![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza mojego faceta
Cytat:
![]() ![]() A wracając do wątku -zdecydowanie włosy do stylizacji, tak aby lekko odkryc twarz. Niekoniecznie ścięcie- moze kitka to dobre rozwiązanie. na zdjęciu z wlosami za ucho wygladasz bardzo świeżo i ciekawie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do autora. Chciałeś całkowitej zmiany wizerunku. No, ale niby na jaką? - dresiarz, ala banderas, rock, metal,goth,emo itp., hip-hop'owiec, eleganicik, disco-polo - to główne męskie style ![]() Dodatkowo proponuję jeszcze: - wielgachne, etniczne chusty - spodnie raczej dopasowane, ale przydługie, swobodnie opadające na but - może jakiś mały kolczyk w uchu? Gdybyś miał tą wysoką kitę, włosy by go odsłoniły i wyglądałbyś baaardzo interesująco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dorzucam jeszcze inspiracyjne wątki prosto z ulicy
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=94686 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...Street+fashion Co prawda częściej przewijają się kobitki, ale od nich też możesz coś wyłapać ![]() I jeszcze typowo metal'owe itp klimaty: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...Street+fashion No i obowiązkowo wrzucaj zdjęcie jak wyglądasz w tej kicie!!! (Przepraszam, ale nie mogę edytować postów). A oto co znalazłam w wolnej chwili. Gdyby był inny fason spodni, myślę, że byłoby to coś dla ciebie. ![]() Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-12-28 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to on podpisywał coś na całe życie? ![]() "Robili sobie czystą polewkę"- to znaczy że jak ktoś zaczął być metalem to ma nim być całe życie żeby nie było że robił polewkę? ![]() Straszne ![]() Ja uważam że życie jest za krótkie, żeby nie spróbować wielu rzeczy, bo z tego co piszesz wynika że będziesz metalem i zachowasz styl metala do końca życia bo tak należy (bo przecież polewki sobie nie robisz) ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Nie chodzi o podpisywanie czegos na cale zycie, ale wiesz... jakby sluchal rocka czy czegos lekkiego to jeszcze bym zrozumiala, ale death metal i grind to dwa najciezsze odmiany metalu i ludzie ktorzy tgo sluchaja sa raczej zecydowani. Wiec taka zmiana klimatu i wizerunku w takim przypadku jest dla mnie conajmniej smieszna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, ja mam inne zdanie. Muzyka to muzyka, każdy ma prawo słuchać czego chce bez żadnych konsekwencji.
Ale przecież nie będziemy się kłócić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Ja rowniez nigdy nie podchodzlem takze jak slucham tego a tego to musze sie ubierac tak i tak. Ale to tak jak zostalo powiedziane inny temat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam świra na punkcie długich, męskich włosów. Zdrowego świra. Uważam, że facet Shade nie powinien ich ścinać, ale nie dlatego, że nie będzie już metalem, ale dlatego, że świetnie w nich wygląda. Tą muzykę trzeba czuć i kochać, a nie się w nią ślepo przebierać. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Mój TŻ też ma krótkie włosy a gra w grindowej kapeli. Każdy wygląda tak jak mu się podoba. Jeśli ktoś sądzi, ze jak słucha metalu to musi się do końca życia ubierać w takie ciuchy to jest to bardzo dziecinne. Można się ubierać w garnitury a być niezłym świrem
![]() A Rockley wygląda na prawdę dobrze w długich włosach, jeśli chce to niech zmieni lekko styl ubierania, ale włosy niech zostaną, bo wygląda ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
przypadkiem natrafilam na ten temacik
![]() Kiedys tez nosiłam się w ,,ten'' sposób. Miałam nawet glany i kolor ubioru był tylko czarny.To były czasy liceum- ale teraz mnie to już tylko śmieszy. Jak pokazałam kiedyś zdjęcia szefowej to była w ładnym szoku ![]() Teraz nie wygladam wprawdzie jak dziewczyna z dyskoteki, ale noszę się już bardzo elegancko. (Wymogi pracy) i ... bardzo się cieszę ![]() Zauważyłam że ludzie zupełnie inaczej postrzegają i lepiej traktują osobę poważną, która coś swoim wyglądem reprezentuje. Myślę że taki styl prędzej czy później każdemu przejdzie, kwestia tylko czasu ![]()
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Włosy ewentualnie moga być (mi nie przeszkadzają, a kiedys nawet mi się takie podobały) - ale powinny byc gladkie,a nie takie napuszone, najlepiej zwiazane i nienapuszone, chodzi o to że sprawiają teraz taki ciut niechlujny wygląd ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Tylko widzisz. Ja sie ugrzecznic wcale nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.