PM 2017 cz. 20! - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-16, 10:59   #2881
klauduska92
Rozeznanie

Dot.: PM 2017 cz. 20!

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Gratulacje świetny wynik w jakim czasiee?
Zaczęłam 06.05.2016
klauduska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:02   #2882
malgosiaw123
Zakorzenienie

Do przodu,w sensie ze u mnie tego nie ma i dla mnie to cos dziwnego dla mnie to nie wiocha,bo w każdym rejonie sa inne obyczaje ale po prostu ja lubię rządzić i wkurzaloby mnie ze taki ktoś, jeszcze wynajęty mną rządzi i mi wesele uklada :P
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:04   #2883
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Witam dziś chyba zrobię rundkę po sklepach w poszukiwaniu outfitu na panieński. Spódniczkę już mam, ale muszę znaleźć jakiś pasujący do niej top

I...
miesiąc do ślubu
aż mnie brzuch rozbolał z nerwów
teraz to juz zleci

Cytat:
Ogólnie z dniem wczorajszym odechciało mi sie wesela i tej calej organizacji. Mam wszystkiego dosc,po co się starać skoro i tak nie będzie na pewno tak jak sobie to wymarzyłam. Wszystko jest nie tak,ciągle sa z tego powodu jakies kłótnie. Najlepiej by bylo gdyby tego wesela w ogole nie bylo. Nie lubię jak cos jest nie dopracowane a pewnie w wielu sprawach tak będzie. Ogólnie wszystko mnie wkurza i mam ochotę wyjechać gdzieś sama,zaszyć sie i mieć święty spokój.

Cytat:
Ale tutaj chodzi o to ze przygotowania powinny sie kojarzyć z miłym czasem,który potem będzie sie wspominać a ja tak nie mam. Dla mnie to udręka,rozmyslanie,mam dosc. Wiem ze macie tu dosc jakiegokolwiek narzekania,bo ja tez tego nie lubię. Ale wczoraj miałam takiego dola ze caly wieczór i dzisiaj ranek przeplakalam. Chciałabym nie martwić się kasa,tym co będzie później i sobie tylko wybierać w dekoracjach i gadżetach na wesele. Ale wizja samodzielnego zbierania i tego ciśnienia mnie tylko frustruje. A to najgorsze co moze być.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

I tu nie chodzi o to ze chce miec nie wiadomo co i wymyślam i w ogole. Przeciez wiecie. Tylko chyba brak mi jakiegokolwiek zainteresowania najbliższego otoczenia tym tematem. Tz we wszystkim jest na nie. I serio mam juz tego dosc.
My też sami zbieramy i też mam czasem wizję, że nie zdążymy, martwi mnie to i ubolewam, że nie mogę wziąć wszystkiego co bym chciała, no ale przecież to nie gadżety i inne pierdoły są ważne w TYM Dniu tylko, to, ze się stanie Małżeństwem

mój TŻ też sobie nie zdawał sprawy z tego co ile kosztuje i marudził, że jak to tyle za DJ, tyle za to za tamto, ale wzięłam go przed kompa i pokazałam wszelkie ogłoszenia itp itd i zobaczył, że wcale tak drogich nie znalazłam.. u nas to ja szukam, bo On nie ma jak będąc ponad 500 km stad, ale w weekendy wszystko z Nim konsultuję i razem wybieramy

Cytat:
Napisane przez klauduska92 Pokaż wiadomość
A ja trochę zmienię temat, bo jednak nie wytrzymam i muszę się pochwalić! Schudłam już 8 kg! Jeszcze 12 kg w dół i będzie wymarzona waga
super

ja po pracy, zrobiłam zakupy, zjadłam śniadanie i teraz się biorę za sprzątanie

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:07   #2884
luna_laula
catwoman

Dzień dobry

Nie wierzę, włączyłam wizaż, a tu reklama żelu na suchość pochwy

Ciasto wyszło Pół zaniosłam rano babci, druga część czeka na rodziców, na pewno będą spragnieni polskich smaków

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ile przed ślubem chcecie mieć już zaproszenia w domu?
Nie mam pojęcia. W święta chcemy je zacząć rozdawać, więc na początku grudnia powinny być gotowe i wydrukowane. Sami będziemy je projektować, więc czuję, że niedługo muszę zagonić do tego tż.

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
pizza na kalafiorze brzmi kusząco
Polecam wczoraj z tż zrobiliśmy i wyszła pyszna Dla zainteresowanych- nie czuć w cieście kalafiora

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Witam dziś chyba zrobię rundkę po sklepach w poszukiwaniu outfitu na panieński. Spódniczkę już mam, ale muszę znaleźć jakiś pasujący do niej top

I...
miesiąc do ślubu
aż mnie brzuch rozbolał z nerwów

Cytat:
Ale tutaj chodzi o to ze przygotowania powinny sie kojarzyć z miłym czasem,który potem będzie sie wspominać a ja tak nie mam. Dla mnie to udręka,rozmyslanie,mam dosc. Wiem ze macie tu dosc jakiegokolwiek narzekania,bo ja tez tego nie lubię. Ale wczoraj miałam takiego dola ze caly wieczór i dzisiaj ranek przeplakalam. Chciałabym nie martwić się kasa,tym co będzie później i sobie tylko wybierać w dekoracjach i gadżetach na wesele. Ale wizja samodzielnego zbierania i tego ciśnienia mnie tylko frustruje. A to najgorsze co moze być.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

I tu nie chodzi o to ze chce miec nie wiadomo co i wymyślam i w ogole. Przeciez wiecie. Tylko chyba brak mi jakiegokolwiek zainteresowania najbliższego otoczenia tym tematem. Tz we wszystkim jest na nie. I serio mam juz tego dosc.
Oczywiście nawet jak mu mówisz ile roboty i zaangażowania cię to kosztuje to go to nie rusza? Mój dostał olśnienia jak mu powiedziałam ile czasu już na to poświęciłam, więc trochę się przejął i teraz o co go poproszę to mi pomaga

Cytat:
Ja tez jakies na obcasie planuje.

Co do Tz. Jego nie interesuje temat wesela i trudno sie dziwić. To w końcu facet Zazdroszczę ze wasi sie angażują ale moj taki nie jest. Dla niego wesele powinno być tradycyjne,bez żadnych wymysłów,gadżetów. On chyba uważa ze wszystko się samo zrobi,poza tym chyba sobie mów zdaje sprawy ze naprawde trzeba się napracować zeby chociaż podstawowe sprawy załatwić typu menu,uslugodawcy,obrączki ,kwiaty,ubiór i dokumenty potrzebne do ślubu
Zawsze gdy myślałam o ślubie byłam pewna, że będę mieć kupę sałaty i będę wydziwiać, a po suknię polecę do Paryża A jak jest? Zajmuję się głównie kombinowaniem na czym oszczędzić

Cytat:
Napisane przez Balkonikowa Pokaż wiadomość
Generalnie pomaga w prowadzenie wesela. Dla niego to codzienności i pomaga Młodym - wie co kiedy gdzie i z kim ma się zrobić, jak to ma wyglądać by Młodzi byli zadowoleni (różne szczegółu ustalane są przed weselem), jakie zabawy chcą Młodzi i czego oczekują. Czy wyjście Młodych czy błogosławieństwo - generalnie taki "podpowiadacz"

Poza tym jak zespół ma przerwę w graniu, a ludzie chcą się bawić to on ogarnia temat i zabawia towarzystwo
Pierwszy raz słyszę U mnie wesele będzie prowadził wodzirej, który jest w pakiecie z dj, a bardziej osobistymi sprawami będzie się zajmować świadek i świadkowa

jezuuu, dziewczyny, ale miałam właśnie telefon! aż się trzęsę z emocji jak dostanę drugi to wam powiem ocb
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:09   #2885
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Luna czekamy zatem na wieści o co chodzi

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:13   #2886
malgosiaw123
Zakorzenienie

Luna cieszę sie ze ciasto wyszlo

Wiesz w sumie nigdy nie mówiłam jak bardzo mnie meczylo to szukanie i w ogole.. Chyba myślał ze tak łatwo mi przyszlo.
Stary 2016-06-16, 11:13   #2887
luna_laula
catwoman

My koszty weselne rozkładamy równo po połowie, chociaż myślę, że nie będziemy mieć idealnie równej liczby gości. Podejrzewam, że +/- 30 osób

Znowu mnie wkurzył h&m ruszyły przeceny i oczywiście moja sukienka ponad 50 zł tańsza jest ja to mam wyczucie
Stary 2016-06-16, 11:15   #2888
endziS
Zadomowienie

malgosiaw123 Też bym chciała nie martwić się kasą i wybierać rzeczy te które mi się podobają A my nawet nie możemy sobie pozwolić na 2 kamerzystów bo koszt jest straszny a filmy robią świetne
Teraz jak byliśmy na tym weselu młodym kasę dali rodzice po pół, zespół był świetny, fotograf jakby go nie było na weselu tak się dobrze ukrywał i robił zdjęcia
Nie każdy ma takie szczęście niestety
endziS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:16   #2889
malgosiaw123
Zakorzenienie

No ja niestety nie mogę dzielić sie po równo bo nie miałabym tyle kasy. Tym bardziej ze on ma o wiele więcej gości co zreszta jest adekwatne do zarobków wiec to byłaby paranoja
Stary 2016-06-16, 11:16   #2890
czerwiec2017
Zadomowienie

Hej hej
Zobaczcie jaki piekny bukiet ostatnio zrobila kwiaciarnia z mojej okolicy z groszku pachnacego

W poniedzialek podpisujemy umowe z DJ Roman Cabaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1466068508903.jpg (55,6 KB, 14 załadowań)
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:17   #2891
marta0o01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Balkonikowa Pokaż wiadomość

Ksiądz nie wymaga od Was żadnych zaświadczeń, nauk, kursów przedmałżeńskich?
No właśnie nie.. Też się zdziwiłam bo się naczytałam ile tego załatwiania jeszcze jak nie mieszkamy juz w naszej parafii.. Ale on powiedział że potrzebuje tylko nasze odpisy chrztu a że byliśmy oboje chrzczeni w tej parafii to w sumie nic od nas nie chce

Małgosia mój jest taki sam. Wszystko ja mam wybierać a później co tak drogo, co ja wymyślam jak wszyscy robią inaczej i jest dobrze itd

A w ogóle ostatnio teść nam wybrał salę Jeszcze zanim podpisaliśmy umowę z naszą. To chyba najbrzydsza sala jaką widziałam.. Ale jego 2 synów miało tam wesele i mu się podobało (6-7 lat temu, od tego czasu zmienił się właściciel i wszyscy pracownicy) i kosztuje 120 za osobę. TZ oczywiście był na tak bo on wszędzie szuka oszczędności ale powiedziałam że nigdy w życiu nawet jakby było za 50zł. No i teść się tydzień do mnie nie odzywał ale już mu przeszło
marta0o01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:19   #2892
luna_laula
catwoman

Cytat:
Luna cieszę sie ze ciasto wyszlo

Wiesz w sumie nigdy nie mówiłam jak bardzo mnie meczylo to szukanie i w ogole.. Chyba myślał ze tak łatwo mi przyszlo.
W końcu mu wygarnęłam, że nic nie spadło z nieba, że przejrzałam oferty wszystkich domów weselnych w Lbn, że mailowałam z 20 cukierniami, szukałam zaproszeń, orientowałam się w cenach. Sama poszłam do księdza klepnąć datę, analizowałam wszystkie umowy, znalazłam dj i dalej ogarniam całą resztę, a on ma wszystko w tyłku, więc może warto wszystko odwołać skoro ma takie podejście. Bo skoro się nie interesuje to zaręczyny to był pic na wodę, a na ślub się zgodził bym mu dała spokój. Chyba mu się zrobiło głupio, bo nagle zmienił podejście i powiedział, że odtąd będzie mi we wszystkim pomagać i ze wszystkim mam do niego przychodzić. Ciężko mi uwierzyć w ta zmianę, ale w końcu widzę szczere zainteresowanie i chęć, a nie zlewkę
Stary 2016-06-16, 11:20   #2893
endziS
Zadomowienie

Cytat:
No ja niestety nie mogę dzielić sie po równo bo nie miałabym tyle kasy. Tym bardziej ze on ma o wiele więcej gości co zreszta jest adekwatne do zarobków wiec to byłaby paranoja
Mi też się odechciało wszystkiego jak mam brać osoby które robią brzydki zdjęcia bo tylko na takiego mnie stać

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
Hej hej
Zobaczcie jaki piekny bukiet ostatnio zrobila kwiaciarnia z mojej okolicy z groszku pachnacego

W poniedzialek podpisujemy umowe z DJ Roman Cabaj
Piękny
Gratuluję umowy
Stary 2016-06-16, 11:21   #2894
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
malgosiaw123 Też bym chciała nie martwić się kasą i wybierać rzeczy te które mi się podobają A my nawet nie możemy sobie pozwolić na 2 kamerzystów bo koszt jest straszny a filmy robią świetne

Teraz jak byliśmy na tym weselu młodym kasę dali rodzice po pół, zespół był świetny, fotograf jakby go nie było na weselu tak się dobrze ukrywał i robił zdjęcia

Nie każdy ma takie szczęście niestety

Wiesz akurat problem dwóch kamerzystów to moim zdaniem juz atrakcja ja nawet o tym nie mysle bo musialabym doplacic 1000 zl. Poza tym dla mnie nie warto przeplacac kamerzysty. Po co? Zeby takim filmikiem pochwalić sie na fb? Bez przesady. Najważniejsze ze bede miec dobra jakość i tyle mi wystarczy.
Stary 2016-06-16, 11:23   #2895
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość

Pokaż jakie
Cytat:
Magdenka- jakie mierzyłaś obrączki? Ten wzór co mi się podoba to tylko na zamówienie
Mierzyłam bardzo różne, tak tylko, żeby zobaczyć jakie będą mi pasować. I wiem jedno, do moich cienkich paluchów 3mm to max. I w ogóle jeśli jeszcze tego nie robiłyście to polecam pójść i sobie pomierzyć, bo u mnie wszystkie najładniejsze z katalogu okazały się nietrafione na żywo Ale jakoś na dniach chcę przymierzyć te obrączki od Niewęgłowskiego, o których już pisałam (jest u was ten jubiler, czy to tylko lubelska sieć?). http://www.jubilernieweglowski.pl/up...er/big/236.jpg Coś takiego, tylko cieńsze i bez kamienia

Cytat:
Ogólnie z dniem wczorajszym odechciało mi sie wesela i tej calej organizacji.
Nie wiem czy to cię pocieszy, ale na wiele szczegółów istotnych dla ciebie, goście nawet nie zwrócą uwagi. Najważniejsze, żeby była fajna atmosfera

Cytat:
A ja trochę zmienię temat, bo jednak nie wytrzymam i muszę się pochwalić! Schudłam już 8 kg! Jeszcze 12 kg w dół i będzie wymarzona waga
Świetny wynik, gratulacje!

Witam się
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:25   #2896
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się odechciało wszystkiego jak mam brać osoby które robią brzydki zdjęcia bo tylko na takiego mnie staćD

Nie przesadzaj wiem ze kusi by miec drogiego fotografa,z pięknymi ujęciami, tym bardziej jak dziewczyny tu pokazują swoich. Ale trzeba znalezc zloty środek. Na pewno uda Ci się znalezc taniego a takiego który jakościowo będzie mial dobre zdjęcia. To ma być pamiatka a zdjęcia nie musza być jak z katalogu skoro nas na to nie stać ja juz to dlugo w sobie przerabialam i w końcu mi przeszlo.
Stary 2016-06-16, 11:28   #2897
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz akurat problem dwóch kamerzystów to moim zdaniem juz atrakcja ja nawet o tym nie mysle bo musialabym doplacic 1000 zl. Poza tym dla mnie nie warto przeplacac kamerzysty. Po co? Zeby takim filmikiem pochwalić sie na fb? Bez przesady. Najważniejsze ze bede miec dobra jakość i tyle mi wystarczy.
A film dla mnie jest najważniejszy. Niektórzy nie potrafią dobrać muzyki fajnej i nawet nie chcę się takiej pamiątki oglądać ale to moje zdanie
A co do chwalenie to tylko gością którzy byli na tym weselu, na fb nic nie wrzucam chociaż ostatnio odkryłam takie zaproszenie na ślub: https://www.youtube.com/watch?v=KQLvarb2300
Stary 2016-06-16, 11:29   #2898
Balkonikowa
Rudziutka..! :)

Cytat:
Do przodu,w sensie ze u mnie tego nie ma i dla mnie to cos dziwnego dla mnie to nie wiocha,bo w każdym rejonie sa inne obyczaje ale po prostu ja lubię rządzić i wkurzaloby mnie ze taki ktoś, jeszcze wynajęty mną rządzi i mi wesele uklada :P
Aaa... Tzn., może to trochę przekoloryzowałam. Ustalamy z Nim wcześniej czego my chcemy i czego nie w zabawie, tańcach, konkursach i On się tych ustaleń trzyma. Do reszty się nie miesza.

Cytat:
Napisane przez marta0o01 Pokaż wiadomość
No właśnie nie.. Też się zdziwiłam bo się naczytałam ile tego załatwiania jeszcze jak nie mieszkamy juz w naszej parafii.. Ale on powiedział że potrzebuje tylko nasze odpisy chrztu a że byliśmy oboje chrzczeni w tej parafii to w sumie nic od nas nie chce
Ja Cię kręce... pierwsze słyszę! I zazdroszczę, że nie musicie się z tymi papierkami bujać..

10.2011
12.2015
06.05.2017
Balkonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:30   #2899
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Mierzyłam bardzo różne, tak tylko, żeby zobaczyć jakie będą mi pasować. I wiem jedno, do moich cienkich paluchów 3mm to max. I w ogóle jeśli jeszcze tego nie robiłyście to polecam pójść i sobie pomierzyć, bo u mnie wszystkie najładniejsze z katalogu okazały się nietrafione na żywo Ale jakoś na dniach chcę przymierzyć te obrączki od Niewęgłowskiego, o których już pisałam (jest u was ten jubiler, czy to tylko lubelska sieć?). http://www.jubilernieweglowski.pl/up...er/big/236.jpg Coś takiego, tylko cieńsze i bez kamienia

Nie wiem czy to cię pocieszy, ale na wiele szczegółów istotnych dla ciebie, goście nawet nie zwrócą uwagi. Najważniejsze, żeby była fajna atmosfera

Ja tez chce takie max 3 mm. Ciekawe jak będą u mnie na dłoni wyglądać. Celujesz w mieszane zloto?

Jasne masz racje Tylko kurczę ja nie chce nie wiadomo czego. Naprawde tylko podstawowa rzecz ktora jest na wszystkich weselach. A marudzenie za uchem ze to ze tamto,ze drogie i takie tam doprowadza mnie do szalu. Mam ochotę być wredna i powiedziec ze jak szuka oszczędności to moze zaprosimy bez jego kochanych dzieci.. Dzisiaj z nim pogadam na poważnie. Bo tak jak poprawily sie między baki relacje takie które mieliśmy na co dzień,tak w temacie wesela lipa.

No chyba ze fryzjer mnie dzisiaj spie**** to lepiej zeby nie podejmowac takich tematów
Stary 2016-06-16, 11:30   #2900
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Nie przesadzaj wiem ze kusi by miec drogiego fotografa,z pięknymi ujęciami, tym bardziej jak dziewczyny tu pokazują swoich. Ale trzeba znalezc zloty środek. Na pewno uda Ci się znalezc taniego a takiego który jakościowo będzie mial dobre zdjęcia. To ma być pamiatka a zdjęcia nie musza być jak z katalogu skoro nas na to nie stać ja juz to dlugo w sobie przerabialam i w końcu mi przeszlo.
Z fotografem planuję zmieścić się w cenie 2500 zł, ale jak przeglądam oferty kamerzystów to jest tragedia, dlatego moim numerem jeden jest na razie ten drogi ale Tż nie chce o tym słyszeć i ma rację
Stary 2016-06-16, 11:32   #2901
luna_laula
catwoman

Cytat:
A film dla mnie jest najważniejszy. Niektórzy nie potrafią dobrać muzyki fajnej i nawet nie chcę się takiej pamiątki oglądać ale to moje zdanie
A co do chwalenie to tylko gością którzy byli na tym weselu, na fb nic nie wrzucam chociaż ostatnio odkryłam takie zaproszenie na ślub: https://www.youtube.com/watch?v=KQLvarb2300

ale z tą owcą to przesadzili.
Stary 2016-06-16, 11:33   #2902
malgosiaw123
Zakorzenienie

To moim zdaniem wcale nie masz takiego małego budżetu :P ile bierze ten drogi kamerzysta? Uważam ze za 2,5 to idzie znalezc calkiem dobrego fotografa.
Stary 2016-06-16, 11:33   #2903
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
Hej hej
Piękny!

Cytat:
Napisane przez marta0o01 Pokaż wiadomość

A w ogóle ostatnio teść nam wybrał salę Jeszcze zanim podpisaliśmy umowę z naszą. To chyba najbrzydsza sala jaką widziałam.. Ale jego 2 synów miało tam wesele i mu się podobało (6-7 lat temu, od tego czasu zmienił się właściciel i wszyscy pracownicy) i kosztuje 120 za osobę. TZ oczywiście był na tak bo on wszędzie szuka oszczędności ale powiedziałam że nigdy w życiu nawet jakby było za 50zł. No i teść się tydzień do mnie nie odzywał ale już mu przeszło
Jak mój przyszły teść mieszalby mi się w cokolwiek, wesele, dom, wychowanie dzieci, to bym chyba oczy wydrapała.

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Pierwszy raz widzę takiego jubilera, u mnie jest Sezam z takich lokalnych sieciówek
Jaki masz rozmiar palca? A wiesz może czy w YES można wziąć obrączki z różnych modeli? W sensie czy są na sztuki czy w kompletach sprzedawane
Stary 2016-06-16, 11:33   #2904
Balkonikowa
Rudziutka..! :)

Cytat:
chociaż ostatnio odkryłam takie zaproszenie na ślub: https://www.youtube.com/watch?v=KQLvarb2300
O jezuu... Nie.

10.2011
12.2015
06.05.2017
Balkonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:35   #2905
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
ja j*bie... najgorzej
Stary 2016-06-16, 11:35   #2906
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość

ale z tą owcą to przesadzili.

Cytat:
To moim zdaniem wcale nie masz takiego małego budżetu :P ile bierze ten drogi kamerzysta? Uważam ze za 2,5 to idzie znalezc calkiem dobrego fotografa.
2 operatorów za 5500 zł, a co do kamerzysty to ci fajni i nie drodzy już zajęci
Stary 2016-06-16, 11:36   #2907
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 2 kamerzystow i nie robię tego po to by pochwalić się ma fejsie. Owszem gdybyśmy nie mogli sobie na to pozwolić to pewnie, że bralibysmy 1, ale kiedy obejrzeliśmy film z 1 i z 2 to różnica była ogromna. Ale robimy to dla siebie a nie na pokaz

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 11:37   #2908
endziS
Zadomowienie

Dzwoniłam do pięknego zamku zorientować się ile biorą za osobę , to przy 100-110 osobach 185 zł + 35 zł za poprawiny to razem 23 850 zł
Stary 2016-06-16, 11:38   #2909
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

2 operatorów za 5500 zł, a co do kamerzysty to ci fajni i nie drodzy już zajęci

Jezu To byś chyba wydala na wideo najwięcej na wątku a mówisz ze masz maly budżet
Stary 2016-06-16, 11:39   #2910
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Ja mam 2 kamerzystow i nie robię tego po to by pochwalić się ma fejsie. Owszem gdybyśmy nie mogli sobie na to pozwolić to pewnie, że bralibysmy 1, ale kiedy obejrzeliśmy film z 1 i z 2 to różnica była ogromna. Ale robimy to dla siebie a nie na pokaz

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja też nie robię tego na pokaz, chce mieć ładną pamiątkę do końca życia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości