|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
aaaaa postanowilam pojsc dzis do szkoly przykładnie na 7:10
, wstalam przed 6, przychodze do szkoly a tu sie okazuje ze nie ma dwoch pierwszych lekcji, wrrrrr. na szczescie daleko nie mam i wrocilam do domu.. a moglam spac jeszcze ![]() uhahana ojj dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stalo ![]() blaque pokaz go hehe : D nija ja tez jestem ciekawa WOSu, wychodzi mi tak mniej wiecej 60% jesli za wypracowanie dostane ok połowy mozliwych punktow (w koncu znalam pytania i raczej dobrze je napisalam). ogolnie ten WOS nie byl jakis trudny wd mnie, bylo tylko kilka pytan gdzie trzeba bylo wykorzystac "ksiazkowa" wiedze. ehh ale nie wymadrzam sie juz tak, bo sie okaze ze nie zdalam nawet
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Uhahana, to miałaś przygodę
![]() U mnie też bez kontuzji sie nie obyło, walnęłam z całym impetem stopą o fotel, co spowodowało złamanie paznokci u nogi w pół, i wylew krwi ![]() Bolało cały wieczór, ale nie zepsuło mi zabawy, a dziś jest już lepiej ![]() Tak_po_prostu Ja miałam dzisiaj tylko dwie lekcje, wiec powrót do szkoły drastyczny nie był
|
|
#3693 |
|
po prostu Em :)
|
uhahana, Ty jednak nieźle kopnięta jesteś.
Szycie ręki, karetka, krew krew krew, a Ty tu takie minki . ![]() Ja to bym już leżała w grobie, bo dostałabym zawału na widok krwi. ![]() Boli Cię? Chodzisz do szkoły? Która to ręka? Ta, którą piszesz?![]() Ja już po pierwszym dniu w szkole. Nawet nie było źle. Aż do olimpiady jestem zwolniona z wszystkiego, a moja nauczycielka załatwia, żebym do szkoły chodziła w ogóle tylko na przedmioty maturalne. Oł, yeah..
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Em, a kiedy ta olimpiada?
|
|
#3695 |
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 64% z rozszerzonego WOSu
![]() . . . . . . . . . . . . . . ![]() . . . . . . . . . . . . . . . W życiu bym nie przypuszczała... I z perspektywy czasu stwierdzam, że znajomość tematu zbyt wiele mi nie dała, bo i tak musiała korzystać z analizy tych źródeł z II części arkusza Także jestem z siebie bardzo zadowolona Bo dopiero niedawno (już po próbnej) zaczęłam się z WOSu uczyć, przerobiłam dział Społeczeństwo już Chodzą plotki, że w piątek jest powtórkowy ze starożytności (tzn. III kl z rozsz histą u mojej babki) ![]() Nawet nie miałam odwagi zapytać o to babki, jedna dziewczyna z tej klasy coś gadała, podsłuchałam ![]() A jutro robię sobie wolne CHYBA
|
#3697 |
|
|
Nija_, no to super.
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
I u mnie tragicznie nie było pierwszy dzień w szkole, ale to dlatego, że do szkoły dotarłam, ale na lekcje już nie
Bo najpierw byłam u chirurga [jednak 4 szwy], a później jak przyszłam do szkoły to okazało się, że kręcimy czołówkę do filmu ze studniówki [na straży pożarnej ], no i tak zleciało... ![]() Jutro kartkówka z gery, a w piątek trudny spr. z maty, niestety nieprzekładalny. Cóż, życie Dzisiaj stwierdziłam, że po studniówce nie będę prawdopodobnie miała już nic na głowie poza maturą, więc wezmę się ostro za naukę. Taaa, ciekawe czy się uda Ale postaram się ![]() Em hyhy no bo ja już taka jestem, nie całkiem poważna Krwi faktycznie było sporo, ale od tego częstego pobierania chyba się przyzwyczaiłam Boli tylko troszkę, myślałam, że będzie gorzej. Lewa ręka, a jestem praworęczna, więc w szkole nie powinno być problemu. Tylko butów nie przebieram, bo nie zasznuruję Fajnie masz z tą olimpiadą, ile ja bym dała żeby tylko na maturalne lekcje chodzić heh. No ale coś za coś, za to na tego dwunastego kuj kuj kuj haha. Nija moje wielkie gratulacje! Na normalnej zmiażdżysz wszystkich ![]() Krówka łączę się z Tobą w bólu heh Ale najważniejsze, że w zabawie Ci to nie przeszkodziło ![]() Strrrrrasznie chce mi się spać, a tu trzeba przepisywać, uczyć się i w ogóle. Na 17 mam próbę poloneza. Wcześniej były tylko takie wuefowe, a teraz już z normalnymi partnerami, tak na poważnie. Najlepsze jest to, że to pierwsza i najprawdopodobniej OSTATNIA taka próba ![]() Cały czas nie wiem co zrobić z włosami na studniówkę. I czy się tapetować. Nie lubię podkładów, a spływających to już w ogóle. Ale z drugiej strony zdjęcia będą ładniejsze. Ale chyba jednak sobie odpuszczę, szkoda zachodu.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Em:Jak ci zazdroszcze ja też chce być zwolniona z tak niepotrzebnych lekcji jak np, matma
![]() Nija; Ooo jejku bardzo dobry wynik ( ja mam nadzieje,że z 30% bede miała <-- zła na siebie,ze ze mnie taki down jest)Tak jak napisalam Em do maja będziesz umiala wszystko na 100% !! Ja z historii pewnie nie zalicze nawet 30% będzie jeden wielki żal jak odda z polskiego mam 52% i jestem niezadowolona ( marze o 70-80% z polskiego)z angielskiego 86% i tu juz jestem zadowolona,ale popełnilam glupie bledy w sluchaniu ( ale bym chciala taki wynik na tej majowej)
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Taka zaskoczona jestem, gdzieś tam myślałam, ale to już było takie naprawdę, że musieliby mi zaliczyć wszystko co do czego mam wątpliwości, i wtedy wyszło by 50% ![]() Miałam dobrze całą prawdę/fałsz a tam były głównie pytania z Konstytucji, których nawet do końca nie przeczytałam Polski i angielski powinien być w piątek, chociaż nie wiadomo na pewno, bo to wszyscy zdawali, więc masa prac do odkodowania ![]() em trzymam kciuki za olimpiadę ![]() Dobrze jest ![]() Cytat:
bo nie byłam na macie dziś, to pewna nie jestem... Ciekawe jak wrócę do domu, ale mój partner mówi, że w ogóle nie umie układu i muszę być btw ale bym się śmiała jakbym coś dobrze strzeliła w angielskim readingu i listeningu WSZYSTKO...I dziś robiliśmy na anglu reading podstawowy i też miałam parę błędów, za cholerę nie rozumiem co czytam i listeningu ![]() ![]() myślałam, że z podstawy z angla wyciągnę 85-90% a tu lipa ![]()
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Nija przecie jeszcze nie wiesz, ile masz z ang., więc nie marudź
![]() Kurde trochę boli ten powrót do myślenia
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nijaaaa probuje sie wbic
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana niezła przygoda. Na sygnale se pojeździłaś
haha i śliczne dodatki nija gratuluję! A ja z podst 65% Fajnie marta ja mam z pol 50 i dla mnie to jest tragedia. No dobra nie przesadzajmy ale wolałabym więcej. Mam jakieś większe aspiracje a nie to co moja klasa. Tylko 3 osoby zdały pol ![]() a mój sylwester był super. Znajomi grali w twistera a ja po jakimś czasie zamiast mówic im co sie wylosowało wymyślałam im żeby mieli jak najgorzej No i Bartek zaczął się ze mnie śmiac, a ja z jego śmiechu bo był tak masakryczny ![]() I też miałam śmieszną przygodę Jestem cudowna czyż nie? xD
|
#3704 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
uhahana, te Twoje 4 szwy to nic w porównaniu do teo co ja miałam w wakacje
![]() ślimaczku, wbijaj się Nija, moje gratulacje, wynik całkiem niezły ![]() mathilda, to niezłe przygody mieliście ja miałam takiego sylwestra -
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
fuksja haha lepiej że tego nikt inny nie widział
cieszę się że miałaś taki właśnie wylwester ślimaczku pisz! Ps. zapomniałam że dopiero dziś czuję ten upadek bo głowa mnie boli z tyłu ![]() I ręka po tym jak biliśmy się z TŻ. Zaczęłam go gryźć a on mnie. I tak mnie ugryzł że mnie do dziś ręka boli
|
#3706 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ciesze sie, ze mialas udanego sylwestra ![]() Cytat:
i pisze ![]() ejjj... nie chce mi sie uczyc ![]() jeszcze tylko 9 dni., 9 dni, 9 dni....
|
|
#3707 | |
|
|
Cytat:
potem musiałam się na nowo uczyć chodzić. przeżycia niezapomniane ![]() dziś w planach mam przeczytanie 'Cudzoziemki'. ślimaczku, pomyśl sobie tak - jeszcze dwa dni i weekend
|
|
|
|
|
#3708 |
|
|
Konkurs w radiu:
- Z ilu członków składa się duet jakiśtam? - Eeee.. no nie wiem.. z jednego?! ![]() autentyk sprzed pół godziny.
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Mathilda zaszaleliscie nie ma co
![]() Fuksja- doskonale wiem jak to jest poznawac smak chodzenia na nowo.. a cudzoziemka wala sie u mnei od jakiegos juz czasu i jakos mi nie idzie.. no ja jeszcze jutro do szkoly, w piatek nie ide bo fryzjer itp.. a pozniej 100dniowka
|
|
|
|
#3710 |
|
|
|
|
|
|
#3711 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ludzie sa genialni ![]() a propos przypomnialo mi się: -w jakim miesiacu ogloszona Konstytucje 3 maja? -Hmmm... W listopadzie? ( -A pamieta moze pani, jakiego dnia miesiaca? -Hmmm... 17?
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Ja popolonezowałam i jestem spowrotem
Nawet nie wyszło tak źle ![]() Fuksja heh no z Tobą się nie mogę równać A na pewno nie tym razem. Jak miałam jakieś 6 lat to miałam ze 3 miechy obydwie nogi w gipsie, od palców do połowy ud. Też się później uczyłam chodzić od nowa. Stare czasy ![]() Ślimaczek wbijanie idzie Ci całkiem dobrze, oby tak dalej i nie tylko na 2 dni ![]() ANECIA! Widzę Cię, odezwij się tu do nas ![]() Co do głupoty ludzi to przypomina mi się tylko jak kiedyś Warszawiaka zapytali jaki król stoi na kolumnie na rynku i nie wiedział. Nie wiedział, pytał czy to Sobieski...
Choose life.' |
|
|
|
#3713 |
|
Zadomowienie
|
Ej to tylko ja niczego nie zlamalam i raz sie uczylam chodzic
![]() uhahana staram sie za 6 minut ide sie uczyc ( edit: no to spadam
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Uhahana to chyba w zlotych tarasach jakis czas temu bylo..
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, zlitujecie sie nad tym biednym człowiekiem z radia, to pewnie ze stresu
I tak sie pewnie załamał, że nie wygrał i sie ośmieszył![]() Mathilda
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Wam też wyskakuje że nasza klasa została zablokowana?
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo prawdopodobnie to właśnie to
![]() Mi się wiesza i co chwila nie znajduje serwerów, więc coś tam fiksuje. O jak mi się nie chce zabierać za nic
Choose life.' |
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Mi weszła przez stronę podaną przez dziewczyny na wątku o n-k.
Przepraszam, że nie odpisuję ale nie mam siły.
|
|
#3720 | |
|
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

, wstalam przed 6, przychodze do szkoly a tu sie okazuje ze nie ma dwoch pierwszych lekcji, wrrrrr. na szczescie daleko nie mam i wrocilam do domu.. a moglam spac jeszcze 

pokaz go hehe : D

Szycie ręki, karetka, krew krew krew, a Ty tu takie minki 

<-- zła na siebie,ze ze mnie taki down jest)