|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
DZIEWCZYNY!
Jest tutaj któraś z was z KRAKOWA? ![]() Nie mam zielonego pojęcia gdzie się udać na zakup sukienki, a studniówka tuż, tuż... Dzięki z góry za pomoc
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie idę na studniówkę, ale jako przyszła maturzysta już teraz rozglądam się za czymś ciekawym. Ładne sukienki widziałam w Plazie i oczywiście na pewno znalazłabyś coś na Długiej. A jeśli masz na tyle pieniędzy to proponuję Galerię Krakowską
suknie są śliczne, ale nie na moją kieszeń
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze podpis "Maturzyści" tak jakby to cala szkola miala zapraszac mojego TŻta .... wiec w koncu niedalam mu zaproszenia....... za to moj TŻ mial lepsze zaproszonka, takie bardziej uniwersalne dla nauczycieli ponoc inne mieli o ile sie nie myle
|
|
#754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nam mowili ze pesel jest im potrzebny na wypadek gdyby ktos cos zrobil- pobil sie, zrobil awanture i uciekł lub upildo nieprzytomnosci i wyladowal w szpitalu, no ale chyba kazda z nas ma na tyle rozumu zeby jakiegos kryminalisty nie zapraszac.. |
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale chyba to uczniowie zapraszają nauczycieli a nei na odwrót
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam identyczną sukienkę jak Ty, tylko że zamiast brązowego bordową a ponieważ ten materiał beżowy, kramowy czy jaki tam ( ) się lekko błyszczy, to wszystko mam złote: buty, biżuterię, brokat do ciała (dokładnie balsam ze złotymi droinkami, bo miałam kiedyś taki brokat do ciała i bardzo się osypuje). będę też miała złoty brokat na włosach przymierzałam to wszystko i naprawdę ładnie to wygląda, tzn mi się podoba i innym, którzy to widzieli też pozdrawiam! |
|
|
|
|
#757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc trochę podratowane, chociąż i tak drętwe. A plakietki wybieraliśmy wspólne całą klasą a ze względu na to, że facetów u nas jest trochę to mamy czarne, okropne jak noc ![]() tak przecież napisałam
|
|
|
#758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie idę na studniówkę, ale jako przyszła maturzysta już teraz rozglądam się za czymś ciekawym. Ładne sukienki widziałam w Plazie i oczywiście na pewno znalazłabyś coś na Długiej. A jeśli masz na tyle pieniędzy to proponuję Galerię Krakowską suknie są śliczne, ale nie na moją kieszeń
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
dobra mneijsza o większa
zwracam honor ;] być może nei zrozumiałyśmy się
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#761 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyneczki a macie moze jakies fotki makijazy oczu np ciemno szarych z dodatkiem rozu mocnego albo cokolwiek co by pasowalo do zielonych oczu i sukienki czarno rozowej (jak na avatarku)
|
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W każdym razie zaproszenia nie są najważniejsze i tak będzie super
|
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki widziecie problem w podawaniu pesela czy tam nr dowodu os. towarzyszącej ? u mnie w mieście to jest norma.
Zaproszeń jeszcze nie widziałam naszych ale pewnie będą porażką jak zresztą wszystko to co wybrali wspaniali rodzice którzy 13 000 chca przeznaczyc dla nauczycieli i wymyslili do jedzenia kurczaka - nie wiem kto bedzie sie w tym bawił. Piniądze pojda w błoto
|
#764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje
|
|
#765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiecie może gdzie w Poznaniu szukać długiej, ciekawej sukienki? noo i żeby nie była droższa niż jakieś 400 zł :P
bardzo bym była wdzięczna za pomoc ![]()
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
nawet mnie nie denerwujcie
![]() rodzice są zamuleni zamówili żarcie z najgorszej restauracji (5 dań które są bleee) 300zł trza było zapłacic od pary ;/ + do tego z własnej kieszeni jeszcze musimy ppłacić za materiały do dekoracji holi i sali gimnastycznej, ponad to wybierają zaproszenia, narzucili nam kamerzyste, są beznadziejni 2000 idzie na alko dla nauczycieli a 11 000 na żarcie (mają skąś indziej żarcie) 1 500 za nauke poloneza 1500 za sprzątanie i środki czystości itepe to jest masakra jak dla mnie każdy jest zły u nas w sql.
|
#769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź tylko chodzi mi tak bardziej konkretnie w jakim stylu biżuteria, jakaś kolia, naszyjniczek ? no nie wiem właśnie kupiłam ładne długie złote kolczyki i nie pasują zbytnio ...
|
|
#770 |
|
Przyczajenie
|
Wklejam cudeńka
![]() Myślę sobie uszyć coś takiego jak ta neibieska tylko czerwona a z dolu zeby wychodzila mi czarna siateczka jako ten trenik, co Wy na to?
|
|
|
|
#771 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i byl zwyczajny teksty, mam zaszczyt zaprosic ............ na bal studniowkowy ktory odbedzie sie na hali widowiskowej dnia, o godzinie 19. na koncu jakis cytat ps: 2 fryzurka i oczko to tak bede miala
|
|
|
#772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jestem zszokowana ;P a jak macie z muzyką? przez ten incydent jestem przeciwko demokracji ;P najbardziej nijaki ustrój wszechczasów! mamy zespół i dj'a.. jak można brać w nowoczesnej szkole zespół? po co? aaa! przecież jest dj, który doskonale da sobie radę z naszymi płytami. ile razy o tym pomyślę to mnie szlag jasny trafia ;P |
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
w takiej zwężanej syrence możesz mieć kłopoty z tańczeniem. chyba, że wybierasz skręty rotacyjne i chód pingwina ;D
|
|
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=wegetka;6184107]cO DO STUDNIÓWKI..., JAK KTOŚ JESZCZE NIE MA SUKEINKI TO ZAPRASZAM DO NMIE NA ALLEGRO, SPRZEDAJĘ ŚWIETNĄ!!!!!!!!!!!!
http://allegro.pl/item291875951_suki...ll_dekolt.html[
|
|
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
my mamy zespół jakiś któremu płacimy coś ponad 2000 chyba nie jestem pewna + do tego 540 zł za prawa autorskie. Nie mamy Dj'a a na studniówce będzie discopolo i inne melodramaty spiewane :P
nam powiedzieli ze mozemy pic bo wiedza ze sie wkurzylismy ze fundujemy wina wódke i wisky nauczycielom :P Nie wiem kto wybierał tych rodziców na przedstawicieli wszystkich 3 klasowych(składających się z rodziców nie uczniów) no ale... trudno się mówi
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam studnioweczke 18.01 i juz sie doczekac nie moge.. w sumie nie wiem co bedzie modne... czern nigdy nie wychodzi z mody ale to juz jest
"przejedzone" moim zdaniem.. ja juz wszysciutko mam.. suknie do ziemi.. zloto-brazowa... z tylu wiazanie gorsetowe, buciki sa.. wszelkiego rodzaju dodatki :kolia i reszta bizuterki takze jest... Nie wiem tylko jaka fryzurke zrobic Moze cos poradzicie:P
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
my sami zalatwialismy studniiowke juz od roku wszystko bylo ustalone, a tu przyszla miesiac temu matka kolezanki i przekonala czesc klasy by zmienic dj najlepszego w miescie ktory juz dawno nie ma terminow na jakas wiejska kapele. ze niby inaczej polonez na zywo a nie z plyty....
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie takiego typu jak Twoja chce sukienke !!!! jest śliczna |
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy makijaz typu smokey pasuje do szatynki o ciemnych, dość plaskich oczach? I do bordowej sukienki z czarnymi dodatkami?
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

jeszcze podpis "Maturzyści" tak jakby to cala szkola miala zapraszac mojego TŻta .... wiec w koncu niedalam mu zaproszenia.......
potrzebuję porady na temat dodatków . Jakie dodatki do mojej sukienki ?
Więc trochę podratowane, chociąż i tak drętwe. A plakietki wybieraliśmy wspólne całą klasą a ze względu na to, że facetów u nas jest trochę to mamy czarne, okropne jak noc

)