|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Dotka, Magda dziekuje
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- ![]() Moj szkodnik ma paski i kolko wytarte :P nie wiem jak bo najwiecej na brzuchu lezy no ale jakos musialo sie wytrzec ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Czarna mój ma wytarty placek z tyłu, zawsze wydawało mi się to normalne, przecież dużo leży na plecach, kreci głową we wszystkie strony to się wycierają.
Widziałam dziś znajomą, ma synka starszego o 4 dni od mojego i jaki on duży jest. Mój to taki malutki przy nim był, no ale waży 9,6kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Czarna z tylu ma wytarty placek. W zyciu bym nie powiedziala, zw to od niedoboru wit. D
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Kinga pol roku dziecko i 10 kg!!!! Zwariowali? Czym oni go karmia?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dieta dieta dieta^^ Casaa ja się oduczyłam długo spać ale może to i lepiej:p |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak coś zostanie po gościach, to zapraszam na sernik 😎 ja już wieki ciasta nie piekłam i aż się dziś rzuciłam łyżkę z masy serowej oblizywać 😕
Russ, ja to kupiłam 2 ciuchy ciążowe - dżinsy i koszulę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Ja też w ciąży upieralam się że nic ciążowego nie kupię. W 8 msc kupiłam leginsy i dostałam koszulki od koleżanki i już wiedziałam że powinnam wcześniej zainwestować. Mega wygoda!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Kasia, w dupie mam dietę. Zjadlabym i juz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Raczkowanie
|
Magda mieta ja poplynelam z ciuchami bo
raz : mam problem dwa: cala moja szafa jest weselna taka i te materialy sie nie naddaja miejsca na Kube by nie bylo trzy: znalazlam happy mum i nadal moglam sie ubierac weselnie ![]() Ranyyy zjadlabym nawet łyżeczkę cukru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja pediatra powiedziała że spokojnie w okolicach 8-9 miesiąca dzieci zazwyczaj siadają Cytat:
Mój mały buntownik dziś wyjątkowo był grzeczny na spacerze, pierwsze 0,5 godziny się uśmiechal w wózku, a później zasnął i spał ponad 2 godziny, z małymi przerwami no więc zdążyłam staw obejść i książkę poczytać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam w doopie, teściowa przyniosła wczoraj 2 rodzaje cuasta z jabłkami, i 2 rodzaje bułek drożdżowych. Pomijam fakt, że coś jej się chyba z głową na tej emeryturze dzieje... Ale ciasto zjem :P
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Ja w ciazy kupilam 2 pary spodni, plaszczyk mialam od mamy, a tak to w swoich chodzilam. No ale ja brzucha dlugo nie mialam.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Mamy kp, pijecie dużo kawy? Ja jedną pije rano a potem mam wątpliwości czy powinnam drugą wypijać, chociaż zależności nie zauważyłam.
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Ruda jak młoda śpi niezależnie od ilości kawy przez ciebie wypitej to ja bym piła na zdrowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Ruda ja wypijam jedna na rano bo teraz sie nauczyla i czesto mam ochote na wiecej to pozniej tez pije. Nie zauwazylam wplywu na malca
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 | |
Wtajemniczenie
|
i bardzo dobrze! co stary zwojowal??
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Zwykle pije 2, ale zdarza sie, ze sa to 3. Nie zauwazylam, zeby mialo to jakis wplyw na Wojciecha. W sumie to przyzwyczajony jest, w ciazy pilam 2, nooo poza pierwszym trymestrem, sie naczytalam i odstawilam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1459 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A czy jak podaje tylko mm powinnam dawać też witaminę D czy nie? Ech w ogóle mocz wyszedł ok, a ona ma dalej napady płaczu, że głowa pęka i pręży się przy tym. Nie pasuje mi to do zębów, może ma niedobór czegoś tak myślę.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Raczkowanie
|
Ja też 2 pije, czasem 1. Na mniejszej ilości nie dałabym rady 😊 próbowałam kiedyś nie pić, ale się nie da, a u Młodej nie zauważyłam zmian, to się nie męczę 😜
Koktajlowa, jak się pręży to może brzuch? A ręce pcha do buzi? Jak moją zęby męczą, to widać że to to, bo w rozpaczy rączki ssie Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-06-15 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
U nas też ubieranie = wycie :d
Ahnessy ![]() Mięta to noszenie w foteliku faktycznie robi biceps :d Czarna to kolejna madra pediatra :/ Corka mojej kolezanki tez juz siedzi, ma 6 miesiecy, ważą ja w sapcerowce noszą w nosidle ale mala nie umie sama usiąść. Dziwne to Dziewczyny ![]() My jutro szczepimy po tancach :d Czarna Jasiek ma od dawna wytarte z tylu glowki włosy Tez tak robię maslo orzechowe - same orzeszki blenderem i tyle ![]() Kinga hoho to wage ma zacna! My wczoraj pojechaliśmy na wycieczke ze znajomymi i ich synek młodszy od naszego o miesiac wazy juz 9 kg ale faktycznie grubas ![]() Ewusia to mieliscie przyjemny spacerek ![]() Ale chyba dzis taki dobry dzien bo Jasiek buntownik na wozek tez dzis grzecznie przelezal pospal poogladal pogadal ja posiedzialam poczytalam milo ![]() Ruda ja jedna kawke dziennie pije do sniadania ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja często pije bezkofeinową, ale w taki dzień jak dzisiaj to katorga... piasek w oczach. A TŻ jeszcze do mechanika jedzie po pracy i dłużej sama będę (cwaniutki się wyspał na kanapie....).
![]() |
#1463 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Wtajemniczenie
|
Czarna strasznie mądra ta pediatra
![]() Piszecie o kawie. Ja w życiu kawy nie pilam. Nie mówiąc o mrozonej bo to raczej napój ![]() Moje dziecko się coś psuje. Jak wstawala w nocy raz to teraz 4, problemy z zasnieciem w wózku(musze się zatrzymać i miziac po policzku). A dziś taka była spiaca że wyła w nieboglosy. Pionowo na rękach złe, przodem do świata złe. Musiałam lulac poziomo przytulona do cyca. I tak szlam przez las kilometr usypiajac ją i pchając wózek bo odłożyć się dała za 6 razem. Masakra rąk nie czuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Kuba sie prezy jak nie moze baka puscic albo kupy zrobic (ostatnio szlo malo ale gesto więc trochę się meczyl - sorki za szczegóły 😉 ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sheenka Czas edycji: 2016-06-15 o 16:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Raczkowanie
|
russiandoll - wystawiaj, wystawiaj i podeślij linka - może coś upatrzę dla siebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Dziewczyny za informacje dotyczące materacy ![]() ![]() ![]()
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka materace to nowe ale.resztę rzeczy ty się nie szczypaj tylko używane kupuj!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka nie wiem jak u Ciebie bedzie, ale u mnie duzo Wojtek dostal ciuszkow od znajomych, rodziny. Mase ciuchow nawet nie zdazyl zalozyc :-(
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Zadomowienie
|
Ewula... Siły dla was jesli to skok... Musze sprawdzic jak to u nas wypada...
RUDA MALLAMI KEAS czyli ciekawe nocki za wami :/ DOTKA niedźwiedź mówisz? CZARNULA i potem dziwota ze takie brednie matki powtarzają... Skoro lekarz tak mowi... Moja ma wytarte- juz zaczynaja odrastać... Co ma pocenie do wytartych włosów? My braliśmy podwójna wit D. Była w górnych granicach normy i zaszliśmy na 1 dawke. U nas tez dzis łaskawy dzień w wózku... Odwiedziliśmy prababcie 5km od nas. Tz nas zawiózł a powrót był pieszo. Popołudniu znowu ze szkoły wróciłam z nadprogramowym dzieckiem... Dopiero niedawno go odprowadziliśmy... Padam na pysk... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Rozeznanie
|
Boże to nie jest normalne, że ona się tak wydziera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.