PM 2017 cz. 20! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-16, 07:55   #2821
Promyk03
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz. 20!

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Witam dziś chyba zrobię rundkę po sklepach w poszukiwaniu outfitu na panieński. Spódniczkę już mam, ale muszę znaleźć jakiś pasujący do niej top

I...

miesiąc do ślubu

aż mnie brzuch rozbolał z nerwów

Zleci 😁

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:09   #2822
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Witam dziś chyba zrobię rundkę po sklepach w poszukiwaniu outfitu na panieński. Spódniczkę już mam, ale muszę znaleźć jakiś pasujący do niej top

I...

miesiąc do ślubu

Fajnie

U mnie dzis 100 dni do ślubu

Edytowane przez Dorotti666
Czas edycji: 2016-06-16 o 08:10
Dorotti666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:11   #2823
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:

I...

miesiąc do ślubu

Ale to zleciało!!! przypomnij o której ceremonia zaślubin?

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Fajnie

U mnie jeszcze lekko ponad 3 miesiące
Tobie tez szybko zleci, zobaczysz!

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Mi zostały 443 dni do slubu

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:17   #2824
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
ale to zleciało!!! Przypomnij o której ceremonia zaślubin?
17
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:25   #2825
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
17

Tego samego dnia ide na slub i wesele do koleżanki wiec myślami bede z Tobą

Stary 2016-06-16, 08:32   #2826
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:

I...
miesiąc do ślubu
Ale super szybko zleci

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:42   #2827
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
I...
miesiąc do ślubu

Cytat:
u mnie to nowość. Biorąc pod uwagę to, że w Polsce dopiero co pojawił się na rynku o smaku bzu, a gruszkowego dalej nie ma, to pewnie trzeba poczekać pare lat na niego
Emm... Szczerze mówiąc to w Niemczech nie widziałam nawet bzu, a blackberry ciężko znaleźć, a bardzo lubię. (na stronie mają tylko jabłko i blackberry, wiec bzu to na 100% pewnie nie ma).
A skoro gdzieś jest gruszkowy... to nie lubię ani Niemiec ani Polski, skoro w tych Państwach nadal nei ma.
Chcę gruszkowe Somersby.

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Napisałam kilka dni temu do 3 fotografów i jednego zespołu i cisza do tej pory
Ja może nie ślubnie. Ale pisałam do dwóch firm z pytaniem o dostępność soczewek i cenę wysyłki do Niemiec i też cisza od kilku dni. :/ A chcę do końca czerwca mieć soczewki. :c

Nemmi, gratulacje!

Witam się i zaraz znikam, bo szykować się muszę do dentysty.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 09:12   #2828
sweet_chocolate
Zakorzenienie

hej

coś się ochłodziło dziś u nas, po południu zamierzam pójśc do kosmetyczki w końcu zrobić porządek z brwiami, muszę tam przedzwonić czy ma czas
Stary 2016-06-16, 09:15   #2829
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
co jest kochana?

i czekamy na zdj !

)

Ogólnie z dniem wczorajszym odechciało mi sie wesela i tej calej organizacji. Mam wszystkiego dosc,po co się starać skoro i tak nie będzie na pewno tak jak sobie to wymarzyłam. Wszystko jest nie tak,ciągle sa z tego powodu jakies kłótnie. Najlepiej by bylo gdyby tego wesela w ogole nie bylo. Nie lubię jak cos jest nie dopracowane a pewnie w wielu sprawach tak będzie. Ogólnie wszystko mnie wkurza i mam ochotę wyjechać gdzieś sama,zaszyć sie i mieć święty spokój.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 09:24   #2830
klauduska92
Rozeznanie

Dzień dobry!
Nem, gratulacje pracy!
Pepa, mi się ta ostatnia bardzo podoba
Magdenka- jakie mierzyłaś obrączki? Ten wzór co mi się podoba to tylko na zamówienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ogólnie z dniem wczorajszym odechciało mi sie wesela i tej calej organizacji. Mam wszystkiego dosc,po co się starać skoro i tak nie będzie na pewno tak jak sobie to wymarzyłam. Wszystko jest nie tak,ciągle sa z tego powodu jakies kłótnie. Najlepiej by bylo gdyby tego wesela w ogole nie bylo. Nie lubię jak cos jest nie dopracowane a pewnie w wielu sprawach tak będzie. Ogólnie wszystko mnie wkurza i mam ochotę wyjechać gdzieś sama,zaszyć sie i mieć święty spokój.
Nie załamuj się! Zawsze jest taki kryzys, a później mija i wszystko jest dobrze Mój brat w 3 miesiące zorganizował ślub, nie było czasu na dopieszczenie wszystkiego, a wyszło na prawdę bardzo dobrze
klauduska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 09:27   #2831
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej by bylo gdyby tego wesela w ogole nie bylo.
Też mam takie mysli. Też chcialabym aby wszystko było dopracowane w każdym aspekcie, ale staram sie pogodzic z tym, ze tak niestety nie bedzie.
Ale nie załamuj się, wesele będzie pewnie takie jak sobie wymarzysz. Jest na szczescie jeszcze duzo czasu.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 09:32   #2832
malgosiaw123
Zakorzenienie

Ale tutaj chodzi o to ze przygotowania powinny sie kojarzyć z miłym czasem,który potem będzie sie wspominać a ja tak nie mam. Dla mnie to udręka,rozmyslanie,mam dosc. Wiem ze macie tu dosc jakiegokolwiek narzekania,bo ja tez tego nie lubię. Ale wczoraj miałam takiego dola ze caly wieczór i dzisiaj ranek przeplakalam. Chciałabym nie martwić się kasa,tym co będzie później i sobie tylko wybierać w dekoracjach i gadżetach na wesele. Ale wizja samodzielnego zbierania i tego ciśnienia mnie tylko frustruje. A to najgorsze co moze być.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

I tu nie chodzi o to ze chce miec nie wiadomo co i wymyślam i w ogole. Przeciez wiecie. Tylko chyba brak mi jakiegokolwiek zainteresowania najbliższego otoczenia tym tematem. Tz we wszystkim jest na nie. I serio mam juz tego dosc.
Stary 2016-06-16, 09:32   #2833
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
hej

coś się ochłodziło dziś u nas, po południu zamierzam pójśc do kosmetyczki w końcu zrobić porządek z brwiami, muszę tam przedzwonić czy ma czas
ja wczoraj dzwoniłam się umówić to dopiero na 28.07 miała miejsca
Stary 2016-06-16, 09:37   #2834
motylek825
Zakorzenienie

Dziewczyny jakie buty zakładacie na poprawiny jako gość? Wysokie, niskie, sandały? Nie wiem jakich szukać.

Cytat:
Domyślam sie co czujesz bo tez tak czasami mam szkoda, że twój TZ tak mało Cie wspiera w tym wszystkim. Moze porozmawiaj z nim tak szczerze.

Stary 2016-06-16, 09:38   #2835
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
I tu nie chodzi o to ze chce miec nie wiadomo co i wymyślam i w ogole. Przeciez wiecie. Tylko chyba brak mi jakiegokolwiek zainteresowania najbliższego otoczenia tym tematem. Tz we wszystkim jest na nie. I serio mam juz tego dosc.
A rozmawiałaś z TZ na ten temat?

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Dziewczyny jakie buty zakładacie na poprawiny jako gość? Wysokie, niskie, sandały? Nie wiem jakich szukać.
Ja obcasy, a później zmieniam, chyba, że mam obtarte strasznie to baleriny od razu
Stary 2016-06-16, 09:44   #2836
malgosiaw123
Zakorzenienie

Ja tez jakies na obcasie planuje.

Co do Tz. Jego nie interesuje temat wesela i trudno sie dziwić. To w końcu facet Zazdroszczę ze wasi sie angażują ale moj taki nie jest. Dla niego wesele powinno być tradycyjne,bez żadnych wymysłów,gadżetów. On chyba uważa ze wszystko się samo zrobi,poza tym chyba sobie mów zdaje sprawy ze naprawde trzeba się napracować zeby chociaż podstawowe sprawy załatwić typu menu,uslugodawcy,obrączki ,kwiaty,ubiór i dokumenty potrzebne do ślubu
Stary 2016-06-16, 09:54   #2837
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez jakies na obcasie planuje.

Co do Tz. Jego nie interesuje temat wesela i trudno sie dziwić. To w końcu facet Zazdroszczę ze wasi sie angażują ale moj taki nie jest. Dla niego wesele powinno być tradycyjne,bez żadnych wymysłów,gadżetów. On chyba uważa ze wszystko się samo zrobi,poza tym chyba sobie mów zdaje sprawy ze naprawde trzeba się napracować zeby chociaż podstawowe sprawy załatwić typu menu,uslugodawcy,obrączki ,kwiaty,ubiór i dokumenty potrzebne do ślubu
Ja mam wolną rękę i o większości sama decyduję, ale jak chcę pomocy TZ to mu o tym mówię po prostu. Powiedz mu, że jest Ci ciężko i liczysz na jego wsparcie, bo to w końcu Wasz dzień! Może bliżej ślubu mu się odmieni, na pewno będzie dobrze!
Stary 2016-06-16, 09:56   #2838
malgosiaw123
Zakorzenienie

On tez mowi ze ja mam wybierać. Tylko pozniej słyszę gadanie ze to takie drogie,a to srakie to mi się odechciewa wszystkiego.
Stary 2016-06-16, 09:56   #2839
Balkonikowa
Rudziutka..! :)

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Trochę jak piwo 0% :
Dokładnie! nie urywa

Cytat:
500 zł od pary do koperty dla koleżanki to duzo, mało czy w sam raz?
Idealnie

Cytat:
My zawsze tyle dajemy A myślicie ze 600 max 700 zl od nas jako świadka to będzie malo?
Myślę, że nie. Ja bym się czuła ok

Cytat:
Ja bym chciała wyrobić się z dzieckiem do 30tki.
Ja też Taki idealny wiek dla mnie

Cytat:
Napisane przez klauduska92 Pokaż wiadomość
Fajna akcja bardzo pozytywna

Cytat:
Ok ,macie w załączniku Tylko lepiej jak by była mniej rozłożysta

Góra piękna a co do dołu, to mam takie samo zdanie jak Ty – mniej rozłożysta i jest bomba

Cytat:
Napisane przez marta0o01 Pokaż wiadomość
Witam się z Polski
Jesteśmy tu już 11 dni a ja dopiero znalazłam chwilę ale narazie nadrobiłam tylko 10 stron bo miałam 70 TZ w niedziele wrócił już do Londynu, 4 dni byliśmy nad morzem ale udało nam się załatwić wszystko co chcieliśmy Podpisaliśmy umowę z fotografami, salą i zespołem. Byliśmy też u księdza ale nie miał jeszcze kalendarza i powiedział żebyśny przysłali kogoś w sierpniu żeby zaklepał termin i on nic więcej od nas nie chce. Żadnych nauk zaświadczeń itd. Wrzucam linki do naszej sali fotografa i zespołu
http://salaballada.pl
http://joliefotos.pl
https://www.facebook.com/zespolcantare/?ref=ts&fref=ts

A i jeszcze się wam pochwale. Będę miała córkę

Co do kawy w ciąży to ja nie piłam przed ciążą wcale a teraz pije codziennie rozpuszczalną z dwóch łyżeczek. Z tego co się dowiadywałam może zaszkodzić dopiero w dużych ilościach. Jak ktoś pije np codziennie 4
Gratulacje z powodu załatwionych spraw, i co najważniejsze z powodu córeczki

Ksiądz nie wymaga od Was żadnych zaświadczeń, nauk, kursów przedmałżeńskich?

Cytat:

Ja wypilam kiedyś 3 kawy, 2 energetyki i wzięłam ziolowa tabletke uspokajającą jak uczyłam sie do sesji. Pierwszy raz się o siebie balam bo serce tak mi zaczelo walić i bylam strasznie roztrzęsiona. Makabryczne uczucie.
No bo połączenie kawy i energetyka, które pobudzają oraz tabletki na uspokojenie nie jest najlepszym pomysłem …

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
Hej))
Mam chwilke, killa stron nadrobilam czekam na TZ z obiadkiem, a pozniej nauka...

My robimy wesele w 4* hotelu I mozemy wziac pokojoje 2-osobowe za 150zl lub 4-osobowe za 200zl...
Wezmiemy pewnie jedna czworke dla dzieci I moze jakis pokoj dla dziadkow...
Moj dziadek chodzi spac o 19, wiec podejrzewam ze zrobi sobie kilkugodzinna przerwe w trakcie wesela na sen

My też wczoraj rezerwowaliśmy pokoje dla Gości. Młodzież weźmiemy do siebie na wieś, mogą sobie dom cały zagospodarować, a wujki i ciotki do innego ośrodka. Liczą nas 55 zł za osobę ze śniadaniem. I my sobie chyba też wynajmiemy tam pokój, żeby być na miejscu

10.2011
12.2015
06.05.2017
Balkonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 09:58   #2840
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
On tez mowi ze ja mam wybierać. Tylko pozniej słyszę gadanie ze to takie drogie,a to srakie to mi się odechciewa wszystkiego.
Hej
A ustaliliscie przynajmniej wspólnie jak ma wyglądać to wesele i co chcecie żeby na nim było?

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 10:00   #2841
Balkonikowa

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Ile płacicie za fotografa? Znalazłam jedna Panią i zaproponowała mi 2800 za cały dzien (przygotowania, ceremonia, wesele do oczepin) - ok 12h plus plener. To drogo? Nie znam sie na tym.
Zależy co dostaniesz w efekcie końcowym. My płacimy 1700-zdjecia , album, foto relacja itd. z sesja. Za sesje nie w dniu ślubu dopłacamy 200zł.

Cytat:
Mam bób !
Dzięki Tobie przypomniałam sobie, że też mam w zamrażarce

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile przed ślubem chcecie mieć już zaproszenia w domu?
Wczoraj oglądałam, zapisałam sobie wstępne typy i jak się skonsultuje z Tż to myślę, że niedługo zamówimy nie zepsują się, a jeden wydatek mniej

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ze ślubnych spraw chyba nic się nie zmieniło noo Tż wziął jedynie zaświadczenie ze swojej parafii (dychę mu kazali zapłacić ), zrobimy poradnię i możemy umawiać się na spisanie protokołu
71 dni do ślubu
Gratki

Mój Tż jak chodzi to mama zawsze mówi Mu by zapłacił, a ten się drze, że nic Księdzu nie da bo to jego obowiązek wydać takie zaświadczenie i nie płaci

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Ja w grudniu to już chce zapraszać..
My tak samo. Tym bardziej, że część rodziny z z granicy wtedy w PL będzie

Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość
My na slub w czerwcu rozdajemy w grudniu ale to dlatego że 80% rodziny rozsiane po Polsce i chcemy aby nam w miarę wcześnie zadeklarowali potrzebę noclegów.
Właśnie mamy taką samą sytuację powiedz mi, czy takiej rodzinie z daleka wpisujecie wcześniejszy termin potwierdzenia czy jak to robicie?

Cytat:
miesiąc do ślubu
Gratki

Cytat:
Odpuść na chwilę, niech humor Ci się ustabilizuje i za jakiś czas na pewno wszystko będzie szło po Twojej myśli, zobaczysz :tuli:

Witam się po długiej nieobecności. Niestety sezon w pełni i teraz tak to chyba będzie niestety wyglądać. Wybaczcie mi :Roza:

Ze spraw ślubnych, to jednak zdecydowaliśmy się na kamerę Tak jakoś na spontanie wyszło

A wczoraj myślałam, że zawału dostane Teść załatwiał nam Drużbę – Piotra. Wczoraj do tego drużby dzwonimy , a ten nam mówi, że on ma inne wesele na tą datę wpisane i to już z zaliczką od 2015 roku :sciana: więc ja już zawał, płacz i armagedon. W nas w rejonie znaleźć dobrego drużbę w rok to rzecz niemożliwa. Tu Tż spisał się na medal bo przytulił mnie, wytarł łzy i powiedział, że dla mnie dobrego Drużbę nawet z nad morza sprowadzi
Po czym okazało się, że Teść pomylił imię Drużby i zarezerwował Nam, ale u Pawła. Jego brata. Obydwaj są drużbami i mają na imię Paweł i Piotr, żeby prościej było :ściana:

10.2011
12.2015
06.05.2017
Stary 2016-06-16, 10:00   #2842
koolorowana
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Kolorowana ok 20 min w 180 stopniach na termoobiegu

dziękuję
Cytat:
I...
miesiąc do ślubu
zazdroszczę ! Będziesz żonką

Małgosiu, pogadaj z Tżem, skoro widzi jakie to dla Ciebie ważne powinien Cię wspierać i dodawać otuchy!
Zobaczysz, będziesz mieć wymarzone wesele, podejdź do tego inaczej, z dystansem a nie z presją , bo wtedy się odechciewa czegokolwiek. Zbierz sobie inspiracje, pomarz sobie..i do dzieła ! Będzie wspaniale !
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 10:02   #2843
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Hej
A ustaliliscie przynajmniej wspólnie jak ma wyglądać to wesele i co chcecie żeby na nim było?

No jasne ze tak nie popadajmy w skrajności. Ja mu wczoraj powiedziałam zeby sobie ograniczył liczbę gości. Bo to nie moja wina ze on ma prawie 3 razy tyle co ja. No okej ma dużą rodzinę wiec to jego wina tez nie jest. Ale juz wiem ze powiem mu by wykreslil 4 osoby które moim zdaniem sa zbędne ale jego mama wcisnela,za dluga historia by to opowiadać,tym bardziej na forum A to juz ma 900 zl w kieszeni jak ich wykreśli. I nie przewidujemy żadnych atrakcji,z tym obydwoje sie zgodziliśmy
Stary 2016-06-16, 10:04   #2844
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne ze tak nie popadajmy w skrajności. Ja mu wczoraj powiedziałam zeby sobie ograniczył liczbę gości. Bo to nie moja wina ze on ma prawie 3 razy tyle co ja. No okej ma dużą rodzinę wiec to jego wina tez nie jest. Ale juz wiem ze powiem mu by wykreslil 4 osoby które moim zdaniem sa zbędne ale jego mama wcisnela,za dluga historia by to opowiadać,tym bardziej na forum A to juz ma 900 zl w kieszeni jak ich wykreśli. I nie przewidujemy żadnych atrakcji,z tym obydwoje sie zgodziliśmy
A jak to u was jest Tz finansuje całość?

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 10:04   #2845
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Aha. To powiedz mu czy bierzesz sama ślub czy z nim? I do tego jeszcze wybredny..
Cytat:
Napisane przez Balkonikowa Pokaż wiadomość
Ze spraw ślubnych, to jednak zdecydowaliśmy się na kamerę Tak jakoś na spontanie wyszło

A wczoraj myślałam, że zawału dostane Teść załatwiał nam Drużbę – Piotra. Wczoraj do tego drużby dzwonimy , a ten nam mówi, że on ma inne wesele na tą datę wpisane i to już z zaliczką od 2015 roku :sciana: więc ja już zawał, płacz i armagedon. W nas w rejonie znaleźć dobrego drużbę w rok to rzecz niemożliwa. Tu Tż spisał się na medal bo przytulił mnie, wytarł łzy i powiedział, że dla mnie dobrego Drużbę nawet z nad morza sprowadzi
Po czym okazało się, że Teść pomylił imię Drużby i zarezerwował Nam, ale u Pawła. Jego brata. Obydwaj są drużbami i mają na imię Paweł i Piotr, żeby prościej było :ściana:
oo jednak kamera ! i dobrze , będziecie mieć lepszą pamiątkę !
Kochany Tż
i wgl to hej ! brakowało Cię tu
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 10:04   #2846
Balkonikowa

Cytat:
Buty zdecydowanie niskie. Całe wesele bawię w szpilkach więc poprawiny już na luzie

Cytat:
Napisane przez klauduska92 Pokaż wiadomość
Ja mam wolną rękę i o większości sama decyduję, ale jak chcę pomocy TZ to mu o tym mówię po prostu. Powiedz mu, że jest Ci ciężko i liczysz na jego wsparcie, bo to w końcu Wasz dzień! Może bliżej ślubu mu się odmieni, na pewno będzie dobrze!
Cytat:
A nie da się przekonać by choć jedną rzecz z Toba załatwić? Sam by zobaczył, że to nie jest tani biznes i nie robisz mu "krzywdy" i nie wybierasz rzeczy najdroższych? Że się starasz?

10.2011
12.2015
06.05.2017
Stary 2016-06-16, 10:05   #2847
malgosiaw123
Zakorzenienie

Balkonikowa o co chodzi z tym drużba? Co to w ogole?
Stary 2016-06-16, 10:07   #2848
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Balkonikowa o co chodzi z tym drużba? Co to w ogole?
Już chyba kilka razy było tłumaczone co to Ale ja też juz zapomniałam Wiem, ze to jakiś ktoś na wesele

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 10:08   #2849
oljaa
Zakorzenienie

Hej! czuję, że niedługo się wykończę
Balkonikowa, jak wynajmujecie drużbę?
Małgosia, Twój TŻ nie zdaje sobie sprawy z sytuacji, nie wszyscy będą się czynnie angażować w przygotowania, no ale za marudzenie Twojemu TŻ należy się bacik rozumiem, że ceny zapierają dech w piersiach, no ale Ty ich nie ustalasz
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 10:08   #2850
Balkonikowa

Cytat:
oo jednak kamera ! i dobrze , będziecie mieć lepszą pamiątkę !
Kochany Tż
i wgl to hej ! brakowało Cię tu
Dzięki Kochana bardzo miło takie coś czytać Będę starać się być częściej ale rożnie to pewnie będzie wyglądać

No spisał się wczoraj by uspokoić rozhisteryzowaną Peemę

A co do pamiątki to masz rację - tym bardziej, że widzieliśmy nie jeden film od tego kamerzysty i wiemy, że Nam "krzywdy" nie zrobi

10.2011
12.2015
06.05.2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości