan i pomoc w zalatwieniu spraw ze slubem i weselem jest tutaj niesamowita

ostatnim razem pytalam Was czy nie macie jakis namiarow na osobe grajaca na skrzypcach i dosc dobrze spiewajaca podczas mszy swietej, ale przegladajac watek nie zauwazyla zadnej odpowiedzi
moze teraz cos sie zmienilo w tej kwestii wiec ponawiam pytanko i z niecierpliwoscia czekam na jakies info

jesli chodzi o organicazyjna strone to: orkiestra, fotograf, kamerzysta juz sa i to wszyscy z Barwinka, jakos tak sie zlozylo , sala weselna rowniez zarezerwowana, zaproszenia i male podarunki, podziekowania dla gosci robie sama.
teraz chcielibysmy kupic wodke tylko mamy dylemat co do jej wyboru, moze jakas polecacie ;> lacznie z miejscem gdzie warto kupic bo sprawdzone

i najwazniejsze przede mna - kupno sukni, juz po nowym roku zabieram sie za to bo czasu coraz mniej i wlasnie w zwiazku z tym jestem zaskoczona wypowiedziami dotyczacymi Paryzanki, chodzi mi o wypowiedzi zwiazane z paniami tam pracujacymi, kurcze nie myslalam ze mozna robic az taka laske co do obslugi klientki, a mialam wlasnie rozpoczac od tego salonu ale teraz to juz nie wiem czy warto tak w ogole isc, najwyzej postapie jak Kalex a co tam mi zalezy

a teraz co do zapytania postawionego przez iva.4 ---- > przejzyj od poczatku ten watek a znajdziesz mnostwo podpowiedzi namiarow na dosc konkretne i zadawalajace zespoly, dj, dziewczyny bardzo duzo juz tutaj na ten temat pisaly

luk121---> niestety nic nie slyszalam na temat tej sali.

poki co pozdrawiam i do nastepnego

kamilack80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 14:09   #1222
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

karothka nie ma za co, na pewno będzie wszystko ok

iwa.4 ja tez mam 18.10.2008 o godz 17, a w jakiej masz Parafii? Niestety nie mogę Ci polecić mojego zespołu ani kamerzysty ale dużo dziewczynki mówiły o tym na forum więc na pewno coś znajdziesz.
Pozdrawiam
Stary 2007-12-31, 16:00   #1223
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
marysia_258 i asiulka84 możecie mi podać namiary na ten lub te salony w Jędrzejowie, w których kupowałyście sukienki??

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
gazelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 08:28   #1224
asiulka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
marysia_258 i asiulka84 możecie mi podać namiary na ten lub te salony w Jędrzejowie, w których kupowałyście sukienki??

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
ja kupowalam w salonie Vivien (cyba tak sie to pisze) w Jedrzejowie na ul Głowackiego. ( to jest kolo rynku w budynku z big starem i z avans)
Stary 2008-01-02, 09:10   #1225
gosikk_s
Zakorzenienie

Wiem oczywiście że sala w CITI HOTEL jest nowa ale liczyłam że może już ktoś ją miał okazję wypróbować. Na ale skoro nie trudno, będę najwyżej pionierką
A teraz mam pytanie z innej beczki. Wielka prośba do wizażanek, czy któraś z Was mogłaby dać mi namiary na sprawdzonego DJ-a? Czas biegnie a ja nikogo nie mam, boję się trochę brać kogoś w ciemno, wolałabym jakiegos sprawdzonego człowieka. Wesele mam 28 czerwca, może któraś z dziewczyn ślubujących w innym terminie poleciałaby mi swojego, grzecznie proszę
A jeśli chodzi o suknie, ostatnio zwizytowałam Kiarę i jeden model nawet mi sie spodobał. Ze mną niełatwo, lubię skromne sukienki, bez nadmiaru dodatków a o takie niełatwo. Jak oceniacie ten salon i obsługę w nim? Dziewczyny na pierwszy rzut oka sa miłe a jak jest później, w razie gdybym tam zdecydowała się kupować. A jeśli chodzi o salony poza Kielcami gdzie opłaca się bardziej jechać, do Jędrzejowa czy Buska? Gdzieś bym się wybrała ale nie bardzo uśmiecha mi się objeżdżanie całego województwa, narzeczony może tego nie znieść psychicznie

Aha, i jeszcze jedno mi się przypomniało. Gdzie mogę wynająć samochód do ślubu? Nie chcę limuzyny ani dorożki. Zależy mi na ładnym, dużym, srebrnym samochodzie, marka obojętna

Czas edycji: 2008-01-02 o 19:49 Powód: post pod postem
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-02, 11:50   #1226
EVEEELIN
Raczkowanie

gosikk_s podałam ci na priv namiary na mojego DJ gosciu jest naprawde spoko
Stary 2008-01-02, 12:08   #1227
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Aha, i jeszcze jedno mi się przypomniało. Gdzie mogę wynająć samochód do ślubu? Nie chcę limuzyny ani dorożki. Zależy mi na ładnym, dużym, srebrnym samochodzie, marka obojętna
Poszły na priv namiary na samochód, którym ja jechałam do ślubu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-02, 12:41   #1228
marysia_258
Zadomowienie

Gazelcia ja swoją suknię też kupowałam w salonie Vivien na ul. Głowackiego ale wcześniej byłam w takim małym saloniku na ul. Kieleckiej. Wiem że jeszcze jest tam parę sklepów, ale nie pytałam dokładnie gdzie one sa bo te dwa mi wystarczyły

Agniesia mogłabyś również do mnie przesłać link odnośnie samochoodu??? Z góry dziękuje
Stary 2008-01-02, 12:52   #1229
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Gazelcia ja swoją suknię też kupowałam w salonie Vivien na ul. Głowackiego ale wcześniej byłam w takim małym saloniku na ul. Kieleckiej. Wiem że jeszcze jest tam parę sklepów, ale nie pytałam dokładnie gdzie one sa bo te dwa mi wystarczyły

Agniesia mogłabyś również do mnie przesłać link odnośnie samochoodu??? Z góry dziękuje
Poszły namiary na priv. Pozdrawiam
Stary 2008-01-02, 13:09   #1230
eweline
Przyczajenie

GG do eweline

Cytat:
Napisane przez Ajsi Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a jakiego w Kielcach fryzjera byście poleciły? Żeby słuchał co się do niego mówi, a nie ucinał pół włosów .
Witaj goraco polecam Agnieszke Zolbach z salonu OSZIN na slichowicach ,dziewczyna zna sie na rzeczy , pozatym swietnie wspolpracuje z klientkami. W swoja prace wklada duzo zaangazowania i poswiecenia. Zawsze sie tam czesze, farbuje i obcinam .
eweline jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości