![]() |
#1651 |
Konto usunięte
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
Beata, to ja pochwalę tą panią - bardzo ładna bluzka - ta na pierwszym zdjęciu
![]() ![]() Trudno wyglądać jak spod igły, kiedy człowiek nie czuje się dobrze sam ze sobą, bo na przykład pojawiła się spora nadwaga a pamięta się siebie szczupłego... Masz jednak rację, na stanowisku publicznym chyba już obowiązkowe powinno być zatrudnianie profesjonalistów od wizerunku. Dobrze wyglądać przed obiektywem - to ogromna sztuka. Nie chodzi nawet o urodę... Nieliczni się z tym rodzą, inni muszą się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Beata kobieta wygląda okropnie. Zawsze jak takie "stylizacje"
![]() Jednak nic i nikt nie przebije mojej ulubienicy Beaty Kempy. Nie mogę na niąę patrzeć i SŁUCHAĆ ![]() ![]() ![]() Myję włosy co drugi dzień. Co drugi dzień ćwiczę i jest to dla mnie koniecznością. Pewnie jakbym intensywnie się nie pociła w trakcie treningów to może myłabym rzadziej. I mam fioła na punkcie brudnych włosów. Czuję ten smród z kilometra, mimo czasami wylanych litrów perfum. Wiem co mówię- pracuję z wieloma klientkami i bywa różnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Bluzka z pierwszego zdjecia to koszmar jakiś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
Anyżku, ćwiczysz co drugi dzień?!
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę strasznie... ostatnio dopadły mnie smutki, nie mogę się zmobilizować, ruszyć tyłka... skąd bierzesz motywacje? |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Caffe tu chyba nie chodzi o nadwagę. W tym przypadku to brak stylu, elegancji i smaku. Powiedzieli, że na czarno będzie elegancko to jest i czerń
![]() Tylko o jakości i kroju nikt nic nie mówił to jest jak jest. Wiele kobiet ze sporą nadwagą bardzo dobrze się ubiera i zachowuje przy tym zasady dress code. Tylko jak się na tym kobieta nie zna, to jak napisałaś- trzeba zatrudnić do tego fachowców. I nie trzeba pławić się w wyznaniach, że wygląd jest mało znaczący. ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- ha ha ha |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Beata,
Bluzka do tej pani nie pasuje - do mnie jak najbardziej ![]() To że pani nie czuje się dobrze ze sobą - to po prostu widać - sposób w jaki stoi, wyraz twarzy... Ja takie rzeczy widzę od razu. Zresztą - podejrzewam że takie samopoczucie jest powszechne w całym PiS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Na pewno by wyglądała lepiej i młodziej, gdyby zrzuciła te 20 kg. Prawda jest brutalna - osobie z nadwaga trudniej wygladac dobrze, niż takiej w sam raz...I druga brutalna prawda - tylko mały odsetek osob otyłych jest taki z powodu choroby. A nawet przy chorobie - można walczyc z tendencja do tycia.
Ale jeśli już - mamy teraz spory wybór ciuchów ładnych i dla bardziej puszystych...A ponura i postarzajaca garsonka nikomu nie doda wdzięku... |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Anyżku - najważniejsze w tak zwanym "stylu" jest to jak postrzegamy siebie - nadwaga na to wpływa. Są (nieliczne) osoby XXL, które wyglądają po prostu świetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
Beata, nie czytam i nie oglądam wiadomości z Polski już od dawna - po prostu nie daje rady... okrutnie mnie to przygnębia.
Arogancja jest tylko reakcją obronną pokrywającą brak autentycznej pewności siebie. No i oznaką braku inteligencji - tu będę złośliwa - mądre osoby są zawsze skromne. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Underwood zachwyca perfekcjonizmem, ale mnie to nie przekonuje - nie chciałabym być taką królową śniegu, co z tego że piękna - jak zimna i wręcz... martwa? Ta aktorka mnie przeraża, widziałam ją w serialu "enlightment" gdzie gra współczesną hipiskę - w stylizacji new age była tak samo zimna, wycyzelowana, zablokowana... perfekcjonizm jest formą autoagresji. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Właśnie oglądam wywiad 20m2 z Robertem Rutkowskim, wspaniały facet! To o czym mówi po prostu wbija w ziemię... https://youtu.be/qJbgF-1rMYU |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Konto usunięte
|
Caffe, rodzima Claire to prezydentowa...Agata Duda.
Nie ja wymyśliłam to durne porównanie. Dziennikarze. Chociaż mnie akurat grana przez Robin Wright postać się podoba, właśnie za konsekwentną sukowatość, bezwzględność itd, co podkreślają ciuchy...I chetnie bym się tak ubierala, ale cóż - warunkow brak, muszę z tym żyć ![]() Z innej beczki - robiłyście kiedyś ten krem? http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...-na-lemon-curd wygląda ciekawie, do biszkoptów np., tylko ta ewentualność grudek ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-06-16 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Bata, tak wiem że chodziło o Dudę - kiedyś już to porównanie to padło, może to Ty o nim pisałaś?
Ciasto? Ostatnio zrobiłam coś w stylu crumble cake - czyli kruszonka na bazie płatków owsianych i duuuuużo owoców: jagody, maliny, wiśnie... Tż był zachwycony. ...ale nad kruszonką muszę popracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Beti, ja nie robiłam, zresztą tortowate u mnie nie ida, więc szkoda roboty
![]() Robin Wright jako Claire bardzo mi się podoba i ta figura ![]() Z polityków słuchałam Krystyny Pawłowicz i stwierdziłam, ze na rozmowe z nia opozycja powinna przynosić wuzele czy jak to się nazywa. Jeszcze jedna jest taka nawiedzona, kiedys dziennikarka, chyba na L...Obie panie prowadza MONOLOG, nie dopuszczając nikogo do głosu, łącznie z prowadzącymi program, łącznie z tekstami ( do dziennikarza: Ty się, synku, jeszcze dużo musisz uczyc). Dla mnie w tym momencie odpowiedzia byłoby buczenie i traba, poki babka by się nie przymknęła. lub uwaga rownie brutalnie chamska, z podkreśleniem, ze to dopasowanie się do stylu "pani profesor". Nienawidze prymitywnego chamstwa, a ono jest ostatnio głosniejsze, bo pozostałych zatyka ze zdumienia i zażenowania... |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Konto usunięte
|
Kiedyś ten cytrynowy krem wypróbuję...Jak będę pamiętała o zakupie podobnej trzepaczki, bo nie mam czegoś takiego
![]() Wuwuzele, Kama... Juz sprawdzam te crumble, Caffee... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-06-16 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Beata Lemon curd jest przepyszny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, oglądam drugą częś wywiadu z Rutkowskim - genialna rozmowa, fantastyczny, bardzo mądry facet
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
Co to są wuwuzele
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
Soso -cudnie tam <3
Natura jest,kosmetyki są,kicia jest,deserek mniam..Raj ![]() Zazdraszczam... Beaty z Albatrosa ha ha.. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Mnie wczoraj wciągnął wywiad z W.Książkiewicz. Była mi w sumie obojętna,ale po roli w Planecie Singlii,polubiłam aktorkę.. To sobie posłuchałam jak zyła,z kim i czym to się skończyło ![]() Nawet już ruskie bajki miewają turbulencje..Ot co... |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Caffe
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wuwuzela taka trąba głosna ![]() ![]() Załadowałam aparat, , czytnik i przygotowałam stosowne kable. i bizuterie spakowałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Konto usunięte
|
Kama,
nie zapomnij pozdrowić Minosa ![]() Jako że kopana jest mi całkowicie obojętna i nie interesują mnie fryzury piłkarzy i ich żon, skończę wieczorem 3 sezon http://www.filmweb.pl/serial/Muszkieterowie-2014-682255 |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
Beti, warto tych Muszkieterów ogladac...? Lubiłam Dumasa, ale tak go zmasakrowały kolejne ekranizacje, ze się zniecheciłąm...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Konto usunięte
|
Dobrze się ogląda, acz z muszkieterów w zasadzie tytuł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Trąba, he, he
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Gang Iren
|
Rozpisałyście się
![]() Z tego co pamiętam, to... myję włosy co drugi dzień ![]()
#1679 |
Raczkowanie
|
Kama, podoba mi się Twój pomysł z wuwuzelami
![]() Ja moge polecić ten serial http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina...ni-2012-662960 Może jeszcze nie widziałyście ![]() Dzisiaj skusiłam się na lody o smaku słonego karmelu Carte D'or. Polecam ![]() Dziewczyny, mam do Was prośbę. Kupiłam jasną skórzaną torebkę i niestety zafarbowała w niektórych miejscach od kurtki jeansowej. Znacie może jakieś sposoby na wyczyszczenie. Próbowałam chusteczkami wilgotnymi, spirytusem, mydełkiem i płynem do mycia naczyń. Niestety nie udalo mi się doczyścić do końca. |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Maskotka, to skóra naturalna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.