|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
dziewczyny teraz troche odbiegne od tematu otoz mam zielona sukienke ale to jest taka dziwna zielen ze nigdzie nie moge dobrac krawaata dla mojego partnera, Ehh musze go sama ubrac bo chlopok sie w ogole nie zna
![]() Dlatego tez skoro nie ma takiej zieleni planuje mu kupic czerwony krawat bo takie mam dodadtki, hmmm a koszula jaki kolor??? tylko nie bialyy nie nawidze bialego ehhmyslalam o czarnej ale czy to nie bedzie za ciemno:? pomozcie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Mój facet ma kremową koszule w delikatne złote paskie
a ja mam sukienke w kolorze czerwonym i złote dodatki Wiec może koszula w kolorze kremowym z czerwonymi paseczkami ?
|
|
|
|
#693 |
|
Raczkowanie
|
a tu fotka zaproszenia.. nie pamietam już kto ale któraś z was wczoraj chciala zobaczyc jak wyglada
przepraszam za jakośc ale robilam to komórkaa! http://img215.imageshack.us/my.php?i...jcie014lj8.jpg http://img217.imageshack.us/my.php?i...jcie011ax9.jpg http://img215.imageshack.us/my.php?i...jcie009ca0.jpg
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
Ja u siebie musiałam podać pesel i numer dowodu :/ swój i osoby towarzyszącej :/
a studniwóka trwać chyba bedzie od 19.00 do 5.00 lub 6.00
|
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
wiolka8989-----mi sie wydaje, ze z czarna koszula bylo by za ciemno pozatym dziwnie troche. czarna koszula, czerwony krawat i Ty w zielonej sukni.. sprobuj dobrac mu cos innegoo
a co doo malinaaack to sadze, ze bedzie znakomicie pasowac
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki bedą mi te butki pasowały do mojej sukienki sa niskie ok 3 cm
a ja własnie takie niskie bym chciała bo nie che sie czuc jak "zyrafa" tylko nie wiem czy bedą pasowały
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
to ja prosiłam o zaproszenie
wielkie dzieki jak jak tylko dostne to też wkleje fotke ale kiedy to bedzie to nie wiem bo organizacja u mnie szwankuje na maksa :/
|
|
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
abralm--- a te butki są złote czy srebrne ? ja sadze , ze sa ok i pasuje ale przydalby sie wtedy jakis dodatek.. bransoletka lanczuszek piersionek albo kolczyki ?
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak propo sukienki 3 lata temu chcialam kupic taka na wesele ale zrezygnowałam ponieważ w kazdym sklepie takie były. Twoj kolor jest czerwony czy bordowy?
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
noo.. w niektorych szkolach w moim miescie tez nie dostali..a 2 tyg do studniowki .. nie wiem dlaczego
ta która dostalam kosztowała zaledwie 2,50 .. niezle co ?
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie niewiem dlatego pytam czy pasują a nad dodatkami myslę jeszcze jesli bym kupiła te złote butki to musiałabym miec tez złote dodatki wiec licze na opinie![]() ![]() edit: Cytat:
a kolorek to jest taka krwista czerwien ale fotka bzytka
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie.. ale złoto raczej tanie nie jest.. a jesli nie nosisz to na raz nie ma sensu kupowac. moze mama ma ? to by Ci pozyczyla..a kiedy masz studniowke? moze wstrzymaj sie jeszcze i poczekaj troszke ;>
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny... chcialabym abyscie mi pomogly w doborze bizuterii i butów do mojej sukienki poniewaz kompletnie nie mam pomyslu...
co do butow to odpadaja szpice bo mam rozmiar 40 :/ A sukienka wyglada nastepujaco:
|
#704 |
|
Przyczajenie
|
ja generalnie jeszcze nic nie mam...studniówka 2 luty..ale zamierzam sie wkrótce zabrać na zakupy...już teraz przedstawiam Wam mój zestaw..na razie tylko taki ułożony w głowie...zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistości..napiszcie co myślicie..ewentualnie jakieś rady??
krytyka także mile widziana :P pozdrawiam Wszystkie maturzystki ![]() aaa..i napiszcie..która torebeczka kopertówka lepsza?? bo zamierzam sobie którąś z nich kupić na allegro )a co do fryzury..to albo: 1. grzywka wyprostowana (mam prostą grzywkę..zadnych skosów :P)..i lekko pofalowane włoski albo 2. włosy wyprostowane i grzywka też i boki podpięte do góry..taki jakby irokez..ale generalnie włosy z tyłu rozpuszczone..taki irokez..ale w tym sensie ,ze na srodku głowy nie jest ulizane tylko taka"bomba" czy jakoś tak..nie potrafię tego opisać..sorry!!ale zawsze chętnie posłucham Waszych rad co do fryzury ..a no makijaż jak widać.."smoky eye" ![]() czekam na komentarze z niecierpliwością ![]() a co do dodatków to tak: albo 1. czerwone kolczyki i wstążka w pasie czerwona albo (co raczej bardziej prawdopodobne )2. jakiś naszyjnik z czymś czerwonym, ale delikatny.. kolczyki jakieś male wkręty srebrne i ta wstążka czerwona w pasie.. jak myślicie?? a jakie rajstopy?? czarne czy naturalny kolor?? |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
abrlam złoto moim zdaniem odpada bo sukienka ma srebrne klamerki
samirka złoto jest drogie i kupowac na jedna impreze bez sensu, ale przeciez tyle jest jego imitacji w kazdym sklepie z bizuteria wiec z tym problemu nie widze |
|
|
|
#706 |
|
Przyczajenie
|
no i torebeczki się nie wczytały ;/
próbuję jeszcze raz ![]() i drobna poprawka ) STUDNIóWKA JEDNAK 1 LUTY )PODAJę ZAłąCZNIKI..bo inaczej się nie da;/ http://www.allegro.pl/item291105136_...pertowka_.html http://www.allegro.pl/item290681423_..._irlandii.html |
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
a włoski to masz dlugie czy nie ? moze loczki i prosta grzywka ?? sukienka ok ładna. skromna ale fajowa.. makijaz takze ekstra tez bym taki chciala ale nie wiem kto mi zrobi .. bo na kosmetyczke mi szkoda ! .. a butki to hmmm.. sa fajne. cos w sobie maja tylko, ze ja bym ubrala takie wiesz.. nie pelne tylko odkryte troche ha !
nie wiem jak to opisac
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatki srebrne gdyż masz na torebeczce srebrne
|
|
|
|
|
#709 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Justi189 zestawik niczego sobie
wg mnie ta pierwsza torebka ladniejsza, a skoro dodatki czerwone to moze biziteria tez cos z czerwienią? co do fryzurki to ja sama niewiem jeszcze jak sie uczesze wiec raczej niedoradze chyba w tej dziedzinie, niby mam kilka opcji i wizji ale niewiem co z tego wyjdzie
|
#711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ,jakąś tam mam złota biżuterię ale złota nie lubie na sobie;/ mogłabym tez kupic imutacje ale niewiem wolałabym wtedy srebo (bo kosztuje tyle samo co imitacja) jest tylko jeden problem bo moje sprzaczki w sukience są złote i mają takie dołeczki całość wyglada jakby to były dżety wiec jest tez troche srebrne , i już pytałam o to czy bedzie mi stebro wtedy pasowalo ale nie było odzewu![]() Cytat:
ja widze takie coś z dotatków ![]() http://allegro.pl/item286981896_bran...lotaaaaa_.html te buciki są przepiekne ale dla mnie za wysoie![]() http://allegro.pl/item288283218_zlot...ikt_roz40.html edit: wrzucam wam fotki tej nieszczesnej sprzączki, czy wogole do tego bedzie pasowac srebro?? ja coraz baardziej mysle ze nie
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prośbę
![]() Otóż ja i mój chłopak (chodzimy do tej samej szkoły i mamy jedną studniówkę) zostaliśmy wybrani, aby podziękować rodzicom, nauczycielom i dyrekcji... no wiecie takie tam coś, że za zorganizownaie studniówki, za pomoc, za przygotowanie do matury i coś tam... Któraś z was ma może takie zadanie ? Nawet jeśli nie - to proszę o pomoc w ułożeniu takich podziękowań
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Co powiecie na taki szal do mojej sukienki? Szal jest pokryty czarnymi cekinami, może nie być tego widac na zdjeciu...
Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii. I jeszcze jedno pytanko. Sądzicie że moge do tego zestawu pomalować sobie paznokcie (swoje wlasne ) na ciemną czerwien/bordo?Pozdrawiam
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
nadi-a szale w tym sezonie sa kompletnie nie modne lepiej pomysl o bolerku
|
|
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
Karolcia2401-- może coś w tym stylu, ze Ja w imieniu moim i innych uczniów chciałabym podziekowac serdecznie rodzicom za zorganizowanie studniowki za wklad jaki wlozyliscie w przygotowanie jej itp itd.. kurdee ;D nie mam pojeciaa ! ;D
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
Myśle, ze szal bedzie Ci pasował
a co do pzaurków to masz cos bordowego ?
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
BBlondyneczkAA -- ale przeciez Karolcia2401 napisala
'' Otóż ja i mój chłopak (chodzimy do tej samej szkoły i mamy jedną studniówkę) zostaliśmy wybrani, aby podziękować rodzicom, nauczycielom i dyrekcji... no wiecie takie tam coś, że za zorganizownaie studniówki, za pomoc, za przygotowanie do matury i coś tam... '' więc odniosłam się do tego co pisała
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
myślisz BBlondyneczkAA , że wszyscy beda ubrani wedlug terazniejszej mody ? bo ją watpie
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

?

ale dla mnie za wysoie